Kek Untuk Epi & Mia

Kek Untuk Epi & Mia

Hai semua
untuk kek kali ini tempahan dari Pengetua SMK Jengka 2 merangkap kawan Abah Cikgu Wan Maimun

Sebenarnya masa bertunang dahulu, dah tempah dengan kami.
Tapi untuk kek kahwin dia terlupa nak order, Order last minit Tapi kami tetap beri yang terbaik

Tema nya Turqoise
Kenduri ini berlangsung di Dewan Balora Mastika Jengka
Mula-mula rasa malu nak ambil gambar, tiba-tiba deejay umumkan berlangsungnya acara potong kek.

So aku cepat-cepat laaaa pergi tambil gambar
Satu scene yang aku tak leh lupa ialah, masa potong kek tu kek tu terburai. Hahaa
Lepas tu masa pengantin lelaki nak suapkan kek dekat mulut pengantin perempuan, Puan Mia ni cakap
” nak kek je, tak nak krim”
dua kali dia cakap tak nak krim
Pastu lepas pengantin lelaki suapkan kek, turn pengantin perempuan
Tapi sebelum dia suapkan kat pengantin lelaki, dekat tiga kali dia suap dalam mulut dia kek. Hahahaa

Pastu photographer dengan deejay tanya. Sedap sangat ke kek tu

Aku gelak-gelak je. Mungkin pengantin fikir kek pengantin semua sama rasa. Rasa krim icing biasa je. Tapi kek yang aku buat ni tak rasa macam dia gambarkan hehehee.

Sebab kami ingin mencipta nama untuk kek yang rasanya berlainan dengan kek-kek yang biasa

Terima kasih
Oh yaaa. Lupa nak promote. Official Photographer kali ini ialah
IMOTAI CREATIVE PHOTOGRAPHY
yang nak kawen boleh laaaa usha FB beliau.

Terima kasih ya atas tempahan

MAJLIS PERKAHWINAN EPI & MIA
Untuk segala pertanyaan hubungi kami:Ezniey Cake and Pastries
No 6 Medaniaga, Jalan Bakti Rantau Perintis,
26400 Bandar Pusat Jengka, Pahang
Masa operasi : 8.00 pagi sehingga 6.30 petang
Hari : Selasa – Ahad ( Isnin Cuti)
WhatsApp 0136451914 untuk segala pertanyaan
Like Facebook kami di
https://www.Facebook.com/EznieyCake
atau follow kami di Instagram @eznieycake
Pengantin lelaki menyuapkan kek kedalan mulut pengantin perempuanSesi potong kek
Close up sikit. Hihihi

Aummm luasnyerrr mulut

.

Hubungi Kami

Ezniey Cake

Telefon
013 645 1914

E-mail

Alamat
No 2, Lorong Jed 2, Jalan Jed,
Maran, Pahang

Web
Lihat Pertanyaan
Tiada pertanyaan setakat ini.
Kongsi ke Media Sosial
Statistik

629

Page Hits

39

Website Hits

0

Bilangan Pertanyaan

0

Kongsi ke Media Sosial