Login / Daftar ke Pengantin.com.my




Lupa kata laluan?

Daftar sekarang

Iklan kahwin - iklankan butik perkahwinan anda
 
Tag: Lawak Jenaka Perkahwinan

Lesen dah Mati

Tuesday, 14 December 2010 00:10

Suami: Mama, lesen papa dah mati 3hb aritu.. Isteri: Lesen kete ke? Mama baru je renew lesen aritu.. Suami: Lesen kete, lesen moto & lesen nikah.. Isteri: So, lesen nikah nak renew ke taknak ni?



baca lagi..

Lelaki handsome vs Lelaki tak handsome

Saturday, 27 February 2010 13:49

Kalau lelaki handsome pendiamPerempuan akan cakap:: woow, cool giler...kalau lelaki tak handsome pendiamPerempuan akan cakap: eh perasan bagus... kalau lelaki handsome berbuat jahatPerempuan akan kata: nobody's perfectkalau lelaki tak handsome berbuat jahat perempuan akan cakap: memang.... muka pun



baca lagi..

Suami Yang Terbaik

Monday, 26 October 2009 04:55

Suami Terbaik Sekumpulan lelaki berada di bilik persalinan di salah sebuah kelab eklusif lagi mewah di pusat bandar, setelah keluar dari gym. Tiba-tiba kedengaran deringan Handphone di penjuru bilik tersebut. Seorang lelaki menjawap panggilan itu dan terjadilah perbualan seperti berikut . . " "H



baca lagi..

Ciri-ciri Kita dah makin Tua

Tuesday, 05 May 2009 00:26

1. Dulu, kalau nak membaca...dari jauh pun boleh baca. Sekarang dekat2 tak nampak....kena jauh-jauh sikit. 2. Dulu kalau nak kencing, dari jauh...suuurrrrr!!!! masuk.....!!! Sekarang, kalau nak kencing, kena dekat-dekat, pelan-pelan lepas...baru masuk... 3. Dulu, masa tidur menhadap muka...rapat-r



baca lagi..

Jangan Kentut di Depan Gay

Thursday, 19 March 2009 14:47

Seorang wartawan lelaki telah ditugaskan membuat liputan dan siasatan mengenai aktiviti kelab gay di Bukit Bintang. Dia di kehendaki menyamar sebagai gay. Wartawan itu dengan senang hati menggayakan pakaian dan cara seorang gay. Setelah seminggu mempelajari tingkahlaku dan gaya seorang gay, akhirnya



baca lagi..

Cerita Suami yang sangat Kedekut

Thursday, 25 December 2008 16:10

Al-kisahnya cerita suami yang sangat kedekut iaitu sepasang suami isteri, dah lama kahwin tapi tak ada cahaya mata. Si suami teramat lah kedekut, bukan setakat taik idung masin, Taik mata pun masin gak.. Salah satu aktiviti tahunan mereka ialah mengunjungi satu pameran udara.Tahun pertama, si isteri



baca lagi..

Cerita Pengantin Malam Pertama Yang Syahdu

Sunday, 19 October 2008 00:13

 



baca lagi..

Doa Dapat Jodoh

Sunday, 05 October 2008 23:41

Ya Tuhan, kalau dia memang jodohku, dekatkanlah... Tapi kalau bukan jodohku, Jodohkanlah.... Jika dia tidak berjodoh denganku, Maka jadikanlah kami jodoh... Kalau dia bukan jodohku, Jangan sampai dia dapat jodoh yang lain, selain aku... Kalau dia tidak bisa di jodohkan denganku, Jangan sampai dia da



baca lagi..

Isteri Bertuah

Monday, 08 September 2008 14:41

Seorang lelaki sedang melintas jalan bersama isterinya pada suatu petang. Nasib malang menyebabkan dia kemalangan. Isterinya selamat tetapi si suami mengalami impak dikepalanya menyebabkan dia koma selama beberapa hari. Akhirnya si suami telah terjaga dari komanya. Bila dia membuka matanya, dia dapa



baca lagi..

Suami Yang Panas Baran

Monday, 08 September 2008 14:28

Pada suatu hari sepasang suami isteri yang agak berusia umurnya sedang dalam perjalanan menuju ke Johor Bahru melalui highway. Tujuan mereka adalah untuk melawat cucu yang baru lahir di sana. Mereka bertolak semenjak subuh lagi. Perjalanan itu agak jauh juga, maklumlah dari Lumut, Perak katakan. Se



baca lagi..

<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>
 
 

Iklan

fame catering
Kek perkahwinan bertingkat yang bertemakan love dan purple. Kami memberikan pelbagai cadangan untuk kek perkahwinan anda... >> lagi
Kek perkahwinan bertingkat yang bertemakan love dan purple. Kami memberikan pelbagai cadangan untuk kek perkahwinan anda. Jadi anda tidak perlu risau memikirkan atau pun mencari idea yang sesuai untuk kek perkahwinan anda.

Shout it!

Nick:

Message:

Peti Undi

Siapakah yang paling mempengaruhi dalam pemilihan pasangan suami isteri anda?
 

Kisah Cinta Pilihan

Cinta Ke Hujung Nyawa
Kisah cinta kami bermula 5 tahun lepas, iaitu pada akhir Disember 2003. Kami bersahabat setahun sebelum tahun tersebut melalui email dan telefon. Kami tidak pernah berjumpa selama setahun, dan pada akhir tahun 2003 kami berdua mengagahkan diri untuk mengatur s
>>lagi mengenai kisah cinta mereka

Himpunan Koleksi Kisah Cinta

Who's Online

We have 102 guests online

Facebook