Persalinan Daerah ~ Difi Beauty ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Difi Beauty & Collections
2022-1, Bangunan Dato Hj Suhaimi
Jalan Bandar Dalam S
51100, Sentul
Kuala Lumpur
Hubungi : nora mohd nor
Telefon : 03 4043 2237
Handphone 012 396 5802
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
Salun kecantikan dan andaman pengantin. Antaranya
  • - rawatan muka & badan,
  • - menjual produk kecantikan,
  • - solekan & dandanan rambut,
  • - pelamin,
  • - perhiasan bilik tidur,
  • - sewa baju pengantin (songket, lace, chiffon dsb),
  • - gubahan hantaran & dulang hantaran,
  • - gubahan bunga telur,
  • - fotografi & video.

Beritahu Kawan mengenai Difi Beauty & Collections

Pelbagai warna serta jenis kot & gaun untuk majlis potong kek atau sesi fotografi.  Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.  Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai & pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.  Kami menyediakan pelbagai persalinan daerah seperti        -       pakaian cheong sam           -       India (sari atau lengga)          -       Balqis           -       jawa, minang          -       melaka (sanggul lintang)           -       puteri perak,           -       cik siti wan kembang     dan sebagainya sesuai untuk pengantin bertudung atau tidak bertudung dan boleh dipilih sama ada perseorangan atau berpasangan. Pelbagai koleksi pelamin ada disediakan termasuk yang terbaru yang menggunakan besi kerawang dan kubah mengikut pilihan warna anda  Pelbagai jenis gubahan hantaran disediakan mengikut permintaan & kemampuan anda.
Kami menyediakan pelbagai persalinan daerah seperti        -       pakaian cheong sam           -       India (sari atau lengga)          -       Balqis           -       jawa, minang          -       melaka (sanggul lintang)           -       puteri perak,           -       cik siti wan kembang     dan sebagainya sesuai untuk pengantin bertudung atau tidak bertudung dan boleh dipilih sama ada perseorangan atau berpasangan.
Klik untuk gambar lagi besar
Persalinan Daerah

Kami menyediakan pelbagai persalinan daerah seperti
  • - pakaian cheong sam
  • - India (sari atau lengga)
  • - Balqis
  • - jawa, minang
  • - melaka (sanggul lintang)
  • - puteri perak,
  • - cik siti wan kembang
dan sebagainya sesuai untuk pengantin bertudung atau tidak bertudung dan boleh dipilih sama ada perseorangan atau berpasangan.


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: ZAITON SAMEON
Tarikh: 2011-05-01 19:58:53
BAJU CANTIK..TERUS AN USAHA
 
Nama: asmiza noranuar
Tarikh: 2011-01-09 12:30:41
sye pakej 3 di dlm majallah pengantin 2.. nk tnye 2 termasuk akseseri skli kew?? if pakej tu syne nk tuka pelamin dewan boleh tak???set perhiasan bilik 2 sye xnk.. hurmm...kalau boleh blh msj sye di hp.. cz sye jarng on9.. sye nk thu secept mungkin cz majlis sye bln 6 nie..
 
Nama: monaliza
Tarikh: 2010-05-20 10:12:49
Salam, Saya mencari koleksi persalinan bagi Majlis Malam Berinai. Adakah terdapat pakej bagi 3 persalinan bagi lelaki & wanita (lengkap bersama aksesori)? Berapakah harga sewa bagi sepasang persalinan? Berapakah harga sewa bagi sepasang baju jenis Kot atau Tuxedo + 3 persalinan bagi lelaki & wanita? Thanks
 
Nama: mardya
Tarikh: 2010-03-23 11:10:48
saya berminat untuk menyewa baju persalinan daerah ni dalam 3-5 pasang baju. siap sekali dgn eksesori ke? boleh x emailkan saya quotation. kalau ada baju untuk bersanding sekali l/p pun saya nak sewa gak. ada butik untuk saya datang tgk baju2 tersebut kan.
 
Nama: Nie
Tarikh: 2010-03-16 11:18:46
Menarik!! ASSALAMUALAIKUM..saya nak minta jasa baik pihak pengatin.com send fashion baju yg simple tapi menarik utk majlis pernikahan saya pada mei ini and untok p\'gentahuan saya ni kategori 3G. Harap sudi memberi nasihat and contoh fashion kepada saya. Jasa baik anda amat saya hargai. TQ
 
Nama: nurul
Tarikh: 2010-03-02 16:12:53
saya berminat,tp brape ek harga
 
Nama: suzi
Tarikh: 2010-01-17 03:17:06
sy dh lme cr pakej bju pengantin yg bermcm2 ni.sy berminat sgt.bape harga tuk 10 psg bju yg berlainan kaum?plz reply..plzzzzzzzzz
 
Nama: raimah yusak
Tarikh: 2010-01-11 07:34:15
no komen
 
Nama: alia
Tarikh: 2009-12-10 12:17:24
hye, boleh saya dapatkan gambar2 contoh utk pakaian perkahwinan tradisi perak bagi wanita bertudung yg terdapat di butik anda?. terima kasih
 
Nama: lissa
Tarikh: 2009-09-18 12:10:47
sa berminat dengan pelbagai persalinan daerah dari collection ini. sa nak tahu, adalah anda sediakan pakej untuk studio? saya bakal pengantin pada disember ini, saya nak cari studio yang berdekatan Kl untuk gambar perkahwinan. thanks..
 
Nama: MARINI BINTI MD YUSAK
Tarikh: 2009-09-07 15:12:29
amat menarik buat saya bagi bakal pengantin yang igin mencari idea2 untuk persalinan saya nnti
 
Nama: azrina
Tarikh: 2009-07-10 10:03:06
hai..sy berminat dengan persalinan daerah berpasangan serta pakej foto studio (jika ada).boleh emelkan quotation?actually kami telah berkahwin 3 bulan lps.x smpt nk b'gmbr bersama persalinan tp masih berminat.
 
Nama: zura
Tarikh: 2009-06-11 11:06:09
DIFI BEUTY TERIMA TAK KALAU MAJLIS BERLANSUNG DI JENGKA PAHANG?
 
Nama: izan
Tarikh: 2009-03-12 11:04:52
Bagaimana untuk mendapatkan pakej perkahwinan utk persalinan. Kalau boleh saya mahukan pakej keseluruhan dan sertakn sekali quotqtion. Boleh emailkan kepada saya. Thanks...:)
 
Nama: nur aina nira
Tarikh: 2009-03-06 14:42:42
bleh tak tunjukkan saya baju perkhawinan ala moden dan tunjuk ajar utk menceburi bidang ini..
 
Nama: Nur Adiera Binti Adnan
Tarikh: 2009-02-25 12:44:55
Bagaimana untuk mendapatkan pakej perkahwinan utk persalinan. Kalau boleh saya mahukan pakej keseluruhan. Boleh emailkan kepada saya. Thanks...:)
 
Nama: najuwa
Tarikh: 2009-02-18 13:37:32
salam perkenalan...tolong e mail contoh2 hantaran tema pink purple/ungu manggis termasuk harganya sekali..untuk ekonomi bajet.. thanks ;)
 
Nama: diela
Tarikh: 2009-02-04 15:03:36
saya seorag student, dan skg sy de assgment ttg kertas kerja modul sy..tajuk assgment sy pertunjukkan fesyen pakaian pengantin..bley tak awk send contoh2 pakaian pengantin dekat email sy..kalo bley smue konsep yang ditawarkn oleh butik anda. terima kasih
 
Nama: nadira
Tarikh: 2009-01-26 13:45:35
sy nk tnye if nk sewa baju bape ek..tuk pkai dinner..reply plz`
 
Nama: shiema
Tarikh: 2009-01-22 11:02:27
saya nak tanya harga untuk pengangkutan bape sy tinggal di taman medan p.jaya
 
Nama: aida
Tarikh: 2008-11-19 13:16:15
saya nk tanya kos untuk ambil gambar perkahwinan studio.bagaimana untuk baju dan make up? terima kasih
 
Nama: durra
Tarikh: 2008-11-17 07:46:33
hai..boleh emailkan saya pekej untuk fotografi dan video...gtau skali cosnyer erk
 
Nama: fatimah
Tarikh: 2008-11-15 17:47:05
hai..boleh emailkan saya pekej untuk fotografi dan video...thanks
 
Nama: anies
Tarikh: 2008-10-23 12:19:14
hai...boleh tak inform kt sya brape kos utk ambil gambr studio..
 
Nama: JOJO
Tarikh: 2008-10-17 21:14:54
HYE...blh beri teknik solekan yang sesuai utk remaja?????????
 
Nama: ezzah
Tarikh: 2008-09-25 15:31:53
Blh emailkn harga dan contoh pakaian pengantin untuk majlis bertandang? Tema: coklat. TQ
 
Nama: Rohaini Silawat
Tarikh: 2008-09-03 15:19:34
Boleh tak email kat saya gambar-gambar pengantin yg bertudung?ringkas cite fesyen pengantin bertudung?dan jg make up pengantin bertudung?
 
Nama: wan rafidatu zailah wan zali
Tarikh: 2008-08-28 16:10:42
Boleh e-mail kan koleksi baju pengantin bertudung, berapa kos untuk ambik gambar kat studio..utk annivesary...
 
Nama: noor azizah bt hossen
Tarikh: 2008-07-30 17:42:17
koleksi ni sumer cantik2...tapi saye sgt minat tema hijau+putih..boleh email kat saye gambar koleksi bj pengantin lelaki+pempuan tema hijau+putih x?pelamin tema krim+gold gak ye..tq
 
Nama: ieyza
Tarikh: 2008-07-26 12:24:33
tolong email bagi sy koleksi pakain pengantin terbaru , dengan koleksi pelamin. tq
 
Nama: nur ezlin bt zamri
Tarikh: 2008-06-18 22:47:03
kenapa tak ada gambar???tak syok nak tengok..
 
Nama: nissa
Tarikh: 2008-06-16 16:25:04
blh e-mailkan pakej yang u ada...dan koleksi pakaian pengantin bertudung...time kasih
 
Nama: suwaibah
Tarikh: 2008-06-08 10:22:10
Mohon pihak Difi Beauty email pada saya koleksi pakaian pengantin bertudung sebanyak mungkin.
 
Nama: Izzan
Tarikh: 2008-05-19 23:52:47
Minta Difi beauty emailkan kepada saya koleksi pakaian pengantin bertudung yang u ada.. Nak pilih design yang sesuai kulit saya gelap sedikit..
 
Nama: Ifah
Tarikh: 2008-05-16 13:38:13
Salam .. Sila email kan info tentang studio package yg u ada
 
Nama: Fatimah Anisah Mohamad
Tarikh: 2008-04-22 12:09:56
Mohon pihak Difi Beauty email pada saya koleksi pakaian pengantin bertudung sebanyak mungkin.
 
Nama: Hamizah
Tarikh: 2008-04-18 10:34:52
Salam. Sy ingin memohon kerja sama cik untuk memberikan beberapa contoh baju persandingan untuk yg berbadan besar terutama di bhgn pinggul. Sy juga ingin beberapa cth baju persalinan jawa. Untuk makluman, sy akan mendirikan rmh tangga pd bulan 7.
 
Nama: SYAKIRAH BT MAT LAZIM
Tarikh: 2008-04-17 15:26:19
saya ingin tahu warna yg sesuai untuk saya pakai pada hari perkahwinan saya nanti,kulit saya berwarna sawa matang.terima kasih........
 
Nama: syahira umar
Tarikh: 2008-04-11 11:24:27
sy bakal mengikat tali pertunangan dan akan berkahwin, sy ingin melihat koleksi pakaian pengantin perempuan yang bertudung. dan pakaian yang sesuai untuk majlis pertunangan.blh x emailkan koleksi tersebut ke email sy??
 
Nama: marini muhammad
Tarikh: 2008-04-10 12:20:24
saya bakal berkahwin pada bln 7.sekarang masih lagi x pasti warna apa yg sesuai memandangkan pasangan saya berkulit gelap. bole x bg cadangan warna yg sesuai untuk yg berkulit gelap.
 
Nama: Mohd Ikhwan
Tarikh: 2008-04-06 03:51:00
Ada x buat ambil gambar pelanggan dgn baju pengantin kat studio... Gambar utk kenang-kenangan sahaja.. Leh x emailkan saya harganya kalau ada...
 
Nama: Sharifah Fairous bt Syed Aman
Tarikh: 2008-03-25 14:39:03
saya terbaca di internet yang di sini ada koleksi pakaian pengatin jawa, tapi x dapat nak melihat gmbr nye.. Boleh tak email kan kat saya koleksi Jawa yg disediakan.. kalo bleh lelaki punyer jgk.. Ingat nak pakai ms bersanding nanti.. TQ
 
Nama: Miera
Tarikh: 2008-03-16 09:39:06
Sy bcadang nk kahwin hujung thn nie n kalu bleh tlg email kan fesyen2 pengantin y tkini n trend color skrg.. Sy
 
Nama: hazrul
Tarikh: 2008-03-10 13:00:23
bole emailkan pakaian pengantin yang terkin dan pelamin terkini tq..
 
Nama: zue
Tarikh: 2008-03-03 15:39:07
tolong email package pakaian pengantin lelaki & perempuan & make up sahaja. nk sanding bln 3.10Q
 
Nama: jaja
Tarikh: 2008-02-22 14:57:10
tolong sent gambar sekali dgn pakage yeee.... sy nak sanding bln 4.2008 ok urgent
 
Nama: tnie
Tarikh: 2008-02-14 16:41:25
pakage 2008.pls send to me.all pakage about pengantin.com..yg tbaru shj..n harga skali
 
Nama: suzie
Tarikh: 2008-02-14 13:17:06
hi, ade pakej bergambar di studio? bleh saya tau harga x?
 
Nama: nurhuda
Tarikh: 2008-02-09 21:50:50
saya berminat untuk mengetahui package yang ditawarkan.Boleh emailkan kepada saya maklumat tersebut?. Terima kasih
 
Nama: adiya
Tarikh: 2008-01-15 00:32:48
askum.... saya nak tanya sangat tentang pakage yg ditawarkan kat tmpat tuan.... saya amat memerlukan sangat set pelamin n suma skali coz saya akan bersanding pada 08.03.08,,,, akan tetapi saya tidak dapat lagi set perkawinan.... semua hights budget.... hope boleh bleh memberitahu saya dengan segera melalui no tell yg diberi... dalam minggu ni jugak coz saya kesuntukan masa.... tq....
 
Nama: ieeyda
Tarikh: 2008-01-11 23:07:44
akum..saya akan bertunang tidak lama lagi..kalu boleh saya ingin dapatkan contoh-contoh gubahan untuk hantaran saya nanti..terima kasih.
 
Nama: ju
Tarikh: 2007-12-31 09:55:40
Assalammualaikum..saya ingin tahu dgn lebih lanjut lagi mengenai pakej yg disediakan...tq
 
Nama: ifah
Tarikh: 2007-12-27 15:46:06
Assalamualaikum..saya ingin tahu lbh lanjut mengenai pakej yg dsediakan dan juga pakej mengenai fotografi.Sila emailkan pd saya.Terima kasih
 
Nama: NURUL
Tarikh: 2007-11-22 12:31:41
Assalamualaikum.... saya ingin mengetahui lebih lanjut lagi mengenai pakej yg disediakan .Sila emelkan kepada saya. Terima kasih.
 
Nama: aziah mat hassan
Tarikh: 2007-11-15 12:47:34
kalau boleh... saya nak info pasal perkahwinan complete.... abang saya akan berkahwin pada bulan tiga akan datang... so, saya akan jadi "perunding perkahwinan" dia nanti... pemilihan warna yang sesuai dan sebagainya.....
 
Nama: aziah mat hassan
Tarikh: 2007-11-15 12:41:45
saya berminat nak tahu semua pasal perkahwinan sebab saya perlu present about t0pik butik perkahwinan... lagi p0n satu hari nanti, saya pasti kahwin... and tak salah kalau saya mengetahui semua ini sekarang...
 
Nama: azeah
Tarikh: 2007-11-14 18:37:37
saya berminat nak tau quatation utk pakej lengkap set pelamin, sepasang baju sanding (lelaki & perempuan), solekan dan dandanan 2x dan pakej bergambar. lagi satu saya nak tau ada x pakej utk pengantin berbadan besar
 
Nama: zue
Tarikh: 2007-11-09 13:59:29
hai.sy b'minat nk tau qua. utk pakej baju-baju pengantin yang bertudung semasa perkahwinan dan qua. untuk package bergambar di dalam studio. Package termasuk make-up & persalinan 10Q
 
Nama: wawa
Tarikh: 2007-11-07 13:31:54
salam...hai, sy berminat nk thu pasl complete package yg akak offer kat sni.sy nk fesyen bertudng engkap dgn baju.sy nk akak emailkn pada sye brape harga utk complete package bg 3 pasng baju perslinn.tq..
 
Nama: ana
Tarikh: 2007-10-05 13:28:22
ada pakej perkahwinan tak..boleh bg saya qua.
 
Nama: nizam
Tarikh: 2007-09-24 17:23:20
ada pekej tak?klu ada tlg kasi info yerk..secept yg boleh
 
Nama: delima wangi
Tarikh: 2007-08-28 09:34:06
askum.ble x kirimkan sy katlog baju2 pengantin.kalo bole sy nak yg bertudung.lg 1,tolong perbanyakkan lagi contoh2 baju pengantin untuk tatapan pengunjung laman web ni.ckit sgt la....wslm
 
Nama: delima wangi
Tarikh: 2007-08-28 09:33:21
askum.ble x kirimkan sy katlog baju2 pengantin.kalo bole sy nak yg bertudung.lg 1,tolong perbanyakkan lagi contoh2 baju pengantin untuk tatapan pengunjung laman web ni.ckit sgt la....wslm
 
Nama: nordiani sidi
Tarikh: 2007-08-21 10:13:46
assalamualaikum!!boleh emailkan pakej perkahwinan yg disediakan?terima kasih
 
Nama: suri
Tarikh: 2007-08-19 15:51:49
akum..bleh wat tempahn dr melaka, apakah pakej2 pakaian btudung yg ditawarkan? apakah warna yg sesuai utk digabungkn dgn warna pink lenbut. harap dpt bantuan dr anda.
 
Nama: Sueraya
Tarikh: 2007-07-24 12:12:21
Ass'kum, saye ingin tahu lebih lanjut tentang pakage perkahwinan,emailkan semua package perkahwinan berserta harganye..dan adakah butik anda mempunyai mekup untuk dihari pertunagan?
 
Nama: zura cute
Tarikh: 2007-07-14 12:14:00
boleh tak hantar kan contoh gubahan untuk merisik dn bertunang, saya nak bertemakan bunga rose merah putih,bagi pihak lelaki biru navy+silver...tolong hantar ke email saya...
 
Nama: maz
Tarikh: 2007-07-12 08:16:02
email dan faxkan pakej perkahwinan kepada saya no. 03 26922893
 
Nama: zura
Tarikh: 2007-07-09 12:41:46
ley anta more info bout ur package x. . send kt my email k. . .
 
Nama: enot
Tarikh: 2007-07-02 16:48:12
boleh antarkn cth gubahan untuk .merisik, bertunang&kahwin. kale coklat+biru & merah+hjau sesuai ke x kbsi kale tu tlng email secepat mungkin.tq
 
Nama: edyham
Tarikh: 2007-06-24 16:15:19
saudari, bolehkah sertakan gambar pakaian "cik siti wan kembang" terima kasih.
 
Nama: cikwa
Tarikh: 2007-06-08 12:50:50
ada branch kat kelantan tak saya akan melangsungkan perkahwinan bulan december 2007 ni nd pls emailkan semua package u have to me TQ
 
Nama: Ellis
Tarikh: 2007-05-28 16:47:49
Salam, Berapa harga untuk persalinan daerah ini untuk 3 pasang ye? Regards, Ellis
 
Nama: Nor Rafidah Safian
Tarikh: 2007-05-23 17:03:54
Assalamualaikum.... saya ingin mengetahui lebih lanjut lagi mengenai pakej yg disediakan syarikat anda.Sila emelkan kepada saya. Terima kasih.
 
Nama: fazemy
Tarikh: 2007-05-16 20:34:38
saya juga ingin mengetahui lebih lanjut mengenai pakej yang disediakan termasuk cameraman.emelkan kepada saya...
 
Nama: vivian
Tarikh: 2007-05-16 14:24:58
saya ingan mengetahui lebih lanjut mengenai pakej yang disediakan termasuk cameraman.emelkan kepada saya...
 
Nama: sasyabaharudin
Tarikh: 2007-04-02 12:23:11
pls send me ur full package with price n your collection pic.. Tq..
 
Nama: Fatin
Tarikh: 2007-03-26 13:39:20
Tolong email harga package untuk bergambar di dalam studio. Package termasuk make-up & persalinan
 
Nama: honey
Tarikh: 2007-03-16 16:02:04
Tolong emailkan saya katalog & contoh baju utk akad nikah & hari perkahwinan untuk wanita yang bertudung. terima kasih. Kalau boleh, tolong emailkan gaya pemakaian tudung sekali. Thanks
 
Nama: ika irawan mullya
Tarikh: 2007-02-27 14:22:11
Agak tertarik jugak dgn pakaian dan solekan yang dikenakan..pada pandangan saya untuk persalinan daerah agak tidak sesuai bagi mereka yang bertudung..melanggar hukum budaya bangsa/kaum itu sendiri..bagi mereka yang bertudung dan berminat nak pakai persalinan seperti dalam gambar di atas fikir2kanlah samaada ianya ok ataupun tak..tapi kalau itu pilihan anda , well just respect..
 
Nama: AMIERA
Tarikh: 2007-02-25 15:51:10
BOLEH TAK TULISKAN TANTANG MAKLUMAT PERKHAWINAN ORNG INDIADAN MELAYU SERTA GAMBAR PERKHAWIANAN SEKALI .SAYA KENA BUAT KERJA KHUSUS TENTANG INI.INGAT TAU
 
Nama: NOR SAADAH MD YUSUF
Tarikh: 2007-02-09 12:53:22
boleh tak kalau pihak anda berikan maklumat di manakah saya boleh dapatkan perkhidmatan sewa kanopi di sabah?
 
Nama: yana
Tarikh: 2007-02-05 10:21:21
a'kum blh tak tlg emailkan sy pakej persalinan n pelamin
 
Nama: rose
Tarikh: 2007-01-25 17:51:08
askum... boleh tolong emailkan kat saya pakej perkahwinan...
 
Nama: eryn
Tarikh: 2007-01-21 11:07:41
Ada tak sediakan pakej fotografi di studio.. nak tahu berapa persalinan & kos... Emailkan sekali katalog & contoh baju utk pertunangan, akad nikah & hari perkahwinan untuk wanita yang bertudung. terima kasih
 
Nama: Mas
Tarikh: 2006-12-15 12:52:58
saya ingan mengetahui lebih lanjut mengenai pakej yang disediakan termasuk cameraman.emelkan kepada saya.
 
Nama: as
Tarikh: 2006-11-11 15:10:34
boleh email kan kepada saya pakej perkawinan yang ditawarkan dengan jumlah tetamu yang hadir dikira n boleh luar dari kl ke?
 
Nama: mizz
Tarikh: 2006-09-21 22:48:55
saya cari satu pakej yang lengkap semua...kalau ada plz quot kat saya...
 
Nama: mizz
Tarikh: 2006-09-21 22:48:35
saya cari satu pakej yang lengkap semua...kalau ada plz quot kat saya...
 
Nama: ila
Tarikh: 2006-09-11 12:26:19
boleh emailkan pakej2 yang ditawarkan beserta harganya skali.. T.Q
 
Nama: zanari
Tarikh: 2006-09-07 12:56:12
Tolong emailkan saya katalog & contoh baju utk pertunangan, akad nikah & hari perkahwinan untuk wanita yang bertudung. terima kasih
 
Nama: jue & dyla
Tarikh: 2006-08-30 15:21:16
boleh emailkan pakej perkahwinan kepada saya?
 
Nama: leeza
Tarikh: 2006-08-20 15:22:06
boleh emailkan: 1) pakej perkahwinan berserta harganya 2) tukang make up lelaki atau perempuan 3) harga kanopi dan katering 4) adakah anda menyediakan perkhidmatan wedding planner berapa harganya?
 
Nama: nunu_comel
Tarikh: 2006-08-07 15:56:12
boleh emailkan sy pakaian pengantin bertudung dan juga pakaian bagi majlis pertunangan
 
Nama: Izz
Tarikh: 2006-07-30 10:33:50
Boleh x e-melkan kepada saya pakej-pakej yang ditawarkan ditempat akak. Kalau boleh pakej yang lengkap dengan cameraman...E-melkan juga pakaian pengantin yang ade di tempat akak..Saya juga nak tahu, pakej yang di tawarkan adakah termasuk dengan transport atau transport di charge dengan g=harga yang lain
 
Nama: Norli
Tarikh: 2006-07-20 01:41:18
Ada tak gambar koleksi pakaian Tradisional Perkahwinan India (Lelaki & Perempuan)?. Sila emelkan kepada saya.TQ.
 
Nama: nurul hana
Tarikh: 2006-06-27 15:25:57
kenapa tak da gambar dia
 
Nama: ida
Tarikh: 2006-06-27 08:30:13
saya minat nak tau harga pakej anda. saya nak buat ujung thn ni. nak tgk koleksi pakaian sanding, persalinan utk yg bertudung. thanks.
 
Nama: bambam
Tarikh: 2006-06-16 12:00:46
ada tak koleksi pakaian untuk yang bertubuh besar? jika ada, boleh emailkan nye beserta harga?
 
Nama: deen
Tarikh: 2006-06-13 12:38:28
sila e-melkan saya pakej yg ditawarkan.thanks.
 
Nama: ila
Tarikh: 2006-06-08 14:39:26
Saya nak tau pekej perkhawinan teristimewa yg ditawarkandi dlm peruntukan RM 2000 ke atas.Sila Emailkan kepada saya secepat yg boleh.
 
Nama: ila
Tarikh: 2006-06-08 14:38:10
Saya nak tau pekej perkhawinan teristimewa yg ditawarkandi dlm peruntukan RM 2000 ke atas.Sila Emailkan kepada saya secepat yg boleh.
 
Nama: Ilyana BT Mansor
Tarikh: 2006-05-17 14:55:32
Saya nak tanya pakej yg ditawarkan di bwh peruntukkan RM 1600. SILA EMAILKAN KAT SAYA OK.
 
Nama: fiza fizi
Tarikh: 2006-05-05 12:56:15
Boleh tolong emailkan saya harga pekej untuk menyewa 1 pakaian, aksesori dan makeup sahaja
 
Nama: aween
Tarikh: 2006-05-04 13:29:55
boleh saya tahu harga pakej persalinan daerah yang bertudung sahaja. tq
 
Nama: intan
Tarikh: 2006-05-03 10:17:17
akum.bole akak emailkan pakej perkahwinan untuk pengantin yang bertudung.
 
Nama: tunnn
Tarikh: 2006-04-26 16:54:42
saya ingin maklumat lanjut mengenai pakej perkahwinan yang disediakan..
 
Nama: anna
Tarikh: 2006-04-23 08:37:20
pakejnye agak menarik..cume saya nak tau pakej dan harganye...bole kirimkan saya contoh pakej perkahwinan berwarna oren
 
Nama: liza
Tarikh: 2006-04-20 21:43:12
sila emailkan kpd saya harga bg pakej studio utk persalinan daerah dan t'msk gaun&kot. TQVM!
 
Nama: SHAIDATUL SUNIRA BINTI AMIR
Tarikh: 2006-04-19 16:17:57
BOLEH SAYA DAPATKAN PAKEJ2 LANJUTAN MENGENAI PENGANTIN
 
Nama: shida
Tarikh: 2006-04-19 15:44:54
Boleh emailkan saya sewa untuk baju lace/songket warna biru turqoise berapa? tq
 
Nama: Lynn
Tarikh: 2006-04-19 10:39:53
tlg emel kpd sy harga pakej bg persalinan daerah yg b'tudung sahaja.tq
 
Nama: faizah
Tarikh: 2006-04-10 16:04:57
boleh emelkan saya pakej pekahwinan yang ditawarkan dan berpatutan.semua complete set and atucara di dewan.
 
Nama: Ellis
Tarikh: 2006-04-06 18:53:19
Boleh tolong emailkan harga pakej pakaian pengantin kepada saya?
 
Nama: khairun ainun binti mohd awal
Tarikh: 2006-03-28 13:45:38
sila faks atau emailkan mengenai pakej perkahwinan kepada saya. no faks 03-26937119. terima kasih.
 
Nama: Siti
Tarikh: 2006-03-24 16:35:57
boleh emailkan pakej2 yang ditawarkan beserta harganya skali.. T.Q
 
Nama: marnie
Tarikh: 2006-03-23 13:54:28
Sila emelkan saya pakej perkahwinan yang ditawarkan beserta harga yg berpatutan.tq
 
Nama: Shamil Hartini
Tarikh: 2006-03-07 13:21:11
Saya nak tanya pakej yg ditawarkan di bwh peruntukkan RM 1600. SILA EMAILKAN KAT SAYA OK.