Andaman Pengantin bersesuaian warna Baju Pengantin dan Kulit Pengantin ~ Seri Mahkota ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
SERI MAHKOTA
Lot 46, Jalan Dewan
Batu 6 3/4, Simpang 3,
53100, Gombak
Selangor
Hubungi : Rozita Hassan
Telefon : 03-6187 6604
Handphone 016-231 6465
Faks -
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
SOLEKAN DAN ANDAMAN PENGANTIN, PAKAIAN PENGANTIN, PELAMIN, HANTARAN PERKAHWINAN, KELAS SOLEKAN, TEMPAHAN BAJU PERTUNANGAN DAN PERNIKAHAN. Lawati blog http://ietaserimahkota.blogspot.com

Beritahu Kawan mengenai SERI MAHKOTA

Selain lengga, disediakan juga baju persalinan Melaka, putri Perak, baju Korea, Cik Siti Wan Kembang, Jawa, gaun dll......  Keindahan budaya Melayu amat jelas dilihat kala majlis perkahwinan.  Bagi mereka yang menggemari persalinan tradisi, boleh mencuba songket tabur jingga yang memikat hati lengkap dengan dokoh bertingkat.  Warna yang lain, pasti ada.  Yang pastinya pakaian yang indah umpama pari-pari kayangan tentunya menjadi pilihan.   Pengantin sekarang lebih bijak memilih rekaan pelamin yang mereka inginkan bersesuaian dengan tema perkahwinan mereka.  Rasanya tidak lengkap apabila menghadiri majlis perkahwinan tanpa menyaksikan pengantin bersanding di pelamin yang tersergam indah.  Kelihatan begitu romantis tempat bersemayam raja sehari yang akan mencatat kenangan manis sepanjang hayat. Songket diiktiraf sbg raja segala songket tempatan.  Keindahannya tiada tolok tandingnya.  Terdapat pelbagai warna songket boleh dipilih mengikut selera anda.  Persalinan ini sudah tentu menjadikan penampilan mempelai manis dan jelita sekali.... Himpunan terkini pelbagai warna berteras renda, sifon dan satin pasti memikat hati anda.  Jemekinya pula dari yang bermutu sahaja.  Potongan serta keselesaan pemakainya amat dititikberatkan.  Pastikan anda mendapat yang terbaik dan bergaya di hari persandingan anda itu nanti. Andaman Pengantin 2009 yang disediakan khas untuk pengantin dari butik Seri Mahkota. Kami menyediakan perkhidmatan andaman pengantin pada majlis akad nikah dan juga pada majlis perkahwinan mempelai pengantin. Pelamin pengantin terkini dari Seri Mahkota yang bersesuaian dengan warna baju pengantin. Kami menyediakan pelbagai rekaan pelamin pengantin mengikut citarasa anda. Andaman pengantin yang tampak neutral sesuai untuk apa jua warna kulit pengantin. Andaman pengantin dari kami membuatkan pengantin nampak anggun dan berseri. Andaman pengantin yang bersesuaian dengan warna baju pengantin dan kulit si pengantin manis.
Andaman pengantin yang bersesuaian dengan warna baju pengantin dan kulit si pengantin manis.
Klik untuk gambar lagi besar
Andaman Pengantin bersesuaian warna Baju Pengantin dan Kulit Pengantin

Andaman pengantin yang bersesuaian dengan warna baju pengantin dan kulit si pengantin manis.


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: fa
Tarikh: 2012-02-05 15:30:45
very nice...apa wrna yg sesuai utk seorg yg bertubuh kurus(kecik molek) dan baju pengntin bgaimana yg sesuai?
 
Nama: NORIDAYU MOHAMED
Tarikh: 2011-12-15 14:54:22
cantik pelamin. ambil tak area raub, pahang?
 
Nama: nina
Tarikh: 2011-10-15 21:39:16
ape warna yang sesuai dengan kulit gelap dan badan yang agak berisi supaya nampak menarik dan efferct langsing.. warna baby blue @ purple sesuai x?
 
Nama: aida
Tarikh: 2011-10-02 19:02:50
ape warna yang sesuai dengan kulit gelap dan badan yang agak berisi supaya nampak menarik dan efferct langsing..warna lavender dan unggu gelap sesuai tak
 
Nama: sha
Tarikh: 2011-07-28 14:11:31
salam..apa warna yg sesuai dgn kulit sy yg sawo matang?..
 
Nama: rose
Tarikh: 2011-05-25 17:07:57
assalam..saya nak minta pandangan, apakah warna baju pengantin yg sesuai dengan kulit hitam manis.saya dh pening cari warna yg sesuai, kecuali biru dan pink..
 
Nama: eyda
Tarikh: 2011-05-16 10:38:40
salam... sya nk kongsi pendapat..sy buntu xtahu nk plih baju pengantin warna apa dan fesyen baju yg ssuai untuk sesuaikn dengan kulit saya hitam manis. sy akn mlgsungkn perkhwinan hjung tahun n..arap Andaman Pengantin dpt mambantu....
 
Nama: AIEN
Tarikh: 2011-04-11 10:56:28
ade ke baju untuk yang berbadan besar? kalau ade blh tak email kan pada saya.... tq
 
Nama: zaila
Tarikh: 2011-01-18 02:00:48
boleh tak email kan sy package perkahwinan 2011, TQ
 
Nama: mohamad asraf
Tarikh: 2011-01-04 19:57:41
kulit popuan ny sesuai dgan warne bju putih pink..dgan pelamin sngt2 sesuai sngt...sye ske...adakah ny tema 20011
 
Nama: Julie
Tarikh: 2010-12-13 00:58:02
salam..sy nk tnye majlis sy thn dpn tp smpi skrg sy belum set kan tema kawin. Rsnye thn dpn ape tema wrne yg sesuai yek tuk majlis kawin sy nanti? Tq.
 
Nama: wafi
Tarikh: 2010-12-07 23:31:50
salam.. majlis sy akan b\'langsng 1/1/2011..7/12/2010 br comfirm nak khwn.. dgn mase yg agak suntuk ni n budget yang agak terhad,bole bg contoh pakej perkahwinan tanpe pelamin?emailkan ke sy ye,trime kasih:)
 
Nama: ieyda
Tarikh: 2010-10-28 20:09:22
cantik baju ni..blh email kan pakej2 perkahwinan tahun 2011...
 
Nama: asnida
Tarikh: 2010-08-17 11:06:57
boleh emelkan saya pakej kahwin dewan 2010/2011? tq.
 
Nama: DALILA
Tarikh: 2010-06-30 14:39:15
boleh emelkan saya pakej kahwin dewan 2010/2011? tq.
 
Nama: nina
Tarikh: 2010-06-19 18:56:44
boleh e-mail kan sy quoatation untuk pakej 2010/2011... pelamin yang latest ada x?
 
Nama: riyana
Tarikh: 2010-04-29 09:11:10
cantik baju ni.boleh emailkan saya pakej utk thn 2010? thanx ya
 
Nama: bella
Tarikh: 2010-04-08 15:36:29
cantik tu memang la cantik..macam mane kalau seseorang tu tak brape cukup badget...
 
Nama: ida
Tarikh: 2010-02-03 14:02:47
sy suke baju ni..klu sy nk sewa bape harga sekali gan bju lelaki LE EMAIL KAN PAKEJ2..
 
Nama: Ina
Tarikh: 2009-12-08 15:32:33
boleh x emailkn utk sy pakej2 perkahwinan utk thn 2010
 
Nama: seri nian
Tarikh: 2009-11-06 17:25:47
cantik baju pink putih nie....