Login / Daftar ke Pengantin.com.my




Lupa kata laluan?

Daftar sekarang

Iklan kahwin - iklankan butik perkahwinan anda
 
fame catering
Buah-buahan pencuci mulut juga dihiasi dan direka untuk menceriakan lagi majlis perkahwinan anda oleh FZ Catering Servic... >> lagi
Buah-buahan pencuci mulut juga dihiasi dan direka untuk menceriakan lagi majlis perkahwinan anda oleh FZ Catering Services.

Malam Pertama Malam Terindah

Attention, open in a new window. | Print | E-mail

User Rating: / 210
PoorBest 

Sang suami yang baru menikah merasa hairan melihat tingkah laku istrinya, yang pada malam pertama membuka jendela dan menatap ke langit melihat bintang-bintang.

Dengan jengkel suaminya berkata...
"Ada apa gerangan kau menatap langit di malam pertama kita ini?" Jawab sang istri,
"Menurut ibu saya, malam ini akan menjadi malam terindah selama hidup saya. Jadi saya tak akan melewatkan sedetik pun keindahan malam ini, aku akan menatapnya sampai pagi."


Bookmarks ~ Kongsi ::

Komen
wafi
wafiah_wardah@yahoo.com
ditulis oleh wafi pada 2007-03-30 13:34:48
:)
Mary Jamee
angah_y_angah@yahoo.com
ditulis oleh Mary Jamee pada 2007-04-04 10:11:17
:)
rocatun
rocatun@yahoo.com
ditulis oleh rocatun pada 2007-04-09 12:40:13
:grin
Ellis
ellismelia@yahoo.com
ditulis oleh Ellis pada 2007-04-09 20:32:11
:)
bakawali
bakawali_ez@yahoo.com
ditulis oleh bakawali pada 2007-04-10 13:44:21
:grin
sally
baysirnaz@yahoo.com
ditulis oleh sally pada 2007-05-03 13:02:40
:grin
icha
jeenys_81@yahoo.com
ditulis oleh icha pada 2007-05-15 15:20:22
:p sian...
jihan
jihan@yahoo.com.my
ditulis oleh jihan pada 2007-05-25 14:52:07
memang mrnarik akan dikenang sampai ke akhir hayat :grin :grin
leen
ladylynda_8@yahoo.com
ditulis oleh leen pada 2007-06-27 13:18:56
ha ha ha:p
rasya
shahreeza_310@hotmail.com
ditulis oleh rasya pada 2007-06-29 20:53:01
lucunyer.... :grin
Iena
nuralies@yahoo.com
ditulis oleh Iena pada 2007-07-11 20:04:35
tak patut istri die..
ieta_270507
r_ieta@yahoo.com
ditulis oleh ieta_270507 pada 2007-07-14 02:04:41
:) menarik jugak.... 
malam bersejarah dalam hidup
lyn
butterfly_comel@yahoo.com
ditulis oleh lyn pada 2007-07-24 21:33:08
:grin
ayusha
IDAYUIBRAHIM@yahoo.com
ditulis oleh ayusha pada 2007-08-07 12:10:11
ADA LAGI KE ORG CAMTU ZAMAN SKANG.....
daiman
aida.aiman@gmail.com
ditulis oleh daiman pada 2007-08-09 12:57:27
kesian sumai,merana menanti saat2 indah bersama si istri
SyZanA DaMia
ratunlouiscayang@walla.com
ditulis oleh SyZanA DaMia pada 2007-08-27 13:43:16
:roll ada lagi kerk orang toLol macam 2 :?
angelpink
anastasia_3434@yahoo.com
ditulis oleh angelpink pada 2007-10-11 05:01:34
kik..kik... 
x de la klako sgt.....

along_asm@yahoo.com
ditulis oleh pada 2008-02-28 13:07:01
Tiada yang lebih indah melainkan bersyukur dengan 'nikmat' yang diberi olehNya

hazamiyah_1981@yahoo.com.my
ditulis oleh pada 2008-03-09 15:41:41
:upset

mawa_12345@yahoo.com.my
ditulis oleh pada 2008-03-20 15:52:05
minat la lamn ni.. 
leh cri pgalamn baru..

zetty_rozie.com.my
ditulis oleh pada 2008-03-26 13:42:10
kurang menarik la.......

utsukushiionna@yahoo.com
ditulis oleh pada 2008-04-15 12:20:39
:grin :grin :grin :grin  
ade gak org cam tu ekkkkkkk.....

kapthelmi@yahoo.com.sg
ditulis oleh pada 2008-05-05 11:37:36
:)

wawadi@oum.edu.my
ditulis oleh pada 2008-05-22 11:07:23
biasalah mlm tu malu....tengok bulan dan bintang dulu

daiya_noorul@yahoo.com
ditulis oleh pada 2008-09-08 22:35:27
:grin :grin :grin  
ape ke lampinyerr pompan tuh...??????????

rfgg6/_yahoo.com.my
ditulis oleh pada 2008-09-11 11:36:14
:eek
jebat
rfgg6/_yahoo.com.my
ditulis oleh jebat pada 2008-11-13 23:43:48
:upset :upset :upset :upset :upset pening dpt isteri cam ni...:upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset
za
nor08.86_kc
ditulis oleh za pada 2008-12-12 13:40:45
ok la 2 :p
efan
e_rileks@yahoo.com
ditulis oleh efan pada 2009-04-01 18:49:32
:upset urmmm....,rugi.huk2
pwincess
mizz_ramlah@yahoo.com
ditulis oleh pwincess pada 2009-04-22 12:33:15
:grin :grin :grin :p
abidah
kenanga1987@yahoo.com
ditulis oleh abidah pada 2009-04-27 13:13:55
emm..x phmla... :?
abidah
kenanga1987@yahoo.com
ditulis oleh abidah pada 2009-04-27 13:15:55
salah ke nk tgk langit smpai pg..??? dah kbtulan mlm tu mlm bhagia so ade plak suasana alam yg cantik..xkan nk lpskan? :x
QUinSya
manggaranti83@yahoo.co.id
ditulis oleh QUinSya pada 2009-05-19 16:06:07
DuUh..duUh tatiYan dEch...hUhuhu :cry
QUinSya
manggaranti83@yahoo.co.id
ditulis oleh QUinSya pada 2009-05-19 16:06:32
DuUh..duUh tatiYan dEch...hUhuhu :cry
suzzana
jackel_yn85@yahoo.com.my
ditulis oleh suzzana pada 2009-07-17 14:00:03
:grin :grin :grin laaaa...terlepas la plak... :p
girl
hasra_wahid@yahoo.com
ditulis oleh girl pada 2009-07-27 15:45:45
ciaan c suami :p
pencerap bintang
qadriano_02@yahoo.com
ditulis oleh pencerap bintang pada 2009-08-09 02:21:14
kot2 de komet lalu........
lena
lenalili74@yahoo.com
ditulis oleh lena pada 2009-08-20 15:59:33
he he ok la 2... :grin
ainah
ainah_khatijah@yahoo.com.my
ditulis oleh ainah pada 2009-08-27 10:48:12
A'ah..ok la tu... 
 
cuma lambat pick up jer tu.. ;)
are_nis
fadhliny_88@yahoo.com
ditulis oleh are_nis pada 2009-09-09 14:11:50
leh dpt pngalamn bru nih... :)
pita
pita_fiza@yahoo.com
ditulis oleh pita pada 2010-04-01 00:22:42
:p lawak gak eh
pak toin
www.madi_1381@yahoo
ditulis oleh pak toin pada 2010-04-06 22:30:56
lwk ap g2. :sigh  
xlwk pn...
acip
acip_2784@yahoo.com
ditulis oleh acip pada 2010-06-07 00:56:30
mungkin c isteri tu nk marasa mlm pertama tmpt yg lapang cm dipdng bola smbil main bleh nengok bintang...x nk main dkt dlm blik. :upset
MalamPertamaPengantin.com
malampertamapengantin@gmail.com
ditulis oleh MalamPertamaPengantin.com pada 2010-09-17 22:26:34
hehe...kecian la cik abang tu kan
mawar
ilya8033@yahoo.com
ditulis oleh mawar pada 2010-11-23 21:39:24
cian huby dia masing2 kene tgk bulan n bintang
akma
amka
ditulis oleh akma pada 2010-12-11 16:40:52
so sweet...tgk bntg sama2 slps sah mnjd suami istri..tgk keindahan alam..:D
irazlan
Mitsubishi_84@yahoo.com
ditulis oleh irazlan pada 2012-06-28 21:25:08
kempunan ler c suami tu kan,klu bleh main aje sambil tgk tu bulan indah jga pasangan tu terasa, :grin
jihan lestari
jihan@yahoo.com
ditulis oleh jihan lestari pada 2013-04-09 23:45:46
Ya mngkin aja kl sebelum mejalani sunnah,mau cuci mk dl seger.mnkn

Berikan Komen
Nickname:
Email:
Telefon:
:Untuk mendapat pemberitahuan email jika ada komen terbaru.
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komen:



This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Jika anda menyukai artikel ini. Sila klik "Like" :

 
 

Iklan

Bridal Make up (Fiza)
Saya menyediakan khidmat andaman atau makeup kepada bakal - bakal pengantin yang ingin melangsungkan perkahwinan. Di sam... >> lagi
Saya menyediakan khidmat andaman atau makeup kepada bakal - bakal pengantin yang ingin melangsungkan perkahwinan. Di samping itu juga saya menyediakan service andaman atau makeup untuk majlis keramaian seperti dinner, photoshoot dan lain-lain. Sekiranya anda berminat untuk menggunakan khidmat saya sila hubungi saya di talian 0196649422 or 0126063006

Shout it!

Nick:

Message:

Peti Undi

Berapakah Bajet Perkahwinan Anda?
 

Kisah Cinta Pilihan

Cinta Ke Hujung Nyawa
Kisah cinta kami bermula 5 tahun lepas, iaitu pada akhir Disember 2003. Kami bersahabat setahun sebelum tahun tersebut melalui email dan telefon. Kami tidak pernah berjumpa selama setahun, dan pada akhir tahun 2003 kami berdua mengagahkan diri untuk mengatur s
>>lagi mengenai kisah cinta mereka

Himpunan Koleksi Kisah Cinta

Who's Online

We have 100 guests online

Facebook