KOLEKSI BAJU PELAMIN CINTA ~ Pelamin Cinta ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Pelamin Cinta
Block A-3A
Vista Amani, Bandar Seri Permaisuri
56000, Cheras
Kuala Lumpur
Hubungi : Melati Hatta
Handphone 012-6222082
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
PAKEJ PERKAHWINAN bermula dari RM 688. PAKEJ PERTUNANGAN lengkap dari RM 288. AKADEMI SOLEKAN - MAKE UP COURSE INTENSIVE EXPRESS RM250nett. Produk Makeup & alatan disediakan. Alat solek rasmi kegunaan sewaktu kursus dari jenama M.A.C & KRAYOLAN. Maklumat lanjut : www.pelamincinta.biz

Beritahu Kawan mengenai Pelamin Cinta

BUSANA PENGANTIN SIZE XL, XXL JUGA DISEDIAKAN. Tidak kira apa jua saiz anda, pastikan anda kelihatan anggun & berseri dengan sentuhan make-up dari kami, www.pelamincinta.biz.KEANGGUNAAN anda tanggungjawab kami! Hubungi kami - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages .com PAKEJ PERKAHWINAN di - www.pelamincinta.biz   Sentuhan Berseni, Mempelai Berseri! www.pelamincinta.biz Ciptakan suasana romantis anda dengan Perkhidmatan kami meliputi acara BERTUNANG, NIKAH & BERSANDING. PAKEJ - PAKEJ TAWARAN kami bermula dari RM 288 ke atas.TRIAL MAKE-UP cuma RM50 dan produk kegunaan kami adalah dari jenama MAC & KRAYOLAN. Ciptakan keanggunan anda dengan sentuhan kami.Terdapat pilihan busana dari LACE, SONGKET & SONGKET BUNGA TABUR untuk bakal mempelai. Untuk lokasi luar kawasan KL, caj PAKEJ BERTUNANG GRAND RM688 nett. Pakej termasuk sepasang Baju Lace (P), Make-up 1x & dandanan rambut @ pemakaian tudung, Pelamin Mini  Setiap koleksi baju yang terdapat di Pelamin Cinta di reka khas untuk anda dan boleh di sewa pada harga yang berpatutan.Harga sewa sepasang Baju Lace dari RM 100++, Pakej Baju Lace @ Songket utuk L+P dari RM180++ .Dengan Harga Sewaan yang sederhana dan mampu untuk semua golongan, pihak kami juga menerima tempahan dari bakal-bakal pengantin untuk setiap rekaan terbaru pada harga RM580 sepasang (L+P) *tertakluk kepada material dan design. Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut di - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages.comPAKEJ PERKAHWINAN - www.pelamincinta.biz  Â 
 Setiap koleksi baju yang terdapat di Pelamin Cinta di reka khas untuk anda dan boleh di sewa pada harga yang berpatutan.Harga sewa sepasang Baju Lace dari RM 100++, Pakej Baju Lace @ Songket utuk L+P dari RM180++ .Dengan Harga Sewaan yang sederhana dan mampu untuk semua golongan, pihak kami juga menerima tempahan dari bakal-bakal pengantin untuk setiap rekaan terbaru pada harga RM580 sepasang (L+P) *tertakluk kepada material dan design. Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut di - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages.comPAKEJ PERKAHWINAN - www.pelamincinta.biz  Â 
Klik untuk gambar lagi besar
KOLEKSI BAJU PELAMIN CINTA

 Setiap koleksi baju yang terdapat di Pelamin Cinta di reka khas untuk anda dan boleh di sewa pada harga yang berpatutan.

Harga sewa sepasang Baju Lace dari RM 100++, Pakej Baju Lace @ Songket utuk L+P dari RM180++ .

Dengan Harga Sewaan yang sederhana dan mampu untuk semua golongan, pihak kami juga menerima tempahan dari bakal-bakal pengantin untuk setiap rekaan terbaru pada harga RM580 sepasang (L+P) *tertakluk kepada material dan design. 

Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut di - 012 6222 082

LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages.com

PAKEJ PERKAHWINAN - www.pelamincinta.biz

 

 

 


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: ELY
Tarikh: 2013-11-26 09:03:55
berapa harga untuk baju nikah lelaki & perempuan....perempuan size besar
 
Nama: paul holden
Tarikh: 2013-07-04 14:28:53
iam back...
 
Nama: john
Tarikh: 2013-07-04 10:44:47
hi kak
 
Nama: Bella
Tarikh: 2013-03-06 11:55:15
salam, majlis pertunangan sye bakal berlangsung june 2013. sye nk tau berapa quotation bagi sewa baju, make up, pelamin & photograph.
 
Nama: eisya
Tarikh: 2013-02-27 20:07:46
sy nk sewa bju nikah saja bpe ek?? sy duduk area kuantan
 
Nama: Mehlan
Tarikh: 2012-09-28 20:28:43
Ingin sewa baju nikah dan bersanding perempuan. Kalau boleh, ingin baju tempahan baru mengikut citarasa measurement bakal pengantin.
 
Nama: NORLIDA PILUS
Tarikh: 2012-09-06 11:50:05
assalamualaikum akk nk tnya kalu nk sewa pelamin berapa harga nye dan make-up
 
Nama: maznizati
Tarikh: 2012-08-17 01:14:19
sangat menarik, p ingin tahu lokasi kedai.dan klu sewa baju sekali make up berapa harga di ambil bagi majlis pertunangan?...bajet anggaran rm 500
 
Nama: nyda
Tarikh: 2012-06-29 20:47:05
ASSALAMUALAIKUM ... HAI , SAYA NAK TANYA PAKEJ UNTUK PERTUNANGAN . SAYA NAK BAJU DENGAN MAKEUP SAHAJA . UNTUK KE SETAPAK , ADA EXTRA CHARGE TAK ?
 
Nama: nur
Tarikh: 2012-05-09 10:10:04
saya nak tahu pakej pertunangan berapa ya, mekeup, pelamin mini,baju, aksoseri, berapa?
 
Nama: Biey- Limbang
Tarikh: 2011-11-30 03:16:06
sy nk koleksi gaun pengantin n0n-muslim blh x?
 
Nama: umi
Tarikh: 2011-10-27 00:11:30
salam, nak tanye quotation utk sewa baju pngantin,mekap n pelamin.tema hijau, lokasi di setapak. bole e-mail saya?
 
Nama: anna
Tarikh: 2011-09-27 22:58:16
salam..sy nk tnye brape hrga sewa bju dan mekap utk mjlis pertunangan?
 
Nama: Ina
Tarikh: 2011-07-18 15:14:51
tolong fwrd package pertunangan.baju+make-up+mini pelamin.TQ
 
Nama: Ayunni
Tarikh: 2011-05-14 02:59:23
pleased inbox harga pakej2 yg di tawarkan, dan pakej2 yg berkaitan, baju2 sangat cantik dan moden, tq :)
 
Nama: hajar
Tarikh: 2011-03-31 22:22:16
wah......so cute laaaaaaaaaaaaa.........elegan lagi tuuuuuuuu
 
Nama: eddy kuantan
Tarikh: 2011-03-11 08:18:40
sy akn mngada majlis mnyambut mnantu, braper kos ? (bajet trendah) trmsuk plemin,make up,baju L&P,dll..? bju utk lelki saiz kecik ader X? sy tggi 157cm shj...
 
Nama: fifa
Tarikh: 2011-02-22 12:25:05
boley sy dapat detail info untuk sewa baju nikah (P) n sanding (L&P) pls emel me...
 
Nama: noraini
Tarikh: 2010-11-30 12:31:49
sewa baju lace l/p berapa harga.
 
Nama: hasina bt hamid
Tarikh: 2010-11-11 18:07:00
saya nak tanya harga untuk sewa baju sanding.sewa pelamin,make up n sesi foto berapa???? kedai ni kat mana
 
Nama: norzawana
Tarikh: 2010-04-02 22:12:06
1) ambil tempahan bj x, kain sendiri? 2) kalo tempah berape lme? 3)harga sehelai baju kira cm ne n make up berape?
 
Nama: Syikin
Tarikh: 2009-12-07 17:03:24
Ada ambil tempahan untuk jahit baju tunang x? saya xnak sewa
 
Nama: diya
Tarikh: 2009-11-05 11:41:19
sangat menarik, p ingin tahu lokasi kedai.dan klu sewa baju sekali make up berapa harga di ambil bagi majlis pertunangan?...bajet anggaran rm 400 kebawah
 
Nama: elly syazana
Tarikh: 2009-11-03 18:01:49
cantik..saya nk tgk koleksi utk baju tunang..bajet saya rendah je..sebab saya wat simple je majlis saya tu..kt mane ek kedai nie???
 
Nama: mieya
Tarikh: 2009-10-26 21:23:55
nak tanye..sewa baju utk bertunang ade x saiz besar dalam XL@XXL?
 
Nama: airul
Tarikh: 2009-10-26 10:35:39
saya akan melansungkan perkahwinan pada bulan febuari tahun depan,sya nak tanye sewa baju pengantin sepasang utk yg baru brape? dan adr tak saiz yg kecil sebb bakal isteri saya cume tinggi antara 150cm - 158cm
 
Nama: jasliza azidi
Tarikh: 2009-10-12 10:11:43
majis perkahwinan saya pada 19.12.2009 saya nak tahu kalo terdapat saiz xxl dlm kolejsi puan.. rate sewa berape ye? sila email saya..
 
Nama: lia
Tarikh: 2009-10-11 08:07:20
saya akan melangsungkan majlis pertunangan november ini.boleh tak akan cadangkan pakaian yang sesuai untuk wanita yg bertudung tetapi nampak menarik & sewa yang berpatutan.
 
Nama: zai
Tarikh: 2009-09-24 17:09:24
askum akak... saya nk dapatkan sample2 baju tuk bertunang la
 
Nama: intan
Tarikh: 2009-08-21 10:56:12
hai..saya nk bertunang dlm ujung tahun ni..InsyaAllah bulan Nov..boleh tak cadangkan kepada saya pakej pertunangan yg ekonomi dan elegan.
 
Nama: Nor'aisha Binti Sharifuddin
Tarikh: 2009-08-20 17:12:11
tak de kah koleksi baju pengantin lelaki, pempuan jak
 
Nama: zue
Tarikh: 2009-05-08 13:37:55
as'kum...saya berminat ngan slah satu pakej yg ada nie but nak tanya if saya xnak salah satu item yg ada dalam pakej tue chargenya sama or berbeza...n ada tak branch kat penang...kalau sewa bawa balik kedah ada charge extra tak?
 
Nama: eda_yus
Tarikh: 2009-04-27 09:05:34
Assalamualaikum.. Banyak nak tanye nie.. 1. Cawangan kat kuantan ade tak? 2. Kalo nak sewa dan bawak balik kuantan buleh tak? 3. Ade tak sediakan khidmat tempahan baju? 4. Buleh saya dptkan quotation dan pakej sekali?
 
Nama: hamizah
Tarikh: 2009-04-17 19:38:24
salam..boleh tak designkn jubah pengntin untk tahun 2009 ni terima kaseh
 
Nama: Sara
Tarikh: 2009-04-16 11:33:31
As'kum.. Saya akan bertunang awal bulan lima.. Boleh emailkan pada saya sewa untuk baju bertunang.. Kalo boleh gambar dgn harga skali.. Time kasih
 
Nama: NURFATIHAH BINTI ARIFFIN
Tarikh: 2009-03-28 15:08:54
assalamualaikum puan.. sy nk tnya pakej pertunangan area kelantan ade x?bole x puan sertakan dgn hrganya sekali
 
Nama: siti alia amanna bt abd razak
Tarikh: 2009-03-09 20:27:01
fjkjcfjdzdsudlfjd;sjsjflsdlfdjffjlalsjflskdfjdfjsfdjfdk
 
Nama: dayana
Tarikh: 2009-03-08 10:12:36
nak tanya pakej kawin merangkumi meja makan beradab, baju, makeup, foto n bilik..cuma pelamin ja xnk..area utara nie kt mana ader, kulim @ butterwoth ader x?nk kawin Dis09 nie, nk kena plan dh kan...
 
Nama: emiey
Tarikh: 2009-02-23 16:37:45
nak tanya kalau set pelamin ngan mekeup berape ye kosnye..ada x cawangan kat perak ?
 
Nama: reduan
Tarikh: 2009-02-14 02:38:46
puan, emel saya apa yg patut.majlis perkahwinan okt 09. pertanyaan; 1. cadangkan dewan yang sesuai berdekatan taman melawati (bajet sederhana) 2.pakej yang disediakan bagi pelamin+pakaian dll.
 
Nama: aLeeN
Tarikh: 2009-02-05 15:42:07
salam...sy nk tau brp ye pakej utk pertunangan?bj nye mcm mn?ada contoh tak...klau bleh sy nk quotation nye la..tq
 
Nama: rin
Tarikh: 2009-01-29 13:26:44
saya nk tau psl harga promosi utk majlis pertunangan-pakaian n makeup..bley tlg emailkan kat sy berserta cth2 pakaian..
 
Nama: izan
Tarikh: 2009-01-27 18:33:09
sye nk thu tntg pakej pertunangan RM288.00... serte details2 lengkap tentang tempahan baju pengantin
 
Nama: aida
Tarikh: 2009-01-12 14:52:50
sye nk thu tntg pakej pertunangan RM288.00... serte details2 lengkap tentang tempahan baju pengantin
 
Nama: Lydia Ahmad
Tarikh: 2009-01-07 10:03:26
Salam.. Saya berminat dengan pakej persandingan RM1288 tapi pelamin dibuat dewan sekolah. Majlis akan diadakan pada 31 Mei 2009. Boleh x emailkan beberapa contoh baju (songket atau lace) dan pelamin yg bertemakan warna hijau pucuk pisang? Terima Kasih
 
Nama: nurul
Tarikh: 2009-01-06 16:51:22
boleh saya dapatkan pakej untuk majlis pernikahan sy untuk set baju dan make up.majlis sy dalam awl bulan 2.boleh emailkan kepada saya seawal yang mungkin.terima kasih
 
Nama: niza
Tarikh: 2009-01-06 15:28:46
hi..ble saye dptkn pakej promosi pertunangan utk tahun 09..ble hantar dekat email saye?.. TQ.
 
Nama: ila
Tarikh: 2009-01-06 09:25:27
adik saya nk bertunang pd 26.1.2009 ni.. nk dapatkan harga pakej bertunang yang merangkumi mini pelamin dan buffet utk 50 org saja..kami tinggal di sg ramal baru, kajang..
 
Nama: mira
Tarikh: 2009-01-05 22:01:46
boleh saya daptkan harga pakej bertunang merangkumi pelamin mini,pakaian n make up.
 
Nama: yanie
Tarikh: 2009-01-05 08:04:09
hi...saya nak bertunang pada bulan 4, boleh emailkan pakej promosi dekat email saya? thisisyanie@yahoo.com
 
Nama: wani
Tarikh: 2009-01-04 12:27:08
ble tlg emailkan pakej2 menarik kat ur bridal?especially for engagement
 
Nama: iffa
Tarikh: 2009-01-02 14:20:56
pekaj pertunangan area kemaman terengganu xder ka?
 
Nama: Farhana
Tarikh: 2008-12-25 03:46:58
saya teringin menimba pengalaman menjadi model sambilan.currently studying in mmu dgree in marketing.tinggi dan slim.ingin menimba pengalaman.sangat minat dlm bidang ini.tq.
 
Nama: hanim
Tarikh: 2008-12-23 16:29:28
kalau make up natural tapi nampak manis boleh??????x nak yang tebal sangat
 
Nama: Rosmawani binti mohamed
Tarikh: 2008-12-23 11:46:14
Salam, akak saya nak tanya pakej untuk pertunangan berapa ek?kampung saya kat kuantan,tq
 
Nama: shida
Tarikh: 2008-12-21 20:49:21
salam, akak, saya nk tanya pakej make-up dan gambar untuk bertunang, berapa? saya nk wat kt kajang, selangor.tq
 
Nama: AMRSN
Tarikh: 2008-12-16 18:51:18
ASkum,kak,,saya nk tanye kalo ambk pakej make up untuk bertunang sahaja,,berapa?kg saya di sabak bernam,selangor..
 
Nama: Muslihah
Tarikh: 2008-12-15 12:15:32
salam melati.. sy nk tahu ttg pakej pertunangn lengkap. tarikh pertunangan 25/1/09. harap dpt reply a.s.ap. tq :)
 
Nama: MAYA
Tarikh: 2008-12-15 11:22:43
TUNJUKAN SAYA MODEL PENGANTIN XXXL
 
Nama: nida
Tarikh: 2008-12-01 12:56:12
Salam.., Boleh berikan pakage lengkap paling ekonomi (muslimah)..perempuan bertandang ke rumah kami (Adik lelaki saye) Plan Bulan 5 - 12 2009. Nikah Jan 2009
 
Nama: marina harian metro
Tarikh: 2008-11-25 15:16:56
askum kak mel, marina HM nie...kak mel xnak join web listing ker? dah nak tutup nie...iskh..iskh..
 
Nama: baby
Tarikh: 2008-11-20 17:39:15
akak, sy nk thu pakej2 yg ade utk majlis pertunangan...harap akak dpat berikn pakej2 yg ade...dan majlis tu di penang...boleh ke???
 
Nama: shida
Tarikh: 2008-11-20 12:12:27
akak, sy nk quotation tuk pakej pertunangan lengkap dari RM288....
 
Nama: kiah anak jugu
Tarikh: 2008-11-19 18:23:06
saya nak gaya pelamin yang bertemakan inggeris.sesuai dgn baju putih.
 
Nama: CIK Suhaila Firdaus
Tarikh: 2008-11-12 14:49:55
ade tak pakej yang latest skali..lagi pun saya memang merancang untuk berkhawin pada january 2009
 
Nama: shakira
Tarikh: 2008-11-10 15:34:52
saya nak tanya pekej harga d dewan...lengkap dengan baju,catering,pelamin,gambar n semua2 lar.
 
Nama: Ain
Tarikh: 2008-11-08 15:48:42
Aslkm Akak.. blh sy dapatkan quotation & pakej die sekali..