Pelamin Purple+Putih ~ Butik Pengantin & Pelamin Pengantin ~ RNF Collections
 
 
RNF Beauty Boutique
No. 34, Jalan Cemara 8, Saujana Utama
Sg Buloh, Selangor
47000, Sg Buloh
Kuala Lumpur
Hubungi : Rasidah Muhamad (ida)
Handphone 012-6902430
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2017 Pengantin.Com.My
Perkhidmatan Butik Pengantin: Pakej lengkap andaman pengantin, pakej bertunang & bertandang, sewaan pakaian, sewaan dulang & alas dulang, gubahan hantaran, katering, hiasan bilik tidur, hiasan meja beradap, kanopi & fotografi Lain-lain perkhidmatan: Menjual pakaian wanita, aksesori & produk kecantikan/kesihatan http://rnfcollection.fotopages.com

Beritahu Kawan mengenai RNF Beauty Boutique

PROMOSI PAKEJ PERKAHWINAN 2009 Pakej Bingkisan Rindu * Pelamin * Baju Bersanding L&P - lace * Baju Berinai L&P (songket) atau gaun&kot atau pakaian persalinan atau baju nikah * Make Up 1X & Aksesori Lengkap (T'msk tudung/veil & kasut serta bunga pegang) * Fotografi: 1 custom album (22 keping 8R editing) 1 sticky album (80 - 100 keping 4R) Studio shot 3 keping 8R 10 keping saiz pocket 1 keping 8R + frame CD/DVD soft copy Outdoor Percuma : - Bantal Nikah, Tempat Renjis HARGA PAKEJ : RM2,100.00 Dapatkan senarai promosi pakej perkahwinan dari butik pengantin RNF. Sila ke http://rnfcollection.fotopages.comYM : rnfcollection RNF Beauty Boutique menawarkan khidmat andaman lengkap, solekan, pelamin (rumah/dewan), sewaan pakaian, sewaan alatan perkahwinan, gubahan hantaran, fotografi, kanopi dan lain-lain yang berkaitan dengan perkahwinan.Dapatkan senarai promosi pakej perkahwinan dari butik pengantin RNF. Sila ke http://rnfcollection.fotopages.comYM : rnfcollection RNF Beauty Boutique menerima tempahan baju baru mengikut citarasa pelanggan, tanpa kos tambahan (tertakluk pada terma dan syarat).Dapatkan senarai promosi pakej perkahwinan di http://rnfcollection.fotopages.comYM : rnfcollection  Jemput ke http://rnfcollection.fotopages.com untuk pelbagai koleksi dan senarai pakej perkahwinan.YM : rnfcollection Jemput ke http://rnfcollection.fotopages.com untuk pelbagai koleksi dan senarai pakej perkahwinanYM : rnfcollection Menerima tempahan pelamin mengikut citarasa pelanggan. Nantikan kemunculan pelamin terbaru dari RNF. Sila berhubung dengan pihak kami untuk pertanyaan lanjut.YM : rnfcollection RNF Beauty Boutique menawarkan khidmat andaman lengkap, solekan, pelamin (rumah/dewan), sewaan pakaian, sewaan alatan perkahwinan, gubahan hantaran, fotografi, kanopi, hiasan meja beradap dan lain-lain yang berkaitan dengan perkahwinan.Dapatkan senarai promosi pakej perkahwinan dari butik pengantin RNF. Sila ke http://rnfcollection.fotopages.comYM : rnfcollection   RNF Beauty Boutique juga menyediakan pakej bertunang dan pelamin mini untuk menceriakan majlis bertunang anda. Semuanya mengikut bajet dan kemampuan pelanggan.
Menerima tempahan pelamin mengikut citarasa pelanggan. Nantikan kemunculan pelamin terbaru dari RNF. Sila berhubung dengan pihak kami untuk pertanyaan lanjut.YM : rnfcollection
Klik untuk gambar lagi besar
Pelamin Purple+Putih

Menerima tempahan pelamin mengikut citarasa pelanggan. Nantikan kemunculan pelamin terbaru dari RNF. Sila berhubung dengan pihak kami untuk pertanyaan lanjut.

YM : rnfcollectionApa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: siti
Tarikh: 2011-01-25 10:52:07
cntk pelamin ni brp coz die?klu nk wrn gold putih brp?
 
Nama: sha
Tarikh: 2010-07-16 01:08:56
cntik mini plamin ni...berapa agaknye pakej tok pertunangan ni?
 
Nama: nora
Tarikh: 2010-06-03 18:51:27
cantk sgt colour purple 2....boleh x reka kn plamin brkonsepkn wane biru laut,dan boleh matchingkn baju warna yg same...
 
Nama: puteri dania
Tarikh: 2010-05-11 18:34:55
nice... ader tak kaler pink + cream
 
Nama: rafazana ali
Tarikh: 2010-03-22 22:42:44
cantik warnanya.apapendapat anda tentang pelamin warna pink purple spt wrna isi buah dragon & hitam dan boleh tak rekakan satu pelamin spt wrna tersebut.
 
Nama: SITI WARDA BT RAHAMATOOLA
Tarikh: 2009-10-15 11:56:22
Saya berada di penang saya inginkan baju pengantin berwarna purple dark dan light ,hijau dark dan merun ,tetapi butik ini tak ada di penang.
 
Nama: NORIDAH
Tarikh: 2009-07-26 12:54:10
sungguh cantik. blh tak bagi contoh pelamin biru + silver dan semua warna digabungkan dengan putih atau krim