Login / Daftar ke Pengantin.com.my




Lupa kata laluan?

Daftar sekarang

Iklan kahwin - iklankan butik perkahwinan anda
 
Bridal Make up (Fiza)
Saya menyediakan khidmat andaman atau makeup kepada bakal - bakal pengantin yang ingin melangsungkan perkahwinan. Di sam... >> lagi
Saya menyediakan khidmat andaman atau makeup kepada bakal - bakal pengantin yang ingin melangsungkan perkahwinan. Di samping itu juga saya menyediakan service andaman atau makeup untuk majlis keramaian seperti dinner, photoshoot dan lain-lain. Sekiranya anda berminat untuk menggunakan khidmat saya sila hubungi saya di talian 0196649422 or 0126063006

Promosi Pakej Pertunangan RM500 harga asal RM1000

Attention, open in a new window. | Print | E-mail

User Rating: / 4
PoorBest 

Rebutlah peluang PROMOSI Pakej Pertunangan Astana: RM500 nett utk sekitar Puchong, Shah Alam dan KL sahaja!!!

(Harga Biasa bukan promosi ialah RM1000 tidak termasuk kos pengangkutan)

Azzalyn's Bridal membuat pakej pertunangan istimewa untuk anda. Pakej pertunganan tersebut ialah:-

- 1x mekap sahaja

- 1 set mini pelamin trend terkini (Astana set single panel, 2 flower stands, 1 platform dan alas duduk bukan kerusi, set lampu)

 

Pakej pertunganan - mini pelamin astana
Pakej pertunganan - mini pelamin astana

 

Tertakluk kepada terma dan syara:

* Tiada caj penghantaran utk sekitar Puchong, Shah Alam, Putrajaya dan KL (selain dari kawasan yg disenaraikan akan dikenakan caj penghantaran yg sepatutnya)

* Tidak termasuk dandanan rambut (tambahan RM50 untuk dandanan rambut)

 

Hubungi Azzalyn's Bridal di http://www.pengantin.com.my/yarntz


Bookmarks ~ Kongsi ::

Komen
amy
amyfahmi23@gmail.com
ditulis oleh amy pada 2010-08-22 10:41:45
ada contoh lain tak untuk mini pelamin dengan harga ni? tq.
NADIA
nurulnadiayusof@rocketmail.com
ditulis oleh NADIA pada 2010-08-31 04:13:20
PERTUNANGAN 
saye nak tahu kos tuk pakaian , solekan n mini pelamin n penghataran.. 
majlis di mentakab pahang..
warda
wardah_najihah@hotmail.com
ditulis oleh warda pada 2010-09-18 06:42:07
sya ber minat nak tahu harga n pakaj untuk mini pelamin, juga khemah
suhada
sue1986_ada@yahoo.com
ditulis oleh suhada pada 2010-09-27 15:16:26
aslkum, sy ingin tahu pakej pertunangan .. 
sy dari keramat kl, braper kos untuk pakej... 
majlis pada 25 12 2010, 
design mini pelamin yang simple dan lain dari gambar x der ke? 
sekian..
nahamura
napie_putra9@yahoo.com
ditulis oleh nahamura pada 2010-10-08 18:00:21
askum... 
sy ingin mendapatkan harga dan pakej bertunang terkini. majlis di buat pada bulan 12 di AU 1 KERAMAT.
fyda
vyd.honey281@yahoo.com
ditulis oleh fyda pada 2010-10-09 21:46:48
:? salam, fyda nak tahu sgt kos untuk bertunang..fyda dok sentul kl..baju da de colour hijau epal..selendang colur hijau epal jugak..so skrg sedang mencari tudung yg sesuai mcm ekin de batu kt owning..dan m.cari mak andam serta camera man..lau leh pakej skali lg bagus..plez..fyda bertunag bln 12..maybe bt kt surau.. :cry
fyda
vyd.honey281@gmail.com
ditulis oleh fyda pada 2010-10-09 21:54:30
slm..fyda nk tnye mcm ne nk sesuaikn bju ngan tdung mcm ekin de batu kt owning..tudung xbli lg just de selandang color hijau epal..bju tunang pn hijau epal..klu bertunang skali pakej bpe? termasuk skali ngan kasut ke..fyda jgak mencari camera man..sb mjlis bertunang maybe di surau..
miss bee
abieyz@yahoo.com
ditulis oleh miss bee pada 2010-11-08 00:59:40
hai... 
 
bole tak i dptkan harga utk pelamin tunang n 1 pasang baju... 
 
tq.. 
 
my date will be 1.1.2011
Che Yan
yarntz@yahoo.com
ditulis oleh Che Yan pada 2010-11-09 08:58:56
testing
aleesya
aleesya_86@yahoo.com
ditulis oleh aleesya pada 2010-11-18 02:51:18
salam..mini pelamin n mekap tok tunang bp hage..plz email a.s.a.p 
 
t.q :)
sha
singlelili08@yahoo.com
ditulis oleh sha pada 2010-12-07 23:12:38
Sori la..tapi mahalnyer pakej ni..xtermasuk baju dan aksesori pengantin?
nanie
nanie_nakata@yahoo.com
ditulis oleh nanie pada 2010-12-09 02:51:52
hye.. bole update quo :  
1)mini pelamin + baju (from lower price)sy nak yg simple but nice for engagement..  
2)hiasan bilik tido? budget price  
3)lokasi dimana?  
 
thanks ya.. 
 
plz email me..
nanie
nanie_nakata@yahoo.com
ditulis oleh nanie pada 2010-12-09 02:53:04
oops, lupe nk bgtaw lokasi sy di keramat kl..
Yoehanna
cikgupink@yahoo.com
ditulis oleh Yoehanna pada 2010-12-13 01:09:13
saya akan bertunang ps 5/2/2011 di selangor..masih boleh lagi ke pakej rm500.. boleh email kn contoh baju tunang gn mini pelamin .. thanks
lizaa
phya_lz@yahoo.com.my
ditulis oleh lizaa pada 2010-12-18 13:00:13
mini pelamin+make up n setting ambut bape ye ? plz email me the cheapest quotation hehe tq. i dok kat section 9 shah alam
Yana
farrah.hayana@gmail.com
ditulis oleh Yana pada 2010-12-24 14:23:01
Hi, 
 
Nak minta quote utk pakej bertunang: 
1x make up 
baju bertunang & aksesori 
mini pelamin 
gubahan hantaran (jika disediakan) 
 
Terima kaseh
huda
hu-daa@hotmail.com
ditulis oleh huda pada 2011-01-05 16:34:43
nak tau brapa harga mini pelamin untuk pertunangan? 
Tq :)
MERAHJAMBU
azie_cun86@yahoo.com
ditulis oleh MERAHJAMBU pada 2011-01-06 12:55:05
pakej ni tak termasuk hantaran ek?
zana zaza
afizan_78@yahoo.com
ditulis oleh zana zaza pada 2011-01-15 14:04:14
assalamualaikom....sy ingin tahu...berapa kos hataran klw drpda kl ke johor bahru...terime kasih 
:)
ziequa
zie_friend2004@yahoo.com
ditulis oleh ziequa pada 2011-01-25 21:35:18
boleh dapatkan harga pakej tunang bagi tahun 2011? tunang dalam bulan 3.. TQ
aty
atiemadie@yahoo.com
ditulis oleh aty pada 2011-02-04 16:07:49
hai,aty nak tau sangat kos untuk makeup n mini plamin untuk btunang, baju dah ada..
sya
sya_epul@yahoo.com
ditulis oleh sya pada 2011-03-11 15:41:37
kalu sya ne gmok ader ker sizenyer?? :p
mira
mun04_cemara@yahoo.com
ditulis oleh mira pada 2011-03-31 23:33:05
boleh sy tau harga pakej tunang 2011....pkej rm500 masih ade kea?pease email me ASAP......
fina
fiena.hashim@yahoo.com
ditulis oleh fina pada 2011-06-22 17:19:16
salam..sy fina,blh xsy nk thu yg harga nie masih tetap lgi kpd bln 10 nie??coz sy akn b'tunang pada 15oct2011
nora
awien87@gmail.com
ditulis oleh nora pada 2011-09-08 11:50:37
Hi,  
 
Nak tahu utk pakej bertunang (bln 2 thn 2012) 
1x make up + dandanan rambut 
baju bertunang & aksesori  
mini pelamin  
gubahan hantaran (jika disediakan)  
saya di setiawangsa kl 
 
tq :)
et
jya_et@yahoo.com
ditulis oleh et pada 2012-07-25 09:59:34
salam.. cik, nak tanya.. ni iklan lama kan, kalo pakej pertunangan yg tahun ni punya brape bajet??
naqia
siti nakiyah_ mahmud@yahoo.com
ditulis oleh naqia pada 2012-11-28 10:45:26
ada tak design lain

Berikan Komen
Nickname:
Email:
Telefon:
:Untuk mendapat pemberitahuan email jika ada komen terbaru.
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komen:



This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Jika anda menyukai artikel ini. Sila klik "Like" :

 
 

Iklan

Koleksi Pengantin Aryani
Pelamin Panel berkonsepkan Moden English trend masakini yang bertemakan warna biru turqoise & cream...direka mengikut ci... >> lagi
Pelamin Panel berkonsepkan Moden English trend masakini yang bertemakan warna biru turqoise & cream...direka mengikut citarasa pengantin yang inginkan dekorasi pelamin yang agak simple dan sejuk mata memandang...alhamdulillah mereka berpuas hati dengan hasil kerja aryani bridal...

Shout it!

Nick:

Message:

Peti Undi

Adakah anda berbulan madu selepas berkahwin?
 

Kisah Cinta Pilihan

Cinta Ke Hujung Nyawa
Kisah cinta kami bermula 5 tahun lepas, iaitu pada akhir Disember 2003. Kami bersahabat setahun sebelum tahun tersebut melalui email dan telefon. Kami tidak pernah berjumpa selama setahun, dan pada akhir tahun 2003 kami berdua mengagahkan diri untuk mengatur s
>>lagi mengenai kisah cinta mereka

Himpunan Koleksi Kisah Cinta

Who's Online

We have 55 guests online

Facebook