Login / Daftar ke Pengantin.com.my




Lupa kata laluan?

Daftar sekarang

Iklan kahwin - iklankan butik perkahwinan anda
 
Koleksi Pengantin HAIFA
Baju pengantin tentera yang disesuaikan dengan pakaian seragam membuatkan si pemakai tampak segak bersama isteri tercint... >> lagi
Baju pengantin tentera yang disesuaikan dengan pakaian seragam membuatkan si pemakai tampak segak bersama isteri tercinta.

Fesyen Baju Pengantin Lelaki 2009

Attention, open in a new window. | Print | E-mail

User Rating: / 28
PoorBest 

Fesyen baju pengantin lelaki 2009 yang terkini. Sesuai untuk lelaki yang berbadan sasa dan menjadikan kelainan pada majlis perkahwinan anda nanti. Fesyen baju pengantin lelaki ini pasti akan menjadi bualan para jemputan di majlis perkahwinan anda.

 

Fesyen baju pengantin lelaki 2009 yang terkini

 

Fesyen baju pengantin lelaki 2009 yang terkini

 

Fesyen baju pengantin lelaki 2009 yang terkini


Bookmarks ~ Kongsi ::

Komen
EIKIN
esoh50sen@yahoo.com
ditulis oleh EIKIN pada 2009-05-28 17:04:52
:eek wowwww
aisya
aisyadanish@gmail.com
ditulis oleh aisya pada 2009-06-11 12:45:15
:? takutnya..
jenab...
miya_zara82@yahoo.com
ditulis oleh jenab... pada 2009-06-20 17:45:12
x sesuai lor... :eek
qisstina
liesa_kiss9.yahoo.com
ditulis oleh qisstina pada 2009-06-23 09:33:55
:roll :roll :roll macam badang lah pulak!
NYAH ALI
kimie_neutron@yahoo.com
ditulis oleh NYAH ALI pada 2009-06-27 16:54:02
NI BIGFOOT KEW... :grin
adriana
princess_areena@yahoo.com
ditulis oleh adriana pada 2009-06-27 18:25:05
:roll for me,baju pengantin nie jd xcantik ler...
MeLL
ram_yen@yahoo.com
ditulis oleh MeLL pada 2009-07-03 13:47:04
nk seksi pun jgn la pada hari tu.... :roll :roll :upset
MeLL
ram_yen@yahoo.com
ditulis oleh MeLL pada 2009-07-03 13:47:14
nk seksi pun jgn la pada hari tu.... :roll :roll :upset
mimi
zul_karnain@yahoo.com.my
ditulis oleh mimi pada 2009-07-06 16:21:40
ayah.... : takde ke baju yang moden tapi ringkas,ni balik2x baju feshen yang sama boring ar.. :roll
mimi
zul_karnain@yahoo.com.my
ditulis oleh mimi pada 2009-07-06 16:21:46
ayah.... : takde ke baju yang moden tapi ringkas,ni balik2x baju feshen yang sama boring ar.. :roll
mimi
zul_karnain@yahoo.com.my
ditulis oleh mimi pada 2009-07-06 16:21:49
ayah.... : takde ke baju yang moden tapi ringkas,ni balik2x baju feshen yang sama boring ar.. :roll
PUTERI
ZUL
ditulis oleh PUTERI pada 2009-07-10 11:22:57
TAK SESUAI.MCM BADAK :grin
selamat munap
selamat@yahoo.com.my
ditulis oleh selamat munap pada 2009-07-21 23:03:48
wow...takutnya..tak suka lah fesyem mcm nie..nampak seram pula.. :grin
kylie
kylie8483@yahoo.com
ditulis oleh kylie pada 2009-07-26 14:10:00
takutnya....... tapi itu yang dia selesa.kira ok lah tu ..... janji orang umah dia suka :grin
eira
eira.cool86@gmail.com
ditulis oleh eira pada 2009-08-01 20:34:35
lengan besar sgt kut :grin
eira
eira.cool86@gmail.com
ditulis oleh eira pada 2009-08-01 20:37:25
dia yg nk khawin lantak dia r :grin
waniez
izawanie@yahoo.com
ditulis oleh waniez pada 2009-08-03 16:59:54
HAHAHHAHAHHAHAHAHAHA.....YA ALLAH MAAF XMAKSUD PAPER MUNGKIN TANGAN DIE BESAR SANGAT KOT TERPAKSE POTONG LENGAN BAJU...YANG PENTING DA SELESAI AN ORG RUMAH SUKER..... :? :roll
akutopsecret
akutopsecret_dahlia@yahoo.com.my
ditulis oleh akutopsecret pada 2009-08-11 12:15:57
menakutttkan btoollllll...... 
 
Butik mane yer yg da buat fesyen begini..?''syabas'' buat butik tersebut...kerana berani mengilhamkan fesyen yg berani mati nih...
akutopsecret
akutopsecret_dahlia@yahoo.com.my
ditulis oleh akutopsecret pada 2009-08-11 12:16:08
menakutttkan btoollllll...... 
 
Butik mane yer yg da buat fesyen begini..?''syabas'' buat butik tersebut...kerana berani mengilhamkan fesyen yg berani mati nih...
sara
sara_ss@yahoo.com
ditulis oleh sara pada 2009-08-15 21:51:54
wow,very scary.jangan pakai g2 lah weh.memalukan betul.cariklah fesyen lain.ni idak.cam badang. :grin :? :upset
sephia
princessluvdesouza@yahoo.com
ditulis oleh sephia pada 2009-08-20 17:10:05
wei, badang.......ndakkan la majlis kahwin buat baju cam tu,ndak sesuai tau! :upset :? :x :eek
zie
casablanca4119@yahoo.com.my
ditulis oleh zie pada 2009-08-22 11:59:35
hehehehehe klaka gler....pelik & berani..org x wt lg solute la leh besanding cm tu!!!!!tp ok gak la x la panas sgt!
riena171
norizan.as@felda.net.my
ditulis oleh riena171 pada 2009-08-27 16:01:11
:p kelakar + takut. Lengan sebesar peha, tak sesuai.... :grin
comel
nrs209@gmail.com
ditulis oleh comel pada 2009-08-27 16:05:53
....tak payah peluk bantal lagi...lengan jd bantal peluk...heheheh :zzz
aya
aya@yahoo.com
ditulis oleh aya pada 2009-09-10 12:00:04
ini ler pakaian yg terburuk yg penah aku lihat.. uwekk
moi
lll@yahoo.com
ditulis oleh moi pada 2009-09-12 00:50:29
mak aii..cam ni klu pasangan aku..tak ngaku laki...buat malu jerk..senonoh ler skit... :roll :grin :? :x
ami sukana
ayam_pink@yahoo.com.my
ditulis oleh ami sukana pada 2009-09-30 13:02:22
cam sengal je buat baju camtuhh... :?  
hahahaha.....
izhar
gonzales_26dec@yahoo.com
ditulis oleh izhar pada 2009-10-07 15:05:10
die potong baju kat lengan,sebab lengan besar.. 
cam aku lak camne ek ,tang perut je besar nieeee.... 
:p
hana
g@yahoo.com
ditulis oleh hana pada 2009-10-08 09:19:23
melampau sanggat la tu 
kot ye pon badan sase,cover sket jek lg 
hehehe
kulat
khier_77@yahoo.com
ditulis oleh kulat pada 2009-10-14 13:43:56
Loo macam badang.. kawen..kawen.. ape2 pun syabas buat lu. memang pesen berani mati punya..cayok cayokk :eek
ayam
babi_ayam@yahoo.com
ditulis oleh ayam pada 2009-10-15 14:20:06
giler besar tgn!!!! :x
amynina
ayahloveummi@yahoo.com
ditulis oleh amynina pada 2009-11-08 10:37:06
ala.. nk tnjuk tgn jer ar tu... :eek
gurlz
nana_girlzfield@yahoo.com
ditulis oleh gurlz pada 2010-01-15 09:36:06
x sesuai laa.. :grin
3-nas
mrs.naz_2409072yahoo.com
ditulis oleh 3-nas pada 2010-02-06 00:20:09
adoi..bju kwen ke bju gusti?? :?
F@R@
faraniza_cha@yahoo.com
ditulis oleh F@R@ pada 2010-04-07 10:51:44
fuh!!!sasa tol.
diana
shark8998@yahoo.com
ditulis oleh diana pada 2010-07-08 11:02:10
tak baik kate mcm tu... itu pilihan msg2. itu hari istimewa die biarla die pakai ape yang die rs selesa dan rasa hemsem...
BADAN
key.harif@yahoo.com
ditulis oleh BADAN pada 2010-07-21 15:18:38
x sesuai... 
nanti makcik tengok x manis... 
nampak ketiak...
bobok
fazliza_90@yahoo.com
ditulis oleh bobok pada 2010-09-18 11:36:39
betapa punye besar da tgn dia..
pokerface
zereey@rocket.mail.com
ditulis oleh pokerface pada 2010-09-24 11:31:36
eee mcm-mcm fsyen skrang nie..bukan nk cntikkan baju tapi menghdohkan baju ader lar...ksian si pengantin..
yo
nurakmal_art@yahoo.com
ditulis oleh yo pada 2010-11-04 01:33:10
stedy lar bro hahah
kuikuikui
harith_06@yahoo.com
ditulis oleh kuikuikui pada 2010-12-02 12:45:08
Kalau besar kat perut, potong la baju tu, tinggalkan kat paras dada je..haha, kita tengok sape lagi handal dengan abg kita yang brani ni..aku boleh bayangkan, lagi teruk kena kritik...hahaha. okey ape brader ni pakai, tak sia-sia dia gi gim buat muscle.
man balas
balasrajalawak@yahoo.com
ditulis oleh man balas pada 2011-07-06 13:45:53
hang hebat!
mie
helmi_firzan@yahoo.com
ditulis oleh mie pada 2011-09-10 13:04:18
tak sesuai digelar RAJA sehari kalau baju camni...kalau hulubalang sehari..ok la :)
tiena
tiena_ana@yahoo.com
ditulis oleh tiena pada 2011-11-20 16:42:16
:? bertambah moden la skunk nie... :?
puas
kaaizoku@yahoo.com
ditulis oleh puas pada 2012-03-01 02:29:35
puas bina ko yea
YAN
CIK_NURUL95@YAHOO.COM
ditulis oleh YAN pada 2012-06-01 20:49:48
WOW SEMAT GILA!!!!!!!!!! :grin

Berikan Komen
Nickname:
Email:
Telefon:
:Untuk mendapat pemberitahuan email jika ada komen terbaru.
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komen:



This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Jika anda menyukai artikel ini. Sila klik "Like" :

 
 

Iklan

Butik Tradisi
baju tradisional juga mendapat tempat dihati pengantin masa kini. sesuai dipakai di majlis malam berinai.... >> lagi
baju tradisional juga mendapat tempat dihati pengantin masa kini. sesuai dipakai di majlis malam berinai.

Shout it!

Nick:

Message:

Peti Undi

Bagaimanakah anda berkenalan dengan pasangan anda sekarang?
 

Kisah Cinta Pilihan

Cinta Ke Hujung Nyawa
Kisah cinta kami bermula 5 tahun lepas, iaitu pada akhir Disember 2003. Kami bersahabat setahun sebelum tahun tersebut melalui email dan telefon. Kami tidak pernah berjumpa selama setahun, dan pada akhir tahun 2003 kami berdua mengagahkan diri untuk mengatur s
>>lagi mengenai kisah cinta mereka

Himpunan Koleksi Kisah Cinta

Who's Online

We have 48 guests online

Facebook