Login / Daftar ke Pengantin.com.my




Lupa kata laluan?

Daftar sekarang

Iklan kahwin - iklankan butik perkahwinan anda
 
Pertanyaan yang ditujukan kepada Butik-butik pengantin oleh bakal pengantin untuk majlis perkahwinan mereka. Lihatlah pertanyaan mereka untuk mendapatkan idea atau pun trend yang disukai ramai daripada pertanyaan berikut.

[2017-03-27 00:50:14]
Tolong email, harga pakej photoshoot termasuk baju dan solekan untuk anniversary.

[2017-02-03 19:04:33]
Tolong email Kan pasang L/P,makeup Dan photo studio indoor.

[2016-12-25 00:16:56]
ingin tahu harga sewa songket bunga tabur maroon ni? berapa harganya?

[2016-12-12 21:12:55]
Gambar outdoor xbuat ke..quotation pakej ade x..

[2016-12-01 10:03:55]
Tlg emailkan pakej studio termasuk baju dan solekan

[2016-11-30 00:36:16]
Please contact me .. any suggestion x untuk nak join class kursus pelamin..im serious..sijil diberi x ?

[2016-11-13 14:11:33]
Berapa harga untuk sewa dua hari baju, coat dan seluar?untuk dinner

[2016-09-13 15:35:21]
mencari baju pengantin emerald green saiz besar untuk majlis 17 sept 2016.

[2016-09-12 01:15:04]
Tlg emailkan pakej studio termasuk baju dan solekan. Dah nikah januari. Nak tambah album gmbr kawin. Yg sedia ada macam xberapa cantik. Nyatakan in detail please.

[2016-08-28 19:08:34]
nk tau saiz baju lelaki 5xl dan berape sewanya

[2016-08-25 21:20:52]
Cantik dan kemas

[2016-08-24 16:34:56]
As salam Ada x perkhidmatan sewa utk akad nikah. Ada x utk saiz besar. Bahu saya 18-18.5

[2016-06-27 08:42:48]
Saya memerlukan juru solek untuk majlis pertunangan saya bertarikh 9/7/2016. Make up natural.

[2016-05-28 20:38:53]
Whtsaap sy

[2016-05-28 20:37:26]
Tolong whatsaap harga utk fotoshoot smbutan anniversary....tq

[2016-03-14 04:36:40]
as salam...sy berkenan dgn baju purple gold..how much?

[2016-03-04 03:30:46]
saya berminat untuk sewa baju tradisional untuk dinner bulan 4 ni..berapa harga untuk disewa.boleh email kpda saya..tq

[2016-02-02 11:56:59]
tlg emailkan pakej studio termasuk baju n solekan.. tq

[2016-01-03 07:48:28]
Saya nak baju persalinan daerah , mekup dan fotografer brp harga

[2015-12-24 04:56:08]
SAYA SUDAH 3 TAHUN KAWIN CUMA INGIN AMBIL SEMULA GAMBAR PERKAHWINAN. ADA PEKEJ TAK UNTUK BAJU, PHOTOGRAPHY DAN LAIN2

[2015-12-14 12:11:19]
Salam. berapa harga untuk sewa sepasang coat (baju dan seluar) untuk kawin?

[2015-12-14 00:44:34]
Sy berbadan besar .. selalu nya memakai baju blouse yg bersaiz 58 .. sy ingi mencari baju untuk weeding sy tau depan .. Minta tolong sangat2 klau ade

[2015-12-07 23:48:34]
Tlg emailkan pakej studio termasuk baju dan solekan. Dah nikah januari. Nak tambah album gmbr kawin. Yg sedia ada macam xberapa cantik. Nyatakan in detail please.

[2015-11-06 07:13:49]
Saya nak tau berapa harga nk sewa baju ni..nk pkai next month 4/12/15

[2015-11-03 03:13:02]
Tlg emailkan pakej studio termasuk baju dan solekan nak sambut 10th anniversary

[2015-10-15 07:38:40]
Kami menyediakan tailoring servis dimana keutamaan kami adalah pelanggan yang "plus size". Kami akan datang kepada anda dengan hanya satu panggilan. Telefon kami dengan segera

[2015-10-11 02:11:24]
sya nk cri bju pgntin tlg sya..sya bdan besar...25.10.2015

[2015-09-29 04:28:14]
Sedang mencari doorgift perkahwinan Juga bag organza

[2015-09-20 15:11:10]
Tlg emailkn pakej gambar studio pngantin dgn termasuk baju dan solekn

[2015-09-01 12:02:25]
Ada tak tuxedo untuk di sewa majlis dinner. Kalau ada tlg reply ws. Mahu sewa dalam 23oktober

[2015-08-30 04:56:18]
Saya ingin belajar makeup dr azzalynn.untuk tahun 2015 ,ada tak buat kelas.. Dan yuran berapa? Kalau ada harap boleh hubungi Saya.

[2015-08-06 20:44:17]
SYA NAK SERVAY HARGA PAKEJ

[2015-07-24 16:33:09]
Saya ingin adakan majlis pertunangan ???? pada bulan Ogos 2015. Mohon pekej pertunangan

[2015-07-14 03:29:40]
Ada sediakan servis mkanan beradab x

[2015-04-07 05:40:33]
Saya berminat untuk sewa baju tarian tradisional zapin dan juga untuk nyanyian asli. Boleh saya tahu harga yang ditawarkan? Boleh email kpd saya. Tq

[2015-03-25 14:10:00]
saya suka pelamin ini....cantik

[2015-03-25 14:04:03]
saya suka sgt.....cantik

[2015-03-13 05:18:26]
tlg email sya harga pakej untuk gambar studio pengantin beserta senarai gambar pakaian dan solekan ye. terima kasih:)

[2015-03-04 04:42:33]
pm detail.. lokasi kedai kat mana?

[2015-02-28 19:50:22]
saya nak buat 25th ulang tahun perkahwinan dalam bulan april ni Tlg email i harga pakej gambar studio dan outdoor siap dengan pakaian ye.tq

[2015-02-27 08:34:06]
Package Sewa berapa for baju Nikah? Ada size apa?

[2015-02-22 10:08:11]
Juz nk tny..area sungai buloh?tp kalo bole kte msg jela..i jrg pki internet

[2015-02-11 18:07:10]
Tlg email i harga pakej gambar studio dan gambar pakaian ye.tq

[2015-02-02 11:45:04]
Hi salam,saya berminat nak sewa 5 pasang baju pengantin(utk perempuan sahaja) untuk sesi photoshoot portfolio.Berapa ye harga?Boleh email me details at syazwanisohaimi@gmail.com .TQ

[2015-01-23 01:23:21]
Sis pakej tema tentera nihh sekali pelamin rm berape ye?? Theme ni untuk tentera saje ke?? Nanti sis tolong email at saya ye

[2015-01-14 16:00:24]
Salam Ada x kot dan ves utk d sewa pada 30 jan ni Warna coklat...ves coklat bercorak kilat.brp harga.pls wassap or sms saya.

[2015-01-12 03:39:04]
Boleh email saya pakej kahwin khemah untuk bulan mei 2015?

[2014-12-21 03:01:41]
PAKAIAN YANG TERKINI DAN SOFIKATED ADAKAN JUGA JUALAN AKSESORI PENGANTIN BERTERUSAN

[2014-12-18 19:03:53]
Boleh nak tnye tak harga baju sanding songket yg kaler merah tu brpe? Tlg hanta quotation kat email saye.. sye nak pakai bulan 3 tahun 2015

[2014-10-28 22:32:05]
Ade x coat skli ngan sluar wane grey saiz L or xL..bpe ye sewa..nk gune sbtu mggu depan...

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
 
 

Iklan

Min And The Makeup
untuk maklumat lebih lanjut, sila ke http://minandmakeup.wordpress.com!... >> lagi
untuk maklumat lebih lanjut, sila ke http://minandmakeup.wordpress.com!

Shout it!

Nick:

Message:

Peti Undi

Adakah anda berbulan madu selepas berkahwin?
 

Kisah Cinta Pilihan

Cinta Ke Hujung Nyawa
Kisah cinta kami bermula 5 tahun lepas, iaitu pada akhir Disember 2003. Kami bersahabat setahun sebelum tahun tersebut melalui email dan telefon. Kami tidak pernah berjumpa selama setahun, dan pada akhir tahun 2003 kami berdua mengagahkan diri untuk mengatur s
>>lagi mengenai kisah cinta mereka

Himpunan Koleksi Kisah Cinta

Who's Online

We have 92 guests online

Facebook