Login / Daftar ke Pengantin.com.my




Lupa kata laluan?

Daftar sekarang

Iklan kahwin - iklankan butik perkahwinan anda
 
Koleksi Pengantin HAIFA
Baju pengantin tentera yang disesuaikan dengan pakaian seragam membuatkan si pemakai tampak segak bersama isteri tercint... >> lagi
Baju pengantin tentera yang disesuaikan dengan pakaian seragam membuatkan si pemakai tampak segak bersama isteri tercinta.

Malam Yang Dingin

Attention, open in a new window. | Print | E-mail

User Rating: / 12
PoorBest 

Di suatu malam yang dingin, di dalam sebuah bilik yang sederhana besar, di atas katil...... sepasang suami isteri yang telah lanjut usia baru masuk tidur.

Suaminya telah mula mengantuk tapi isterinya terbangkit perasaan ghairah malam itu....

Si isteri bersuara,
"Dulu-dulu tu.... abang selalu pegang tangan saya bila kita nak tido."

Suaminya dengan separuh sedar, menggenggam tangan isterinya, lepas tu mula mengantuk semula.

Beberapa ketika lepas tu, si isteri bersuara lagi,

"Kemudian tu.... abang selalu cium saya."

Si suami dengan rasa terganggu, mengangkat kepalanya dan menyentuh bibirnya ke pipi si isteri.

Lepas tu sambung tido balik.

 

Selepas beberapa saat, si isteri bersuara lagi,

"Kemudian tu.... abang selalu gigit-gigit leher saya......."

 

Dengan perasaan marah dan geram, si suami melontar selimutnya dan bangun dari katil tu.

Si isteri bertanya, "Abang nak gi mana tu?"

Dengan marah suaminya menjawab,

"Nak gi amik gigi ...la ni"


Bookmarks ~ Kongsi ::

Komen

nuralyza_2807@yahoo.com
ditulis oleh pada 2008-03-17 16:23:29
:grin  
 
hahaha..bodoh tul la..siap nak amik gigi..lawak2..hahaha!

utsukushiionna@yahoo.com
ditulis oleh pada 2008-04-15 12:09:27
cian kat pokcik tu.... 
hehehehehehehehhehehehehehheheheheeheheeee......
nezam
nezamsl2@gmail.com
ditulis oleh nezam pada 2010-03-17 16:15:53
tu la...lain kali isteri tengok dulu suami dia ada gigi lagi ke tak... :)

Berikan Komen
Nickname:
Email:
Telefon:
:Untuk mendapat pemberitahuan email jika ada komen terbaru.
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komen:



This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Jika anda menyukai artikel ini. Sila klik "Like" :

 
 

Iklan

Bridal Make up (Fiza)
Saya menyediakan khidmat andaman atau makeup kepada bakal - bakal pengantin yang ingin melangsungkan perkahwinan. Di sam... >> lagi
Saya menyediakan khidmat andaman atau makeup kepada bakal - bakal pengantin yang ingin melangsungkan perkahwinan. Di samping itu juga saya menyediakan service andaman atau makeup untuk majlis keramaian seperti dinner, photoshoot dan lain-lain. Sekiranya anda berminat untuk menggunakan khidmat saya sila hubungi saya di talian 0196649422 or 0126063006

Shout it!

Nick:

Message:

Peti Undi

Berapakah Bajet Perkahwinan Anda?
 

Kisah Cinta Pilihan

Cinta Ke Hujung Nyawa
Kisah cinta kami bermula 5 tahun lepas, iaitu pada akhir Disember 2003. Kami bersahabat setahun sebelum tahun tersebut melalui email dan telefon. Kami tidak pernah berjumpa selama setahun, dan pada akhir tahun 2003 kami berdua mengagahkan diri untuk mengatur s
>>lagi mengenai kisah cinta mereka

Himpunan Koleksi Kisah Cinta

Who's Online

We have 67 guests online

Facebook