Tips Mengurat Awek

Excuse me, I sesat ni….boleh bagi direction camne nak pegi rumah you?

You tau tak mata you sama dengan color porshe I

Senang citer camni lah, ape kata you ambik iPhone I ni, nanti I kol u

Mintak maaf cik, boleh saya pinjam telefon cik kejap? Emergency ni! mak saya pesan, kalau saya dah jatuh cinta, telefon dia cepat!

Assalamualaikum sapa tak jawap dose…

Kalaulah you ni burger baru kat mcdonalds, I akan panggil you macgorgeous!

Hai! Saya cuma nak cakap saya rasa awak awek paling cantik pernah saya nampak, jadik saya belikan air sirap ini untuk awak

Mak saya cakap kalo nak tengok rupa isteri bila kita dah tua macam mana…tengok mak dia…bila saya tengok mak awak tadi…sejukk hati saya

p/s: Saya nampak orang menggunakan teknik ini di 7 Eleven dan berjaya mendapatkan nombor telefon awek tersebut:

Perempuan: Semuanya RM12.50
Lelaki: (Mengeluarkan duit RM100)
Perempuan: tak da duit kecil ke bang?
Lelaki: Ala, takde gunting camne ni?

Dan lelaki itu ketawa ala-ala kambing dan perempuan itu senyum-senyum malu.

Korang try lah ek …harap dapat awek yang korang nakkan sangat tu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *