My Bakerella Bakery Birthday Cakes & Wedding & Cookies

Cake, kek, birthday cake, cupcake, red velvet, kek hari jadi, kad kahwin, kek coklat moist, kek coklat, gubahan hantaran, resepi kek batik, resepi kek coklat, resepi kek

MyBakerella Trading merupakan syarikat yang dibina secara kecil-kecilan dirumah sejak 2009. Syarikat kami merancang untuk membina kedudukan pasaran yang kukuh di bandar Kota Bharu, kerana berdasarkan kedudukan pasaran industri rakan-rakan dan iklim yang sederhana yang berdaya saing di kawasan ini. MyBakerella Trading menyediakan makanan, kek, roti, biskut, kerepek dan cokolat untuk pelanggan kami.

Selain daripada itu, hasrat untuk menyediakan produk dan perkhidmatan berasaskan bakeri yang halal untuk pelanggan beragama islam juga telah menjadi pendorong kepada kami untuk menceburi bidang perniagaan yang kebanyakannya dipelori oleh kaum bukan bumiputera. Seterusnya, kami juga dapat menyumbang kearah peningkatan bilangan bumiputera yang menceburi bidang perniagaan yang mencabar ini disamping dapat mewujudkan peluang pekerjaan kepada bumiputera yang lain.

Hubungi Kami

My Bakerella Bakery Birthday Cakes & Wedding & Cookies

Telefon
013 260 9488

E-mail

Alamat
Taman Sri Pengkalan Chepa,
Kota Bharu, Kota Bahru,
Kelantan

Web
Lihat Pertanyaan
Tiada pertanyaan setakat ini.
Kongsi ke Media Sosial
Statistik

501

Page Hits

28

Website Hits

0

Bilangan Pertanyaan

62

Kongsi ke Media Sosial

Sebelum

«


Seterus

»