Koleksi Pengantin Haifa ~ Pakej Perkahwinan Lengkap Baju Pengantin, Pelamin, Fotografi, Andaman, Gubahan Hantaran ~ Baju Pengantin Moden Putih
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Koleksi Pengantin HAIFA
No 20, 1st Floor, Jalan S2 G2
Garden Avenue, Seremban 2
70300, Seremban
Negeri Sembilan
Hubungi : IFA SHAMSUL BAHARI
Telefon : 0192226264
Handphone 0122097049
>> Hubungi Butik Pengantin

Abadikan kenangan bersama tersayang di HAIFA Collection. Pelbagai pakej disediakan bermula dari RM799.

Perkahwinan di dewan, hotel & rumah. Percuma bulan madu 3H 2M.

Koleksi Pengantin HAIFA juga menyediakan perunding perkahwinan secara percuma. Kami juga menyediakan pakej katering, kanopi, silat, chak lempong, PA sistem dan lain-lain.

Kunjungi kami di Koleksi Pengantin HAIFA, Seremban 2. 012-2097049.


Beritahu Kawan mengenai Koleksi Pengantin HAIFA

Baju pengantin ini diperbuat dari french lace dan satin. Disulami dengan manik-manik. Berbentuk kurung moden dipadankan dengan kasut sedondon dan veil labuh. Memilih pelamin juga dari warna putih, serta bunga-bunga segar akan membuat perkahwinan anda lebih ekslusif.  Biar pun masa terus berlalu, namun keunikan songket tabur tetap menjadi  pilihan untuk baju pengantin lelaki dan perempuan.Sangat sesuai utk majlis bersanding atau berinai besar. Tambah  menarik dengan hiasan batu-batu dan pengantin lelaki nampak segak dengan  songket yang sama. Pelamin ini  sesuai untuk orang yang mengemari warna-warna lembut seperti pink,  purple, putih dan lain-lain. Warna pink hanya dimasukkan dengan memilih  bunga-bunga segar atau plastik dan rendanya. Pemilihan bunga-bunga atau  hiasan adalah penting untuk menampakkan pelamin supaya lebih menarik.  	Baju Pengantin Warna pink tetap menjadi pilihan. Potongan kurung moden. Nampak menarik  dengan hiasan yang sepadan.Terserlah keayuan pengantin menanti ketibaan  jejaka idaman untuk disandingkan.Warna andaman disesuaikan dengan baju pengantin. Pelamin dewan 2011 ini menampakkan gah majlis perkahwinan. Hiasan bunga dan karpet merah memberikan impak ekslusif pada majlis perkahwinan anda. Koleksi Pengantin Haifa juga menyediakan rekaan meja kek perkahwinan bersesuaian dengan tema majlis perkahwinan anda. Meja kek perkahwinan dihiasi dengan bunga-bunga dan cahaya kuning berserta warna yang mengikut tema perkahwinan anda. Pelamin putih fesyen 2011 menjadi pilihan dimasa ini. Biar pun putih namun tetap cantik & berseri. Bunga segar akan membuatkan pelamin anda nampak lebih menarik.Bunga dan renda yang dipilih akan mengikut tema. Meja makan pengantin  seperti ini boleh dibuat dirumah, khemah dan dewan.  Ada berbagai  bentuk dan warna yang sesuai dengan tema. Ia akan  menjadikan majlis  perkahwinan anda lebih bermakna dan meriah. 	Baju Pengantin Putih Perempuan dan lelaki gabungan moden dan tradisional.  Warna lembut tapi tetap menarik. Baju pengantin biru turquoise moden bersulamkan manik menampakkan keserlahan si pengantin perempuan Baju Pengantin Songket purple kegemaran para pengantin dek sepanjang zaman. Baju pengantin tentera yang disesuaikan dengan pakaian seragam membuatkan si pemakai tampak segak bersama isteri tercinta. Baju Pengantin Trend 2011  ini merupakan gabungan dua warna iaitu putih dan merah.  Anda boleh gabungkan warna  lain bersama warna putih. Ini  menyerlahkan bakal pengantin dan rekaan baju pengantin itu sendiri. 									Hantaran perkahwinan hendaklah direka bersesuai dengan tema perkahwinan anda.  Gubahan Hantaran perkahwinan amatlah penting direka selari dengan tema kerana para pengunjung selalunya akan memerhatikan hantaran. Rekaan hantaran perkahwinan yang ekslusif menaikkan status perkahwinan anda. Pelamin Putih 2011 untuk perkahwinan di dewan. Sekarang ini trend warna pengantin selalunya berwarna putih yang tampak ekslusif. Pelamin Putih Moden mempunyai kerusi yang unik dan cantik selain itu memberikan keselesaan kepada mempelai pengantin.
Baju pengantin ini diperbuat dari french lace dan satin. Disulami dengan manik-manik. Berbentuk kurung moden dipadankan dengan kasut sedondon dan veil labuh. Memilih pelamin juga dari warna putih, serta bunga-bunga segar akan membuat perkahwinan anda lebih ekslusif.
Klik untuk gambar lagi besar
Baju Pengantin Moden Putih

Baju pengantin ini diperbuat dari french lace dan satin. Disulami dengan manik-manik. Berbentuk kurung moden dipadankan dengan kasut sedondon dan veil labuh. Memilih pelamin juga dari warna putih, serta bunga-bunga segar akan membuat perkahwinan anda lebih ekslusif.


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: Sitiaishah
Tarikh: 2014-04-14 13:12:14
Saye perlukan bantam bagi pakej2 yang disediakan...
 
Nama: syafiqa
Tarikh: 2013-05-11 00:05:09
boleh berikan pakej bertunang dan kahwin..
 
Nama: Suhaila
Tarikh: 2013-04-07 10:31:50
Saya nk tanya pakej untuk majlis sy hujung bln 8 Saya nk baju sanding n pelamin tu nk simple jer coz x nak sanding just utk amik gambar Boleh cnfrm tak sayabnk dtng .
 
Nama: hanis
Tarikh: 2013-03-05 10:04:31
boleh sy dapatkan pakej yg ade...? masih ade kekosongan ke utk 2hb jun ni?
 
Nama: Kamsiah kamaruddin
Tarikh: 2012-07-15 20:44:20
Salam..boleh sy taw quotation utk majlis kahwin..tp sy xnak include Baju nikah n accessory n baju sanding n accessory..tp Kalau Ada pakage lg bagus...
 
Nama: noreznadia
Tarikh: 2012-05-14 03:18:31
saya nak quatation untuk majlis tunang dan perkahwinan
 
Nama: nor ashikin
Tarikh: 2012-04-26 22:50:52
saya nak buat baju...takda saiz untuk sewa...saya nak tahu harga...ada pakej ker aper....
 
Nama: Myra
Tarikh: 2012-03-27 12:24:15
Tolg emailkn quotation pakej perkahwinan. Tanx
 
Nama: fiza
Tarikh: 2012-03-13 16:41:11
Tlg emailkan quotation pakej perkahwinan, pelamin n pertunangan. Tq
 
Nama: shikin
Tarikh: 2012-02-21 21:03:02
salam..bole email quotation untuk pakej kawen..tq
 
Nama: Maizura
Tarikh: 2012-01-19 23:38:35
Salam, saya nk tny sewa baju nikah,resepsi dgn bertandang (3 psg) lelaki&perempuan. brape harga?baju & aksesori sahaja. TQ.
 
Nama: norhayani
Tarikh: 2012-01-12 15:47:24
dapat x pakej budget tidak melebihi rm1500 utk majlis di dewan...?
 
Nama: eyna
Tarikh: 2012-01-12 14:28:29
Salam,boleh e-mail sy pakej lgkap utk rumah dan dewan
 
Nama: Atul
Tarikh: 2011-10-28 11:25:42
Salam, boleh e-mail sy pakej lengkap utk rumah/dwn. Thanks.
 
Nama: fazlina
Tarikh: 2011-10-24 16:29:05
salam.mohon quotation harga utk sume pakej perkahwinan nikah+sanding.majlis pada mac 2012.
 
Nama: nadia
Tarikh: 2011-10-03 10:34:41
sy nk quatation untuk pelamin, baju sanding laki perempuan serta eksosari dan 3x make up
 
Nama: Aneez Shafeeqa
Tarikh: 2011-07-11 10:06:07
Just nak bertanya, berapa harga untuk pakej pertunangan ye..pakej yang siap 1xmakeup, pelamin & sedikit aksesori.
 
Nama: NOOR SHIDA
Tarikh: 2011-07-10 12:27:48
salam...bley bg quotation tok pakej kahwin... Mekap 3x, baju nikah n sanding, pelamin
 
Nama: maisarah mansor
Tarikh: 2011-05-24 10:07:34
salam..sis boleh bg harga utk pakej kawin,1psg baju L&P,1x make up n pelamin..di bahau.time kasih
 
Nama: zati
Tarikh: 2011-05-23 17:07:29
salam.... boleh tak bagi quatation untuk pakej nikah + sanding dekat dewan. majlis saya akan berlangsung di kuala pilah ujung tahun ini.
 
Nama: myra
Tarikh: 2011-05-11 14:57:15
salam... Sis, bley bg quotation tok pakej kahwin... Mekap 3x, baju nikah n sanding, pelamin n bilik tidur...
 
Nama: MARLIZA
Tarikh: 2011-05-09 13:46:01
aslm, boleh tak emailkan Quotation untuk majlis recepsi. buget 60k kat dewan tetamu untuk 1k orang 20VIP, dlm 150 orang Family, protocol,jaga parking vip,pelayan, food & hiasan dewan..tak termasuk baju n makeup.
 
Nama: wana
Tarikh: 2011-05-03 14:40:48
salam, boleh x emailkn semua quotation utk pakej dewan.majlis pd bln October.TQ
 
Nama: MAS
Tarikh: 2011-03-29 12:30:37
kak, utk bertunang pnyer ada x..?kalo ada tolng email quatation..TQ
 
Nama: farah
Tarikh: 2011-03-16 15:25:00
nice, leh email kan x pakej pelamin, baju pengantin
 
Nama: mun
Tarikh: 2011-03-01 12:38:47
Kak, tolong email kat saya harga pakej perkahwinan.Majlis saya di Jelebu, Negeri Sembilan.bulan mei. Terima kasih
 
Nama: Nurul
Tarikh: 2011-02-17 17:59:41
Salam.akak,,leh x akak emailkan kepada saya kesemua pakej yang akak ada untuk majlis di dewan bulan7.
 
Nama: farah
Tarikh: 2011-02-17 15:03:39
bleh tolong email quo. pakej lengkap perkahwinan di dewan.tq=)
 
Nama: nurul
Tarikh: 2011-01-23 17:09:49
nice!tp just nmpk sisi je..klu u pgantin y btudung viel y same jg ke pkai? brp hrga set pkaian nie?
 
Nama: norhafizah
Tarikh: 2011-01-22 01:16:48
boleh emailkan pakej2 yg ada? majlis sy pada 2 july 2011 di PD tqvm
 
Nama: Isma Rozayu Ismail
Tarikh: 2011-01-20 15:19:23
tolong emailkan harga dn pakej perkahwinan butik akak... sb, sy akan b\'kahwin NOV 2011.... Thakn a lot..
 
Nama: zatul dayana
Tarikh: 2011-01-14 13:34:29
boleh emel kn pakej2 yg ada di butik ni...beserta dgn harganyer sekali TQ. pakej tunang n kahwin
 
Nama: diela
Tarikh: 2011-01-05 13:30:57
tlg emelkn sy price untuk set bertunang sebb sy akn bertunang bln 12 nih.. plz k.. tq
 
Nama: indra
Tarikh: 2010-12-02 16:34:40
boleh emel kn pakej2 yg ada di butik ni...beserta dgn harganyer sekali TQ.
 
Nama: june
Tarikh: 2010-11-05 11:39:33
bleh emailkn pakej2 beserte price yg ada kat butik ni x??..
 
Nama: norsaniah binti bakari
Tarikh: 2010-11-03 13:05:42
leh tak emailkan harga pakej yang ditawarkan oleh butik ini
 
Nama: watie
Tarikh: 2010-09-22 15:30:12
saya sedang mencari peluang utk menjadi Freelance Make-up utk mane2 butik pengantin.....saya mempunyai pengalaman lebih dr 3thn dlm bidang solekan....mendapat pendidikan awal solekan dr butik FID\'Z Collection & belajar make-up dr make-up artist terkenal.....sekiranya berminat @ ada peluang saya bekerja di Butik Saudari, sila hubungi saya di talian 019-6170823 / 014-7396865....saya sanggup pergi make-up kemana sahaja......
 
Nama: hasyimah bt hassan
Tarikh: 2010-07-31 18:29:11
nice sgt,..mmg nk kwen nt wt mcm ni,.. amik tmpahan kt pahang x
 
Nama: ct
Tarikh: 2009-07-16 22:40:28
i like pelamin 2...kalua kat kl datang tak...anyway boleh tak... review pakej butik anda ..i waiting yeaaa
 
Nama: norlie
Tarikh: 2009-05-12 01:41:13
niceeeee...=)...ambil tempahan di PD x?...sy ade send email...do reply me k...thanx...