PAKEJ BERTUNANG & PELAMIN MINI ~ Pelamin Cinta ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Pelamin Cinta
Block A-3A
Vista Amani, Bandar Seri Permaisuri
56000, Cheras
Kuala Lumpur
Hubungi : Melati Hatta
Handphone 012-6222082
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
PAKEJ PERKAHWINAN bermula dari RM 688. PAKEJ PERTUNANGAN lengkap dari RM 288. AKADEMI SOLEKAN - MAKE UP COURSE INTENSIVE EXPRESS RM250nett. Produk Makeup & alatan disediakan. Alat solek rasmi kegunaan sewaktu kursus dari jenama M.A.C & KRAYOLAN. Maklumat lanjut : www.pelamincinta.biz

Beritahu Kawan mengenai Pelamin Cinta

BUSANA PENGANTIN SIZE XL, XXL JUGA DISEDIAKAN. Tidak kira apa jua saiz anda, pastikan anda kelihatan anggun & berseri dengan sentuhan make-up dari kami, www.pelamincinta.biz.KEANGGUNAAN anda tanggungjawab kami! Hubungi kami - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages .com PAKEJ PERKAHWINAN di - www.pelamincinta.biz   Sentuhan Berseni, Mempelai Berseri! www.pelamincinta.biz Ciptakan suasana romantis anda dengan Perkhidmatan kami meliputi acara BERTUNANG, NIKAH & BERSANDING. PAKEJ - PAKEJ TAWARAN kami bermula dari RM 288 ke atas.TRIAL MAKE-UP cuma RM50 dan produk kegunaan kami adalah dari jenama MAC & KRAYOLAN. Ciptakan keanggunan anda dengan sentuhan kami.Terdapat pilihan busana dari LACE, SONGKET & SONGKET BUNGA TABUR untuk bakal mempelai. Untuk lokasi luar kawasan KL, caj PAKEJ BERTUNANG GRAND RM688 nett. Pakej termasuk sepasang Baju Lace (P), Make-up 1x & dandanan rambut @ pemakaian tudung, Pelamin Mini  Setiap koleksi baju yang terdapat di Pelamin Cinta di reka khas untuk anda dan boleh di sewa pada harga yang berpatutan.Harga sewa sepasang Baju Lace dari RM 100++, Pakej Baju Lace @ Songket utuk L+P dari RM180++ .Dengan Harga Sewaan yang sederhana dan mampu untuk semua golongan, pihak kami juga menerima tempahan dari bakal-bakal pengantin untuk setiap rekaan terbaru pada harga RM580 sepasang (L+P) *tertakluk kepada material dan design. Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut di - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages.comPAKEJ PERKAHWINAN - www.pelamincinta.biz  Â 
PAKEJ BERTUNANG GRAND RM688 nett. Pakej termasuk sepasang Baju Lace (P), Make-up 1x & dandanan rambut @ pemakaian tudung, Pelamin Mini
Klik untuk gambar lagi besar
PAKEJ BERTUNANG & PELAMIN MINI

PAKEJ BERTUNANG GRAND RM688 nett. Pakej termasuk sepasang Baju Lace (P), Make-up 1x & dandanan rambut @ pemakaian tudung, Pelamin Mini "English Style". PERCUMA - Mini Hand Bouquet Fresh Rose.

PAKEJ BERTUNANG RM288 nett. Pakej termasuk sepasang Baju Lace (P), Make-up 1x & dandanan rambut @ pemakaian tudung. PERCUMA - Mini Hand Bouquet Fresh Rose 

LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages.com

PAKEJ PERKAHWINAN - www.pelamincinta.biz

 

 


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: saidatul
Tarikh: 2014-03-05 11:53:51
area sepang boleh ke??
 
Nama: mas ayu
Tarikh: 2014-01-09 14:25:43
law dekat areal pahng leh wt x pakej ni
 
Nama: TINA
Tarikh: 2013-05-09 17:28:24
Nak tanya pakej kawin (make up + baju)
 
Nama: umiey
Tarikh: 2013-03-07 09:20:11
area mana?
 
Nama: Mieza
Tarikh: 2013-03-01 12:37:38
nak tanya yang package bertunang RM 288 tu termasuk sekali pelamin atau tak dan ada sample gambar ke. Saya nak yang simple pelamin je
 
Nama: Nor Sahida Binti Ibrhim
Tarikh: 2013-02-28 11:16:51
klau harga RM288 mcm mana pakej tu???
 
Nama: nadiea
Tarikh: 2012-10-31 15:57:40
bleh bg quotation??
 
Nama: ahmad aqwa salleh
Tarikh: 2012-10-08 18:17:33
simple and menarik pda pandangan sy....trus kn dgn pekerjaan anda....
 
Nama: fazila
Tarikh: 2012-09-10 01:42:44
pakej kwen brpa yg pling minimum?
 
Nama: mahfuzah
Tarikh: 2012-08-29 11:51:32
salam..Boleh tak bg quotation utk majlis bertunang. saya perlukan baju dan pelamin. nk tanya hrga pelamin dan baju betunang berapa u letak hrga ???thankz...;)
 
Nama: suraya
Tarikh: 2012-08-14 14:40:21
boleh tak bagi contoh baju yg disediakan untuk majlis pertunangan..adakah harga rm288 masih sama ?saya hanya memerlukan sepasang baju dan juga make up
 
Nama: datul
Tarikh: 2012-06-04 13:33:23
salam..Boleh tak bg quotation utk majlis bertunang. Saya perlukan baju, pelamin dan make-up. Majlis akan diadakan di nilai bulan 12 ...boleh bagi alamat untuk senang dihubungi dan buat bincang..
 
Nama: fariana chew
Tarikh: 2012-05-15 17:00:03
as-salam..boleh bg quotation utk majlis tunang dan gambar contoh pelamin..tq
 
Nama: niesa
Tarikh: 2012-03-05 15:28:18
Slm.. boleh bg quotation utk majlis tunang dan gambar contoh pelamin.
 
Nama: mahani mohamed
Tarikh: 2012-03-05 09:18:16
Boleh tak bg quotation utk majlis bertunang. Saya perlukan baju, pelamin dan make-up. Majlis akan diadakan pd 31/3/2012 di kajang
 
Nama: Lya
Tarikh: 2012-02-09 17:03:12
Kalau mekap bersanding (1 x) di Gombak, bertudung, berapa u ambik?
 
Nama: zana
Tarikh: 2011-12-22 12:39:17
Sy nk tau harga untk makeup 2nang saje berapa yer??
 
Nama: norish
Tarikh: 2011-11-23 09:54:37
kalau pakej dah murah xperlulah demand nak tahu bahan atau jenis kain lace yg dgunakan... kalau nak berkualiti sgt so pegi lah cari pakej yg beribu2 ...itupun kalau u ol ada budget mcm tu...respect ngn butik ni coz menyediakan pakej sederhana dgn budget yg ada bcoz xsemua org ada budget yg banyak.......peace
 
Nama: nor
Tarikh: 2011-11-21 23:04:39
akak...dkat pahang ada x?
 
Nama: eyna
Tarikh: 2011-10-24 16:02:33
salam,sy nk tau full package untk tunang..mini pelamin+makeup.mjlis tunang sy pd 24/12/2011..bju mgkin warna biru tecorcois or hijau tecorcois...
 
Nama: ella
Tarikh: 2011-10-17 19:44:13
salam,sy nk tau harga pelamin mini sahaja berapa ek? kalo shah alam caj pengangkutan brape? emel sy ek trima kasih
 
Nama: faten
Tarikh: 2011-10-13 15:55:41
salam.. boleh email saya full package untuk tunang x? prefer, mini pelamin + makeup. majlis tunang saya awal nxt year.. thanks.
 
Nama: Nonie Alias
Tarikh: 2011-10-10 13:08:58
Salam, boleh email i pakej yg latest utk bertunang. Anak i nak bertunang 21/2/2012. Dia suka mini pelamin & hiasan dgn fresh flower & make-up. May be baju dia sendiri. TQ.
 
Nama: Rashila
Tarikh: 2011-09-30 20:42:21
Salam..sy nk tnye skit..ade x cnth2 pelamin bertunang grand..if ade yg laen..blh trs cntct sy x?sy nk bertunang 25/12..thnkz
 
Nama: DELILA MIRASARI BINTI MUHAMED FUZI
Tarikh: 2011-08-29 00:12:38
hai..just nak tanya..if saya amik pakej tuk make up, pemakaian tudung dan mini pelamin saja macam mana ye?
 
Nama: RINA
Tarikh: 2011-08-16 16:43:01
PAKEJ TUNANG DGN PELAMIN DI SEREMBAN LEH BUAT??
 
Nama: SHAKIRA
Tarikh: 2011-08-01 15:49:37
ur side x de pkj ftgrpher skli ke? sng cket i nk bjet, if i amek ftgrpher, plmin mni, make up n bju tunang how much can i get ah? tq!
 
Nama: hanaa
Tarikh: 2011-07-27 13:07:36
salam, boleh emel pada saya pakej bertunang grand? atau harga bagi pelamin mini. sebb majlis pertunang saya xlama lagi, harap u dpt emel segera. terima kasih.
 
Nama: mohd rostam
Tarikh: 2011-07-07 00:44:00
salam..sy minat dengan pakej bertunang grand..boleh emailkan quotation ? Thanks
 
Nama: asmawati
Tarikh: 2011-06-16 23:32:20
saya aka bertunang pada 23 julai 2011,sy nak tnye still available or x PAKEJ BERTUNANG GRAND RM688 nett..??
 
Nama: sha
Tarikh: 2011-05-02 23:27:07
kalu pakej tuk mini pelamin+make up sahaja area shah alam, mcm ner quo? thanx!
 
Nama: Norshidah Abdul Aziz
Tarikh: 2011-04-27 13:15:34
ade tak gambar2 pelamin tunang yang lain?sy nak bertunang ujung bulan 5 ni..kalu boleh nak pakej pelamin n make up & dandanan rambut sahaja..macammane price?urgent!
 
Nama: hani
Tarikh: 2011-04-05 11:35:46
assalamualikum...sy berminat dgn RM288...jika make up dirumah akan di caj lain atau tidak?rumah saya berada di jalan duta.. jika pakej RM688 tidak termasuk aksesori lengkap ker??kalau boleh email kan kepada saya detail yang lengkap.
 
Nama: nurul
Tarikh: 2011-03-04 12:05:19
saya berminat dgn pakej bertunang RM288nett..boleh tak email dekat saya detail tuk pakej tersebut..insyaallah saya akan bertunang pada bulan jun tahun ni...thanks..
 
Nama: nazira
Tarikh: 2011-03-04 10:59:40
assalamualaikum.. sy berminat dengan pakej rm288 n bakal bertunang bulan julai 2011 ni. sy beralamat di sungai buloh. boleh emailkan detail untuk pakej berkenaan dan car apembayaran nya. lagi satu bagaimana pula untuk bayaran pengangkutan? terima kasih
 
Nama: wiabs
Tarikh: 2011-03-03 16:21:23
assalamualaikum...saya berminat dgn pakej pertunangan RM288 nett.saya brcadang nak bertunang pd 01.05.2011 bralamat di Kuala Kubu Baru...sila email detail brkenaan pakej trsebut dan mcm mana cara nak booking dan cara pembayarannya..klu leh scepat mungkin lah..ok tq...
 
Nama: areha
Tarikh: 2011-02-19 19:05:07
salam sy nk bertunang tak lama lg..so nk tnya bp harga klu mini pelamin+make up shj? n klu bole sy nk lihat quotation utk pakej tunang ngn slnjut nye .tq :)
 
Nama: fatiah
Tarikh: 2011-02-13 23:43:48
saya nak tnya quotation pakej perkhawinan utk makeup + pelamin tema warna hijau,berape ye?. tarikh pertunangan 26/2/2011 saya berada di kajang.
 
Nama: mar
Tarikh: 2011-02-04 14:41:13
sy nk tau pakej2 pertnangan yg lain..yg x gne byk duit sgt..tema warna hijau..majlis pun sdang2 je..tolong yea..
 
Nama: mel
Tarikh: 2011-02-02 11:53:44
sy berminat dengan pakej rm288,utk majlis tunang pd bln Mei ini..boleh beri maklumat selanjutnye melalui email.tq
 
Nama: gee
Tarikh: 2011-01-08 09:19:20
hai... nak tanya harga utk majlis pertunangan..:- *mekap sahaja *mekap+mini pelamin
 
Nama: syikin
Tarikh: 2010-12-24 17:25:17
saye nak bertunang tahun depan saye nak tanye harga utk mini pelamin dan mekap sahaja..
 
Nama: zahid
Tarikh: 2010-12-23 02:02:10
salam...tumpang iklan yea...tq try click this ===>>> www.pakejpertunangan.blogspot.com
 
Nama: ema
Tarikh: 2010-12-16 18:10:13
hai... bole x u tlg emel brp caj utk mini plamin majlis ptunangan,juz simple n nice? tq ye :)
 
Nama: aqilah
Tarikh: 2010-12-13 11:18:52
saye nk make up jek cmner?
 
Nama: fieza
Tarikh: 2010-11-27 10:30:42
fiza nk tanya kalau pakej yang 688 tu buat untuk kahwin bleh tak?buat dekat dewan jugak,tp dewan umno kecik je.so,nk buat yg simple je.blh tk?untuk 18/12/2010.
 
Nama: lieya
Tarikh: 2010-11-12 13:40:53
saya nk tny pakej rm288+pelamin mini bpe???
 
Nama: lia
Tarikh: 2010-11-12 13:27:17
saya nk bertunang pd 1.1.2011 saya hanya memerlukan pelamin mini sahaja warna tema light pink berapa kos utk pelamin mini ??
 
Nama: nor liyana
Tarikh: 2010-11-01 22:10:02
sy nak brtunang 1-1-2011...sy brmint pakej rm288...tp saya nak buat kat labu n.9....
 
Nama: siti
Tarikh: 2010-10-29 23:13:30
sy minat pakej tunang rm288. tempat : bdr nusaputra, puchong tarikh : dec 2010 ada lain2 caj ke ? gubahan hantaran tak buat ke ?
 
Nama: Nuraida
Tarikh: 2010-10-26 16:16:40
kalau pelamin mini shj berapa?
 
Nama: farra
Tarikh: 2010-10-07 12:08:19
saya berminat untuk pakej pertunangan rm288. mcm mane dengan kos penghantaran ke rasa,hulu selangor..?majlis akan diadakn di sana nanti. tlg feedback ye.
 
Nama: nadia
Tarikh: 2010-09-17 06:03:54
saya berminat untuk pakej 668.. tp macam mane kos penghataran kalu majlis di buat di pahang
 
Nama: vanillaicecreamstrawberry
Tarikh: 2010-05-13 19:56:05
pekej yg menarik,harap2 menepati citarasa saya nanti
 
Nama: june
Tarikh: 2009-10-28 20:56:36
erm cntik..saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pakej pertunangan..kalu boleh saya nk lihat quotation untuk pakej pertunangan..boleh sent ke my email at eida_djune@yahoo.com
 
Nama: noraini mohd zim
Tarikh: 2009-10-20 14:49:50
saya cume nak tgk pelamin mini utk bertunang.kalau dah ad baju sendiri mcm mane kirenye....
 
Nama: yatie
Tarikh: 2009-10-15 12:49:27
salam..ello..saya nk tau quotation harga tuk majlis btunang..saya berminat ngn pakej rm288nett..cume saya da ad baju..so harga die mcm mn ek?bleh bg fed back..saya ddk area puchong..tq
 
Nama: nurul
Tarikh: 2009-09-30 23:53:20
nice la
 
Nama: na
Tarikh: 2009-08-31 05:58:08
cntik dan memuaskan
 
Nama: rainy
Tarikh: 2009-08-12 11:06:09
saya nak bertunang bulan 12 nie.ade tak pakej2 yang lebih menarik?sekarang saya masih mencari pakej yang terbaik.
 
Nama: eppy
Tarikh: 2009-06-24 15:09:47
hye, bole bg i quotation mini pelamin + kerusi berkembar untuk majlis bertunang.. TQ
 
Nama: ain
Tarikh: 2009-05-05 04:09:33
saya nak tnye harga tuk pakej pertunangan. saya dah ada baju sendiri. lau pakej yg rm288 tu leh tak tukar baju kepada pelamin memandangkan saya dah ada baju sendiri. juz tinggal nak mini pelamin, make up, hair do, n aksesori. agak2 bape quotation harga yg leh di beri...
 
Nama: SYAHWANI AINA BT BAZRI
Tarikh: 2009-04-07 18:12:56
cantik dan menarik
 
Nama: liz
Tarikh: 2009-03-03 09:51:44
sy tgk u punya pakej ok...tp sy nk tya cwangan pelamin cinta ada tak kat kelantan coz sy tertarik n minat ngan pakej mini pertunangan yg d sediakan oleh phak pelamin cinta....klu da cwgan kat kelantan..plz send kat no fon sy alamtnya n no fonya.tp sy nak kain yg u all gna jnis kain lace pa?
 
Nama: Elly
Tarikh: 2009-02-11 14:59:44
nak tanya pakej Perkahwinan yang paling mahal brapa ek?
 
Nama: nurul
Tarikh: 2009-01-07 17:58:48
Nak tanya kalau make-up dan dandanan rambut sahaja berapa?
 
Nama: intan
Tarikh: 2008-12-30 22:29:28
ade x pakej yg sekali dengan fotografer
 
Nama: hanim
Tarikh: 2008-11-13 18:19:39
salam. pihak cik ada tak kluarkan atau menjual vcd, dvd cara2 solekan? semua kursus andaman dan solekan yang dianjurkan oleh pelbagai pihak memerlukan hanim meninggalkan baby hanim yg menyusu badan... jika ada, sila e-mailkan pada hanim. terima kasih...
 
Nama: zahrana abdul razak
Tarikh: 2008-11-12 17:27:47
NAK TANYA PASAL KURSUS YG U SEDIAKAN LA......CMNE YE...
 
Nama: Mohamad Azlin Bin Azali
Tarikh: 2008-10-17 14:05:47
Semua pakej yang u bagi 2..baju baru ke atau yang sudah pakai? Kain untuk buat baju 2 dari kain lace apa... Bukan apa i tengak u terlalu murah pakej u.