~ Pelamin Cinta ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Pelamin Cinta
Block A-3A
Vista Amani, Bandar Seri Permaisuri
56000, Cheras
Kuala Lumpur
Hubungi : Melati Hatta
Handphone 012-6222082
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
PAKEJ PERKAHWINAN bermula dari RM 688. PAKEJ PERTUNANGAN lengkap dari RM 288. AKADEMI SOLEKAN - MAKE UP COURSE INTENSIVE EXPRESS RM250nett. Produk Makeup & alatan disediakan. Alat solek rasmi kegunaan sewaktu kursus dari jenama M.A.C & KRAYOLAN. Maklumat lanjut : www.pelamincinta.biz

Beritahu Kawan mengenai Pelamin Cinta

BUSANA PENGANTIN SIZE XL, XXL JUGA DISEDIAKAN. Tidak kira apa jua saiz anda, pastikan anda kelihatan anggun & berseri dengan sentuhan make-up dari kami, www.pelamincinta.biz.KEANGGUNAAN anda tanggungjawab kami! Hubungi kami - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages .com PAKEJ PERKAHWINAN di - www.pelamincinta.biz   Sentuhan Berseni, Mempelai Berseri! www.pelamincinta.biz Ciptakan suasana romantis anda dengan Perkhidmatan kami meliputi acara BERTUNANG, NIKAH & BERSANDING. PAKEJ - PAKEJ TAWARAN kami bermula dari RM 288 ke atas.TRIAL MAKE-UP cuma RM50 dan produk kegunaan kami adalah dari jenama MAC & KRAYOLAN. Ciptakan keanggunan anda dengan sentuhan kami.Terdapat pilihan busana dari LACE, SONGKET & SONGKET BUNGA TABUR untuk bakal mempelai. Untuk lokasi luar kawasan KL, caj PAKEJ BERTUNANG GRAND RM688 nett. Pakej termasuk sepasang Baju Lace (P), Make-up 1x & dandanan rambut @ pemakaian tudung, Pelamin Mini  Setiap koleksi baju yang terdapat di Pelamin Cinta di reka khas untuk anda dan boleh di sewa pada harga yang berpatutan.Harga sewa sepasang Baju Lace dari RM 100++, Pakej Baju Lace @ Songket utuk L+P dari RM180++ .Dengan Harga Sewaan yang sederhana dan mampu untuk semua golongan, pihak kami juga menerima tempahan dari bakal-bakal pengantin untuk setiap rekaan terbaru pada harga RM580 sepasang (L+P) *tertakluk kepada material dan design. Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut di - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages.comPAKEJ PERKAHWINAN - www.pelamincinta.biz  Â 
Klik untuk gambar lagi besar



Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: Erin Black
Tarikh: 2013-11-29 22:58:42
Hi sis...I nk tnye hrga klo tuk plamin tunang.i ade nk wat on Jan 2014.thanks
 
Nama: farida zakaria
Tarikh: 2011-03-20 15:15:39
boleh emailkan pakej2 pertunangan.lokasi majlis di pahang..
 
Nama: SITI RAZMA
Tarikh: 2011-03-16 17:52:17
blh tlg emailkn pakej perkahwinan utk dewan yg lengkap...
 
Nama: HASINA
Tarikh: 2010-11-11 18:09:49
saya nak tahu harga untuk sewa baju pengantin,make up& sewa pelamin.... berapa harganya
 
Nama: ziela
Tarikh: 2010-07-07 11:31:09
sy nk taw pelamin tunang saja berapa hrganye..coz raya nie sy nk brtunang..so sy sdg mncari pelmin tunang yg bersesuaian dgn harga..
 
Nama: nor shuhad binti halim
Tarikh: 2010-04-05 16:10:33
baju pegantin tk brpe elok cikit sebab corak dia tk brepe elok cikit
 
Nama: siti
Tarikh: 2010-02-03 17:26:39
boleh beri more info pakej pertunangan lengkap..
 
Nama: faezah
Tarikh: 2010-01-17 01:20:01
saya ada masalah utk mencari mak andam belah tunang saya...so saya nk th ada x cik sediakan juru make up?blah johor dkt dgn simpang renggam...klu blh nk sewa mak andan utk make up
 
Nama: ejal
Tarikh: 2009-12-09 01:25:51
bleh tolong send bpe kos tok full wedding package....tak termasuk catering, canopy...sy nk tau kos tok pelamin, set bju pengantin, make up dsb...lg senang klu bleh anta sme jenis wedding package yg de...thanks...
 
Nama: june
Tarikh: 2009-10-28 20:58:35
erm cntik..saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pakej pertunangan..kalu boleh saya nk lihat quotation untuk pakej pertunangan..boleh sent ke my email at eida_djune@yahoo.com
 
Nama: sufieza
Tarikh: 2009-10-15 14:01:57
boleh tak tolong sy untuk cri pakej pengantin kt kuat yg save bajet...sya nak kawin bulan 12 nai tapi tak jupe pakej yang menarik n murah..
 
Nama: Nana
Tarikh: 2009-10-14 14:25:10
tlg emailkan sy pakej yg ditawarkan beserta dgn price.. makeup bpe kali n bpe pasang baju..
 
Nama: rainy
Tarikh: 2009-08-12 11:09:05
hai kak saya nak bertunang bulan 12 nie..ada tak pakej2 yang lain...mungkin yang lebih menarik...saya nak yang terbaik masa saya bertunang nanti.
 
Nama: ila
Tarikh: 2009-08-11 15:01:31
HAi..boleh sertakan pada saya pakej perkahwinan lengkap??pelamin+katering+conopy+makanan pengantin+bilik+photo. saya tengah mencari pakej yang sesuai..saya nak kawen tahun depan.
 
Nama: juliana
Tarikh: 2009-07-20 10:52:12
saya nak tahu pakej bertunang tu lebih detail plz email kat saya k thanks......
 
Nama: zee
Tarikh: 2009-05-12 15:23:54
sy akan bkawin bln 12 2009, saya ingin menempah bj pengantin bg dua2 blh pihak di 1 butik sj. termasuk pelamin sekali. blh sy dptkan quo. tuk thn 2009. tema perempuan maroon, lelaki light purple
 
Nama: Ida
Tarikh: 2009-04-14 09:25:38
Kalau untuk bulan Jun 2009 nie..pakej untuk sepasang baju (L/P), mekap dan pelamin bayar brapa agaknya ? Saya stay kat Jln Mewah , Bdr Tun Razak je. Harap dapat email kat saya.
 
Nama: nornamiza
Tarikh: 2009-04-08 05:32:25
BLH TOLONG EMAIL FESYEN TERBARU BAJU PERTUNANGAN DAN BAJU NIKAH. TUNANG BULAN JUN,2009 KAWIN BULAN 12,2009.TAPI KALAU BOLEH TEMA WARNA PINK PURPLE DAN PINK SILVER
 
Nama: sasa
Tarikh: 2009-03-25 13:58:28
bobelaaaaaaaaaaa
 
Nama: nurul akma binti ayob
Tarikh: 2009-03-02 11:41:59
sy akan melangsungkan perkhwinan bulan oktober thn nie. kalau boleh sy nak 1butik yang handle ar hold function.boleh tak sendkan sy quotation untk thn 2009.
 
Nama: nazira_syazira
Tarikh: 2009-02-21 10:59:41
cantik dan banyak pilihan serta mudah utk memilih yg mane sesuai di pakai
 
Nama: mimie
Tarikh: 2009-02-03 09:08:04
akum kak...boleh tak email latest baju pengantin yang bertudung n quotation sekali..
 
Nama: Nur Siti Mardiah
Tarikh: 2009-02-02 09:30:39
saya, pelajar dari universiti malaya. Kolej saya akan mengadakan majlis. Kami ingin menyewa pintu gerbang. boleh tak kalau nak sewa pintu gerbang sahaja dan berapakah kosnya.
 
Nama: Hajah Siti Afiqah Bt Mohammad
Tarikh: 2009-01-27 21:32:14
Saya berminat untuk mengikuti kursus solekan pengantin secara intensif selama 1 minggu.Dipuhonkan keterangan lengkap mengenai biayai nya.
 
Nama: ain
Tarikh: 2009-01-11 17:31:45
asalamualaikum.. Ada perkhidmatan untuk tempahan baju pengantin & nikah? Berapa kos tempahan? dan tlg emailkan package utk 2009.... majlis bulan 12...
 
Nama: hidayah
Tarikh: 2009-01-09 12:20:43
boleh tlgemail kan fesyen terbaru baju pengantin...nak warna biru putih or biru pink... nak tau pakej yang ada.. nak buat majlis bulan mac
 
Nama: FITRIANIE M
Tarikh: 2009-01-03 10:52:54
BLH TOLONG EMAIL FESYEN TERBARU BAJU PERTUNANGAN DAN BAJU NIKAH. TUNANG BULAN JUN,2009 KAWIN BULAN 12,2009
 
Nama: AMALIA
Tarikh: 2008-12-13 11:26:34
BUSANA PENGANTIN
 
Nama: hamley
Tarikh: 2008-11-19 09:13:46
Berapa harga kalau nak sewa baju pengantin(L/P) dengan aksesori...
 
Nama: wanie
Tarikh: 2008-11-18 17:05:10
salam.. kak mel tolong emailkan sy pakej lengkap perkahwinan untuk tahun 2009. sy akan melangsungkan perkahwinan pada bulan 12 2009. terima kasih atas kerjasama kak mel..
 
Nama: zuran ishak
Tarikh: 2008-11-17 11:46:43
Ada perkhidmatan untuk tempahan baju pengantin & nikah? Berapa kos tempahan?
 
Nama: ieda
Tarikh: 2008-11-12 13:09:32
tlg emailkan package utk 2009....
 
Nama: wanda
Tarikh: 2008-11-10 18:19:49
bleh hantar design baru x utk baju pertunangan
 
Nama: shikin
Tarikh: 2008-11-08 15:37:45
salam..kakak tlg emailkn quotation baju tuk tunang & cth hntaran yg t'kini.. tq
 
Nama: linda
Tarikh: 2008-11-02 00:54:35
i pon nk mintk tlg emailkan mcm nani jugak boley x? i body saiz 's' or 'xs'.. nk tau package dr ur butik, n cnth2 pakaian ngan price skali if boley..tq
 
Nama: nani
Tarikh: 2008-10-28 14:17:33
salam.. cemane plak utk bakal pengantin yang bersaiz 'xs' ? ade saiz ke? boleh tlg email kan package terbaru n fesyen terbaru baju pengantin..
 
Nama: ain
Tarikh: 2008-10-21 13:27:12
askum...akk blh x tlg emailkn quotation baju tuk tunang & cth hntaran yg t'kini.. thanks..
 
Nama: Noryusna Wianha Mohd Yusof
Tarikh: 2008-10-19 14:14:15
Salam,boleh x email kan pada i quotation package untuk pelamin, make up, latest fesyen baju pengantin, hiasan bilik, jurugmbar...or blh tlg email kan package yg terbaru...thanks
 
Nama: nurul fuzihani binti safian
Tarikh: 2008-10-18 17:13:21
askum.... akak boleh tak emailkan warna ape dan corak mcm mane sesuai utk orang bebadan gemuk...baju nikah dan baju sanding
 
Nama: liyana
Tarikh: 2008-10-08 22:46:55
salam...akak boleh x emailkan sy pakej perkahwinan[baju pengantin sanding n nikah,pelamin & make-up]
 
Nama: NOOR AINI BINTI HASSIM
Tarikh: 2008-08-29 14:44:49
ASKUM KAK.....BLEH X EMAILKAN SAYA PAKEJ PERKAHWINAN UTK MAKE-UP,PELAMIN,HIASAN BILIK,FESYEN BAJU PENGANTIN TERKINI UTK SAYA
 
Nama: pn mimie
Tarikh: 2008-08-04 14:18:29
sya ingin thu lebih lanjut tentang krusus mekap yg di anjurkan 2..
 
Nama: suzana
Tarikh: 2008-08-02 10:24:56
salam bole tolong bg quotation untuk set pelamin dengan make up? tenkiu
 
Nama: nAniE
Tarikh: 2008-06-14 13:31:52
assalamualaikum... bole tak emailkan sy pakej prkahwinan utk make-up, fesyen baju pengntin trkini yg sedia ada, pelamin & kad kahwin
 
Nama: aida
Tarikh: 2008-05-14 10:29:43
assalamualaikum...sy ingin mengatahui dgn lebih lanjut tentang pakej yg di tawarkan...boleh tolong emailkan pada sy..thanks
 
Nama: syamsina
Tarikh: 2008-05-11 09:46:14
aslamkum... sila email kan kepada sya pakej pertunangan serta perkahwinan mengikut adat pakistani, yg simple n bajet yg tidak terlalu besar.. thanx
 
Nama: aini hayati
Tarikh: 2007-07-25 14:09:43
bole tlog emailkn pakejpakej yg ditawarkan.
 
Nama: linda
Tarikh: 2007-07-16 15:05:31
skum...sy linda from klang..sila emailkn kpd sy pakej prkahwinan yg disediakan terutama skali set gaun jika ada..majlis sy bln 5 2008
 
Nama: syida
Tarikh: 2007-06-01 16:37:03
As'kum....sy dr cheras... sila emailkan saya pakej perkahwinan yg disediakan dengan harga berpatutuan.....majlis sy bulan disember 2007....terima kasih....
 
Nama: eira
Tarikh: 2007-03-22 13:00:01
Sila e-mailkan pakej perkahwinan yang tersedia.Untuk makluman majlis akan diadakan pada bulan disember 07.Di dewan.
 
Nama: Nur zayyani Mohd Norsalim
Tarikh: 2007-03-02 09:38:54
Askm, saya dari n9..bagaimana dengan pakej perkhahwinan yang disediakan dan dan boleh buat untuk pakej pelamin dengan baju sepersalinan untuk yang betudug tak...terima kasih
 
Nama: niza
Tarikh: 2007-01-05 08:20:37
sy ingin ketahui pakej2 yang disediakan di butik ini. harap email ini dibalas.sekian, terima kasih
 
Nama: eila
Tarikh: 2007-01-02 16:43:18
sy inginkan items dibawah dlm satu pakej perkahwinan:- -pelamin -make-up -jurufoto harap dpt kirimkan butirannya beserta harga terima kasih
 
Nama: Atie
Tarikh: 2006-11-06 12:23:14
Askm...saya dari kuantan.blh x e mailkan pakej perkahwinan yg puan sediakan serta fesyen2 terkini untuk pengantin.Butik puan ada x kat kuantan?
 
Nama: ekn
Tarikh: 2006-10-09 10:48:47
sy akan berkahwin thun hdpan bulan 3 jd boleh tak hantarkan pada sy harga bg setiap pakej?dan say nk contoh pelamin yang baru dan terkini
 
Nama: j&j services
Tarikh: 2006-08-06 10:58:48
kami menyediakan perkhidmatan sewa kanopi, kateringdan printing jika berminat atau memerlukan perkhidmatan didalam lembah kelang atau luar sila hubungi kami
 
Nama: laila
Tarikh: 2006-07-12 14:13:47
blh krmkn pakej2 pelamin yg d tawarkan..
 
Nama: ida
Tarikh: 2006-07-06 15:46:38
i'm waiting for your info. Please reply me. tq
 
Nama: kak nora
Tarikh: 2006-07-01 11:51:29
saya juga menyediakan pakej perkahwinan dan pertunangan serta rawatan kecantikan di andaman mutiara erens di kuantan.biasanya perkhidmatan kami di seluruh pahang.jika berminat berkongsi idea,sila email @ col saye.
 
Nama: Ida
Tarikh: 2006-06-27 08:23:19
saya akan melangsungkan perkahwinan dlm bulan 12 thn ni, bleh mailkan pakej serta galeri utk pengantin bertudung serta persalinan utk yg bertudung. thanks
 
Nama: mustari mohd ghazi
Tarikh: 2006-06-15 23:17:37
tahniah atas web site anda,cantik dan menarik perhatian saya,harap amal dan terapkan budaya melayu tolong melayu
 
Nama: Rashdan Hashim
Tarikh: 2006-06-03 21:58:22
Saya menyediakan perkhidmatan katering di sekitar lembah klang dan negeri perak. Jika ingin mendapatkan perkhidmatan saya, bolehlah email saya.