Login / Daftar ke Pengantin.com.my




Lupa kata laluan?

Daftar sekarang

Iklan kahwin - iklankan butik perkahwinan anda
 
Azzalynn's Bridal
AzzaLynn Bridal Solekan Majlis Tunang Teknik solekan yang tepat dapat memberikan penampilan terbaik di hari pertunangan ... >> lagi
AzzaLynn Bridal Solekan Majlis Tunang Teknik solekan yang tepat dapat memberikan penampilan terbaik di hari pertunangan anda. Tak perlu tampil seperti tepung gomak. Tetap manis di pandang mata.Finishing Touch: semburan DERMACOLOR Fixing Spray bagi mengatasi masalah wajah  yang mudah tampak bergaris. Dab dab kan dengan pink sponge secara lembut  dapat memberikan kekemasan seperti yang diimpikan.  Engagement: Farhana, Nusa Putra, 5 Feb 2011 MUA: NAJ from AzzalynnBridal   Farhana tak sempat buat apa-apa untuk majlis tunangnya. Maklumlah,  balik Malaysia hanya lebih kurang 5 hari menjelang majlis. Semuanya  bonda yang uruskan. Lynnda lebih banyak berbincang dengan bonda Farhana  bagi segala urusan berkaitan majlis tunang ini.  Nampak macam senang kan nak mekap wajah Farhana ni.  Tapi hakikatnya, Tuhan saja yang tahu.   Farhana ni kurus, sedikit tinggi orangnya serta memiliki seraut wajah  cengkung dan tampak garang. Yang paling tak mudah lupa, Farhana memiliki  bulu mata yang panjang tetapi \'degil\'. Tegak! Lurus! Buatlah apa saja,  ia akan balik ke asal. hehehehhehee.. memang mencabar kesabaran...    Kami memberikan sentuhan manis bagi melembutkan wajah Farhana yang  garang ini. Bukan mudah ya! Bukan mudah! Silap percaturan, salah teknik  solekan, jadi macam nenek tua.  Syukur Alhamdulillah, hasilnya  memuaskan hati Farhana dan ibunya. Permintaan Farhana untuk tampil  senatural mungkin telah dapat kami berikan.   Dapatkan nasihat pakar kami. Sila hubungi kami untuk tempahan solekan majlis anda.   * Bagi yang mempunyai masalah kewangan, anda dijemput untuk solekan  PERCUMA bagi majlis tunang atau nikah anda. Sila book tarikh sahaja.  Semoga dengan bantuan sekecil ini dapat memudahkan urusan majlis anda.  * Syarat solekan PERCUMA 2012: Masa solekan antara 7:00 pagi-12:00  tengahari. Mesti hadir di Puchong. Kena book tarikh sebulan awal kerana  dikhuatiri kami outstation. Contact Us      Email: nlynnda@yahoo.co.uk Boutique: +603-80601544 (2:00pm - 5:00pm ONLY) SOHO Office: +603-80515446 (10:00am - 2:00 pm ONLY) Lynnda: +6012-2399629  Sue: +6013-2028986   Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com Related Links :: http://azzalynn.blogspot.com http://runcitdanborong.blogspot.com  http://kryolanstokis.blogspot.com http://pengantin.fotopages.com http://d-raz.fotopages.com   Facebook :: AzzaLynn Bridal  Wedding Boutique & Spa (All About Wedding Only):  AzzaLynn Bridal AGS-022, Intan A, Jalan Intan 4, Taman Puchong Intan, 47150 Puchong, Selangor, MALAYSIA Operation Hour:  by Appointment Only. No Walk-in Allowed  Boutique close on Monday

Malam Yang Dingin

Attention, open in a new window. | Print | E-mail

User Rating: / 12
PoorBest 

Di suatu malam yang dingin, di dalam sebuah bilik yang sederhana besar, di atas katil...... sepasang suami isteri yang telah lanjut usia baru masuk tidur.

Suaminya telah mula mengantuk tapi isterinya terbangkit perasaan ghairah malam itu....

Si isteri bersuara,
"Dulu-dulu tu.... abang selalu pegang tangan saya bila kita nak tido."

Suaminya dengan separuh sedar, menggenggam tangan isterinya, lepas tu mula mengantuk semula.

Beberapa ketika lepas tu, si isteri bersuara lagi,

"Kemudian tu.... abang selalu cium saya."

Si suami dengan rasa terganggu, mengangkat kepalanya dan menyentuh bibirnya ke pipi si isteri.

Lepas tu sambung tido balik.

 

Selepas beberapa saat, si isteri bersuara lagi,

"Kemudian tu.... abang selalu gigit-gigit leher saya......."

 

Dengan perasaan marah dan geram, si suami melontar selimutnya dan bangun dari katil tu.

Si isteri bertanya, "Abang nak gi mana tu?"

Dengan marah suaminya menjawab,

"Nak gi amik gigi ...la ni"


Bookmarks ~ Kongsi ::

Komen

nuralyza_2807@yahoo.com
ditulis oleh pada 2008-03-17 16:23:29
:grin  
 
hahaha..bodoh tul la..siap nak amik gigi..lawak2..hahaha!

utsukushiionna@yahoo.com
ditulis oleh pada 2008-04-15 12:09:27
cian kat pokcik tu.... 
hehehehehehehehhehehehehehheheheheeheheeee......
nezam
nezamsl2@gmail.com
ditulis oleh nezam pada 2010-03-17 16:15:53
tu la...lain kali isteri tengok dulu suami dia ada gigi lagi ke tak... :)

Berikan Komen
Nickname:
Email:
Telefon:
:Untuk mendapat pemberitahuan email jika ada komen terbaru.
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komen:



This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Jika anda menyukai artikel ini. Sila klik "Like" :

 
 

Iklan

Butik Tradisi
Warna garang tetapi nampak cantik jika kena dengan si pemakai.... >> lagi
Warna garang tetapi nampak cantik jika kena dengan si pemakai.

Shout it!

Nick:

Message:

Peti Undi

Adakah anda berbulan madu selepas berkahwin?
 

Kisah Cinta Pilihan

Cinta Ke Hujung Nyawa
Kisah cinta kami bermula 5 tahun lepas, iaitu pada akhir Disember 2003. Kami bersahabat setahun sebelum tahun tersebut melalui email dan telefon. Kami tidak pernah berjumpa selama setahun, dan pada akhir tahun 2003 kami berdua mengagahkan diri untuk mengatur s
>>lagi mengenai kisah cinta mereka

Himpunan Koleksi Kisah Cinta

Who's Online

We have 28 guests online

Facebook