GOWN BUSANA MUSLIMAH ~ Pelamin Cinta ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Pelamin Cinta
Block A-3A
Vista Amani, Bandar Seri Permaisuri
56000, Cheras
Kuala Lumpur
Hubungi : Melati Hatta
Handphone 012-6222082
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
PAKEJ PERKAHWINAN bermula dari RM 688. PAKEJ PERTUNANGAN lengkap dari RM 288. AKADEMI SOLEKAN - MAKE UP COURSE INTENSIVE EXPRESS RM250nett. Produk Makeup & alatan disediakan. Alat solek rasmi kegunaan sewaktu kursus dari jenama M.A.C & KRAYOLAN. Maklumat lanjut : www.pelamincinta.biz

Beritahu Kawan mengenai Pelamin Cinta

BUSANA PENGANTIN SIZE XL, XXL JUGA DISEDIAKAN. Tidak kira apa jua saiz anda, pastikan anda kelihatan anggun & berseri dengan sentuhan make-up dari kami, www.pelamincinta.biz.KEANGGUNAAN anda tanggungjawab kami! Hubungi kami - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages .com PAKEJ PERKAHWINAN di - www.pelamincinta.biz   Sentuhan Berseni, Mempelai Berseri! www.pelamincinta.biz Ciptakan suasana romantis anda dengan Perkhidmatan kami meliputi acara BERTUNANG, NIKAH & BERSANDING. PAKEJ - PAKEJ TAWARAN kami bermula dari RM 288 ke atas.TRIAL MAKE-UP cuma RM50 dan produk kegunaan kami adalah dari jenama MAC & KRAYOLAN. Ciptakan keanggunan anda dengan sentuhan kami.Terdapat pilihan busana dari LACE, SONGKET & SONGKET BUNGA TABUR untuk bakal mempelai. Untuk lokasi luar kawasan KL, caj PAKEJ BERTUNANG GRAND RM688 nett. Pakej termasuk sepasang Baju Lace (P), Make-up 1x & dandanan rambut @ pemakaian tudung, Pelamin Mini  Setiap koleksi baju yang terdapat di Pelamin Cinta di reka khas untuk anda dan boleh di sewa pada harga yang berpatutan.Harga sewa sepasang Baju Lace dari RM 100++, Pakej Baju Lace @ Songket utuk L+P dari RM180++ .Dengan Harga Sewaan yang sederhana dan mampu untuk semua golongan, pihak kami juga menerima tempahan dari bakal-bakal pengantin untuk setiap rekaan terbaru pada harga RM580 sepasang (L+P) *tertakluk kepada material dan design. Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut di - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages.comPAKEJ PERKAHWINAN - www.pelamincinta.biz  Â 
Sentuhan Berseni, Mempelai Berseri! www.pelamincinta.biz Ciptakan suasana romantis anda dengan
Klik untuk gambar lagi besar
GOWN BUSANA MUSLIMAH

Sentuhan Berseni, Mempelai Berseri! www.pelamincinta.biz

Ciptakan suasana romantis anda dengan "English Style". Berbusana GOWN MUSLIMAH dengan sentuhan tatarias dari jenama MAC & KRAYOLAN, anda bisa mengukir senyuman abadi menghiasi potret bersama tersayang.

LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages.com

PAKEJ PERKAHWINAN - www.pelamincinta.biz

 



Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: Cik myza
Tarikh: 2012-11-27 21:07:35
Saya berminat pakej lengkap bertunang. blh email kn butiran lngkap utk tempahan Tq Myza.
 
Nama: Comelo nora
Tarikh: 2010-10-18 10:50:23
Salam, saya cuma mahu lihat contoh pathern baju untuk pengantin bersaiz besar jika ada, kerana saya bersaiz besar.
 
Nama: nurul
Tarikh: 2010-09-20 10:21:42
sy nk tahu pakej2 yg ada sekarang...boleh email kt sy dgn detail sekali x....n klu boleh sy nk tgok pic sekali...
 
Nama: wani
Tarikh: 2009-11-08 23:14:46
bole emailkan the latest wedding package including d quotation? TQ
 
Nama: azyanie
Tarikh: 2009-11-07 15:29:19
cantik2 semua nyer...leh x emailkan kt sy quotation dan pic tuk pakaian dan pelamin tuk majlis bertunang...
 
Nama: ila
Tarikh: 2009-10-02 11:17:33
nak tanyer ade amek ptoho indoor tak and pakej nye sekali..TQ
 
Nama: norashikin johari
Tarikh: 2009-09-03 16:32:55
Blh x emailkan saya harga bg majlis pertunangan...nk detail ttg harga n pkej yg dsediakn... tq
 
Nama: fiza
Tarikh: 2009-06-02 10:32:43
bleh email koleksi2 terkini
 
Nama: yana
Tarikh: 2009-04-25 14:07:46
cantik. makeup nmpk rata je..plz email me ur wedding package..
 
Nama: zuhara
Tarikh: 2009-04-20 13:25:52
plz email to ur wedding package..
 
Nama: wani aina
Tarikh: 2009-04-07 18:11:24
cantik dan menarik
 
Nama: meila
Tarikh: 2009-02-20 16:11:55
koleksinya bagus,,,,,,bisa tlg kirim utk koleksi baju akad gak ,,,,beserta price listnya ke email saya. thx :-)
 
Nama: Ayu
Tarikh: 2009-01-25 10:49:52
sentuhan moden, Teruskan dengan koleksi moden, tapi.. tradisional jan dilupa ek ;-)
 
Nama: maria
Tarikh: 2009-01-05 13:59:30
boleh saya dapatkan harga untuk complete wedding package
 
Nama: cT nUr
Tarikh: 2009-01-04 23:18:28
hi...nk detail ttg harga n pkej yg dsediakn...sy akn brtunang pd bln 3 n mjlis nikah pd bln jun...insyaallah sy tggal di cheras
 
Nama: Anita
Tarikh: 2008-12-24 10:19:35
Assalamu'alaikum Wr. Wb. mau dong model atau design baju pengantinnya.. kirrm ke email yaa... terima kasih
 
Nama: alakunor
Tarikh: 2008-11-21 16:38:51
salam... nak taje....pakej rm688 tu macammane ye..
 
Nama: gee
Tarikh: 2008-11-17 11:59:10
Hi Kak Mel... Saye merupakan x-customer untuk pelamin cinta dan tuan punye gambar yg tertera. Service dorg mmg best. Yang paling saya suke makeup mmg cantik hasil sentuhan tgn kak mel. Harga mmg berpatutan la sbbnyer bunga hiasan pelamin dan bunga tgn semuanye fresh flower. Memang xde bunga plastik yg digunakan. Thanks kak mel realisasikan impian kami. Jurufoto kami dari karangkraft Aj.
 
Nama: lynda
Tarikh: 2008-10-29 11:57:28
memang menarik semua koleksi...sangat cantik pegantin bertudung zaman sekarang
 
Nama: lea
Tarikh: 2008-10-25 21:28:06
penggayaan yg menarik. biasa tapi jurufoto yg bagus
 
Nama: safila
Tarikh: 2008-10-25 07:38:34
secocok dan elegan pakaian yang dipakai.
 
Nama: yusna
Tarikh: 2008-10-19 15:23:11
cantik sngt...peggayaan yg amat sesuai untuk pengantin bertudung..blh x sy dapatkan price untuk package ni n complete wedding package as soonest possible..tq
 
Nama: khairulnizar
Tarikh: 2008-10-08 14:09:36
nampak menarik...cuma kurang pasti...dalam web memang la nampak cantik...kalau ada cawangan kat kedah ni ok laaa....kalau ada butik yang boleh diperkenalkan pun ok
 
Nama: zarina rahim
Tarikh: 2008-09-12 09:28:09
tudung tu cantik.. Blh x klu saya dapat kan harga bg solekan di majlis pertunangan.. saya nak pakej solek , cadar tilam dan tudung skali.
 
Nama: siti noorbaiyah musa
Tarikh: 2008-07-30 16:04:16
PRICE YANG BERPATUTAN..REKAAN YANG SENTIASA UP TO DATE..HOPE YOUR SUCCESS...(",)