Pameran Pengantin Malaysia Di Bangi Gateway 6-8 Mei 2016

Pameran Pengantin Malaysia Di Bangi Gateway 6-8 Mei 2016

As Salam,

Tora datang lagi. Kali ni team socialsnap akan kembali semula ke Bangi Gateway. Kuarang setahun pada Oktober lepas kami juga di sini di bawah penganjur yang sama iaitu Urban Vibe Event bagi edisi kali ke 56.

Kiranya kali ni kami boleh kata tuan rumah la, sebabnya buat di Bangi manakala based kami di Putrajaya, so kira local vendor lah.

Apa yang special kali ini, pakej kami serendah RM1,250 macam biasa kalau takde free gift tak sah la.

Kalau sebut free outdoor tu biasala, semua photography bagi, dah macam benda wajib dah sekarang.

Pameran yang sebelum ni kami berikan extra gift Pre Wedding photo shoot percuma, kali ni takde lagi, sebagai menghargai orang kampung la kan, kami nak berikan Live Update percuma pada anda

Jemput kawan sedara mara ramai-ramai, bukan semua dapat hadir kan! Jadi kami tolong kongsikan moment indah anda secara live di personal social media anda samada IG ataupun FB.

So rasala macam retis sikit hari tu kan! Pas majlis boleh tengok komen-komen ucapan tahniah, sipu-sipu gitu. Tak pernah-pernah dapat komen lebih dari 10 orang, hari tu komen terlajak laris pula, paling tidak pun mendoakan agar anda dan pasangan kekal ke jannah. Okla tu.

InsyaAllah kami sentiasa memikirkan idea kreatif kepada pelanggan kami hanya satu iaitu untuk kepuasan. Jadi pertama kali socialsnap nak try Live Update ni, so jom datang ke Bangi Gateway sebab kami nak bagi free je pada anda. Lepas 3 hari event kami caj RM350/event. Hmm punggah!!!

Banyak lagi yang kami nak share pada anda, tengok je la promo bawah ni, jangan tak datang pula. Huhuhu


.

Hubungi Kami

Social Snap Studios

Telefon
011 2693 0285

E-mail

Alamat
Precint 5 62200,
Putrajaya, Putrajaya

Web
Lihat Pertanyaan
Tiada pertanyaan setakat ini.
Kongsi ke Media Sosial
Statistik

227

Page Hits

18

Website Hits

0

Bilangan Pertanyaan

0

Kongsi ke Media Sosial