Selamat Menyambut Bulan Ramadhan. Rindu Pada Anak-anak Di Ipt?

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan. Rindu Pada Anak-anak Di Ipt?

Salam semua,
Saya ingin mengucap Selamat Menyambut Bulan Ramadhan. Kepada ibu bapa yang telah menghantar anak-anak ke IPT seperti UiTM, Kolej Komuniti, Matrikulasi, Universiti Malaysia Perlis, Politeknik, UUM dan sebagainya pada bulan Mei dan Jun hari tu, semestinya anda merindui anak-anak anda.

Sekiranya anda mempunyai perancangan untuk bersama anak-anak anda sempena Bulan Ramadhan ini, semestinya homestay kami Merupakan pilihan yang TERBAIK kerana berdekatan dengan IPT, homestay yang selesa dan harga yang memuaskan, boleh memasak (utk rumah 3 bilik dan rumah 5 bilik) berdekatan dengan masjid dan sebagainya.
Apa tunggu lagi! Tempahlah sekarang!kelengkapan memasak lengkap!
Jom berbuka. Hidangan untuk anak-anak sudah siap!
Maklumat lanjut mengenai homestay, sila klik:

 • Galeri (gambar-gambar homestay)
 • Jaringan-jaringan
 • Homestay Pauh Putra (Ulu Pauh) (terbaru) Homestay Tambun Tulang (Rumah 2 bilik)
  Homestay Pauh Putra (Ulu Pauh)2 unit (rumah 2 bilik)Homestay Pauh Putra (Ulu Pauh)2 unit (rumah 2 bilik)Hubungilah sekarang untuk tempahan homestay!:Pn. Zairina – 0174696110
  Check In 2.00 petang, Check Out 12.00 tengah hari
  [Kami alu-alukan rombongan bas ke Homestay Tambun Tulang Arau Perlis. Selain homestay kami iaituHomestay Tambun Tulang Arau Perlis, terdapat 2 buah homestay pemilik lain iaituHomestay Adnin (homestay rumah teres 2 bilik)danHomestay Mahsuri(homestay rumah teres 3 bilik)berdekatan untuk keselesaan anda sekiranya anda adalah rombongan bas tersebut. Tq

  ( homestay arau, homestay kolej komuniti perlis, homestay kuala perlis, homestaymatrikulasiperlis, homestay padang besar, homestay perlis, homestay uitm arau,homestay Ulu Pauh, homestay unimap, homestay universiti Malaysia perlis, homestay universiti utara Malaysia, homestay Sedhu ram pauh, homestay politeknik tuanku syed sirajuddin perlis,homestay simpang empat perlis, homestay kodiang kedah, homestay kangar)

Hubungi Kami

Homestay Tambun Tulang Arau Perlis

Telefon
017 469 6110

E-mail

Alamat
No.1, Lorong 4 Taman Cempaka Putih Tambun Tulang, 02600,
Arau, Perlis

Web
Lihat Pertanyaan
Tiada pertanyaan setakat ini.
Kongsi ke Media Sosial
Statistik

246

Page Hits

14

Website Hits

0

Bilangan Pertanyaan

0

Kongsi ke Media Sosial