Terserlah gayamu.... ~ Seri Mahkota ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
SERI MAHKOTA
Lot 46, Jalan Dewan
Batu 6 3/4, Simpang 3,
53100, Gombak
Selangor
Hubungi : Rozita Hassan
Telefon : 03-6187 6604
Handphone 016-231 6465
Faks -
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
SOLEKAN DAN ANDAMAN PENGANTIN, PAKAIAN PENGANTIN, PELAMIN, HANTARAN PERKAHWINAN, KELAS SOLEKAN, TEMPAHAN BAJU PERTUNANGAN DAN PERNIKAHAN. Lawati blog http://ietaserimahkota.blogspot.com

Beritahu Kawan mengenai SERI MAHKOTA

Selain lengga, disediakan juga baju persalinan Melaka, putri Perak, baju Korea, Cik Siti Wan Kembang, Jawa, gaun dll......  Keindahan budaya Melayu amat jelas dilihat kala majlis perkahwinan.  Bagi mereka yang menggemari persalinan tradisi, boleh mencuba songket tabur jingga yang memikat hati lengkap dengan dokoh bertingkat.  Warna yang lain, pasti ada.  Yang pastinya pakaian yang indah umpama pari-pari kayangan tentunya menjadi pilihan.   Pengantin sekarang lebih bijak memilih rekaan pelamin yang mereka inginkan bersesuaian dengan tema perkahwinan mereka.  Rasanya tidak lengkap apabila menghadiri majlis perkahwinan tanpa menyaksikan pengantin bersanding di pelamin yang tersergam indah.  Kelihatan begitu romantis tempat bersemayam raja sehari yang akan mencatat kenangan manis sepanjang hayat. Songket diiktiraf sbg raja segala songket tempatan.  Keindahannya tiada tolok tandingnya.  Terdapat pelbagai warna songket boleh dipilih mengikut selera anda.  Persalinan ini sudah tentu menjadikan penampilan mempelai manis dan jelita sekali.... Himpunan terkini pelbagai warna berteras renda, sifon dan satin pasti memikat hati anda.  Jemekinya pula dari yang bermutu sahaja.  Potongan serta keselesaan pemakainya amat dititikberatkan.  Pastikan anda mendapat yang terbaik dan bergaya di hari persandingan anda itu nanti. Andaman Pengantin 2009 yang disediakan khas untuk pengantin dari butik Seri Mahkota. Kami menyediakan perkhidmatan andaman pengantin pada majlis akad nikah dan juga pada majlis perkahwinan mempelai pengantin. Pelamin pengantin terkini dari Seri Mahkota yang bersesuaian dengan warna baju pengantin. Kami menyediakan pelbagai rekaan pelamin pengantin mengikut citarasa anda. Andaman pengantin yang tampak neutral sesuai untuk apa jua warna kulit pengantin. Andaman pengantin dari kami membuatkan pengantin nampak anggun dan berseri. Andaman pengantin yang bersesuaian dengan warna baju pengantin dan kulit si pengantin manis.
Keindahan budaya Melayu amat jelas dilihat kala majlis perkahwinan.  Bagi mereka yang menggemari persalinan tradisi, boleh mencuba songket tabur jingga yang memikat hati lengkap dengan dokoh bertingkat.  Warna yang lain, pasti ada.  Yang pastinya pakaian yang indah umpama pari-pari kayangan tentunya menjadi pilihan.  
Klik untuk gambar lagi besar
Terserlah gayamu....

Keindahan budaya Melayu amat jelas dilihat kala majlis perkahwinan.  Bagi mereka yang menggemari persalinan tradisi, boleh mencuba songket tabur jingga yang memikat hati lengkap dengan dokoh bertingkat.  Warna yang lain, pasti ada.  Yang pastinya pakaian yang indah umpama pari-pari kayangan tentunya menjadi pilihan.  


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: jane
Tarikh: 2012-01-06 14:22:36
hello,i want to know how much this dress if i want to buy?
 
Nama: fiza
Tarikh: 2010-01-18 16:55:46
wrna baju trang sgt r... tapi psngan pgtin sme cntik bagai pinang d blh 2...
 
Nama: ena
Tarikh: 2009-07-09 11:32:54
wrna baju dah ok..tp pelamin x naik coz baju pengantin pun warne oren gak.
 
Nama: AMIRUL
Tarikh: 2009-06-21 18:20:51
pakaian, backdrop, bunga already ceria dan segar tapi make up pengantin so simple
 
Nama: faizah
Tarikh: 2009-02-24 16:13:15
saya bukan nak komen tp nak tanyer ttg koleksi butik ser ni ader x koleksi baju pengantin songket or others bertemakan merah putih?boleh email kan koleksi tu kepada saya x?saya plan tema merah putih untuk majlis persandinngan nanti.tq
 
Nama: fatin
Tarikh: 2009-02-05 13:51:46
menarik skali.. mungkin persalinan tradisi songket sperti ini menjadi pilihan
 
Nama: sarah
Tarikh: 2009-01-30 19:57:08
adakah anda menerima tempahan dari kuar negeri..contohnys d utara dan bagaimana pula harga dan pakej nya.
 
Nama: SITI FARIDAH BT AJEK
Tarikh: 2009-01-30 10:21:47
Boleh x emailkan sy fesyen2 bju pengantin 2009?? Ade x butik pengantin awk di Sarawak??? Tq
 
Nama: intan safinar
Tarikh: 2008-12-30 22:21:04
salam, boleh x email kat saya pakej2 yg ada tuk sepanjang 2009. TQ
 
Nama: haida
Tarikh: 2008-12-04 11:45:48
salam... blh emailkan saya packges2 n harga nya sekali yg akak ader coz sy nak kawen 2009.
 
Nama: nieza
Tarikh: 2008-11-25 14:32:25
saya berminat untuk mengetahui harga pakej lengkap untuk majlis perkahwinan yang akan berlangsung di dewan pada tahun 2009..boleh emailkan Quotation harga?
 
Nama: wan
Tarikh: 2008-10-26 15:49:14
blh tak bagi tau quatation untuk sekali make up dan 1 persalinan baju pengantin.
 
Nama: LIZA
Tarikh: 2008-09-05 15:48:21
ble x bg saya quotation tentang pakej perkahwinan n caj pengangkutan yg akak tawarkan..reply ASAP..tq
 
Nama: miza
Tarikh: 2008-07-14 14:51:13
kak blh emailkan saya packges2 yg akak ader coz sy nak kawen 2009.everthing...
 
Nama: Fariza
Tarikh: 2008-04-07 14:23:45
14 June (Nikah) and 15 June (Sanding) 2008 - Pakaian Berinai (L & P ) - 4 Pakaian Persalinan - 3 kali Solekan - Dandanan Tudung (tudung disediakan mak andam) - Pelamin (partly fresh flowers) - Aksesori (Baju sanding dah tempah: Songket bunga tabur, so aksesori in tradisional style) -Alatan Merenjis & Pahar -Set Tilam Nikah (L &P). -Bunga Tangan & Payung - 2 Pintu Gerbang. - Red Carpet U ade pakej untuk item kat atas? Pls Revert to me the quotation asap. tanx
 
Nama: nor
Tarikh: 2008-04-04 14:15:21
nk tau sebut hage bju songket oren, bju wane gold bape??
 
Nama: suzi
Tarikh: 2008-01-22 17:07:41
boleh sy dapat kan pakej n harga yg ade kt butik ni? Thanks
 
Nama: azian
Tarikh: 2008-01-11 16:10:22
salam... cantik ler warna baju oren songket tabur 2...memang kebetulan ler..saya nak buat warna nie...bleh bg sebut harga kat saya? 1) pelamin 2) baju bersanding (L/p) 3) 3 or 4 baju persalinan 4) make-up n andaman 5) aksesori 6) pintu gerbang
 
Nama: nur
Tarikh: 2008-01-07 15:52:56
EMAIL NUR gurlinloves@yahoo.com
 
Nama: nur
Tarikh: 2008-01-07 15:52:17
ermm.. cantik.. emailkan pakej kawen kat nur boleh ye kak? rancangnye nak tunang tahun ni.. kawen tahun depan.. inshaALLAH..
 
Nama: SHUHADA
Tarikh: 2008-01-04 15:28:41
akak, boleh send pada sue pakej2 akak yg menarik utk tahun 2008 nie coz sy plan kawin 2008 nie
 
Nama: Liza
Tarikh: 2007-12-28 23:41:34
Kak, Boleh tak emailkan pakej yang akak ade... Sy tertarik dengan pakaian pengantin yg bewarna oren...I'm planning to get married March 08....
 
Nama: nadia
Tarikh: 2007-12-24 18:20:49
kak, boleh tak emailkan saya pakej2 yang akak tawarkan termasuk dengan fotografi?
 
Nama: Siti
Tarikh: 2007-12-11 20:44:09
Saya da la peminat color oren ni...mmg cantik dan berseri untuk kedua-dua pengantin lelaki dan perempuan.
 
Nama: eka
Tarikh: 2007-11-23 16:31:03
akm...blh berikan senarai harga utk pakej: 1) pelamin 2) 1 pasang bj sanding (L/P) 3) 3 psg bj psalinan (P) 4) makeup 5) aksesori
 
Nama: nurul
Tarikh: 2007-11-12 13:14:39
pada pendapat saya,dalam 5 gambar ni,hanya songket oren ini yang cantik dan padan dengan pemakainye,menambahkan seri si pemakai
 
Nama: sarina
Tarikh: 2007-09-27 12:05:26
hai kak ita..wah semakin maju skang...pape pun kt doakan akak berjaya dlm bidang yg diceburi... adios..