Pelamin ~ Zyda Collection ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Zyda Bridal Collections
No. 56 Jalan USJ 4/1H
Subang Jaya
47610, Subang Jaya
Selangor
Hubungi : Rozaida Mahmud
Handphone 012-3711423
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
andaman, pelamin, sewa baju, dulang hantaran, bunga pahar, bunga telur, fotografi

Beritahu Kawan mengenai Zyda Bridal Collections

Songket Bunga Tabur Oren adalah gabungan ciri tradisional dan warna yang moden akan menambahkan seri pengantin       Songket Bunga Tabur Maroon antara warna yang menjadi pilihan pengantin yang mahu memakai songket untuk majlis persandingan sejak dari dulu hingga kini. Persalinan Tradisional Legga juga boleh digayakan oleh pengantin bertudung Baju kebaya  ala Jawa kini menjadi pilihan ramai untuk majlis bersanding dan majlis bertandang. Gabungan warna terkini Orange dan Hijau Pucuk Pisang adalah pilihan warna yang berani lagi anggun. Fesyen dan pilihan warna yang elegan menampakkan keanggunan pengantin pasti ramai yang akan tertarik bila melihat sendiri koleksi ini. Gaun putih ala-Inggeris boleh juga dibuat salah satu baju persalinan untuk bergambar atau untuk majlis potong kek (coat hitam untuk lelaki juga disediakan) Pelamin nampak klasik jika kena dengan konsep dan warnanya Pelamin akan digubah mengikut tema warna yang dipilih. Rekaan yang simple tapi menarik dan tidak terlalu berserabut menjadi pelamin pilihan masa kini.  Pakej pelamin yang ditawarkan antara RM500 ke RM800. Pelamin akan digubah mengikut tema warna yang dipilih. Rekaan yang simple tapi menarik dan tidak terlalu berserabut menjadi pelamin pilihan masa kini. Pelamin berkonsep ukiran kayu dengan kerusi jati yang ringkas tapi      nampak klasik sesuai untuk majlis dirumah samada akad nikah atau      bersanding. Majlis persandingan putih sejuk mata memandang, bila pengantin memilih tema putih untuk majlis persandingan mereka nampak anggun bila digandingkan dengan sedikit latar belakang dan bunga-bunga merah. Majlis persandingan bertemakan warna putih juga menyerikan wajah si pengantin.   kebaya pengantin moden leher tinggi berlenggan kembang dan kebaya pengantin moden lace berkain chifon antara koleksi baju nikah dan boleh juga dibuat bersanding bagi yang memilih tema putih Baju pengantin oren menjadi pilihan terkini. Sesuai untuk dipakai untuk kulit cerah maupun gelap. Mempelai di arak perlahan-lahanCantek dipandang tidak terperi   Rona jingga jadi pilihan Membuat pengantin nampak berseri Baju Pengantin Muslimah Bertudung berwarna unggu. Pilihan warna yang nampak anggun lagi berseri. Baju Pengantin Muslimah Bertudung disesuaikan lagi dengan veil lace labuh yang menjadikan pengantin nampak bergaya dan moden. Pelamin perkahwinan moden berlatar belakangkan kerawang keemasan di tengah sebagai hiasan nampak cantik lagi ringkas. Pelamin perkahwinan ini amat sesuai menggunakan lampu kuning yang deem untuk menjadikan pelamin perkahwinan ini tampak eklusif.  Pelamin perkahwinan ringkas sesuai bagi mereka yang memilih baju merah atau putih. Pelamin perkahwinan ini sesuai untuk dibuat di rumah kerana tidak memerlukan ruang yang besar sangat.  Pelamin perkahwinan bertemakan maroon & putih berlatar belakangkan kerawang keemasan yang agak lebar sesuai untuk bersanding di dewan. Pelamin perkahwinan ini juga dihiasi dengan bunga-bunga merah. Bunga-bunga bolehlah menggunakan bunga-bunga segar atau plastik mengikut bajet perkahwinan anda. Solekan andaman untuk majlis nikah tidak perlu terlalu terang agar sesuai dengan suasana majlis Senyuman dan keceriaan akan menambahkan seri pengantin Solekan majlis nikah perlulah berbeza sedikit dari solekan bersanding solekan sanding bagi pengantin bertudung yang sukakan solekan natural solekan sanding yang berkulit hitam manis Kebaya pengantin moden gabungan warna merah putih menarik lagi berseri untuk majlis perkahwinan pengantin. Baju Pengantin 2010. Baju pengantin rekaan terkini berwarna merah putih. Pengantin yang sukakan warna terang & berani gabungan merah putih amat menyerlah lagi berseri. Pelamin 2010 yang mempunyai rekaan terbaru dan simple sesuai untuk tahun 2010 atau tahun ini. Pelamin mini konsep taman di luar rumah memang menarik untuk majlis pertunangan, nikah atau resepsi  majlis sederhana di luar kawasan rumah     Pelamin single panel merah & putih untuk rumah amat menarik dan moden boleh juga digunakan untuk dewan yg kecil.    Pelamin 2011 merupakan pelamin ala Arabian / Moroccan di mana rekaan mengikut ciri-ciri Arab dan moden. Sesuai untuk pelamin di dewan mahupun di rumah. Pelamin ini memberikan kelainan daripada pelamin yang anda sedia tengok. Pelamin Pertunangan 2011 mini ini memang akan menjadi trend 2011. Ianya campuran moden dan arab yang menjadikan pelamin ini unik. Pelamin pertunangan mini ini dihiasi dengan bunga segar atau pun plastik mengikut pilihan anda. Fesyen ala Arabian akan menjadi trends terbaru untuk baju pengantin. Ianya campuran rekaan melayu dan juga arab membuatkan perkahwinan anda menjadi unik. Baju Pengantin 2011 ini amatlah sesuai untuk perkahwinan di bandar mahupun di kampung. Baju Pengantin Silver Grey yang dipadankan dengan pelamin merah, grey dan putih menimbulkan kecerian dan kecantikan mempelai pengantin. Pelamin di dewan ini direka oleh Zyda Collections. Pelamin dewan perlukan saiz yang besar untuk memastikan ruangan dewan tidak tampak kosong. Warna pelamin boleh dipilih bersesuaian dengan tema perkahwinan anda. Pelamin rumah juga perlu dipilih bersesuaian dengan keluasan rumah pengantin dan juga warna rumah pengantin. Jika tidak nanti pelamin di rumah akan nampak serabut. Zyda collection menyediakan perkhidmatan membuat pelamin rumah bersesuaian dengan keadaan rumah bakal pengantin. Pelamin juga haruslah  sepadan dengan baju pengantin untuk mencantikkan lagi majlis perkahwinan anda. Zyda collection memberikan khidmat nasihat dalam pemilihan baju pengantin dan juga pelamin. Kebaya jawa maroon juga menarikKebaya gabungan ungu gelap & muda nampak elegan Kebaya Merah & Hitam warna terkini yg berani ada (sixe L & XXL)Kebaya Biru untuk yang bersize besar (XL-XXL) - gabungan Biru & putih nampak menyerlah- gabungan merah & hitam lebih elegan dan berani - hijau zamrud adalah warna terkini di gabungkan dengan putih krim menampakkan satu kelainan- kebaya silver menjadi pilihan generasi muda kini Baju Pengantin Gold Purple & Putih silver yang menarik untuk bakal mempelai yang inginkan kelainan atau pun tampak ekslusif. Baju Pengantin Biru Feysen 2013 dari Butik Pengantin Zyda Collection Baju pengantin merah feysen 2013 dari butik pengantin Zyda collections Pelamin Rumah Putih Fesyen 2013 dari butik pengantin Zyda Collections Pelamin Rumah Turquoise 2013 dar Butik Pengantin Zyda Collections Pelamin Tirai Putih 2013 dari butik perkahwinan Zyda Collections
Pelamin akan digubah mengikut tema warna yang dipilih. Rekaan yang simple tapi menarik dan tidak terlalu berserabut menjadi pelamin pilihan masa kini.  Pakej pelamin yang ditawarkan antara RM500 ke RM800.
Klik untuk gambar lagi besar
Pelamin

Pelamin akan digubah mengikut tema warna yang dipilih. Rekaan yang simple tapi menarik dan tidak terlalu berserabut menjadi pelamin pilihan masa kini.
Pakej pelamin yang ditawarkan antara RM500 ke RM800.


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: heery
Tarikh: 2014-01-13 14:00:23
sy nk tahu brape harga pakej bju pgntin psgn.plamin,solek,meja beradab,tatarias
 
Nama: noor amirah bt abd halim
Tarikh: 2013-05-02 15:12:18
mmg cantik dan simple..blh x email dkt sy pakej utk pelamin, baju dan make-up.saya nak tema warna biru+pink
 
Nama: shana
Tarikh: 2012-03-06 10:02:09
salam. boleh saya tahu berapakah harga sewa untuk i set pelamin. 2x make up, baju perkawinan sepasang untuk lelaki dan perempuan? terima kasih
 
Nama: MIEYA
Tarikh: 2012-01-17 09:31:40
sgt simple
 
Nama: nida
Tarikh: 2011-11-17 18:16:25
saya nak tya,ada branch kat sabah tak..?
 
Nama: amanda
Tarikh: 2011-10-13 23:16:07
Kemas n ringkas ..... lawa . simple mcm ni baru sedap mata memandang x lbh2 ^^
 
Nama: nurul
Tarikh: 2011-09-17 03:06:24
simple tp cantik..blh emailkan pemplet
 
Nama: razatul nurzaidah razak
Tarikh: 2011-08-11 11:21:30
ok...cantik..tp pakej nya yermasuk apa ya..?
 
Nama: azera
Tarikh: 2011-08-08 08:54:16
tlg email harga n full package tentang pelamin ini
 
Nama: Ann
Tarikh: 2011-07-28 01:37:59
Hi, ada buat pelamin dekat sabah tak? my big day is on 18 sept 2011..thx
 
Nama: Mohd Fadzly
Tarikh: 2011-05-24 12:16:38
Assalamualikum...nak minta izin tuan rumah buat iklan disini yer..:D, sesiapa yg mencari jurugambar budget RM300-900.00 boleh hubungi saya yer ..:D boleh tgk contoh gambar2 di lensifaphotographer.blogspot.com. terima kasih..:D
 
Nama: ayu
Tarikh: 2011-03-27 23:39:19
sy plan nk khwin bulan 11 ni, nk pelamin tema wrna merah putih.. tp, ada kat sabah ker.. kalau ada, email lh kt sy. nk thu pakej2 yg di sedia kn olh pihak puan. tq
 
Nama: noor
Tarikh: 2010-12-13 22:27:40
ada tak gubahan pelamin wane hijau peten lain yang tbaru?
 
Nama: miera
Tarikh: 2010-11-18 16:01:21
saya nak kwin awal taun depan..tema hijau tp xtau hijau camne yang cantik. blh email x hijau2 yg de...
 
Nama: naniey
Tarikh: 2010-11-07 19:30:14
saya akan mengadakan majlis pertunangan sekitar awal 2011... baju dah da... skang sya nak cari pelamin tunang yg simple... dgn photografy... bapa costnya....????
 
Nama: mira
Tarikh: 2010-05-26 16:27:20
saya berminat dgn plamin ni,nmpk smple tp sngat mnarik dan cntik..bleh swa plmin shja atau satu pakej dgn baju dan make-up??yg ni bleh bgtau dgn hrga skli x..hrga ksluruhan...
 
Nama: deq noor
Tarikh: 2010-05-21 12:28:37
salam...ade x buat ke sarawak....buka lah d sarawak juga
 
Nama: ayie
Tarikh: 2010-04-12 15:46:45
mahal lah.... FREE TAK ADA KER WEH!!!!
 
Nama: aida-shah alam
Tarikh: 2010-03-01 02:06:12
sy nak tanye ttg pakej pertunangan yg ade... saye just nak baju,tudung n make up...just utk mjlis yg simple shj.
 
Nama: suzi
Tarikh: 2010-01-16 03:05:12
KT sabah xde x branch korang?klu ade ingat nk ambik je yg ni.i nk bt kt shah alam n sabah.plzzzzz..sy ske design korang..tuk kawin 10 persalinan bermcm2 kaum ade x n bape harga?
 
Nama: suzie
Tarikh: 2010-01-16 02:46:25
cntk.kemas n menarik..sy ske.ade x pakej tunang yg sample n murah..klu blh pakej tunang..plz reply sy ske rekaan koleksi korang..tq
 
Nama: Emie Suhana Kosnan
Tarikh: 2009-10-02 13:00:30
simple & cantik sangat!! cawangan atau area yang berdekatan dengan muar ada tak? tq
 
Nama: atyra
Tarikh: 2009-09-14 22:05:10
ada tak cawangan kat penang?kalau ada tlg emailkan alamat
 
Nama: dalila
Tarikh: 2009-08-27 11:54:13
saya nk tau klu pakej andaman dgn pelamin skali anggaran dlm brapa?
 
Nama: nur hidayah
Tarikh: 2009-08-06 13:13:04
nk tnye ade x gubahan bilik pengantin selain daripada pelamin
 
Nama: siti farhana mohd arifin
Tarikh: 2009-08-01 21:17:13
cantik dan harga berpatutan!
 
Nama: ana
Tarikh: 2009-07-21 15:58:14
sy minat koleksi bj pengantin yg ada....
 
Nama: nieda
Tarikh: 2009-06-23 12:32:42
saya berminat ngan pelamin nie..bleh e-mel kan harga full package x...nak wane ijau+putih...
 
Nama: tasya alia
Tarikh: 2009-06-22 10:17:38
sy b'minat dgn pakej yg ditawrkn..tapi sy berada di kwsn phg..boleh sy taw brape kos untuk luar kwsn..
 
Nama: mila
Tarikh: 2009-06-18 17:22:53
saya akan melangsungkan perkahwinan pada oct ini.saya belum menemui butik pengantin yang saya ingini...adakah Zyda Bridal Collections di cawangan penang?
 
Nama: princess
Tarikh: 2009-04-03 04:52:55
i rily2 admire green and white when it mix together...may u download more pic bout bridal???thanks a lot..
 
Nama: siti
Tarikh: 2009-03-31 15:36:43
saya akan berkahwin pada awl bulan 6 2009. boleh tak email kan alamat cawangan kat penang beserta pakej yang di tawarkan.
 
Nama: Natasha
Tarikh: 2009-03-10 17:04:50
boleh tak emailkan maklumat cawangan kat penang, kalau boleh sertakan skali pakej yg ada dengan quotation. Majlis perkahwinan pada bulan Dis 2009
 
Nama: Siti Fatimah Bt Hamzah
Tarikh: 2009-03-06 16:12:14
Ada tak pakaian yang dah siap untuk dijual? Boleh tak emelkan alamat cawangan kat penang
 
Nama: fenida
Tarikh: 2009-02-11 13:35:57
majlis perkahwinan saya adalah pada Mei 2009. Boleh tak emailkan maklumat cawangan di pulau pinang. tqtqtq
 
Nama: lme
Tarikh: 2009-02-08 15:42:56
nak tau bila buku cwgn kat sabah
 
Nama: angeline
Tarikh: 2009-01-29 14:52:24
bukn nk komen ni,just nk tanya,dkt sabah x ada cawangan ke butik ni?pls
 
Nama: misyam
Tarikh: 2009-01-11 15:35:45
ada kah biskita berada di negara brunei darussalam...
 
Nama: dekna
Tarikh: 2009-01-07 16:20:36
Pelamin nie sangat cantik..menarik..simple.. Blh tak email kat i cost untuk tempah pelamin mcm nie..
 
Nama: eza
Tarikh: 2009-01-06 16:43:01
simple but comey..tak serabut.. kalo dapat kaler purple lagi cun..
 
Nama: baby nuar
Tarikh: 2008-12-17 13:33:02
nak makeup artis part time kol i...thank you,berpengalaman mekap artis gangstarz dan drama.
 
Nama: sue
Tarikh: 2008-12-16 17:55:01
hai..sy plan nk kawin thn depan..n now tgh survey butik..ada cawangan kat penang tak..ble email cawangan punya addres tak..n klu bole blee sertakan sekali pakej yg ada..
 
Nama: MAYA
Tarikh: 2008-12-11 10:46:50
ADA TAK BAJU SIZE XXXL
 
Nama: ziana
Tarikh: 2008-12-06 15:29:40
harga terlalu mahal..... kurangkan lah sedikit..
 
Nama: Shakirah Sharif
Tarikh: 2008-11-30 11:39:00
hi.. boleh saya mintak quotation pakej perkahwinan.. i nk kawen next yearbulan march.. ada extra kos??
 
Nama: hilda
Tarikh: 2008-11-14 10:51:13
takde buka butik kat sarawak ke? kta tengok koleksi pelamin cantik lah terutamanya yg biru + putih.Kat sarawak susah nak dpt kan butik yang buat pelamin.Kalau ada pun tak menepati citarasa.pakej nya pun mahal sgt
 
Nama: natasha
Tarikh: 2008-11-12 12:00:14
salam.. sy akan berkahwin tahun hadapan dan memilih tema putih+coklat ala garden wedding.prefer it to be simple but nice.sila kirimkan foto koleksi anda
 
Nama: irma idayu bt rosli
Tarikh: 2008-11-04 16:40:50
saya impikan perkahwinan yang simple tapi menarik ala taman or moden.. x kisah warna apa pun tapi sedap mata memandang.. tolong emailkan koleksi yang ada plz.. saya akan mlangsungkan perkahwinan dalam bulan 5 tahun depan
 
Nama: ina
Tarikh: 2008-09-29 13:41:46
akum sy ni nak cari package(pelamin,baju dan set meja makan vip dan tetamu)saya berkenan gan koleksi cik/puan..ada x,package untuk sy..sy akan melangsungkan p'khawin sy pd hujung tahun ni..sy nak simple dan menarik...
 
Nama: roseniza md zain
Tarikh: 2008-08-28 12:57:22
a'kum,sy dr n9.kemungkinan bsr sy akan kawen next year dalam bln 5 atau 6.ade tak cawanagn ni kat seremban..sy ni saiz XL
 
Nama: jay
Tarikh: 2008-08-26 13:45:02
A'kum,sy akan melagsungkan perkahwinan pada hujung thun dpn.budjet dalam tuk pelamin,baju set meja vip dalam RM2k.ada tak cawangan d johor bahru..warna pelamin lawa sy minat simple.....tak byk bunga...good job...
 
Nama: eja
Tarikh: 2008-08-11 22:54:15
akum,hai akak..sy ingin melangsungkan perkahwinan pd bulan 12...dan sy ingin pelamin yg simple tapi menarik,dan berteman warna hijau apal
 
Nama: linie
Tarikh: 2008-08-06 21:53:32
koleksi menarik, tapi semuanya saiz s jer.. untuk berbadan gempal ada ker collection nyer??cian la kat kami yang nak kawen duk cari pakej untuk pengantin berbadan comel ni..
 
Nama: MIMIE
Tarikh: 2008-07-22 10:53:03
Rekaan menarik.ada x warna gabungan merah putih? n pakaian untuk bakal pengantin XL?
 
Nama: iada
Tarikh: 2008-07-21 15:37:57
bleh tahu ,ada x branch kt kuala terengganu .brapa harga paling murah yg di sediakan berpakej
 
Nama: ida
Tarikh: 2008-07-10 17:28:56
saya akan melagsungkan perkahwinan pada bln 11 ini.apa pakej utk bajet rm 2000?
 
Nama: shamsuria
Tarikh: 2008-07-10 17:11:13
majlis perkahwinan saya adalah pada Jan 2009. Boleh tak emailkan maklumat cawangan di pulau pinang. thanks
 
Nama: Qistina Aleeya Danisya
Tarikh: 2008-07-09 12:20:32
Saya suka pelamin yang ringkas dan menawan seperti gambar di atas. tidak terlalau semak sesuai denga baju pengantin yang bertemakan warna hijau.
 
Nama: jess
Tarikh: 2008-06-05 09:48:36
saya akan berkahwin ogos 2008 di sabah.nak tanya ada tak aksesori boleh disewa dan berapa harganya paling murah?
 
Nama: shahril
Tarikh: 2008-06-04 11:30:49
majlis perkahwinan saya adalah pada november 2008. Boleh tak emailkan maklumat cawangan di pulau pinang. thanks
 
Nama: shah
Tarikh: 2008-06-02 16:42:03
Salam... boleh tak bagi harga pakej bagi andaman, baju pengantin lace L&P serta aksesori, pelamin dll... tema merah cili + putih.. minat pelamin yang hijau putih ni... tapi nak wane merah putih... hehehe... tlg reply kat email yek
 
Nama: tinie
Tarikh: 2008-05-16 14:45:31
sangat cantik..bole saya tahu berapa kos utk pelamin dan andaman?
 
Nama: irma
Tarikh: 2008-05-08 19:13:47
ada x brach kat segamat.saya sedang mencari koleksi baju pengantin yang bertemakan warna purple,green & gold. kalau Puan ada koleksi tersebut,boleh serta lar forwardkan photo koleksi tersebut kepada saya..
 
Nama: Nurul
Tarikh: 2008-04-22 12:18:15
saya nk tahu ada x branch kat penang or kedah & pakej-pakej yg disediakan oleh zyda bridal collection. tolong email kpd saya. terima kasih
 
Nama: faiza
Tarikh: 2008-04-18 23:32:27
ada x branch kat kedah? lebih specific kat aslor star?
 
Nama: nanie
Tarikh: 2008-04-08 14:11:18
ade x branch kt kedah
 
Nama: amir
Tarikh: 2008-04-07 18:36:22
Ade tak cawangan Zyda Bridal Collection kat Penang?
 
Nama: hanna
Tarikh: 2008-03-18 16:04:15
pakej-pakej yang terdapat di Zyda Bridal Collection.Tolong emailkan kepada saya.Terima kasih
 
Nama: elda
Tarikh: 2008-01-02 23:45:18
tak ada ke koleksi baju bertunang yang lain... dan baju pengantin... boleh tak hantar dgn saya.
 
Nama: iedah
Tarikh: 2007-11-28 13:03:31
ok...nampak cantik di tambah seri dengan bunga tlur lg cantik
 
Nama: sha
Tarikh: 2007-11-22 15:45:25
leh x suggest kan i..i nk wak tema warna gold?so bj,pelamin,hantaran,warna pe sesuai di padankan supaya menyerlah..xkan nk sedondong plak warna?ke cane
 
Nama: aien
Tarikh: 2007-11-14 15:51:49
saya nak email kan kat saya pakej2 yang da n harganya se x.....secepat mungkin...please.......
 
Nama: apiz
Tarikh: 2007-10-28 10:41:43
lawa lah.. buatkan tok saye bley x?..
 
Nama: maizan binti mazlan
Tarikh: 2007-10-25 11:18:48
tlg email pakej perkahwinan lengkap yg ditawarkan beserta harga..tq
 
Nama: iesya
Tarikh: 2007-10-04 12:55:37
sy suka pelamin..cantik..bleh email pada sy package nya ?
 
Nama: Nor Azlina
Tarikh: 2007-09-20 13:22:46
sy tgk rekaan butik anda agak menarik.di sini sy ingin bertanya butik zyda ada menyediakan persalinan tuk bakal pengantin yang bertubuh besar? kalu ada mintak tolong emel kan....tq
 
Nama: adyenna
Tarikh: 2007-09-05 16:09:57
kat sabah ada butik andaman pengantin ke? tak nak buat kat sabah ke?
 
Nama: naylie
Tarikh: 2007-08-17 17:44:06
email kan pada saya koleksi baju pengantin earna pink. tq
 
Nama: siti haslinda bt thalji
Tarikh: 2007-08-07 13:08:39
emailkan kat saya harga pakej ni... (pelamin+aksesori+bilik tido+makeup 2x)..
 
Nama: zila
Tarikh: 2007-07-02 11:26:07
emailkan kat saya harga pakej ni... (pelamin+baju+bilik tido+makeup)..
 
Nama: afiqa
Tarikh: 2007-06-23 00:39:55
assalammualaikum....saya ingin bertanya samaada zyda bridal ingin menjual koleksi yang terpakai,seperti gaun,songket,buat pengetahuan pihak saudari saya sedang menambah koleksi untuk butik pengantin yang dijalankan oleh ibu saudara saya.harap mendapat maklum balas secepat mungkin.
 
Nama: chamelia baizura
Tarikh: 2007-06-22 21:57:36
cantikkk....kalu ada gambar pelamin byk2 lagi bagus ,,, leh send kat saya tak?
 
Nama: wanie
Tarikh: 2007-05-17 14:07:24
saya tertarik dgn design pelamin hijau nie. tapi boleh tak akak e-mail kpd saye pakej perkahwinan akak saya kahwin ogos 2007 ini TQ...
 
Nama: afiqa
Tarikh: 2007-05-09 17:58:16
sila emelkan kepada saya fesyen terkini untk bkl pengantin yang berbadan sedikit berisi,berkulit sawo matang,untuk busana perkahwinan serta pelamin.saya akan berkahwin dalam tahun 2008 dalam bulan mei,adakah pakej ini termasuk dengan kos perjalanan bagi penduduk di luar kl seperti raub pahang?
 
Nama: Nieta
Tarikh: 2007-05-09 17:15:42
sila email kan pada saya fesyen terkini utk pengantin yang berbadan sedikit berisi.berapa jumlah harga utk make-up, pakaian pengantin dan pelamin.saya akan berkahwin dalam tahun 2008.mungkin bulan april @ may.adakah pakej ini turut ditawarkan bagi penduduk di luar kl. seperti di negeri Melaka?
 
Nama: syima
Tarikh: 2007-03-20 12:04:24
sila email kan pada saya fesyen terkini utk pengantin yang berbadan sedikit berisi.berapa jumlah harga utk make-up, pakaian pengantin dan pelamin.saya akan berkahwin dalam tahun ini.mungkin end of the year.adakah pakej ini turut ditawarkan bagi penduduk di luar kl.seperti di negeri perak
 
Nama: diana
Tarikh: 2007-02-28 10:10:45
saya dr puchong, harga pakej untuk baju bersanding = make up = pelamin terima kasih
 
Nama: Didie
Tarikh: 2007-02-22 16:44:39
Puan, saya akan berkahwin dlm bln Julai, sila email kan kpd saya package terkini dr butik puan, tq.
 
Nama: Didie
Tarikh: 2007-02-22 16:43:05
Puan, saya akan berkahwin dlm bln Julai, sila email kan kpd saya package terkini dr butik puan, tq.
 
Nama: mar
Tarikh: 2007-01-08 16:48:22
tlg email kan jugak senarai pakej beserta harga nye sekali..sy dah berkenan dgn design pelamin tu..lagi satu bole ke kalau sy amik pakej dr puan ttp sy tinggal di NS.
 
Nama: watie
Tarikh: 2006-11-17 17:32:01
saya akan berkahwin pada bulan may..n saya suka sangat pelamin ni....saya sangat suka rekaan zyda..saya nak tanya..tempat saya dinegeri sembilan..boleh saya wat tempahan...berapa anggaran yg dikenakan termasuk pengankutan....
 
Nama: azizah
Tarikh: 2006-11-15 10:55:51
Bleh tak email kat saya pakej kahwin... Boleh ke turun muar klau sy berminat... Ada pekej pengantin bertudung tak?
 
Nama: fara
Tarikh: 2006-11-14 15:29:13
ellop..nk tny tntg pakej kawen ni..pelamin sume, kalo sy kt perak..charge die brp ek? emel sy leh ngn gmbr2 yg len :) macih~
 
Nama: shila
Tarikh: 2006-11-13 13:51:55
nak survey tema warna silver bleh...anto ikut email saya erk..tq..
 
Nama: noor hafiza bt shaari
Tarikh: 2006-11-10 11:05:53
boleh emailkan cawangan-cawangan lain zyda collection..terutama bg kawasan pulau pinang dan kedah..
 
Nama: Fiza
Tarikh: 2006-11-02 12:27:46
Nk survey harga pakej perkahwinan yg ditawarkan. Tq
 
Nama: iezza
Tarikh: 2006-09-18 15:54:50
saya berminat nagn pelamin akak yang colour marrom tu. Kalau boleh tolonh emailkan dekat saya pakej akak. Dan saya nak kalau boleh dalam pakej tu siap ada pelamin,jurugambar dan baju nikah tuk lelalki dan perempuan.
 
Nama: niza
Tarikh: 2006-08-25 09:03:12
leh x nyatakan lokasi perniagaan di mana & nyatakan pakej2 yg ditawarkan. & bagaimana pula harga bagi 2 pasangan pengantin yg bersanding dlm 1 prkahwinan?tq.
 
Nama: lili
Tarikh: 2006-08-18 14:22:29
sy nk wat konsep warna itam,putih x pun silver. tapi itam mesti ada. ada tak contoh warna mcm tu n tanyer utk yg badan sihat mcm mana ada tak
 
Nama: diey
Tarikh: 2006-07-27 12:58:39
cantiknye pelamin ni., saye memang suke warne ni.. berape harga nye.???
 
Nama: syeila
Tarikh: 2006-07-22 16:00:29
emel pd sy harga pakej..sy minat pd kaler hijau epal..emel ya..
 
Nama: atie
Tarikh: 2006-06-20 13:54:01
saya nak tanya lokasi dimana? ade tak pakej untuk org yg berbadan besar..berape harga untuk pelamin,fotografi,baju sepasang & mekap?
 
Nama: halimatun seadiah
Tarikh: 2006-06-12 15:27:45
hai....saya suka melihat rekaan baju pengantin dan pelamin yang bercorak moden..saya suka tema yang berwarna putih dan hijau pucuk pisang..kalau boleh emailkan saya koleksi terbaru beserta harganya sekali..terima kasih
 
Nama: aizat
Tarikh: 2006-06-12 14:01:55
Assalualaikum. saya baru menjalankan perniagaan di brunei.saya baru menyewakan pakaian pengantin dan menyeewakan pelaminan.sekarang saya ingin menyewakan kem canopy tetepi saya tidak tahu macam mana untuk mendapatkan kem canopy.. jika ada syarikat di malaysia yg ingin menjual canopy kepada saya saya ingin membelinya.. email kepada saya aizat_lutfi@hotmail.com
 
Nama: aizat
Tarikh: 2006-06-12 14:01:03
Assalualaikum. saya baru menjalankan perniagaan di brunei.saya baru menyewakan pakaian pengantin dan menyeewakan pelaminan.sekarang saya ingin menyewakan kem canopy tetepi saya tidak tahu macam mana untuk mendapatkan kem canopy.. jika ada syarikat di malaysia yg ingin menjual canopy kepada saya saya ingin membelinya.. email kepada saya aizat_lutfi@hotmail.com
 
Nama: fadilah binti ayub
Tarikh: 2006-06-10 17:49:04
boleh tak emailkan kat saya pakej2 yang terdapat di zyda collection dan anggaranya sekali. selain di subang ada tak cawangan di utara
 
Nama: miera
Tarikh: 2006-06-08 10:03:20
hai.. erm koleksi yng ada kini boleh tahan...dan sy ingin minta koleksi pelamin serta gubahan hantaran yang kreatif serta harga bagi setiap gubahan pelamin dan hantaran dan hantarkan ke email sy.
 
Nama: azira
Tarikh: 2006-05-17 14:40:17
saya nak tanya zyda collection nie ada kat selangor je ker??leh antar gambar2 koleksi hantaran dan pelaminkat email saya??
 
Nama: cute83
Tarikh: 2006-05-10 12:50:20
hai all, i nak tanyer pakej yang sediakan u sediakan and price. sendkan kat e-mail i. tema nyer oren & emas. Pakej yang termasuk pelamin, make-up 2x, fotogarafi, pakaian bersanding songket warna oren.
 
Nama: tun
Tarikh: 2006-05-09 15:10:47
Saya dah menerima emel dr kak zyda..dan pakej yg ditawarkan pun berpatutan dan menarik...adakah saya perlu buat appointment dulu sblm dtg?
 
Nama: anna
Tarikh: 2006-04-23 08:31:33
saya agak tertarik dgn koleksi2 yang ader..cume nak bertanye, harga pakejnye brape dan saya nak zyda collection berikan saya cadangan design pakaian terkini dan bertudung...dan saya telah memilih warna oren sebagai tema...adakah ia menarik?
 
Nama: cma
Tarikh: 2006-04-19 12:26:55
boleh tunjuk pelamin yang up to date lagi tak. yang ni nampak cam simple jer.
 
Nama: amylia
Tarikh: 2006-04-06 16:54:57
hijau sangat macam rasa di hutan pula.apa kata letak butterfly warna pink mesti gempak.
 
Nama: qistina
Tarikh: 2006-03-29 19:25:04
kakqistina nak tanya pakej pelamin, baju sanding,hiasa bilik dan baju persalinan berapa.bagi la discaunt.call me thank
 
Nama: elina
Tarikh: 2006-03-22 17:16:41
nice & simple.. saya kalau boleh mahukan pelamin yg sebegini rupa. tak crouded sangat.. tp cuma kerusi jer kene tukar. sebab saya kurang berminat kerusi jenis macm tu.
 
Nama: linda
Tarikh: 2006-03-20 14:09:36
byk lagi warna lain yg ada di zyda collection.. kite b4 tis pakai color pink....!! warnanye mmg terserlah!!
 
Nama: ayien
Tarikh: 2006-03-15 11:32:54
saye berminat ngan pelamin and rekaan zyda collectionvery nice...boleh tak saya nak tahu pakej2 perkahwinan,ermm...bape harga kalo 4 persalinan,mkn damai,pelamin,make up,aksesori and pintu gerbang..baju nikah sendiri puye...
 
Nama: hafizah
Tarikh: 2006-03-08 13:26:06
saya berminat dengan pakaian dan pelamin di kedai zyda collection. boleh tak email kan kepada saya pakej2 yang terdapat di kedai zyda collection.
 
Nama: rafidah
Tarikh: 2006-02-17 13:07:01
Saya nak tanye.. Kalau pakej untuk 5 persalinan beserta pelamin dahn mekap..dalam anggaran berapa ribu?
 
Nama: wawa
Tarikh: 2005-12-30 13:20:59
saya suka rekaan pelaminnya cantik serta simple..x berserabut..pakaian pengantinnyer pun cantik2..harga pun berpatutan mungkin boleh dirunding lagi agaknyer..sbb saya dah berkenan pada pelamin dan baju pengantinnyer..dan klu boleh saya nak sewa utk dibawa balik pada majlis kawin saya di pahang..pada bulan 6 2006