Pelamin Cinta ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin ~ Persalinan Baju Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Pelamin Cinta
Block A-3A
Vista Amani, Bandar Seri Permaisuri
56000, Cheras
Kuala Lumpur
Hubungi : Melati Hatta
Handphone 012-6222082
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
PAKEJ PERKAHWINAN bermula dari RM 688. PAKEJ PERTUNANGAN lengkap dari RM 288. AKADEMI SOLEKAN - MAKE UP COURSE INTENSIVE EXPRESS RM250nett. Produk Makeup & alatan disediakan. Alat solek rasmi kegunaan sewaktu kursus dari jenama M.A.C & KRAYOLAN. Maklumat lanjut : www.pelamincinta.biz

Beritahu Kawan mengenai Pelamin Cinta

BUSANA PENGANTIN SIZE XL, XXL JUGA DISEDIAKAN. Tidak kira apa jua saiz anda, pastikan anda kelihatan anggun & berseri dengan sentuhan make-up dari kami, www.pelamincinta.biz.KEANGGUNAAN anda tanggungjawab kami! Hubungi kami - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages .com PAKEJ PERKAHWINAN di - www.pelamincinta.biz   Sentuhan Berseni, Mempelai Berseri! www.pelamincinta.biz Ciptakan suasana romantis anda dengan Perkhidmatan kami meliputi acara BERTUNANG, NIKAH & BERSANDING. PAKEJ - PAKEJ TAWARAN kami bermula dari RM 288 ke atas.TRIAL MAKE-UP cuma RM50 dan produk kegunaan kami adalah dari jenama MAC & KRAYOLAN. Ciptakan keanggunan anda dengan sentuhan kami.Terdapat pilihan busana dari LACE, SONGKET & SONGKET BUNGA TABUR untuk bakal mempelai. Untuk lokasi luar kawasan KL, caj PAKEJ BERTUNANG GRAND RM688 nett. Pakej termasuk sepasang Baju Lace (P), Make-up 1x & dandanan rambut @ pemakaian tudung, Pelamin Mini  Setiap koleksi baju yang terdapat di Pelamin Cinta di reka khas untuk anda dan boleh di sewa pada harga yang berpatutan.Harga sewa sepasang Baju Lace dari RM 100++, Pakej Baju Lace @ Songket utuk L+P dari RM180++ .Dengan Harga Sewaan yang sederhana dan mampu untuk semua golongan, pihak kami juga menerima tempahan dari bakal-bakal pengantin untuk setiap rekaan terbaru pada harga RM580 sepasang (L+P) *tertakluk kepada material dan design. Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut di - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages.comPAKEJ PERKAHWINAN - www.pelamincinta.biz  Â 
BUSANA PENGANTIN SIZE XL, XXL JUGA DISEDIAKAN. Tidak kira apa jua saiz anda, pastikan anda kelihatan anggun & berseri dengan sentuhan make-up dari kami, www.pelamincinta.biz.KEANGGUNAAN anda tanggungjawab kami! Hubungi kami - 012 6222 082LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages .com PAKEJ PERKAHWINAN di - www.pelamincinta.biz  
Klik untuk gambar lagi besar
Persalinan Baju Pengantin

BUSANA PENGANTIN SIZE XL, XXL JUGA DISEDIAKAN.

Tidak kira apa jua saiz anda, pastikan anda kelihatan anggun & berseri dengan sentuhan make-up dari kami, www.pelamincinta.biz.

KEANGGUNAAN anda tanggungjawab kami! Hubungi kami - 012 6222 082

LAGI GAMBAR di - http://pelamincinta1.fotopages .com

PAKEJ PERKAHWINAN di - www.pelamincinta.biz 

 



Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: nurul hidayah
Tarikh: 2014-04-21 02:17:25
assalam ....sy nak cri bju gaun utk dipakai istiadat pda majlis dibelah lelaki... wrna : kelabu @ cream
 
Nama: Ann
Tarikh: 2013-06-26 18:34:02
Hi..saya b\'minat dgn persalinan pengantin ni..mcm mn saya nk sewa?
 
Nama: rose
Tarikh: 2013-06-06 23:24:50
salam. saya bersaiz L ada baju ala2 saloma tak?
 
Nama: norfata ain
Tarikh: 2013-03-21 16:23:43
salam nk tnye blh tak .. klo baju khwn pelamin meja mkn dan bilik tdo smua skli brpa nye ?
 
Nama: farha
Tarikh: 2013-03-04 11:33:30
assalam..saya nak tanya, ade tak pakej untuk 4persalinan pengantin?
 
Nama: eeza
Tarikh: 2013-01-09 17:36:43
Sy berminat kalau ade baju muslimah... Nk pakai mase tunang. Blh email sy harga tak? Tq
 
Nama: nana
Tarikh: 2012-10-17 11:23:41
menarik dan senang bagi orang yang berbadan sihat dan dapatkan koleksi baju2 pengantin
 
Nama: shasha
Tarikh: 2012-07-05 12:49:32
saya nk tanye ade x baju persalinan khas untuk size xxl mcm saya? berapa sewa? baju persalinan jenis ape?
 
Nama: wawa
Tarikh: 2012-06-07 00:38:44
saya nak tanya ade bju cheongsam untuk disewa tak? saya nak sewa..
 
Nama: hanni hamzah
Tarikh: 2012-02-13 16:31:14
kesian bila pengantin yg berbadan besar susah nak cari saiz baju pengantin.kadang-kadang malu cuba yg tu x boleh cuba yang nie x boleh .saya nak tanyalah saya nak pergi honeymoon kali ke dua .saya nak cari gaun berbentuk dresses tapi kainnya x lah meleret sangat sampai kelantai...dkt kedai awk ada x dan klu di sewakan boleh x????
 
Nama: siti
Tarikh: 2012-01-30 19:53:25
memang cantik.!untuk nampak lebih anggun pakai la corset terapi untuk menyerlahkan diri anda walaupun nampak berisi sikit tambah pulak dengan mekup yang cukup elegan!...so sweet...
 
Nama: mimi
Tarikh: 2011-12-21 09:47:24
salam sy nak tau pakej harge utk pakaian persalinan.. Tlg emel quotation yer.. terima kasih..
 
Nama: Biey-LimbaNg
Tarikh: 2011-11-30 02:59:10
hye sume. .t\'masuk kak melati skali.owh ya. .menarik & membantu wanita yg b\'saiz besar.xp,c0mel he2. .hurmm. .blh sy tnya x,gaun pengantin ala2 inggris utk wanita n0n-muslim ada x?sori,sy skg brada dkt brunei darullsalam.Thn dpn sy nk kawin,ssh nk cr saiz gaun utk sy dkt limbang sarawak,apakh jnis gaun yg ssuai dgn sy & juga blh mnutup yg sy ni x lh nmpk besar sgt,ape yg tau sy mmpnyai bhgian dada yg besar,lengan besar tmbh2 lg perut sy yg buncit ni, tinggi sy 152cm.Ada x cawangan ni kt limbang? Blh akak gtau pakej n harga skli? Thankss. .
 
Nama: ella
Tarikh: 2011-10-18 18:58:24
sy nk tau pakej pelamin mini tanpa mekap.. kalo pakej full plak mcm mana? plz emel sy quotation..sy try call tp salah no..
 
Nama: marlina binti alisan
Tarikh: 2011-10-08 12:29:31
sungguh menarik dan membantu bakal pengantin yang bersaiz besar ... boleh tak email kan pekej yg di ade.. sBB SY berminat
 
Nama: wan shue
Tarikh: 2011-10-04 12:36:31
salam...nak tnye.ade x cheongsam utk d sewa?
 
Nama: Rafidah bt Akmad
Tarikh: 2011-09-28 12:42:52
akak ade x bju pngantin muslimah skali ngn tudung skali,klu ada sy nak quotation..tlong email kt saya..
 
Nama: laila
Tarikh: 2011-09-24 13:45:57
bley email i apa pakej yg ada dear.... i nk tunang end of thiz year..n nikah n sanding april tan dpn.
 
Nama: zanty
Tarikh: 2011-09-22 17:54:35
nk thu package tuk nikah ade x??
 
Nama: nana89
Tarikh: 2011-09-22 14:07:03
sy seorg yang bersaiz xxl. sy nak tau lah pakej untuk majlis pertunangan termasuk make up dan baju tunang. Please email me...
 
Nama: NUIK NORUL HAMAMAH BT MOHAMMAD
Tarikh: 2011-09-14 17:05:56
SANGAT MENARIK DAN MEMBANTU BAKAL PENGANTIN BERSAIZ BESAR
 
Nama: nurul
Tarikh: 2011-09-09 14:47:16
sy nk thu brp hrga sewa lengga siap ngn aksesori tuk dinner. ade brp pasang lengga??? please email me. thanks
 
Nama: ainy
Tarikh: 2011-07-21 23:03:57
salam, kt k.terengganu ada ambik tk?
 
Nama: farrahuzarina md amin
Tarikh: 2011-05-31 14:42:28
ok...boleh bg coutation utk pakej perkahwinan hujung taun ni
 
Nama: ida
Tarikh: 2011-05-17 11:14:20
ada x pakej awak area png.......n warna n bntuk ape sesuai untuk berbadan besar
 
Nama: nina
Tarikh: 2011-04-17 14:29:31
berapa sewa baju pengantin (L+P)
 
Nama: is
Tarikh: 2011-03-30 22:24:59
salam... saya ada buat catering, kanopi, p.a system n pelamin... fb: issyaz wedding enterprise atau call 0134359383.. aris.. hope :)
 
Nama: nurul ashiqin
Tarikh: 2011-03-27 19:05:27
saya nak kenduri 27 nov ni , so baju xsurvey lagi.... dan warna pun saya x decided lagi.... tapi saya nak tgk kat butik awak, ade yg terkenan dhati tak, any suggesestion?
 
Nama: nurul ashiqin
Tarikh: 2011-03-23 19:46:34
bagus! ade juga peluang tuk kami yg saiz camni merasa pkai baju cantik....
 
Nama: hamizah
Tarikh: 2011-03-23 11:14:25
SLM..BLH X NK THU PKEJ2 YG DSDIAKN..TQ
 
Nama: iza
Tarikh: 2011-03-12 10:19:29
leh bg pakej tung n kawin.. TQ
 
Nama: Surina
Tarikh: 2011-03-02 13:50:09
Boleh tak saya tahu pakej-pakej yang disediakan....
 
Nama: monaliza binti abdul rahman .
Tarikh: 2011-02-15 13:32:31
ok ingat tak ada baju pegantin besar . bagus juga di tubuhkan .
 
Nama: Jauna
Tarikh: 2011-01-17 22:31:45
sy akan bersanding pada 19 mac 2011, saiz badan 40-36-40..(plus size) tinggi 5\'7\".. mencari sewa baju pengantin(lace) utk sanding lelaki & perempuan shj.. sanding di ijok,kuala selangor
 
Nama: Nur hasliza bnti Daud nur hasliza binti daud
Tarikh: 2010-12-16 18:41:09
saya nak khwin thun dpan,kulit sy hitam manis,apakah warna baju yang sesuai untuk sy pakai di hari perkahwinan saya??
 
Nama: Hairuni
Tarikh: 2010-11-29 14:51:17
Saya mencari baju tradition utk pakai ms office dinner pada jan 2011 nanti. Ada x bg sewa bj size besar utk dinner tu nanti...kalu ade cth gambar, blh ke saya tgk..TQ
 
Nama: amyliza
Tarikh: 2010-10-30 23:39:08
SAYA AKAN BKAWIN TAHUN DEPAN,TUBUH GEMUK, PERUT UNCIT APE BAJU PENGANTIN YANG SESUAI DENGAN SYA ,BOLEH KE SAYA PAKAI BAJU KEBAYA ATAU ADA KE YANG SESUAI POTONGAN BAJU DENGAN BADAN MCM SAYA,DAN NAK TAHU PAKEJ YANG DI SEDIA KAN OLEH BUTIK NI DAN NAK TAHU HARGA SEAKLI.
 
Nama: watie
Tarikh: 2010-09-22 15:24:22
saya sedang mencari peluang utk menjadi Freelance Make-up utk mane2 butik pengantin.....saya mempunyai pengalaman lebih dr 3thn dlm bidang solekan....mendapat pendidikan awal solekan dr butik FID\'Z Collection & belajar make-up dr make-up artist terkenal.....sekiranya berminat @ ada peluang saya bekerja di Butik Saudari, sila hubungi saya di talian 019-6170823 / 014-7396865....saya sanggup pergi make-up kemana sahaja......
 
Nama: Zarina
Tarikh: 2010-06-30 16:10:44
nak tau pakej perkahwinan yg disediakan di butik ni..
 
Nama: zek
Tarikh: 2010-06-11 16:08:07
saya ingin sewa baju kawin dan makeup sahaja.. kawin di rompin bole?
 
Nama: murni
Tarikh: 2010-04-12 01:10:37
berminat dengan butik ni..ade lg x gamba2 lain pengantin xxl?
 
Nama: nor shuhada binti halim
Tarikh: 2010-04-05 16:12:18
bju pengantin tk berape elok cikit
 
Nama: ila
Tarikh: 2010-03-16 15:17:57
sy nk mntk pndpt..sy bakal bertunang,tubuh sy gempal sedikit..sy memilih warna baju berwarna putih..adakah akan menampak kn sy kelihatan makin tembam
 
Nama: marziah
Tarikh: 2010-03-16 13:14:09
bagus la ada saiz xx ni... saya pn camtu.. mcm nk kene buat sndr je bj pengatin...
 
Nama: NORHAMIDA ABD HAMID
Tarikh: 2010-02-21 16:44:13
saya sedang mencari barang makeup jenama krayolan.adakah dikawasan taiping ada juga dijual barangan ini.dimana boleh saya dapatkan
 
Nama: elly
Tarikh: 2010-01-11 20:53:43
assalamualaikum... saya sedang mencari busana pengantin yg sesuai untuk majlis perkahwinan saya pada bulan mei... boleh saya tahu samaada butik pelamin cinta ada sediakan pakaian ready made untuk pengantin berbadan besar seperti saya. Untuk pengetahuan anda, saya mempunyai ukuran dada 50++. boleh saya tahu kalau saya ingin menempah pakaian baru, berapakah harganya?
 
Nama: izan
Tarikh: 2009-11-10 13:12:49
nak tahu pekej bertunang.. sewa baju + mekup =? sewa shj = RM?
 
Nama: sharifah harlina azreen syed nasir
Tarikh: 2009-10-13 11:35:54
sy sangat2 berminat..boleh emailkan sy semua baju yg ber saiz xxl/xl dng kadar segera? boleh say tau hari sabtu pelamin cinta beroperasi sampai pukul berapa?
 
Nama: lissa
Tarikh: 2009-09-17 22:26:31
saya nak tahu, ada tak pelamin cinta menyediakan pakej untuk gambar studio je? thanks..
 
Nama: nur atiqah
Tarikh: 2009-09-07 23:58:20
saya sangat berminat kerana ada saiz yang besar. boleh berunding tak harganya nanti.
 
Nama: Dyana
Tarikh: 2009-05-13 21:00:37
akum...sy brasa pelanggan smemangnya akn bpuas hti dgn pkhdmatan anda.cuma apa yg klihatan d cni,pihak anda prlu ptingkatkn dr sgi make up,utk bahagian kening,dagu n pipi hrus runcing dan juga perlu ada pnekanan pd bhgian mata.pasti penganton anda akn npk lbih bseri.all the best.tme ksih.dhrap apa pndpt sy x mdtgkan prasaan marah dr pihak tuan.
 
Nama: natrah
Tarikh: 2009-05-13 10:46:58
bole email kan sy lagi koleksi pic baju yg saiz besar tak? sy dekat area dgn butik u....so amat2 berminat
 
Nama: ireen
Tarikh: 2009-05-04 20:10:26
layari qasehreen.fotopages.com saya menerima tempahan sofa moden untuk rumah2 dan custom made sofa untk bridal.you will find some sofa image and do any enquires plz contact me 0192083358/0193613060 ... di atas ni semua sofa yg telah saya buat untuk bridal2 dan rumah2 da price range around 2000-3000 including transport ...or email me
 
Nama: aZZurina
Tarikh: 2009-03-07 17:46:00
sya nak tau pakej ptunangan n pkahwinan..n baju tok ptunangan n pkahwinan...
 
Nama: lin
Tarikh: 2009-03-01 19:40:28
ada cawangan kat terengganu x? jauh sgt la klu sy nak gi cheras.
 
Nama: zulika
Tarikh: 2009-02-19 16:39:18
hye.. i minat la dgn pakej perkhawinan u.. ada buat untk d jb x?
 
Nama: rafidah bahari
Tarikh: 2009-02-17 10:42:37
sesuai dengan pilihan masa kini. Mudah mengenakan apa jua busana pengantin mengikut saiz. Terima kasih menyediakn busana utk xxl dan saya akan kunjungi butik anda dalam masa trdekat nie...Banyakkn lagi gambar busana brsaiz besar.....
 
Nama: Linda
Tarikh: 2009-02-06 09:50:39
mohon dapatkan pakej untuk make up sahaja..
 
Nama: nureizyan
Tarikh: 2009-01-20 17:31:42
Saya ingin mengetahui pakej perkahwinan yang disediakan dan adakah pelamin cinta mempunyai cawangan di kuantan. terima kasih.
 
Nama: azira
Tarikh: 2009-01-14 14:28:42
Salam, saya berminat utk mengetahui dgn lebih detail tentang semua pakej2 pertunangan dan perkahwinan. saya akan bertunang dlm masa terdekat dan majlis perkahwinan juga akan dilansungkan dlm tahun ini juga. diharap dpt emailkan kpd saya detail tentang semua pakej tersebut dgn segera. terima kasih
 
Nama: linda
Tarikh: 2008-12-30 15:17:52
askum...ada x lagi koleksi pakaian pengantin bertubuh gemuk selain dari 4 gambar diatas?
 
Nama: wati
Tarikh: 2008-12-15 17:51:56
okgak la sy tgok butik ni. dlm gmbr cntik tp kt luar xtau lg. kna p tgok la
 
Nama: Azreen
Tarikh: 2008-11-18 09:43:08
hi akak, saya nak bertunang awal tahun depan. boleh tak akak email kat saya harga untuk baju tunang, makeup dgn pelamin mini. saya bertudung dan size badan pon agak berisi jugak. thank you akak
 
Nama: nisa
Tarikh: 2008-10-21 14:04:41
nak tahu pakej yg disediakan beserta harga..tq
 
Nama: intan
Tarikh: 2008-10-18 22:04:33
hai saya intan..sye suke sgt2 butik mcm ni sb ada saiz besar sb sy saiz xxl.mgkn bulan 2 thn depan sye kawin kot dn sye terfikir gak mana nk cri baju kawin saiz xxl..insyallah nti sye akan hubungi
 
Nama: siti farah wahida omar
Tarikh: 2008-10-03 09:12:49
hai saya farah...lawa gak baju2 n pelamin butik nie ek... lagipun saya nie seorang yg bersaiz xxL, walaupun tak ada seru lagi panggilan untuk berkahwin,saya risau gak,takut nanti tak ada baju untuk saiz saya nie..untuk majlis kahwin saya nanti...nasib baik ada gak butik sebegini membuat baju untuk org2 yg bersaiz xxL seperti saya...thanks :)
 
Nama: suana
Tarikh: 2008-06-14 21:11:30
ada tak pakej photo sahaja
 
Nama: ana
Tarikh: 2008-06-04 09:22:31
nak tau pakej perkahwinan yg disediakan di butik ni..