Baju Pengantin Silver ~ Koleksi Pengantin Aryani
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Koleksi Pengantin Aryani
T2-1D, Kompleks Amaniah,
Bt Caves, Gombak
68100, Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
Hubungi : Irda Iryani
Handphone 0126950221
>> Hubungi Butik Pengantin
Koleksi Pengantin Aryani menawarkan pakej perkahwinan lengkap dengan harga yang berpatutan mengikut budget untuk merealisasikan impian perkahwinan anda~ Sila layari - http://aryanibridal.blogspot.com

Beritahu Kawan mengenai Koleksi Pengantin Aryani

Pelamin Panel berkonsepkan Moden English trend masakini yang bertemakan warna biru turqoise & cream...direka mengikut citarasa pengantin yang inginkan dekorasi pelamin yang agak simple dan sejuk mata memandang...alhamdulillah mereka berpuas hati dengan hasil kerja aryani bridal... 									 Baju Persalinan Lenggah merah, pakaian tradisional dari Pakistan dipadankan dengan aksesori lengkap di malam berinai...pastinya memberikan kelainan kepada si pengantin untuk diabadikan didalam photo album sbg kenangan selamanya... The making of....Sentuhan solekan natural dari product MAC dan Kryolan menyerlahkan kejelitaan si pengantin di hari pernikahan.. Baju kurung moden French Lace yang dilitupi dengan tudung sesuai dipadankan semasa majlis akad nikah...dan nampak lebih ayu lagi dengan hasil sentuhan solekan natural oleh aryani bridal.. Cinta adam dan hawa.. ~ Baju Pengantin French Lace bertemakan gold menjadi pilihan...nampak lebih ekslusif dan menyerlah dihari persandingan.. Baju Melayu dan Kebaya Indonesia Silver, juga warna kegemaran masa kini...sesuai digayakan untuk majlis persandingan.. Sireh Junjung~Aryani bridal juga menyediakan perkhidmatan gubahan untuk hantaran dengan menggunakan bunga segar, bunga pahar beserta dengan sewaan dulang dan alas dulang dengan harga yang berpatutan mengikut budget pelanggan.....  Pelamin Dewan 3 panel, bertemakan putih , simple but look sweet jer kan..  ~Sama cantik sama padan..Pengantin mengenakan Baju Persandingan Putih lengkap dengan aksesoris dan diserikan dengan solekan dari sentuhan Aryani Bridal..Sila layari http://aryanibridal.blogspot.com utk melihat koleksi gambar2 lain..
Baju Melayu dan Kebaya Indonesia Silver, juga warna kegemaran masa kini...sesuai digayakan untuk majlis persandingan..
Klik untuk gambar lagi besar
Baju Pengantin Silver

Baju Melayu dan Kebaya Indonesia Silver, juga warna kegemaran masa kini...sesuai digayakan untuk majlis persandingan..


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: nanie
Tarikh: 2013-11-06 12:18:58
as salam, nk tnye klu sewa baju pengantin perempuan sahaja brape??
 
Nama: Julia Budiarto
Tarikh: 2013-06-29 11:19:34
Saya mau lihat beberapa contoh kebaya silver, bagaimana caranya ya?
 
Nama: adilah
Tarikh: 2012-03-20 15:20:45
Assalamualaikum. Berapa ye kalau nak sewa?
 
Nama: haida
Tarikh: 2011-06-20 16:29:14
cantekk
 
Nama: natasha
Tarikh: 2010-11-01 20:24:43
salam.. sy natasha dan bkal khwin pada usia muda.. jarak umur sy dan bkal suami adalah 8thn..sy nak kelihatan matang dan sebaye bkal suami sy..badan sy pula kelihatan msih mcm bdak sekolah..sy nak kelihatan matang tp msih sweet.. da pew2 cdangan jnis pakaian tau warne yg sesuai..untuk kulit saur matang sy?? time kaseh..
 
Nama: maz
Tarikh: 2010-10-01 14:12:06
hi , berapa agak2 cost nak sewa baju ni.....
 
Nama: NURUL SHARIZA
Tarikh: 2010-07-21 19:47:26
hi.... klo sy nk tempah bj silver nie tok p`sadingan brp yea???klo leh nk tempah pelamin n 1 x makeup,,,,brp yeaa bajet nya,,,,
 
Nama: adila
Tarikh: 2010-07-10 14:33:42
aslkm...baju pengantin nie mmg cantik...cantik sgt2...saya agak ade sedikit cadangan...cadangan saya ialah bhagian sulaman baju pengantin perempuan jika sulamnyer diberikan warna seperti maroon, biru gelap mesti kelihatan lebih menarik...baju pengantin lelaki pula disulamkan seperti dibahagian pergelangan tangan..mesti menarik...
 
Nama: anis
Tarikh: 2010-07-04 23:33:18
hai anis, kami jga ada menempah kebaya baru berwarna merah dan putih . Design seperti kebaya silver. kalau berminat boleh email ke aryani_bridal@yahoo.com
 
Nama: anis
Tarikh: 2010-06-19 19:17:51
cantik..kalau tempah baru warna putih atau merah, boleh?
 
Nama: DAULIAH
Tarikh: 2010-06-16 15:48:52
bju pengantin nie memang cntik....sesuai untuk sesiapa saje.... saya juga tertarik dengan warna baju tersebut...berapa kos sewa bju tu ek????
 
Nama: Habibah
Tarikh: 2010-06-08 22:57:01
cntik sangat baju nie..mmg tgh cari wrna kelabu pn untuk majlis akad nikah,tp sy pny majlis kt perak.So klu nk sewa baju bape nie untuk lelaki dan perempuan bape kos.?adakh akan dikenakan kos lain.?
 
Nama: aryani
Tarikh: 2010-04-20 17:18:24
Hi Fatimah, akak ada reply thru email ,tq
 
Nama: fatimah
Tarikh: 2010-04-18 17:00:59
lawanye..nk sewa yg nie,barpe kos di eh??
 
Nama: fatimah
Tarikh: 2010-04-18 12:33:28
cantik r..erm ape perkhidmatan yg sy bleh dpt dalam bujet RM5000??
 
Nama: ZATI
Tarikh: 2010-04-01 12:21:49
BLEH EMAILKAN PAKEJ TUNANG & KHWIN BERSERTA GMBAR PAKEJ
 
Nama: farhana
Tarikh: 2010-03-30 12:37:57
baju silver ni cantik la..kalu nk sewa baju brape ek?
 
Nama: Hafizah Binti Mohamed
Tarikh: 2010-03-11 15:06:47
Baju pasangan ini cantik sangat tapi ada warna lain tak selain warna kelabu. warna ping atau biru muda ada tak?. untuk sepasang ini kalau sewa berapa ye. kalau beli pulak berapa?. Sekadar bertanya harap tidak keberatan untuk menjawab
 
Nama: marina
Tarikh: 2010-02-18 02:06:26
nmpk mcm mnarik.. harga blh gtau tak? sewa @ beli? sush tak nak cr kdi awk ni..coz sya ni dr sbh.mgkin bln 4 ni nk g k.l tgk2 bju pngantin..
 
Nama: Aryani Collection
Tarikh: 2010-02-04 15:20:01
Farhana boleh check email utk baju tunang..tq
 
Nama: yanie
Tarikh: 2010-02-02 16:48:41
silver is nice...de wat gubahan hantaran x?
 
Nama: Farhana Muslim Mohd Jalis
Tarikh: 2010-01-21 23:16:06
If baju perempuan saja nak sewa untuk majlis pertunangan berapa ya? jika aksesori untuk pemakai tudung berapa pula kena tambah ya?
 
Nama: fatimah
Tarikh: 2010-01-20 13:06:50
nice jgak