Login / Daftar ke Pengantin.com.my




Lupa kata laluan?

Daftar sekarang

Iklan kahwin - iklankan butik perkahwinan anda
 
Laman web ini bertujuan untuk mempermudahkan bakal-bakal pengantin untuk memperolehi maklumat berkaitan persediaan perkahwinan. Di sini, anda dapat mempelbagaikan pilihan anda untuk butik-butik, katering, khemah, mak andam dan pelbagai lagi yang berkaitan. Terdapat juga khidmat e-jemputan yang lebih menarik dibandingkan dengan khidmat e-kad untuk menjemput kawan-kawan serta sanak saudara untuk menghadiri majlis perkahwinan anda secara virtual. Forum juga disediakan bagi para pembaca bertukar fikiran dengan pembaca lain berkaitan perkahwinan. Jika anda sudi, silalah beri pendapat supaya laman ini dapat dimajukan supaya ianya lebih menarik.

Selamat menyurfing........

 

Koleksi Pengantin
Anda ingin tampil anggun dan ayu walau wajah tak cantik? Tubuh tak cantik?Usah berasa rendah diri.Kecantikan adalah hak milik setiap insan.Hadiri Bengkel Penampilan Diri yg kami anjurkan. Serlahkan jatidiri dan keyakinan diri anda.Selepas itu, tak perlu lagi membayar mahal utk dinner make-up. Boleh solek sendiri giteww... Di antara kursus yg disediakan:1. Solekan Peribadi Langkah Demi Langkah Untuk ZERO Knowledge2. Solekan Pengantin Langkah Demi Langkah Untuk ZERO Knowledge3. Kursus Pemasangan Pelamin4. Kursus Etika Sosial (Social Etiquette)5. Kursus Wedding Planner/Perancang Majlis6. Kursus Dandanan Rambut Pengantin Langkah Demi Langkah Untuk ZERO Knowledge Layari  http://azzalynnbridal.blogspot.com utk melihat jadual terkini. ********  Azzalynn Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour  D RAZ Enterprise - Wedding Planner & Event OrganizeTel :: 012-2399629  - Lynnda Butik (2ptg-9mlm shj) :: 03-80601544  Email :: nlynnda@yahoo.co.uk  Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.comGambar2 bengkel dan wedding package di: http://pengantin.fotopages.com  Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di: http://d-raz.fotopages.com Menerima tempahan pelamin mengikut citarasa pelanggan. Nantikan kemunculan pelamin terbaru dari RNF. Sila berhubung dengan pihak kami untuk pertanyaan lanjut.YM : rnfcollection Pengantin sekarang lebih bijak memilih rekaan pelamin yang mereka inginkan bersesuaian dengan tema perkahwinan mereka.  Rasanya tidak lengkap apabila menghadiri majlis perkahwinan tanpa menyaksikan pengantin bersanding di pelamin yang tersergam indah.  Kelihatan begitu romantis tempat bersemayam raja sehari yang akan mencatat kenangan manis sepanjang hayat. Bag organza sebagai cenderahati perkahwinan telah menjadi trend masa kini. Ianya simple tetapi menampilkan kelainan dengan pelbagai pilihan bag organza yang cantik dan menarik dari The xSara.Bag Organza boleh diisi dengan pelbagai jenis kandungan sebagai cenderamata perkahwinan. Contohnya ialah teddy bear, gula-gula atau pun coklat, keropok dan juga biskut roti kecil.
Lihat semua Koleksi Pengantin


 

Kursus Mekap & Perancangan Majlis Perkahwinan

Bagi yang berminat untuk mengikuti kursus lengkap sebagai perancang majlis perkahwinan atau wedding planner, boleh ikuti kursus penuh 2 hari dengan kos dan cara pembayaran yang sangat menarik.

This event is specially made for Beginners who have high spirit and enthusiasts to be a wedding planner. Start from a very simple step with affordable budget. You will not get this anywhere at this price so affordable. Special payment arrangement provided will not stop your dream.

 

>>lagi mengenai kursus mekap & perancangan majlis

 

 

Kursus Mekap & Perancangan Majlis Perkahwinan
Artikel Terkini
1. Idea Kreatif Untuk Cenderamata Perkahwinan
Idea Kreatif Untuk Cenderamata Perkahwinan. Jika anda inginkan kelainan untuk majlis perkahwinan anda  
2. Pernikahan tidak sah jika berkahwin tanpa izin wali
PERSOALAN mengenai insan yang bergelar wali hakim menjadi tumpuan masyarakat Islam di negara ini baru-baru ini. Ia apabila isu pasangan yang telah berkahwin selama setahun dibatalkan perkahwinan mereka oleh kadi dengan alasan wali hakim yang mengahw
3. Rindu Yang Membahang
Rindu yang membahangmembakar seluruh urat nadiyang tak mampu tertanggungmembawa aku kemarimenyusuri batas batas waktuyang pernah menjadi saksi cintaantara dua insan ...rindu yang membahangmelontarkan aku kembali kedaerah inimengutip sisa sisa kenanga
4. Lelaki Malaysia Ke Sambas Untuk Nikah Lagi
 Kuching: Serendah RM18 ($7.36).Dengan hantaran itu, lelaki dari Malaysia boleh berkahwin dengan gadis negara jiran yang tinggal di kawasan Sambas, Kalimantan Barat, melalui kegiatan dikenali sebagai nikah siri.Kegiatan ini kebanyakannya dicari oleh
Lihat semua artikel terkini berkaitan Perkahwinan Melayu

Artikel Popular
1. Cerita Pengantin Malam Pertama Yang Syahdu
2. Air Yang Keluar dari Kemaluan Wanita
3. Solat Istikharah - Mengapa tunggu mimpi?
4. Malam Pertama Malam Terindah
Pakej Perkahwinan dan Pertunangan
Dapatkan pakej perkahwinan dan pertunangan untuk persiapan majlis kahwin dan tunang anda. Butik-butik pengantin juga menawarkan promosi yang terkini. Jadi rebutlah peluang untuk mendapatkan pakej kahwin dan tunang pada harga terhebat. >> Cari Pakej Perkahwinan dan Pertunangan
Servis untuk Pengantin
  • Website Jemputan Kahwin
  • Nostalgia Perkahwinan
  • Artikel Mengenai Perkahwinan
>> lagi

Forum ~ 5 Mesej Terkini
Topik Dibaca Jawapan Kiriman Terakhir
topik pinPROMOSI Jualan Runtuh KRYOLAN!!!!
Assalamualaikum semua... Kini, masa yg ditunggu dah tiba.... [b][color=red]PROMOSI JUALAN KRYOLAN KINI KEMBALI!!!!!!!!!!!!!!!!! TEMPOH TERHAD[/color][/b] [u][b] Syarat-syarat Promosi:[/b][/u] 1. Hanya barangan yang tersenarai akan
13535309-02-2009 23:13
oleh Nor Azian
P.A System untuk disewa.
Kami menyediakan perkhidmatan P.A Sistem serendah RM330 (basic) . Jika Ada yang berminat untuk menyewa bagi kegunaan seperti majlis-majlis boleh hubungi kami. Sekitar Kuala Lumpur dan Lembah Klang sahaja Hubungi 0126295414 Ali TQ B)
1564016-06-2012 17:08
oleh Ali
Pakej istimewa dari Andaman Qaseh (KL& Pahang)
Salam untuk semua... Bagi mereka yg bekerja di luar Pahang dan menghadapi masalah untuk bercuti dan perlu 'survey' untuk pakej perkahwinan ???. Kini Butik Andaman Qaseh akan memberikan penyelesaian kepada masalah anda itu. Sila lapang
146972501-04-2012 17:21
oleh Siti Nattrah
jahitan selendang nikah
Kami menyediakan perkhidmatan menjahit selendang, veil dan anak tudung utk majlis nikah, sanding, bertunang dan juga majlis rasmi mengikut bajet anda. Hubungi kami butik sentuhan sutera 0133919664 utk keterangan lanjut
685109-10-2013 07:02
oleh sentuhan sutera
Direktori ~ D'mazz Andaman
hubungilah d'mazz andaman kerana kami menawarkan pakej yang berpatutan dan mengikut kehendak pelangan. hubungilah maz 017-2181334 / 0123848508 Hubungi : maziah binti mohd zain mohd zain
Alamat: Kuala Lumpur, Pahang
Tel : 012-3848508
HP : 017-2181334
Email: klik di sini
 
Gambar Perkahwinan Pilihan
Gambar Perkahwinan ~
Gambar Perkahwinan ~
Gambar Perkahwinan ~
Gambar Perkahwinan ~
>>Lagi Himpunan Gambar Perkahwinan Mempelai Pengantin
butik pengantin
ada sesiapa yang bley recommend butik pengantin yang offer untuk sewa dress mcm ni x?? li]http://www.weddingdress-bridaldresses.com/fashion-simple-low-priced-gold-scoop-satin-long-sleeve-wedding-dress-in-our-wedding-dresses-facoty-ls00928_
2003102-07-2012 03:34
oleh noorasmawati



Untuk Para Pengiklan
Daftar Syarikat Anda
Daftar syarikat anda dalam direktori kami. Membolehkan anda mempunyai lagi ramai bakal pelanggan.
>> Daftar di sini
Servis
  • Ingin memasarkan perkhidmatan anda dengan lebih berkesan?
  • Mendapat peluang bisnis yang baru?
  • Mengurus bisnis anda secara professional?
>> lagi
Pertanyaan mengenai Perkhidmatan Butik Pengantin
1. [2016-03-14 04:36:40] as salam...sy berkenan dgn baju purple gold..how much?... ~~ Zyda Collection ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
2. [2016-03-04 03:30:46] saya berminat untuk sewa baju tradisional untuk dinner bulan 4 ni..berapa harga untuk disewa.boleh email kpda saya..tq... ~~ Azzalyn Bridal ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
3. [2016-02-02 11:56:59] tlg emailkan pakej studio termasuk baju n solekan.. tq... ~~ Anggun Ixora ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
4. [2016-01-03 07:48:28] Saya nak baju persalinan daerah , mekup dan fotografer brp harga ... ~~ Difi Beauty ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Lihat semua pertanyaan Butik Pengantin
 
 

Iklan

Koleksi Pengantin HAIFA
Baju pengantin ini diperbuat dari french lace dan satin. Disulami dengan manik-manik. Berbentuk kurung moden dipadankan ... >> lagi
Baju pengantin ini diperbuat dari french lace dan satin. Disulami dengan manik-manik. Berbentuk kurung moden dipadankan dengan kasut sedondon dan veil labuh. Memilih pelamin juga dari warna putih, serta bunga-bunga segar akan membuat perkahwinan anda lebih ekslusif.

Shout it!

Nick:

Message:

Peti Undi

Adakah anda berbulan madu selepas berkahwin?
 

Kisah Cinta Pilihan

Cinta Ke Hujung Nyawa
Kisah cinta kami bermula 5 tahun lepas, iaitu pada akhir Disember 2003. Kami bersahabat setahun sebelum tahun tersebut melalui email dan telefon. Kami tidak pernah berjumpa selama setahun, dan pada akhir tahun 2003 kami berdua mengagahkan diri untuk mengatur s
>>lagi mengenai kisah cinta mereka

Himpunan Koleksi Kisah Cinta

Who's Online

We have 35 guests online

Facebook