Kek Kahwin Untuk Putri

Kek Kahwin Untuk Putri

Hai semua!! Maaf sebab takde kat kedai dah 3 hari dari 27 sampai 1 Mac semalam sebab ada Training di Kuala Lumpur. Hari ni saya upload semua gambar-gambar pekasam yang ada dalam phone saya ni.
Untuk Kek ini ditempah oleh Putri dari Desa Jaya.Pada mulanya dia nak deco fondant 3 tier. Boleh tapi harga dia memang mahal la kalau kek fondant 3 tingkat dengan design ekslusif ni. So I suggest kek 3 tingkat tapi hanya buat patung dari fondant ni. Dia pon last minit order, kebetulan order kek kahwin tak banyak akhir bulan. Sebab rushing lupa nak tanya pengantin nanti pakai baju warna apa. Kalau tahu hari tu saya customade kan patung ni jadi warna baju pengantin. Tapi tak pe lah kan.
Yang penting customer happy we all lagilah happy kan.

Pengantin duduk bersanding.comey jee
Gambar keseluruhan kek: 3 Tingkat kek sarat dengan bunga
Kek dah selamat tiba dekat rumah pengantin perempuan. Kita close up kek dari atas pula.
Sesi potong kek oleh pengantin.weeee comey je
Pengantin perempuan kek ke dalam mulut pengantin lelaki.hiiiii
Terima kasih Putri atas tempahan. Semoga berbahagia dalam rumah tangga yang dibina. Beroleh keberkatan dari Ilahi dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.

Kepada yang berminat atau ada apa sahaja pertanyaan boleh ke Facebook kami!!! Like page kami ya

https://www.Facebook.com/EznieyCake

Kedai kami terletak di Rantau Perintis Bandar Pusat Jengka
Ezniey Cake and PastriesNo 6 Medaniaga, Jalan Bakti Rantau Perintis, 26400 Bandar Pusat Jengka, Pahang
Masa operasi : 8.00 pagi sehingga 6.30 petang&0;Hari : Selasa – Ahad ( Isnin Cuti)
WhatsApp 0136451914 untuk segala pertanyaan
Like Facebook kami di
https://www.Facebook.com/EznieyCake
atau follow kami di Instagram @eznieycake
.

Hubungi Kami

Ezniey Cake

Telefon
013 645 1914

E-mail

Alamat
No 2, Lorong Jed 2, Jalan Jed,
Maran, Pahang

Web
Lihat Pertanyaan
Tiada pertanyaan setakat ini.
Kongsi ke Media Sosial
Statistik

320

Page Hits

26

Website Hits

0

Bilangan Pertanyaan

0

Kongsi ke Media Sosial