Pelamin ~ Difi Beauty ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Difi Beauty & Collections
2022-1, Bangunan Dato Hj Suhaimi
Jalan Bandar Dalam S
51100, Sentul
Kuala Lumpur
Hubungi : nora mohd nor
Telefon : 03 4043 2237
Handphone 012 396 5802
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
Salun kecantikan dan andaman pengantin. Antaranya
  • - rawatan muka & badan,
  • - menjual produk kecantikan,
  • - solekan & dandanan rambut,
  • - pelamin,
  • - perhiasan bilik tidur,
  • - sewa baju pengantin (songket, lace, chiffon dsb),
  • - gubahan hantaran & dulang hantaran,
  • - gubahan bunga telur,
  • - fotografi & video.

Beritahu Kawan mengenai Difi Beauty & Collections

Pelbagai warna serta jenis kot & gaun untuk majlis potong kek atau sesi fotografi.  Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.  Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai & pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.  Kami menyediakan pelbagai persalinan daerah seperti        -       pakaian cheong sam           -       India (sari atau lengga)          -       Balqis           -       jawa, minang          -       melaka (sanggul lintang)           -       puteri perak,           -       cik siti wan kembang     dan sebagainya sesuai untuk pengantin bertudung atau tidak bertudung dan boleh dipilih sama ada perseorangan atau berpasangan. Pelbagai koleksi pelamin ada disediakan termasuk yang terbaru yang menggunakan besi kerawang dan kubah mengikut pilihan warna anda  Pelbagai jenis gubahan hantaran disediakan mengikut permintaan & kemampuan anda.
Pelbagai koleksi pelamin ada disediakan termasuk yang terbaru yang menggunakan besi kerawang dan kubah mengikut pilihan warna anda
Klik untuk gambar lagi besar
Pelamin

Pelbagai koleksi pelamin ada disediakan termasuk yang terbaru yang menggunakan besi kerawang dan kubah mengikut pilihan warna anda


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: mohd kamarulzaman
Tarikh: 2014-06-19 14:41:35
Sy berminat... tema sy pink silver tahun nie... bole x deko pelamin dgn baju sanding sy.. sepasang lelaki perempuan...
 
Nama: alenah bt ghazali
Tarikh: 2012-11-30 23:04:40
saya berminat..
 
Nama: rozielawati
Tarikh: 2012-02-05 17:50:44
hmm..sy rasa sy berminat utk mengetahui lebih lanjut.tema sy tuk yaun ni 2012 ialah purple+silver..sila emailkn sy ape yg menarik
 
Nama: valentiner
Tarikh: 2011-07-09 13:49:46
saya mencari gaun pengantin perempuan ala barat kerana saya non-muslim
 
Nama: eka
Tarikh: 2011-06-06 14:55:51
hi, boleh email kt i pakej dgn harga tk? and do u have fb acc? mayb i blh tgk gambar2 ke...my mum pernah guna ur service on 2007 her name is kamsinah...hope to hear from u soon. thanks.
 
Nama: nurul
Tarikh: 2011-04-23 15:20:40
sy nk tanye brape hrga tuk plmin y kat ats...?l
 
Nama: d
Tarikh: 2011-03-27 19:03:06
warna yg menarik.sy ingin dptkn contoh untuk ptunangan teman warna putih+oren.
 
Nama: farha
Tarikh: 2011-02-09 17:56:43
Boleh tak emelkan saya pakej yg ditawarkan, dan klau bleh sertakan sekali contoh2 gmbr pakaian pengantin, pelamin, bilik tidur dan meja mkn dengan tema warna gabungan apple green dan gold. Tq.
 
Nama: azah
Tarikh: 2011-02-08 20:22:22
Saya nak tanya harga untuk set pertunangan termasuk pelamin, gubahan hantaran, make up, baju warna silver+peach,..kalau boleh emailkan gambar sekali sy..plz...
 
Nama: nurul huda
Tarikh: 2011-01-16 17:04:54
bleh x sy nk lihat koleksi pelamin n make up?..bleh x antar kat sy quotation harga pelamin n make up gak..pelamin kat atas berapa erk?..buat pengetahuan,sy akan melangsungkan kenduri pada 1/5/11 di tmn dato senu sentul tetapi sy bekerja di penang..
 
Nama: syawal
Tarikh: 2010-12-19 15:31:56
saya nak tanya, berapa harga untuk pelamin seperti didalam gambar ini.
 
Nama: mazli
Tarikh: 2010-12-16 12:17:40
Kalau just sewa pelamin brape...boleh email kan koleksi pelamin and price tak.
 
Nama: emma
Tarikh: 2010-12-15 08:36:43
bleh emailkan saya pakej dan koleksi baju n pelamin...kalo area n9 ambil x?brape kos pengangkutan?
 
Nama: nurferra roxanne sudin abdullah
Tarikh: 2010-11-18 20:48:49
cantik pelamin d atas ni....klu la ada d tmpt sy..............
 
Nama: anne
Tarikh: 2010-09-29 14:05:49
bleh x emel kn sy pakej bertunang (termasuk baju, make up, pelamin, hantaran), bape harganya...gmbar2 contoh pelamin n baju..pliz.tq
 
Nama: watie
Tarikh: 2010-09-22 16:33:52
saya sedang mencari peluang utk menjadi Freelance Make-up utk mane2 butik pengantin.....saya mempunyai pengalaman lebih dr 3thn dlm bidang solekan.....sekiranya berminat @ ada peluang saya bekerja di Butik Saudari, sila hubungi saya di talian 019-6170823 / 014-7396865....saya sanggup pergi make-up kemana sahaja......
 
Nama: SAZLIN BINTI SALEHUDIN
Tarikh: 2010-07-07 20:53:22
boleh x emailkan sy pic baju tg terdapat di butik anda....sy ni berbadan besar orngnya..tq
 
Nama: laila
Tarikh: 2010-07-05 15:08:58
nice n clasic
 
Nama: aziey
Tarikh: 2010-07-02 11:36:17
pelamin nie cantik..tp nampak serabut ckit..
 
Nama: norsheela
Tarikh: 2010-06-22 15:40:13
sy nak contoh hantaran pertunangan tema hitam putih atau silver hitam...
 
Nama: Rida Sharif
Tarikh: 2010-06-18 12:12:28
Boleh tak emelkan saya pakej yg ditawarkan, dan klau bleh sertakan sekali contoh2 gmbr pakaian pengantin, pelamin n gubahan hantaran dengan tema warna gabungan apple green dan gold. Tq.
 
Nama: nazira
Tarikh: 2010-04-20 23:13:18
cantik la...berkenan la warna ni n pelamin ni...berapa harga nyer...
 
Nama: kay
Tarikh: 2010-04-16 21:13:18
nak tau sebut harga pekej kawin tema pic hitam ade x?? sy nak sgt2 kaler ni..dah cr bnyk tempat tp xde..
 
Nama: YAN
Tarikh: 2010-04-05 12:11:04
ADA KOLEKSI BJU PGANTIN LAIN X
 
Nama: ekin
Tarikh: 2010-03-31 15:51:23
Hai boleh tak email pakej yang di tawarkan.dan boleh email contoh gubahan warna krim n meroon...dan koleksi gambar pelamin terkini...
 
Nama: fiza
Tarikh: 2010-03-21 19:30:52
halllo.sye nk tau butik Difi ni ada tak kat A.Star...... Saya nk tau jgk ada tak menjual cadar pengantin yg ada tirai blakang....bajet dlm RM 400 kebawah.... k Pe2 email sye....
 
Nama: azie
Tarikh: 2010-03-06 15:44:26
sy ade dinner bln 4 nnt..ade tema masquerade..blh x bg cth2 bju yg sesuai sy pakai nnt..sy bertudung n tggi 167.bdn sy agak berisi.bentuk pear..huhuhu.tlg ye..
 
Nama: rin
Tarikh: 2010-03-04 10:52:11
sy nak tahu, ada x koleksi bj penganting untuk badan yg berisi?? berat badan sy 75kg..tinggi 160cm.. bila sy tengok kat butik2 pengantin koleksi yg dipamirkan semua untuk badan bersaiz kecik...kalau ada, kat mana sy boleh dapatkan untuk buat pilihan untuk majlis perkahwinan saya nanti....
 
Nama: NORZILA BINTI MOHAMAD DZAHIR
Tarikh: 2009-12-01 15:10:09
PERBANYAKKAN LAGI KOLEKSI BAJU,DAN TENTANG PERKAHWINAN UNTUK MEMUDAHKAN PELANGGAN LEBIH MENGETAHUI
 
Nama: NASRU HAIDA BTE MHD NASIR
Tarikh: 2009-10-24 11:14:21
saya ada terbaca pakej yg di tawarkan paling mahal 1,999 di majalah pengantin.jika ,saya ingin membuat tempahan .bagaimana cara2 nya.saya ingin berkahwin pada bulan 3 thn dpn.
 
Nama: chasha
Tarikh: 2009-10-19 16:26:17
tlg email ape pakej yg ditawarkn. i minat gile pd kaler black n white,if ade pics,leh email skali...
 
Nama: nieyza
Tarikh: 2009-10-15 12:30:15
boleh x hntrkan saya cth bj pengantin warna gold dan cth pelamin tema wrn kuning?
 
Nama: nurcahaya
Tarikh: 2009-09-13 11:20:50
blh x hantarkan contoh warna hantaran untuk saya bagi pada belah lelaki jika saya pilih tema pelamin warna pink putih atau pink hitam. sesuaike nk bg lelaki hantaran kala pink??? rsnye cm mat bunga lak..
 
Nama: elly
Tarikh: 2009-08-08 17:48:50
salam..blh email kt sy koleksi plamin, bju pngantin, & gubahan hantaran.. (berkonsep taman)
 
Nama: ani
Tarikh: 2009-08-07 15:44:32
cantiknye pelamin ni....bpe utk disewa???
 
Nama: noor
Tarikh: 2009-08-04 22:27:45
sy dh nk kwin bln 1 ni tp sy blm tau agy nk wt cm ne mjlis 2.bkal suami ske wna mrah sy ske wna ungu n pth.pkr nk wt ikt wna sy ske tp kne pkr hti bkal suami gk.tlg r bg komen jnj mjls btema taman
 
Nama: cmah
Tarikh: 2009-07-25 14:32:30
saya nak kawin tp x tau clr ape untuk pengalamin n bilik pengantin...saya minat warna purple...tp saya x pandai nak match clr ape..boleh sent contoh gambar pelamin & bilik pengantin yang warna purple dengan saya
 
Nama: kyaz
Tarikh: 2009-05-21 10:36:22
hye!ada tak koleksi baju pengantin waner biru tua..majlis saya 5/12/09.klu ader tlg emailkan.pls..
 
Nama: julia
Tarikh: 2009-05-05 13:48:44
hurmm..nice..bley xanta emailkan koleksi pelamin n baju skali..sy bmnat tema berwarna merah putih
 
Nama: natrah
Tarikh: 2009-04-27 09:51:32
salam..mintak mailkan sy koleksi baju untuk XXL.....sy berminat kaler gelap...ada baju utk dinner x? sy akan hadiri dinner dalam bulan 5 ni...
 
Nama: siti hajar
Tarikh: 2009-04-06 18:33:15
nak tengok gambar pelamin yang simple
 
Nama: fira
Tarikh: 2009-03-30 12:17:29
nak te ngok pelamin kuning gold sesuai dengan kombinasi warna ape
 
Nama: fergie
Tarikh: 2009-03-24 10:12:10
wallaweh cun nyeee pelamin tu... saye nk tanya ader x baju pengantin kaler purple kundang (dark)yang vouge untuk saya sewa..
 
Nama: gee
Tarikh: 2009-03-18 15:20:40
salam, bley tlg fwdkan sy baju lace maroon+silver x..cadangnye nak wat tema ni utk wedding sy nanti...tq
 
Nama: ayu
Tarikh: 2009-03-16 20:48:27
boleh emailkan pakej perkahwinan warna gold n purple.sy nk tau bpe charge tok 2 majlis? sebelah perempuan & lelaki(pakaian bersanding & makeUp ,pelamin,& meja makan).tlg reply segera.tq.
 
Nama: shima
Tarikh: 2009-03-16 02:40:56
very nice.. tak lama lg saya akan berkahwin .so, boleh emailkan koleksi pelamin,hantaran perkahwinan,baju persandingan bertemakan warna silver+hitam dan gold +krim..?
 
Nama: Nur Adiera Binti Adnan
Tarikh: 2009-02-25 12:47:31
Sorry...tema perkahwinan saya berkonsepkan diraja dan konsep perkahwinan melayu lama...bolehkah saya dapatkan koleksi pelamin, baju persandingan dan lain.
 
Nama: Nor Azura Binti Mohd Zaki
Tarikh: 2009-02-08 14:53:39
saya nak tahu pekej perkahwinan yang ada ditawarkan..saya nak pelamin di luar rumah..pelamin yang sesuai untuk majlis perkahwinan dengan pegawai tentera..pakaian saya adalah dress putih..
 
Nama: Suzi
Tarikh: 2009-02-03 22:32:05
Assalamualaikum, hi.. Blh tlng emailkn saya contoh2 barang hantaran untuk lelaki & saya nak tahu warna apa kh yg paling elegan
 
Nama: MAS AYU
Tarikh: 2009-01-30 15:14:51
untuk kawin nnti sya tema gold,cream,n hitam.... so kalu boleh gambar kan saya mcm ner..jd nyer kalu campuran warna tersebut...tq
 
Nama: nizah
Tarikh: 2009-01-29 01:26:51
hye..boleh emailkan saye gmbr pelamin?..saye nak pelamin yg nampak elegant untuk di rumah..serta contoh gmbr make up dan sebagainyer..tq..
 
Nama: ct hawa
Tarikh: 2009-01-28 09:44:44
salam..bley x bg cth2 pelamin tok bersanding kat uma..t,send kat email sy eh..tq
 
Nama: ieja
Tarikh: 2009-01-06 18:50:20
bleh x senaraikan pakej? emailkan ye.tq
 
Nama: alieya
Tarikh: 2008-12-22 14:50:11
salam, boleh tak bagi harga utk pakej (pelamin+baju+gambar) kenduri di perak....
 
Nama: liana
Tarikh: 2008-12-22 11:18:44
hi there, bole tak bagi i design pelamin untuk tema hitam silver n bunga hiasan putih. n pakej yang ader di difi beauty
 
Nama: emma muzaffar
Tarikh: 2008-12-16 12:27:02
Hi, boleh x email kat saya pakej perkahwinan yg ada kat butik U. atcually, i punya wedding next year in June. i nk kan konsep English Moden. so i nk cari baju Gown or dress yg boleh i pakai for bersanding nnt. if u ada any idea for u juz reply my mail k. tq.
 
Nama: siti hajar
Tarikh: 2008-12-11 17:52:21
salam... ble tak email pda saya segala butir2 pengantin ni
 
Nama: nara
Tarikh: 2008-12-10 14:39:15
salam... bley x....send kan cth2 hantaran tok tunang.... mekacey
 
Nama: azi
Tarikh: 2008-12-06 15:54:16
saya nak blangsung bln jan ni.. boleh bg cntoh pelamin dan bj yang sesuai.. tema saya merah putih
 
Nama: CT_MARNI
Tarikh: 2008-12-02 18:56:03
blh tak e-mailkan saya fesyen baju terkini pengantin
 
Nama: sarah
Tarikh: 2008-11-27 15:42:16
salam.boleh x emailkan sya gmbar pelamin yg sesuai untuk mjlis yg dbuta dlm dewan dan persalinan samada gaun atau kebaya putih shj.tanx
 
Nama: nurzaida bt zainal
Tarikh: 2008-11-09 21:05:10
akum,boleh tak emailkan saye baju pengantin yangs esuai dgn kulit saye yg hitam manis..apekah kaler yg sesuai serta gambar pelamin untuk majilis khatam al-quran di rumah dan majlis potong kek yang dibuat di dewan. time kaseh
 
Nama: Noor Hidayah Bt Sulaiman
Tarikh: 2008-11-07 17:27:13
boleh tak e-mailkan saya fesyen baju terkini pengantin..saya nak colour oren ke coklatan...pas tu gambar pelamin yang ditunjukkan ni pun okey gak...cantik sangat...tolong email kan sekali gambal hantaran terkini....
 
Nama: lina
Tarikh: 2008-11-06 16:48:53
erm boleh tak bagi sy tgk gambar2 baju n pelamin pengantin tema purple... tak kira la purple+putih, purple+cream, purple+gold.... tp yg penting ade purple... kalu boleh yg latest.. thanks
 
Nama: sha
Tarikh: 2008-10-17 10:42:48
salam. sy akn bertunang pd december nti. blh htrkn sy gambar contoh utk hantaran pertunangan, pelamin mini,baju dan blh htrkn ape2 shja info berkaitan pertunangan yg cik nora sediakan? T.kasih byk2..
 
Nama: ayu
Tarikh: 2008-10-16 23:23:26
sy bru nk tunang 27hb nie..kawin maybe awal taun dpn..ingat nak cari pelamin yang baru2...tema warne itam putih..blh x tlg tnjkkan klu ade warne yg sy cari 2??thanx
 
Nama: aida_fauzie
Tarikh: 2008-09-05 12:54:15
salam...sy nak cari gmbr plamin yang trkini dah pnat sy mncari ttpi xjmpa...jd leh x emailkn gmbr plamin trkini scpt mgkin????
 
Nama: wawa
Tarikh: 2008-09-05 11:00:52
saya nak uat majlis tunang n nikah serentak. leh x anta gambar hantaran dan koleksi persalinan yang sesuai untuk dipakai untuk ke dua- dua majlis tersebut
 
Nama: alisa
Tarikh: 2008-09-03 16:25:48
salam. sy akn bertunang pd december nti. blh htrkn sy gambar contoh utk hantaran pertunangan? dan blh htrkn ape2 shja info berkaitan pertunangan yg cik nora sediakan? T.kasih byk2..
 
Nama: nana
Tarikh: 2008-08-28 12:15:06
askum. sy bakal b'tunang bulan 10 nie, blh x email kat sy gubahan hantaran yg b;temakan warna pink & sy nak tengok koleksi baju tunang klo blh secepat mgkin k.... tq.
 
Nama: maimunah
Tarikh: 2008-08-18 23:53:31
anak sya akan berkahwin.boleh tk tunjukkan gubahan berwarna meroon dan silver warna kesukkaannya.tanks vry much.
 
Nama: FAZLIZA BT HASHIM
Tarikh: 2008-08-13 21:18:53
saya bakal berkawin dan ingin bertamakan pink+silver.adakah ianya bersesuian dengan warna kulit pasangan sya kerana kulit bakal suami saya agak gelap sedikit.adakah perlu utk saya memilih pink lembut untuk macthkan warna kulit.boleh tak e-mail gubahan hantaran yg bertemakan pinjk+silver
 
Nama: rully
Tarikh: 2008-08-13 16:37:36
blh x emailkan pd saya hantaran dan set pelamin silver hitam dan silver putih kalu blh secepat mgkn..
 
Nama: nurul
Tarikh: 2008-07-10 23:33:15
askum. sy bakal b'tunang bulan ogos nie, blh x email kat sy gubahan hantaran yg b;temakan warna merah ati + putih. klo blh secepat mgkin k.... tq.
 
Nama: maya
Tarikh: 2008-07-07 12:38:14
kak, ble hantarkan email kepada saya gambar contoh untuk hantaran untuk pertunangan. jika tema saya pilih adalah coklat+gold/krim. bju plak nk yg ringkas tp cntik n btudung.. sy tnggu... thanks.
 
Nama: roza
Tarikh: 2008-06-18 19:26:46
kak bole bagi contoh baju bertunang yang simple tapi cantik dgn harga untuk sewa...tq
 
Nama: nur maizatul akma
Tarikh: 2008-05-11 15:47:14
saya nak gambar hantaran warna coklat...email pd saya bleh x? saya nak 13 dulang hantaran yang berlainan gubahannya.....tq
 
Nama: nur maizatul akma
Tarikh: 2008-05-11 15:44:52
bagus....sangat bagus...saya sukakan nya....saya juga akan melangsungkan perkahwinan x lama lagi...
 
Nama: nurrul
Tarikh: 2008-05-05 17:53:48
saya akan berkahwin pd dis 2008,saya mengalami masalah dlm pemilihan baju pengantin,adakah saya sesuai memakai baju songket bunga tabur
 
Nama: leen
Tarikh: 2008-04-26 11:59:34
kak blea bg y jumlah yg patut sy budget untuk nikah n sanding utk 1 hari...
 
Nama: rin
Tarikh: 2008-04-24 11:04:29
kak bleh send gambar sirih tak,
 
Nama: marcie
Tarikh: 2008-04-19 15:25:41
hai..nak tanya ni boleh emailkan saya tak bentuk2 pelamin ala2 orang barat punya.nak yang simple tapi smart..thanx
 
Nama: nur hafiza rashidah
Tarikh: 2008-04-10 17:04:53
saya ingin tahu budget yg saya perlu sediakan bg pelamin,bj pengantin dan solekan
 
Nama: rozi
Tarikh: 2008-04-07 16:44:00
saya nak tanya berkaitan baju pengantin wrna coklat krim.. boleh tlg emel gmbr baju yg terbaru wrna coklat krim x?
 
Nama: yimmie
Tarikh: 2008-04-06 21:34:22
saya akan melangsungkan pertunangan dlm masa terdekat ini. leh x bagi pendapat mengenai baju yang akan saya pakai pada majlis tersebut. saya inginkan pakaian yang simple tapi menawan. saya buntu.. bantulah saya..
 
Nama: linda
Tarikh: 2008-04-01 11:04:23
berapakh harga pakej pertunangan trmsk mini pelamin
 
Nama: Farahfazlia
Tarikh: 2008-03-27 15:16:07
boleh e-mailkan saya harga pakej andaman yang ditawarkan oleh Difi beauty untuk majlis perkahwinan saya pada bln10 thn ini.
 
Nama: syafafwati
Tarikh: 2008-03-24 14:44:36
saya ingin minta koleksi gmbr pelamin.. tema saya warna oren..saya hendak buat pelamin kerawang. jadi warna apakah yang patut untuk pelamin saya? TQ
 
Nama: ierah
Tarikh: 2008-03-21 14:46:48
kak nora boleh menerima tempahan di luar area KL tak..?? contohnya di kedah??
 
Nama: ejn
Tarikh: 2008-03-08 12:46:50
kak nora boleh kan kak nora hantarkan email kepada saya gambar contoh untuk hantaran untuk pertunangan. jika tema saya pilih adalah coklat+gold warna apakah yang paling sesuai untuk baju yang saya perlu pakai.. TQ.
 
Nama: ejn
Tarikh: 2008-03-08 12:44:26
kak nora boleh kan kak nora hantarkan email kepada saya gambar contoh untuk hantaran untuk pertunangan. jika tema saya pilih adalah coklat+gold warna apakah yang paling sesuai untuk baju yang saya perlu pakai.. TQ.
 
Nama: ejn
Tarikh: 2008-03-08 12:41:27
saya nak tau tentang baju and warna yang paling sesuai untuk wanita yang agak berisi dan berkulit agak gelap sedikit memandangkan pasangan yang berkilit agak putih.
 
Nama: anna
Tarikh: 2008-03-07 16:02:43
saya nak tahu pakej pelamin, mekup, baju, eksesori,bilikpeggantin,meja makan berada peggantin, video, photografer siap semua la , ni majlis sambut menantu so kita nak yg complate la leh e-mail saya atau call saya untuk pertanyaan ini keranamajlis saya akan berlansung bulan 6 nanti.
 
Nama: yus
Tarikh: 2008-03-02 11:52:56
sya nak tanya baju pngantin sya wana gold then cadar saya wana putih biru. so, how abaout your opinion??????
 
Nama: SUE
Tarikh: 2008-02-28 15:37:33
Kak Nora..saye nk tau ada x butik ni di sg petani..kedah??
 
Nama: cik da
Tarikh: 2008-02-16 22:04:02
boleh tak e-mailkan kepada saya gambar baju pengantin untuk pengantin perempuan yang berbadan gempal tapi bertudung sedikit labuh, gambar hiasan bilik tidur pengantin dan pelamin. semua bertemakan cokelat keemasan dan kuning. harap dapat membantu. tq
 
Nama: syah
Tarikh: 2008-02-12 18:02:01
cantik sangat.. nak join buat bisnes
 
Nama: azza
Tarikh: 2008-02-11 13:55:08
baju pegantin warna purple gold ada x?baju nikah klu sewa berapa?luar kl kat perak ambik x,sy nikah kat gombak je ingat nak sewa baju nikah.
 
Nama: wan
Tarikh: 2008-02-03 12:36:46
test. naik taraf platform
 
Nama: irda
Tarikh: 2008-01-31 10:00:31
kalau nak sewa kanopi pengantin je warna merah putih bleh tak ? rumah saya kat temerloh pahang....harga berapa? kenduri awal mac
 
Nama: nur
Tarikh: 2008-01-28 10:42:54
boleh saya tahu butik ni ada terdapat di temerloh atau sekitar pahang?...camne ngn package nyer....?3ma kasih.
 
Nama: ayu
Tarikh: 2008-01-21 17:58:13
saya nak tau ada tak butik ni kat klantan dan mcm mane pakej dia......brape u charge untuk set plamin,make-up,n brape helai baju... snang,u bagi harga pakej la.........thanks..kalo bole xnak yang mahal sangat......huhuhuhuuhuh:)
 
Nama: mariani binti senin
Tarikh: 2008-01-21 12:53:35
saya nak tengok koleksi baju bersanding warna gold,boleh tak?
 
Nama: liza
Tarikh: 2008-01-07 10:55:14
Saya ingin mengetahui lebih lanjut mengenai pelamin yang mengikut warna pilihan sendiri. Berapa harga yang ditawarkan? Warna pilihan maroon + silver/white. TQ
 
Nama: emi roshaida bt mohd ramali
Tarikh: 2007-12-29 11:28:26
saya ingin mengetahui beaper u charge untuk make up for engagement only... please give your Quatation to me as soon as possible... Thank You...
 
Nama: ema
Tarikh: 2007-12-24 10:23:43
boleh emailkan foto pelamin dewan yang terkini
 
Nama: Rafidah bte md desah
Tarikh: 2007-12-18 13:49:14
sy mencari kerja sambilan sebagai juru make up pengantin. Kelayakan ada sijil mengikuti kelas make up.
 
Nama: Feety
Tarikh: 2007-12-11 13:18:03
Saya berminat untuk memilih butik Difi sebagai pelengkap majlis kahwin saya. Saya nak mengetahui berapa caj pengangkutan yang dikenakan untuk majlis di Kapar, Klang Selangor.Harap Kak Nora dapat email kepada saya ASAP. T.Q.
 
Nama: maya
Tarikh: 2007-12-07 19:52:32
tunjukan fesyen pengantin yang bersize XXL
 
Nama: kak endon
Tarikh: 2007-11-13 08:51:59
gubahan sirih junjung yg lain,ada tak?dan gubahan lain utk bertunang bertemakan warna hijau daun.
 
Nama: putrikb
Tarikh: 2007-10-23 15:02:03
boleh buat yg ringkas ckit x? ala simple2 yg untuk remaja sekarang..........
 
Nama: putrikb
Tarikh: 2007-10-23 14:59:15
terlalu formal
 
Nama: mona
Tarikh: 2007-10-04 17:07:56
Bleh tanye skit, if amik pelamin mini ngan bilik tidur brapa harga? Tinkiu..
 
Nama: norzunita
Tarikh: 2007-10-04 14:56:57
saye nak tanya, berapa harga package untuk rawatan muka n badan???
 
Nama: liana
Tarikh: 2007-09-25 15:27:34
pelamin nie terlalu meriah sangat
 
Nama: mastura
Tarikh: 2007-09-21 14:50:19
Boleh emailkan pakej2 yg untuk majlis di luar KL,seperti di Temerloh Pahang.Majlis nikah & sanding pada hari yang berbeza.
 
Nama: isha
Tarikh: 2007-09-17 16:16:44
mahu gambar set bj pengantin merah marron..+ pelamin n package u..plz i know
 
Nama: isha
Tarikh: 2007-09-17 16:14:24
bleh tahan tapi, sy nk tny apa pendapat u b' coz my husband lebih rendah dr i..so i pun x th nk design pelamin mcm mane?
 
Nama: lieya
Tarikh: 2007-09-17 11:51:57
bleh tahan r..... kalau boleh tunjuk r koleksi baju pengantin yang lebih mengancam ag......
 
Nama: yan
Tarikh: 2007-09-14 12:36:46
sy nk hantaran yg terkini dan rekaan bj pengantin utk yang bertudung.... juga koleksi sireh junjung... thanks
 
Nama: wahida
Tarikh: 2007-09-04 14:57:10
sya nak harga tuk 2 psg baju utama..berinai lace. maarron.bersanding songket bunga tabur hijau lumut..deco bilik tidu,deco meja makan..persalinan 2 3 psg
 
Nama: wahida
Tarikh: 2007-09-04 14:54:42
sya nak harga tuk 2 psg baju utama..berinai lace. maarron.bersanding songket bunga tabur hijau lumut..deco bilik tidu,deco meja makan..persalinan 2 3 psg
 
Nama: Nor Atikah Hussien
Tarikh: 2007-09-04 14:17:02
ada tak fesyen bertunang
 
Nama: zahra
Tarikh: 2007-08-31 15:28:52
saya ingin melangsungkan majlis pernikahan tidak lama lagi, jadi saya nak survey pakej2 yang bersesuaian, boleh x cik nora email kan pada saya?..perhatian cik nora amat saya hargai...thanx
 
Nama: noraznin
Tarikh: 2007-08-28 19:28:40
saya nak koleksi pelamin dan baju yang bertemakan warna putih coklat
 
Nama: NURUL AIN
Tarikh: 2007-08-27 13:54:55
BOLEH TOLONG SUGGESTKAN WARNA APE YANG SESUAI UNTUK SAYA YANG BERKULIT SAWO MATANG DAN MEMPUNYAI KETINGGIAN 170CM. MANAKALA BAKAL SUAMI SAYA WARNA KULIT SEPARA GELAP SERTA KOLEKSI GAMBAR PELAMIN ANDA
 
Nama: alin
Tarikh: 2007-08-27 13:09:11
tlg bg gmbr pelamin especially kaler hijau@ plamin yg sesuai utk 2 pengantin & koleksi baju2 pengantin warna hijau..tq
 
Nama: ainie
Tarikh: 2007-08-22 15:32:30
semekom... boleh tak bagi cadangan untuk saya bagi warna untuk persandingan saya pada bulan disember nanti dan minta cadangan baju apa yang sesuai bagi badan saya yang berisi tinggi 150 berat 55 kg. TQ
 
Nama: eita
Tarikh: 2007-08-20 15:48:01
tlg bagi gambar gubahan utk bilik pengantin warna ungu pekat & putih serta gubahan hantarannya sekali
 
Nama: siti
Tarikh: 2007-08-16 20:39:21
boleh x emailkan saya gambar/warna dan baju yg sesuai untuk lelaki yg berkulit gelap...
 
Nama: ainun binti hamit
Tarikh: 2007-08-16 16:05:35
boleh tak email kan saya gambar pakaian pengantin terutama yang berwarna krim keemasan dan hijau.
 
Nama: nieza
Tarikh: 2007-08-15 15:08:56
boleh tak bagi fesyen terkini untuk majlis pertunangan untuk wanita bertudung.saya ingin kan fesyen yang simple tapi menarik.
 
Nama: hanie
Tarikh: 2007-08-14 12:13:07
saya nak sewa baju evening dress, ada tak ??? nak pakai g dinner 25 ogos nie...apa2 lah yg sesuai ,janji meletop...ada tak sample...sewa harga bapa?
 
Nama: ros
Tarikh: 2007-08-12 17:05:14
boleh tak bagi design baju pengantin yang warna purple putih.
 
Nama: Noorcahaya
Tarikh: 2007-08-09 10:51:17
saya nak khawin hujung bulan september ni, so tema yg saya pilih warna hijau pucuk pisang, bleh emailkan koleksi baju n plamin yg berwarna hijau. tlg emailkan saya kat ncar80@yahoo.com
 
Nama: Aza
Tarikh: 2007-08-08 16:55:28
boleh mailkan kps saya koleksi pakaian pengantin n bertunang dgn harga yg berpatutan n up to date.tq.
 
Nama: IDA
Tarikh: 2007-08-02 17:09:49
Boleh suggest butik pengantin yg menawarkan harga berpatutan di seremban/senawang?
 
Nama: natasha nadia
Tarikh: 2007-07-31 16:47:29
menarik,simple..boleh bagi senarai penuh gambar untuk pelamin dan bju yang bertemakan colur gold atau jingga..
 
Nama: nomie
Tarikh: 2007-07-25 16:26:26
menarik dan cantik...tapi boleh emailkan pada saya contoh baju tunang
 
Nama: ananana
Tarikh: 2007-07-23 10:42:33
tlg emailkan kepada saya contoh gubahan hantaran dan palamin untuk pertunangan bertemakan warna merah putih..
 
Nama: aines
Tarikh: 2007-07-19 12:25:28
menarik, cantik dan ada sentuhan mewah. namun demikian jgan dilupakan juga masukan sekali elemen tradisional lagi menarik.
 
Nama: isida
Tarikh: 2007-07-12 14:11:25
saya nak bertunang ujung bln ni....sape2 ada idea x untuk tema, hantaran n warna bilik saya. baju tunang sy warna peace..........tlg email sy kat sitiros_8485@yahoo.com
 
Nama: ciwa
Tarikh: 2007-07-04 13:42:41
saya nak pelamin warna merah putih sape ada idea email saya erra_80@hotmail.comTQ
 
Nama: nana
Tarikh: 2007-07-04 12:40:55
saya akn b'kawin pd thn hdpn dan saya sdg m'cari pakej yang sesuai & bj2 yg menarik untk digunakan. - bj nikah - putih - bj sanding - fesyen terkini ala inggeris bewarna putih
 
Nama: chubby6936
Tarikh: 2007-07-02 16:57:25
Insyaallah sy akan mengadakan mjlis pernikahan pd awal thn depan...Buat ms skrg sy nak cari kedai yg menyediakan pakaian pengantin yg bersaiz besar..di sekiatar negeri kedah dan juga kelantan..
 
Nama: chubby6936
Tarikh: 2007-07-02 16:56:38
Insyaallah sy akan mengadakan mjlis pernikahan pd awal thn depan...Buat ms skrg sy nak cari kedai yg menyediakan pakaian pengantin yg bersaiz besar..di sekiatar negeri kedah dan juga kelantan..
 
Nama: chubby6936
Tarikh: 2007-07-02 16:56:08
Insyaallah sy akan mengadakan mjlis pernikahan pd awal thn depan...Buat ms skrg sy nak cari kedai yg menyediakan pakaian pengantin yg bersaiz besar..di sekiatar negeri kedah dan juga kelantan..
 
Nama: spongegirl
Tarikh: 2007-06-29 13:26:36
tlg email kt sy bju pngantin lace warna gold & bju warna hijau lmbut untuk mjlis pertunangan.kedua2 nya bertudung berfesyen yag tak sarat.plz..
 
Nama: spongegirl
Tarikh: 2007-06-29 13:21:01
wa..cntiknye pelamin ni..patern nye lawa.tp klau kene ngan wrna yang lembut sket lg lawa
 
Nama: Noor Zaitul Afzan
Tarikh: 2007-06-28 21:16:59
saya ingin mencari baju lace yang sesuai dgn badan saya 68 kg ketinggian 158cm.saya inginkn baju pengantin yang cantik dgn harga berpatutan.
 
Nama: farah
Tarikh: 2007-06-20 16:23:26
cukup menarik..dan saya berbesar hati kiranya dapat e-mailkan saya koleksi pakain pengantin songket bunga tabur dengan pelbagai fesyen..
 
Nama: anis
Tarikh: 2007-06-16 20:05:24
saya pengantin berbadan besar nak sewa baju & pelamin dgn harga yg x mahal sgt. ada pakej yg sesuai x? tolong emailkan k. tq
 
Nama: Siti NAza
Tarikh: 2007-06-13 17:45:46
saya sdg mencari baju pengantin yg mempunyai kombinasi 2 warna berserta dengan harga sewa. tolong emailkan kepada saya.terima kasih
 
Nama: Fasnillah
Tarikh: 2007-06-12 16:07:29
sya mencari koleksi baju & pelamin warna kundang.tolong emailkan pakej beserta dengan harga.
 
Nama: aziah
Tarikh: 2007-06-08 14:43:49
saya sdg mencari baju pengantin yg mempunyai kombinasi 2 warna berserta dengan harga sewa. tolong emailkan kepada saya.terima kasih
 
Nama: aznin
Tarikh: 2007-06-08 14:37:08
ada x koleksi baju & pelamin yang berwarna coklat sahaja.
 
Nama: Haza
Tarikh: 2007-06-05 12:00:52
ada tak koleksi baju pengantin untuk saiz XXL? dan boleh x emailkan kat saya pakej2 yg ditawarkan kt butik akak beserta ngan harga skali.. sy inginkan pakej lengkap dgn pakaian berinai,bersanding,persalinan,pelamin dan make-up
 
Nama: ayu
Tarikh: 2007-06-04 15:17:58
sy bercadang memakai pakaian pengantin berwarna ungu violet. bleh hantarkan koleksi bj pengantin warna ungu violet pd saya tak? tq
 
Nama: hazlin
Tarikh: 2007-05-31 12:21:04
tla hantar gambar baju pengantin terbaru dan pelamin ke email sy.tanx u
 
Nama: anie
Tarikh: 2007-05-23 15:35:30
boleh x hntar koleksi pelamin & bju pengantin kat email sy?
 
Nama: ct
Tarikh: 2007-05-21 13:19:44
boleh tak kirimkan gambar2 contoh pelamin koleksi terbaru.
 
Nama: Anie
Tarikh: 2007-05-18 17:08:37
Saya nak koleksi hantaran, pelamin dan juga baju pengantin.
 
Nama: irni
Tarikh: 2007-05-09 02:35:36
Boleh saya tahu pakej pengantin yang lengkap dengan harga yang berpatutan terutamanya utk nikah dan bersanding?
 
Nama: nadiatulwahidah binti mohamed jaafar
Tarikh: 2007-05-07 18:10:46
nak tahu harga pelamin yang disewa
 
Nama: nurul
Tarikh: 2007-04-27 10:39:57
EMAILKAN PAKEJ MAJLIS PERTUNANGAN DI BUTIK INI. BAGI YANG BERTUDUNG SERTA ALAS DULANG
 
Nama: ida
Tarikh: 2007-04-24 16:52:13
boleh tak kirimkan contoh pelamin dan pakaian pengantin yg bertema warna kuning untuk yg bertudung.... terima kasih...
 
Nama: Nuraisha bt Rusli
Tarikh: 2007-04-18 11:20:47
boleh emailkan saya koleksi pelamin yang terbaru tak, sekali dgn koleksi gaun
 
Nama: NOOR RISMAWATI BINTI HARIS
Tarikh: 2007-04-11 19:25:36
boleh emailkan kpd saya koleksi hantaran secepat yg mungkin..
 
Nama: RAFIAH
Tarikh: 2007-03-23 09:36:53
Boleh tak emailkan kepada saya contoh pelamin dan pakaian pengantin bertudung yang warna hijau pucuk pisang t kasih.
 
Nama: NUR ATAILLAH MOHD FAUZI
Tarikh: 2007-03-19 01:30:49
BOLEH EMAILKAN PAKEJ MAJLIS PERTUNANGAN DI BUTIK INI. BAGI YANG BERTUDUNG.. THANK U... KALAU BOLEH PAKEJ FOTOGRAFI SEKALI
 
Nama: norshilkashuhaida binti abul rahim
Tarikh: 2007-03-15 11:16:54
saya nak alamat,harga pelamin dan baju bersanding siang dan malam unutk perempuan dan lelaki
 
Nama: Nuraisha Bt Rusli
Tarikh: 2007-03-13 08:19:49
Saya nk alamat website supaya senang nk tgk koleksi & harga pakej
 
Nama: halifah
Tarikh: 2007-03-08 13:33:56
Saya nak tau tentang harga pakej pertunangan (make-up & baju)
 
Nama: nurul
Tarikh: 2007-03-05 16:02:01
boleh tak berikan saya pakej harga
 
Nama: yna
Tarikh: 2007-03-05 00:21:17
boleh saya dapat contoh gubahan untuk pertunangan
 
Nama: ika
Tarikh: 2007-01-22 12:41:00
boleh saya tahu pakej pengantin yang lengkap dengan harga yang berpatutan terutamanya utk nikah dan bersanding
 
Nama: DIANA
Tarikh: 2007-01-17 17:05:50
-pelamin -make-up -baju bersanding boleh cik bagi haga yg paling berpatutan... tema kuning gold
 
Nama: mar
Tarikh: 2007-01-12 12:51:06
leh email kt sy pakej perkahwinan yg ada.(pelamin,baju pengantin,make up)
 
Nama: lyza
Tarikh: 2006-12-01 12:02:22
email kat saya pasal harga bagi pakej perkahwinan.
 
Nama: azlina
Tarikh: 2006-11-29 14:08:37
assalamualaikum kak, sy tgh survey cadar pengantin dan pakej untuk majlis persandingan dgn harga yang berpatutan. boleh akak email dekat sy? warna tema biru laut
 
Nama: shteja
Tarikh: 2006-11-02 15:31:13
bole tolong email kan tak pakej pertunangan (photography+gubahan hantaran+pakaian+solekan) tq..
 
Nama: Fiza
Tarikh: 2006-11-02 12:17:57
Sy nk survey utk pakej perkahwinan dgn harga yg berpatutan yg ditawarkan. Tq
 
Nama: tica
Tarikh: 2006-10-22 00:37:07
Boleh saya tahu dengan lebih lanjut tentang pakej pertunangan yang disediakan..
 
Nama: nisah
Tarikh: 2006-10-18 15:16:28
boleh x akak email kan pakej perkahwinan......
 
Nama: nisah
Tarikh: 2006-10-18 15:14:10
boleh x akak email kan pakej perkahwinan......
 
Nama: kelly
Tarikh: 2006-10-16 11:18:24
kak, saya akan berkahwin bulan november thn depan. ada masalah warna kulit.. boleh beritau harga rawatan bleeching
 
Nama: Sue
Tarikh: 2006-10-09 18:31:51
kak, ada tak koleksi baju pengantin untuk saiz XXL? kalau ada email saya
 
Nama: ema
Tarikh: 2006-10-02 13:51:44
boleh email kan saya pakej dan harga yang ditawarkan. saya berminat!!
 
Nama: nizza
Tarikh: 2006-09-29 16:08:35
nak tanya kat sini ada tak koleksi baju bertunang untuk yang bertudung,ada pakej sekali tak?tolong bagi harga?
 
Nama: Cathy Nirdlanasya
Tarikh: 2006-09-24 16:14:44
Bole emailkan utk saya senarai barangan utk hantaran kawin & pertunangan tak.....
 
Nama: siti rokiah
Tarikh: 2006-09-21 17:15:31
tlg e-mail kan koleksi baju betunang yg bertudung
 
Nama: ieda
Tarikh: 2006-09-11 12:22:15
ada tak buat pelamin mini utk bertunang? berapa harga?
 
Nama: ika
Tarikh: 2006-08-07 10:48:00
boleh x email saye senarai harge pakej2 yg ditawarkan.
 
Nama: ADELINA BINTI KASIDIN
Tarikh: 2006-07-26 13:32:24
BOLEH EMAILKAN PAKEJ MAJLIS PERTUNANGAN DI BUTIK INI. BAGI YANG BERTUDUNG.. THANK U... ASAP...
 
Nama: wawa
Tarikh: 2006-07-13 17:38:35
boleh tak email kpd saya pelamin yang bertemakan warna hijau serta koleksi haisan bilik tidur..10Q
 
Nama: Lina
Tarikh: 2006-07-07 14:06:12
Boleh X saya nak tau harga untuk pakej yg ade..........tq
 
Nama: ayu
Tarikh: 2006-06-26 18:18:10
kak ct...saya ada call kak ct kul 6.15ptg tadi...saya nak tau pakej2 pengantin yg ada untuk size xxl...kalau boleh email ASAP...t.q
 
Nama: maizatul akmar
Tarikh: 2006-06-26 14:42:14
tolong emailkan saya kos utk sewa pakaian + make up untuk pertunangan.tq
 
Nama: ayunabeela
Tarikh: 2006-06-15 16:25:10
tlg emailkan saya pakej untuk perkahwinan dan berapa kos untuk semua.
 
Nama: Ziee
Tarikh: 2006-06-15 11:04:37
Emelkan saya pakej perkahwinan
 
Nama: nurul
Tarikh: 2006-05-23 15:40:21
boleh tak saya dapatkan pekej harga berpatutan, tapi saya tinggal di perak. tq.
 
Nama: zura
Tarikh: 2006-05-02 14:51:08
boleh tak akak emailkan kat saya pakej2 yg ditawarkan kt butik akak beserta ngan harga skali.. sy inginkan pakej lengkap dgn pakaian berinai,bersanding,persalinan,pelamin dan make-up
 
Nama: Ima
Tarikh: 2006-04-19 13:09:07
boleh tak akak emailkan kat saya pakej2 yg ditawarkan kt butik akak beserta ngan harga skali.. sy inginkan pakej lengkap dgn pakaian berinai,bersanding,persalinan,pelamin dan make-up
 
Nama: hawa
Tarikh: 2006-04-18 16:21:09
bleh tak akak emailkan pakej2 yang ditawarkan beserta dengan harga sekali.. saya inginkan pakej yang lengkap dengan pakaian bersanding, berinai, persalinan, pelamin dan make up
 
Nama: ALIANA
Tarikh: 2006-04-16 11:26:17
BOLEH EMAILKAN KAT SAYA PAKEJ DI BUTIK INI
 
Nama: Shamil Hartini
Tarikh: 2006-04-14 15:59:03
kak nora, boleh emailkan saya pakej perkahwinan yg ditawarkan x.
 
Nama: liza
Tarikh: 2006-03-30 09:03:04
cantik dan menarik.warna yang sesuai
 
Nama: nurul dianatul akma
Tarikh: 2006-03-18 21:12:41
kawan saye kate tempat nie okey.... bagus pun bagus saye akan dtg yek bye
 
Nama: sara
Tarikh: 2006-03-09 11:19:08
bole tak saya dapatkan pakej harga yang berpatutan.....
 
Nama: sara
Tarikh: 2006-03-09 11:19:08
bole tak saya dapatkan pakej harga yang berpatutan.....