Login / Daftar ke Pengantin.com.my




Lupa kata laluan?

Daftar sekarang

Iklan kahwin - iklankan butik perkahwinan anda
 
Butik Tradisi
Antara koleksi pelamin dari butik tradisi. warna tema akan ditukar mengikut kehendak pelanggan kami.... >> lagi
Antara koleksi pelamin dari butik tradisi. warna tema akan ditukar mengikut kehendak pelanggan kami.

Malam Yang Dingin

Attention, open in a new window. | Print | E-mail

User Rating: / 12
PoorBest 

Di suatu malam yang dingin, di dalam sebuah bilik yang sederhana besar, di atas katil...... sepasang suami isteri yang telah lanjut usia baru masuk tidur.

Suaminya telah mula mengantuk tapi isterinya terbangkit perasaan ghairah malam itu....

Si isteri bersuara,
"Dulu-dulu tu.... abang selalu pegang tangan saya bila kita nak tido."

Suaminya dengan separuh sedar, menggenggam tangan isterinya, lepas tu mula mengantuk semula.

Beberapa ketika lepas tu, si isteri bersuara lagi,

"Kemudian tu.... abang selalu cium saya."

Si suami dengan rasa terganggu, mengangkat kepalanya dan menyentuh bibirnya ke pipi si isteri.

Lepas tu sambung tido balik.

 

Selepas beberapa saat, si isteri bersuara lagi,

"Kemudian tu.... abang selalu gigit-gigit leher saya......."

 

Dengan perasaan marah dan geram, si suami melontar selimutnya dan bangun dari katil tu.

Si isteri bertanya, "Abang nak gi mana tu?"

Dengan marah suaminya menjawab,

"Nak gi amik gigi ...la ni"


Bookmarks ~ Kongsi ::

Komen

nuralyza_2807@yahoo.com
ditulis oleh pada 2008-03-17 16:23:29
:grin  
 
hahaha..bodoh tul la..siap nak amik gigi..lawak2..hahaha!

utsukushiionna@yahoo.com
ditulis oleh pada 2008-04-15 12:09:27
cian kat pokcik tu.... 
hehehehehehehehhehehehehehheheheheeheheeee......
nezam
nezamsl2@gmail.com
ditulis oleh nezam pada 2010-03-17 16:15:53
tu la...lain kali isteri tengok dulu suami dia ada gigi lagi ke tak... :)

Berikan Komen
Nickname:
Email:
Telefon:
:Untuk mendapat pemberitahuan email jika ada komen terbaru.
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komen:



This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Jika anda menyukai artikel ini. Sila klik "Like" :

 
 

Iklan

Koleksi Pengantin HAIFA
Biar pun masa terus berlalu, namun keunikan songket tabur tetap menjadi pilihan untuk baju pengantin lelaki dan perempu... >> lagi
Biar pun masa terus berlalu, namun keunikan songket tabur tetap menjadi  pilihan untuk baju pengantin lelaki dan perempuan.Sangat sesuai utk majlis bersanding atau berinai besar. Tambah  menarik dengan hiasan batu-batu dan pengantin lelaki nampak segak dengan  songket yang sama.

Shout it!

Nick:

Message:

Peti Undi

Adakah anda berbulan madu selepas berkahwin?
 

Kisah Cinta Pilihan

Cinta Ke Hujung Nyawa
Kisah cinta kami bermula 5 tahun lepas, iaitu pada akhir Disember 2003. Kami bersahabat setahun sebelum tahun tersebut melalui email dan telefon. Kami tidak pernah berjumpa selama setahun, dan pada akhir tahun 2003 kami berdua mengagahkan diri untuk mengatur s
>>lagi mengenai kisah cinta mereka

Himpunan Koleksi Kisah Cinta

Who's Online

We have 101 guests online

Facebook