Hervea Wedding

hervea wedding

Hervea’s Creation menyediakan khidmat gubahan hantaran dan dekorasi yang eksklusif untuk hari istimewa anda. Dapatkan khidmat dan perkhidmatan kami dengan tawaran harga yang sangat berpatutan untuk:

1) Gubahan Hantaran
2) Hand Bouquet
3) Centrepiece (gubahan bunga meja)
4) Dekorasi meja pengantin
5) Gubahan hidangan pengantin
6) Candy Buffet
7) Door Gift

|TERMA & SYARAT|
Hervea’s Creation
Effective 1 January 2014
_____________________________________
1. Kami menjalankan bisnes online sahaja (tidak mempunyai premis). Sebarang tempahan boleh dibuat melalui SMS, Email, dan Panggilan (call).

2. Setiap tempahan mestilah disertai dengan wang deposit RM100 / 50% (jika jumlah harga tempahan melebihi RM500). Wang deposit TIDAK akan dipulangkan jika pembatalan tempahan dibuat oleh pihak pelanggan. Tempahan perlu dibuat seawal 2-3 minggu sebelum tarikh majlis (negotiable).

3. Bagi yang Self-Pick Up (mengikut pakej/luar kawasan JB) – Setiap tempahan yang dibuat perlu disertakan WANG CAGARAN RM100 sebagai jaminan. Wang cagaran akan dipulangkan balik kepada pelanggan semasa hari pengambilan/ pemulangan barang.

4. Tempoh sewaan barangan kelengkapan dan peralatan Hervea’s Creation hanya 1 HARI sahaja dan utk self-pick up hanya 3 HARI sahaja dari tarikh penghantaran/pengambilan. Jika pelanggan inginkan lanjutkan tempoh sewaan, sila maklumkan kepada pihak Hervea’s Creation selewat-lewatnya pada hari penghantaran/pengambilan dibuat. Sekiranya pelanggan lewat memulangkan barangan Hervea’s Creation, denda RM50 sehari akan dikenakan.

_________________________________

CARA PEMBAYARAN
Hervea’s Creation
Effective 1 January 2014

1) Sila buat pembayaran DEPOSIT minimum RM100 / 50% (jika jumlah harga tempahan melebihi RM500) sebagai pengesahan tempahan. Jika tiada pembayaran deposit dalam masa 1 minggu, pihak Hervea’s Creation berhak untuk membatalkan tempahan anda.

2) Sila transfer/bank-in deposit ke CIMB Ramlah Ismail (Wassap/Hubungi 013-3327864 untuk No. akaun)

3) Jika pembayaran deposit telah dibuat melalui online atau mesin deposit, sila emailkan/whatsapp slip pembayaran ke hervea10@gmail.com atau WHATSAPP slip pembayaran ke 013-3327864 sebagai bukti pembayaran. Wang deposit TIDAK akan dipulangkan jika pembatalan tempahan dibuat oleh pihak pelanggan. *Kami akan sediakan resit sebagai persetujuan pembayaran.

4) Pembayaran penuh perlu dijelaskan semasa PENGHANTARAN / PENGAMBILAN barang. *Kami akan sediakan resit sebagai persetujuan pembayaran.

5) Harga pakej dan barangan di dalam FB kami adalah TIDAK TERMASUK CAJ PENGHANTARAN. Untuk mengetahui caj penghantaran, sila hubungi kami ditalian 013-332 7864 (SMS/Whatsapp/Call)

Senarai Pakej
. Mini Pelamin For Engangement And Solemnization.
Lihat
...
. 😘😘😘 . @karmaxproduction (@get_repost) ・・・ The
Lihat
...
. Promo Yes Hervea Wedding! Promo Yes Hervea Wedding
Lihat
...
. Congrats @yunizolbahrem . Thank You For Choosing Us
Lihat
...
Hubungi Kami

Hervea Wedding

Telefon
017 732 7042

E-mail

Alamat
Jalan Pulai Jaya 4/6, Taman Pulai Jaya 81300,
Skudai, Johor

Web
Lihat Pertanyaan
Tiada pertanyaan setakat ini.
Kongsi ke Media Sosial
Statistik

700

Page Hits

37

Website Hits

0

Bilangan Pertanyaan

635

Kongsi ke Media Sosial