Koleksi Persandingan ~ Difi Beauty ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Difi Beauty & Collections
2022-1, Bangunan Dato Hj Suhaimi
Jalan Bandar Dalam S
51100, Sentul
Kuala Lumpur
Hubungi : nora mohd nor
Telefon : 03 4043 2237
Handphone 012 396 5802
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
Salun kecantikan dan andaman pengantin. Antaranya
  • - rawatan muka & badan,
  • - menjual produk kecantikan,
  • - solekan & dandanan rambut,
  • - pelamin,
  • - perhiasan bilik tidur,
  • - sewa baju pengantin (songket, lace, chiffon dsb),
  • - gubahan hantaran & dulang hantaran,
  • - gubahan bunga telur,
  • - fotografi & video.

Beritahu Kawan mengenai Difi Beauty & Collections

Pelbagai warna serta jenis kot & gaun untuk majlis potong kek atau sesi fotografi.  Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.  Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai & pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.  Kami menyediakan pelbagai persalinan daerah seperti        -       pakaian cheong sam           -       India (sari atau lengga)          -       Balqis           -       jawa, minang          -       melaka (sanggul lintang)           -       puteri perak,           -       cik siti wan kembang     dan sebagainya sesuai untuk pengantin bertudung atau tidak bertudung dan boleh dipilih sama ada perseorangan atau berpasangan. Pelbagai koleksi pelamin ada disediakan termasuk yang terbaru yang menggunakan besi kerawang dan kubah mengikut pilihan warna anda  Pelbagai jenis gubahan hantaran disediakan mengikut permintaan & kemampuan anda.
Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai & pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.
Klik untuk gambar lagi besar
Koleksi Persandingan

Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai & pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: fatimah
Tarikh: 2012-12-09 22:07:44
srvice ok sblm mjlis tb majlis baju amat dikesali tdk seperti yg dirancg amat kesal tmbhan lg fotogrf sama skali tdk mmuaskn...byr tepat waktu tp.......
 
Nama: siti masniah
Tarikh: 2012-05-13 08:28:47
asslmualaikm,blh tlong send gmbr bju krung mden fabrik 2012 yg terbaru kpd sya tak.untuk mlm
 
Nama: sainah
Tarikh: 2011-06-01 15:26:29
memg cntik tpi bnykn fto2 bju y menarik supya sng plgan nk plh,mudh2hn rmi y nk swe bju TQ.
 
Nama: nina
Tarikh: 2011-04-18 23:27:35
Berapa harga sewa baju (L+P) ?
 
Nama: NUR
Tarikh: 2011-04-01 12:28:18
assalam.boleh send pd sy sebut harga utk pakej perkahwinan (baju sanding, pelamin dll) dan jua gambar2 nyer sekali.ada x baju sanding wrna hitam-hijau.sy sedang mencari utk majlis sy pd bulan 6 ini.terima kasih.
 
Nama: Azlyanaz
Tarikh: 2011-02-16 15:25:43
sya akn bertunang. blh x sent wrne bj yg soft, gubahan yg simple berserta dgn mini pelamin.
 
Nama: zetty
Tarikh: 2011-02-13 11:58:55
blh x hantar gambr2 bju pngntin yg cntk2 wrna pink k tq
 
Nama: ima
Tarikh: 2011-01-14 16:15:49
salam boleh emelkan koleksi bju pertunangan yg simple2 tp cntik..wane putih biru..tq..
 
Nama: mira
Tarikh: 2011-01-04 16:09:59
salam,bleh sent kat email sy untuk pakej tunang,nikah dan sanding.
 
Nama: shanis
Tarikh: 2010-11-09 13:50:15
adakah pakej bagi set bilik pengantin disediakan?
 
Nama: ana
Tarikh: 2010-11-09 11:26:59
boleh x tolong email package yg ade utk kawin? tarikh 17 apr 2011.. tq
 
Nama: Ismail Din
Tarikh: 2010-11-08 14:48:56
Bley tolong email pakej2 yg ade? Kawen june2011, tgh survey pakej ni..
 
Nama: Mohd zikry
Tarikh: 2010-11-06 17:08:58
Salam ...warna apa yg sesuai dijadikan warna tema utk keluarga Dan hiasan if baju pengantin warna light gold..tq
 
Nama: Hani
Tarikh: 2010-07-21 15:54:43
Salam. Boleh sy dapatkan gambar koleksi baju tunang. Sebaiknya baju kurung moden yg simple fabrik chiffon. Dan boleh emailkan sy harga baju tunang?Terima Kasih.
 
Nama: NORHARZILA
Tarikh: 2010-07-09 16:19:55
Salam,,,, leh x tlg emailkan koleksi baju pengantin warna pink dengan gold,,,tq
 
Nama: ita
Tarikh: 2010-05-24 13:08:51
cantek2 baju kawen neh....
 
Nama: ayu
Tarikh: 2010-05-18 10:43:23
cantik.send sy gmbr bju untk brtunang
 
Nama: ayuni
Tarikh: 2010-05-09 10:41:09
Salam..Boleh x emailkan kepada saya koleksi baju pengantin muslimah yang bertemakan warna pink dengan hijau
 
Nama: sue
Tarikh: 2010-05-07 17:06:31
Selamat petang.. Boleh email dengan saya fesyen baju muslimah yang bertemakan Purple n Putih. Tq vm
 
Nama: norsa\'adah binti mohd yaacop
Tarikh: 2010-04-27 06:10:32
salam...saya nak lihat koleksi baju pengantin muslimah yang terkini boleh email kan pada saya?tq...
 
Nama: ida
Tarikh: 2010-04-13 12:29:20
salam.sy nk cr set l/p bj kebaya+gown.tema silver itam putih.leh tlg emelkan pd sy..majlis raya ni.tq
 
Nama: siti sofiah abdullah
Tarikh: 2010-04-09 16:47:46
blh tak tlg hantar gambar baju pengantin warna silver+hitam.. sy akan bkhwin hujung thun ni...tlg bantu sy
 
Nama: maryna
Tarikh: 2010-04-07 16:51:44
Aslm, Saya akan hadiri satu majlis rasmi dan tema warnanya adalah hitam atau kelabu atau oren. Saya bercadang nak pakai kurung moden. Sila emailkan saya jenis pakain berkenaan dan harga untuk disewa. terima kasih.
 
Nama: yan
Tarikh: 2010-04-05 12:13:54
salam tlg emailkn koleksi bju pgntin design baru colour biru n cream
 
Nama: Fifi
Tarikh: 2010-04-02 02:11:26
menarik..leh x anta catalog ngan package kt sye..
 
Nama: FARAH AKILAH BINTI MD YASAN
Tarikh: 2010-03-04 16:46:22
saya mahu mengadakan majlis pertunangan..saya suka warna pink.tp sya xtahu nk buat hantaran warna ape.sbb warna pink x sesuai untuk diberikan pada laki2..plzz bantu saya..
 
Nama: eda
Tarikh: 2010-01-07 13:21:04
boleh saya dapatkan gambar koleksi pakaian pengantin bertemakan gold + kuning cair beserta cara mekap yang bersesuaian
 
Nama: nur
Tarikh: 2009-11-30 16:59:03
Salam,boleh saya dapatkan koleksi pakaian pertunangan..saya nak yang simple tapi menarik..
 
Nama: ayundariz
Tarikh: 2009-11-20 08:34:45
saya ingin melihat beberapa koleksi baju pengantin warna putih yang terkini.tolong send gambar kepada saya.
 
Nama: yusma yusnita bt mohmed yusof
Tarikh: 2009-11-04 12:41:51
bole emailkan saya baju tunang warna "biru tercost" design terkini
 
Nama: ila sidek
Tarikh: 2009-09-17 10:44:05
boleh tak emailkan baju untuk persandingan warna hijau..de x warna hitam putih?klu de leh emailkan x..
 
Nama: ummi kalsom binti haron
Tarikh: 2009-09-10 12:49:14
boleh tak emilkn baju akad nikah yang terkini,dan baju utk pesandingan.warna putih meron
 
Nama: marini binti md yusak
Tarikh: 2009-09-07 15:11:09
seng email gambar2 baju nikah pengantin perempuan dan lelaki terkini
 
Nama: nordiana
Tarikh: 2009-07-30 17:14:02
boleh x e-mail kan koleksi baju tunang terkini..kalau boleh warna krim
 
Nama: tiara
Tarikh: 2009-06-15 06:54:17
i tiada komen...but i nak tanya boleh tak difi beauty & collection pamerkan koleksi hantaran dan tema warna biru terqouise....i amat memerlukan warna tersebut untuk tema wedding day i....tq
 
Nama: IZZATI
Tarikh: 2009-05-22 12:07:38
Apakah pendapat anda sekiranya saya ingin menggunakan warna light pink dan light purple sebagai tema perkahwinan saya?
 
Nama: Zailan
Tarikh: 2009-05-18 14:18:35
Salam. Boleh sy dapatkan gambar koleksi baju tunang. Sebaiknya baju kurung moden yg simple. Dan boleh emailkan sy harga sewa baju tunang + make up? Terima Kasih.
 
Nama: Zailan
Tarikh: 2009-05-18 14:16:16
Salam. Boleh sy dapatkan gambar koleksi baju tunang. Sebaiknya baju kurung moden yg simple. Dan boleh emailkan sy harga sewa baju tunang + make up? Terima Kasih.
 
Nama: ASYKIN
Tarikh: 2009-04-09 14:14:11
BOLEH TLG SAYE EMAILKAN GAMBAR2 BAJU PENGANTIN UNTUK TEMA BIRU & PINK
 
Nama: zula
Tarikh: 2009-03-30 14:36:41
Salam... saya pernah mendapatkan perkhidmatan di Difi Beuty. Mmg berbaloi... harganya murah dan hasilnya mmg memuaskan hati...
 
Nama: siti aishah bt mohd isa
Tarikh: 2009-03-26 20:02:26
lawanye baju niiiiii
 
Nama: Nonie Alias
Tarikh: 2009-03-20 09:45:27
Salam, harap dapat emailkan saya koleksi baju untuk bertunang. Anak saya berkulit sawo matang dan saya ingin kan tema light purple atau kuning air.
 
Nama: SITI AISAH JABBAR
Tarikh: 2009-03-11 09:59:33
Cantik...puas hati dan memang berbaloi ambil d butik ini.
 
Nama: nur aina nira francis abdullah
Tarikh: 2009-03-06 14:37:41
saya amat meminati bidang ini dan ingin sekali utk menceburinya dan saya kagum dgn usaha anda semoga berjaya.
 
Nama: fyd
Tarikh: 2009-02-26 16:23:31
Sy t'tarik dgn koleksi yg ada di butik ini.Boleh e-mailkan sy gubahan hntaran t'kini bertemakan colour biru terqouise.
 
Nama: Zulisma
Tarikh: 2009-02-18 12:55:12
Gambar yang cantik.apa pakej yang ditawarkan untuk gambar pengantin di studio dan berapa harga? adakah untuk gambar sahaja atau untuk pakaian sekali?
 
Nama: mohd zaki bin mazlan
Tarikh: 2009-02-07 20:57:58
emm koleksi yg sangat menarik dan cantik....kalau boleh perbanyakan sikit gambar boleh....
 
Nama: MAYA
Tarikh: 2009-01-13 16:21:55
saya akn berkahwin dan saya becadang untuk mengenakan baju sanding berwarna perak itam jadi saya ingin meminta pendapat tentang pelamin ape yang sesuai dengan baju yang bakal saya pakai nanti
 
Nama: ann
Tarikh: 2008-12-22 21:57:32
saya dalam dilema untuk membuat baju sempena persandingan member saya.sy tak tau fesyen camne yang sesuai.tema purple.leh tlg tak..fesyen camne yang sesuai untuk saya.tinggi 162cm berat 100kg
 
Nama: misah
Tarikh: 2008-12-11 10:58:50
nk tanye ada sediakan pkhidmatan sewa dulang hantaran x?...harga mcm mn?
 
Nama: Hazlin
Tarikh: 2008-12-01 12:58:21
Sy akan nikah pd thn hadapan, blh mybe Jun '09, tema sy warna hijau pucuk pisang + pink, bleh e-milkan gambar dr butik anda utk sy lihat. Sy nk wt alah-alah garden weadding. Thks..
 
Nama: ann
Tarikh: 2008-11-22 12:24:38
sy akn bertunang taun dpn.. bleh bg harga utk bju and makeup.. bleh bggmbr bju utk disewa.. tema sy wane maroon
 
Nama: awexnakal
Tarikh: 2008-11-14 15:51:34
sy ad ken stra thai kler coklat gold.. nk wt bju 2nang taun dpan,tp png x tau nk wat stail aper... nk yg simple2 jek... plz...
 
Nama: Sweeti melly
Tarikh: 2008-11-04 09:21:19
askom,blh hntr bju pengantin yg sesuai dngn bdn saye.........bye2
 
Nama: dessy dellysa
Tarikh: 2008-11-04 09:12:25
pakaian yg sesuai sekali dan wrna yg crh you are cute pasangan sesuai pulak 2 smga bhgia selalu ............
 
Nama: azilah
Tarikh: 2008-10-29 22:04:52
as'kum..saya akan bertunang bln disember ni.blh tak tunjuk jubah yg sesuai utk majlis bertunang.tema saya wana gold dan maroon
 
Nama: aya
Tarikh: 2008-10-29 10:37:09
saya akan bertunang awal bulan satu..boleh emailkan sewa untuk baju bertunang n eksesori.kalo boleh gambar skali.time kasih
 
Nama: aiza
Tarikh: 2008-10-25 10:04:19
boleh tak emailkan saya baju untuk bertunang. saya nie kulit sawo matang.
 
Nama: mia
Tarikh: 2008-10-15 21:21:07
askum,saya akan nikah tahun dpan ini..boleh tunjuk barang2 hantaran..dan boleh tolong cri kan warna yang sesuai..salah satu nya ialah baby purple dan cream
 
Nama: faiza
Tarikh: 2008-10-08 12:32:10
Sy t'tarik dgn koleksi yg ada di butik ini.Boleh e-mailkan sy gubahan hntaran t'kini seperti ala inggeris.
 
Nama: ain
Tarikh: 2008-10-06 11:21:45
askum...sy ingin m'langsungkn majlis p'tunangan sy lps hari raya haji ni..blh x bg sy contoh2 hantaran yg m'narik & baju yg sesuai tuk p'tunangan sy..tema sy merah hati & gold..thanks
 
Nama: ieyka
Tarikh: 2008-09-18 11:31:13
salam..bleh x emailkan saya gubahan hantaran dan baju utk mjlis pertunangan.. tema maroon + gold...A.S.A.P yea..tQ..
 
Nama: alima ahmad
Tarikh: 2008-09-04 11:28:00
Salam..boleh tolong emailkan sy sample2 sewa cadar especially gold or cream color. Pastu hiasan bilik skali yer.. TQVM...
 
Nama: azue
Tarikh: 2008-09-04 11:05:18
saya nak bertunang raya nie dan akan diijab kabul kan thun dpan,boleh tak tunjuk kan barang2 hantaran untuk pertunangan gan perkahwinan? thanks.
 
Nama: aida
Tarikh: 2008-08-27 16:52:56
saya akan diijab kabulkan pada tahun depan tetapi saya tak tahu fasyen apa sekarang...dikawasan saya ramai yang pakai design yang lama kecuali baju gaun dan songket sahaja nampak menarik...boleh tak tunjukan saya design yang terkini???
 
Nama: syuhada
Tarikh: 2008-08-22 13:24:35
saya nak bertunang raya nie,boleh tak tunjuk kan gubahn hantaran dan baju tunang paling terkini. saya nak tahu jenis fabrik yg digunakan..coz saya kena wat sendiri .nak save bajet..
 
Nama: diana
Tarikh: 2008-08-20 13:35:31
saya mau nikah, boleh nggak tunjukan baju nikah saya ama pasangan yang lagi trend saat ini. sederhana tapi mewah, sekalian kerudung ya .makacihnya
 
Nama: roselini zahari
Tarikh: 2008-08-17 14:02:49
saya nak bertunang raya ni...bleh x tunjuk kan contoh baju bartunang yang terbaru dan gubahan tempahan....
 
Nama: lily
Tarikh: 2008-08-08 16:00:47
bleh x hantarkan jubah2 moden terkini sesuai utk majlis pertunangan
 
Nama: aida
Tarikh: 2008-08-06 17:58:25
Blh x email kan koleksi gubahan hantaran yg terkini... tq.....
 
Nama: ummie
Tarikh: 2008-08-05 13:48:19
syer nak nikah bulan 12 nie..leh x emailkan gambar baju pengatin yang terkini.tema warna pink+krim..tq
 
Nama: NORLIEYANA BT ABDUL AZIZ
Tarikh: 2008-07-31 12:55:51
Boleh x htrkan catalog design baju kawen dan pelamain. serta senarai package yang ada
 
Nama: is
Tarikh: 2008-07-31 09:46:18
boleh tak emailkan saya koleksi baju pertunangan.
 
Nama: noor azizah bt hossen
Tarikh: 2008-07-30 17:48:49
saya suka sumernye...tapi leh x tlg emailkan saya fesyen terkini untuk pengantin bertudung tema hijau+putih?terima kasih byk ye.....
 
Nama: eja
Tarikh: 2008-07-29 10:46:37
boleh tak tolong bagi gambar baju tunang dan nikah.. coz saya nk wat majlis tunang dan nikah sekali..
 
Nama: afi
Tarikh: 2008-07-26 15:23:23
sy akan bertunang pd bln 11, blh x tlg bg cadangan ttg bju pertunangan sbb sy agak berisi sdikit. jd blh x saudari emailkan gmbr koleksi bju tunang.. sbb sy terpaksa buat sendiri.
 
Nama: lin
Tarikh: 2008-07-09 12:56:09
bleh tak email package2 yang ader di Difi Beuty n Coleections..
 
Nama: yan
Tarikh: 2008-07-08 14:06:33
sy akan bertunang pd bln 8 ni n tgh survey pakaian yang sesuai untuk mjliis tu..jenis dan cara pemakaian tudung..klu blh nak yg simple n menarik..blh x send foto2 pakaian bertunang?
 
Nama: intaniszcinta
Tarikh: 2008-06-20 16:10:48
saye akan bertunang bln 8 nnt...saye tgh servey baju untk pakai ms ari tunang.....mekap...cara bertudung...gubahan hantaran...leh kongsi ngn sye x semua tu?
 
Nama: yanti
Tarikh: 2008-05-14 15:03:41
A'kum..nak tanya jika saya ambil jurugambar utk hari pernikahan (8.8.08), mlm berinai & bersanding berapakah bayaran yg dikenakan? Majlis saya diadakan Jalan Klang Lama, KL. terima kasih
 
Nama: effa
Tarikh: 2008-05-14 10:52:25
saya nk btunang ujung tahun nie..tema light gold.nak tanya la sal pakej prtunangan,koleksi sewa baju yang bertudung,mekap.. seme berape erkk..leh x tlg send sekali foto hiasan barang hantaran..plizzz...tq
 
Nama: iela
Tarikh: 2008-05-08 09:54:15
blh x antar gambar gambar yang saya komen tadi?saya nak sekarang plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......sekarang saya ngah tunggu nie
 
Nama: iela
Tarikh: 2008-05-08 09:50:19
blh x,tunjukkan gambar-gambar baju pengantin lelaki dan perempuan dan cara dandanan rambut yang sesuai dan pemakaian tudung yang sesuai
 
Nama: Fara
Tarikh: 2008-04-25 08:16:23
Saya tengah servey baju bertunang yang simple, (kurung moden) dan gubahan hantaran kepada pihak lelaki. Boleh saya dapatkan koleksi dari butik anda utk servey?
 
Nama: azie
Tarikh: 2008-04-11 00:38:36
blh tak puan emailkan semua pakej perkahwinan yg disediakan dankoleksi gambar bj pegantin,hantaran,pelamin?bajet 2ribu kebawah..
 
Nama: jajaj
Tarikh: 2008-03-28 15:32:25
boleh x pihak puan emailkan kepada saya semua pakej perkahwinan?saya bajet dalam 3.5k sahaja.masalah saya juga ialah saya di Bentong pahang.ada servis ke?
 
Nama: jajaj
Tarikh: 2008-03-28 15:32:24
boleh x pihak puan emailkan kepada saya semua pakej perkahwinan?saya bajet dalam 3.5k sahaja.masalah saya juga ialah saya di Bentong pahang.ada servis ke?
 
Nama: jaja
Tarikh: 2008-03-28 15:26:59
akum..saya akan berkahwin ujng tahun ini.boleh x pihak puan cadangkan apa warna yang sesuai untuk saya.saya bertubuh kecil dan berkulit sawo matang.takut pilihan kaler x sesuai.tq
 
Nama: riza
Tarikh: 2008-03-24 10:07:08
sya tgh survey bju bertunang yg ala2 jubah moden.ada x?
 
Nama: hana
Tarikh: 2008-03-21 18:54:18
sy tgh survey pakaian pengantin bertudung,blh x tlg emailkn koleksi2 fesyen bertudung utk mjlis perkahwinan sy.tp sy nk yg simple.tema warna light gold.terima kasih.
 
Nama: dila
Tarikh: 2008-02-28 16:36:21
salam..ade x koleksi baju pengantin warna hitam emas?kalo bole fabrik lace atau chiffon..bole hntrkan gmbr x?
 
Nama: mbam
Tarikh: 2008-02-26 09:55:34
askom kak leh x anta emel kat sy koleksi baju yang sesuai untuk baju tunang tp ay nak yang simple jer..
 
Nama: nurul amirah
Tarikh: 2008-02-24 11:40:55
saya rasa pasangan pengantin amat cocok sekali.dan mereka jugak merupakan pasangan yang romantis..akhir kata,i like them,,,memang come lah...sukses always..kalo boleh saya pun nak tau apa rahsia akak...he..he..
 
Nama: kunal
Tarikh: 2008-02-19 16:58:49
assalamualaiku..... cantik menawan menghiasi kedua mempelai.... seni jahitan dan warna yang di tetapkan sungguh persona bila dilihat dari jauh atau pun dekat..
 
Nama: ika
Tarikh: 2008-02-19 15:29:10
Akum..menarik...blh x email kan kat sy set pelamin, hiasan bilik tdo, baju pengantin dengan tema colour purple + pink..thanks..
 
Nama: NABILA
Tarikh: 2008-02-15 14:34:20
BOLEH TLG SAYE EMAILKAN GAMBAR2 BAJU PENGANTIN UNTUK TEMA BIRU & PINK DAN ALAMAT & NO.FON BUTIK TU....SAYE NAK SANGAT2 K TQ
 
Nama: lia
Tarikh: 2008-02-13 12:57:42
Email kan saya pakej harga sewa baju.make up,pelamin,barang2 dan contoh hantaran boleh,saya planing tahun ini berkahwin.. boleh email kan semua tak pakej yg dsediakan.. saya jg nak contoh2 baju pengantin yg terkini.. saya bajert dalam $2500 untuk pakej
 
Nama: ann
Tarikh: 2008-02-12 22:19:00
sy nk tnya pakej untuk pertunangan.. sewa baju, makeup, aksesori,pelamin mini.harga bape erk...klo leh email kn skali ape2 saje yg berkaitan ngn majlis pertunangn ni
 
Nama: Iffa Hanina
Tarikh: 2008-02-12 17:51:21
Email kan saya pakej harga sewa baju.make up,pelamin,barang2 dan contaoh hantaran boleh,saya planing tahun ini berkahwin.. boleh email kan semua tak pakej itu..
 
Nama: saidatulakmal
Tarikh: 2008-02-07 12:39:28
sy nk tnya pakej untuk pertunangan.. sewa baju, makeup, aksesori... mcm mn harga?
 
Nama: syikin
Tarikh: 2008-01-30 12:29:28
my engagement coming this year.. i hope u can send to me tour quote and listing of price.. thank u.
 
Nama: nur
Tarikh: 2008-01-28 10:59:28
boleh tunjukkan saya koleksi baju penganting kaler hijau or cream? begitu juga dengan pelamin yang bertema kan dalam taman....
 
Nama: Nurul Azwa Bt. Amirnudin
Tarikh: 2008-01-26 12:25:54
leh x tolong email kt sy koleksi baju tunang dan pengantin bertudung..klu leh foto hiasan barng hantaran skali..tq..
 
Nama: adleen
Tarikh: 2008-01-18 02:17:19
ada bju dinner x? ellegant,red,black,whte n gold..bley tlg email x..and the cost price for renting
 
Nama: adleen
Tarikh: 2008-01-18 02:17:10
ada bju dinner x? ellegant,red,black,whte n gold..bley tlg email x..and the cost price for renting
 
Nama: elly
Tarikh: 2008-01-17 12:43:54
salam..leh tak emailkan sy koleksi baju tunang serta cara ikatan tudung yang sesuai beserta gubahan hantaran terkini..thanks
 
Nama: faizah
Tarikh: 2008-01-15 10:50:53
nk mintak tolong emailkan koleksi gambar bilik pengantin & koleksi baju pengantin untuk warna emas & silver
 
Nama: Ziela
Tarikh: 2008-01-09 19:17:55
ii..sy bercadang hendak bertunang pada thn ini.tapi tarikh masih belum d tetapkan...masalah sy, sy bbadan besar dan sy tdk tahu bj apa dan warna yg sesuai untuk d pakai pada majlis itu nnt. dan berapa anggaran yang d perlukan sekiranya saya mahu membeli bj pertunang. dan sekiranya mahhu sewa blh ker...bntu saya....plz email me....
 
Nama: zila
Tarikh: 2008-01-02 20:46:03
hi...sy suke sgt dgn warna purple...bole emailkan sy koleksi baju dan juga gubahan hantaran terkini..t.q
 
Nama: areeiyn
Tarikh: 2007-12-31 21:57:18
salam...blh emailkan sy fesyen baju bertunang dan gubahan hantaran terkini,tema pink serta oren. terima kasih
 
Nama: azira
Tarikh: 2007-12-27 16:26:44
amat menarik.. emm boleh tlg hantar email kt saya gubahan hantaran, hiasan bilik tidur dan fesyen baju pengantin terkini. time kasih..
 
Nama: Siti
Tarikh: 2007-12-26 10:53:40
salam...bleh email kan sy fesyen pakaian bertunag??tema warna pink..dan gubahan brg hantaran
 
Nama: ema n norizan
Tarikh: 2007-12-09 16:17:10
kalau boleh banyakkan cikit warna hijau coz sy suka sngt warna hijau cantik sngt2.........................
 
Nama: reen
Tarikh: 2007-12-08 11:38:46
salam...bleh email kan sy fesyen pakaian bertunag??tema warna pink..dan gubahan brg hantaran..
 
Nama: cinta putri
Tarikh: 2007-12-07 13:57:13
wuih bagusnya ya,emailkan ke saya dong model baju nikah 2008
 
Nama: ezzanie
Tarikh: 2007-11-09 11:47:33
leh x email kan gambar koleksi baju tunang yang terkini dan pakej perkahwinan yang dtawarkan dgn harga skali.
 
Nama: julie
Tarikh: 2007-11-01 17:08:00
Salam, tlg emailkan saya gambar & pakej terkini yg difi tawarkan. TQ.
 
Nama: norzaini
Tarikh: 2007-11-01 16:39:36
salam,kak tolong emailkan kpd sy pakej perkahwinan 2008 blh???
 
Nama: HAYATI HASSAN
Tarikh: 2007-11-01 11:49:05
Salam, tolong hantarkan pada saya pakej terkini untuk 2008 boleh?
 
Nama: sherry
Tarikh: 2007-10-03 11:11:17
Boleh saya dapatkan pakej perkahwinan yg disediakan oleh pihak Difi? Saya akan melangsungkan perkahwinan bulan Disember ini.
 
Nama: aida
Tarikh: 2007-09-19 18:01:55
bole email kat saya harga pakej penuh termasuk pintu gerbang, hiasan bilik, pelamin. saya nak warna hijau+ pink ada ke?
 
Nama: ratna
Tarikh: 2007-09-04 10:15:59
bole x email saya gambar baju2 untuk dinner & harga sewa skali..
 
Nama: jepun
Tarikh: 2007-08-29 16:52:45
klu bj camni saya nak sewa,utuk majlis besday ok x?ada x fesyen yg terlatest?
 
Nama: tipah
Tarikh: 2007-08-29 16:49:41
mcm kene kawin paksa jer..await mukatu dok sedih..await kaki tu nak lari ka..kudut je hangpa duani..la ni nak habq mai..lain kali pakaila.waner plangi org lain x wat hangpa dua bleh proposed
 
Nama: wanie
Tarikh: 2007-08-21 13:42:37
akum...saya igtkan nk sewa je bju tunang...x sempat dh nk wat...leh x email kan gambar koleksi baju tunang yang ada ngan harga sekali....
 
Nama: yanie
Tarikh: 2007-08-19 11:57:27
askum..sy pun akan bertunang 31 ogos,tapi baju tak buat lagi..pening2..ade idea baju fesyen apa yg sesuai?thanks
 
Nama: haizah
Tarikh: 2007-07-28 13:19:03
asskum...boleh tak email gambar-gambar baju utk majlis pertunangan
 
Nama: diana
Tarikh: 2007-07-26 13:41:35
menarik..leh anta pakej2 dan harga yg ditawarkan...
 
Nama: Fiza
Tarikh: 2007-07-25 13:21:40
Saya akan berkahwin dalam bln 12@1.. Blh saya tau ada branch dkt jb x.. Fiza jg nak tau pakej utk photographer.. Blhx email kan kpd saya sample baju nikah, kamar pengantin .. Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
 
Nama: sueraya
Tarikh: 2007-07-24 12:16:58
ass'kum, tlg emailkan saye collection baju fesyen terkini..berserta harga yang berpatutan ye...
 
Nama: zai
Tarikh: 2007-07-13 18:24:38
tolong emailkn koleksi gambar pengantin bertudung and than nyatakan harga pakeg perkahwinan yang terbaru.emailkn gambar sekali untuk mudah utk sy booking.plzzz akak...
 
Nama: maz
Tarikh: 2007-07-12 08:12:23
saya akan berkahwin pada disember 2007. bolehkan emailkan harga bagi sepasang bj pengantin,pelamin, make up 1x , hiasan dewan dan photographer serta akoleksi gmbar pengantin bertudung.
 
Nama: Hayatie
Tarikh: 2007-06-27 12:33:31
blh emailkan sy pakej pertunangan dan perkahwinan yang dtawarkan dgn harga skali.
 
Nama: Siti Naza
Tarikh: 2007-06-13 17:47:45
Berapa harga sepasang baju utk bersanding. Saya nak gunakan hari 19/8/2007. Kalau boleh, warna gold atau cream.. dan ada net atau accessori tak?? Dan harga berlainan atau sama.. boleh dapatkan hari ni
 
Nama: SU
Tarikh: 2007-06-13 15:31:14
Berapa harga sepasang baju utk bersanding. Saya nak gunakan hari Sabtu ni 16/6/2007. Kalau boleh, warna hijau atau kuning.. dan ada net atau accessori tak?? Dan harga berlainan atau sama.. boleh dapatkan hari ni
 
Nama: emy
Tarikh: 2007-06-06 12:21:09
emailkan saya harga untuk 1 persalinan persandingan, pelamin, 3 kali makeup dan photographer. jika boleh cepatnye. time kasih.
 
Nama: zura
Tarikh: 2007-05-24 14:07:29
blh emailkan sy pakej perkahwinan yang dtawarkan dgn harga skali.
 
Nama: amoi-meor
Tarikh: 2007-05-02 23:06:16
sendkn sy harga pakej. asap tq
 
Nama: Mazlinda binti Mohd Musanib
Tarikh: 2007-04-27 11:40:27
Saya akan berkahwin pada mei ni. Boleh tak akak bagi gambar koleksi pengantin bertudung dan bilik tidur terkini. Thanks....
 
Nama: farah
Tarikh: 2007-04-25 12:48:44
hai.. hmm sewa cadar pengantin tu rm 50 yerkk... untuk berapa hari? warna hijau muda ada x? saya nak sewa untuk 27 mei ni
 
Nama: shila
Tarikh: 2007-04-23 16:25:54
saya nak tanya kalau nak sewa cadar untuk bertunang berapa ye?saya nak yang simple tapi cantik maybe warna cream ke....
 
Nama: fadzila
Tarikh: 2007-04-12 22:04:24
saya berminat tentang khidmat sewa baju,tempah baju,yg bersesuaian imej bertudung,rawatan untuk muka secara intensif dan badan juga.kindly enclose the charges too.thanks.
 
Nama: nor azliza binti abd rahman
Tarikh: 2007-03-13 16:54:02
saya berminat fesyen bertudung serta cara-cara pemakaiannya tolong send email kat saya
 
Nama: dienur
Tarikh: 2007-02-28 17:47:06
Ade khidmat sewa baju (cross culture) utk dinner?
 
Nama: amilia
Tarikh: 2007-02-22 14:48:23
assalamualaikum, saya nak tahu tentang sewa baju dan charge mekap untuk pengantin bertudung..sent jawapan kat email saya.
 
Nama: KHAIRIYYAH BINTI MD ZIN
Tarikh: 2007-02-22 14:42:49
ASSALAMUALAIKUM.. Puan Nora, saya nak tanya tentang fesyen pengantin bertudung. tolong send e-mail kat saya fesyen2 terbaru.. Ok.. terima kasih.
 
Nama: mar
Tarikh: 2007-01-17 15:20:18
leh email kn pakej perkahwinan yg ditawarkan.
 
Nama: Rima Nordin
Tarikh: 2006-12-22 17:02:04
.berape harga sewa sepasang baju bersanding sahaja? .berape harga pakej yg terendah skali termasuk pelamin?
 
Nama: ejan
Tarikh: 2006-12-05 00:17:09
kalu bajet dlm rm2000,apa pakej yg bole dpt?pas2 kalu untuk pelamin saje brp u caj?
 
Nama: farah hayati hussin
Tarikh: 2006-11-16 18:11:28
berapa harga sewa baju tunang ngan make-up sekali?
 
Nama: ida
Tarikh: 2006-11-10 15:53:16
saya bakal bertunang.tp skrg masih mencari fesyen baju yg sesuai majlis tersebut.berat saya 46 kg.tinggi 165cm.kulit saya sawo matang..boleh pihak pn email kn fesyen bju yg sesuai n warna yg sesuai utk sya.saya memilih tema warna hijau pucuk pisang.
 
Nama: Syima
Tarikh: 2006-10-13 13:44:01
saya berminat utk tahu tentang pakej2 yg ditwrkan oleh butik cik dan harga.
 
Nama: Aidil
Tarikh: 2006-09-27 12:16:16
Saya menetap di gombak ingin bertanya mengenai pakej bersanding yang pihak tuan tawarkan. pakej termasuk photographer. Saya juga ingin tahu jika pihak tuan juga mengadakan perkhidmatan luar lembah kelang (Kelantan)
 
Nama: siti
Tarikh: 2006-09-21 17:08:40
ingin tahu koleksi baju utk betunang yg burtudung
 
Nama: wan zara
Tarikh: 2006-09-13 12:29:14
saya nak tahu dengan lebih lanjut,berapa harga kalau saya nak sewa baju tunang?
 
Nama: che wathy
Tarikh: 2006-09-08 17:43:24
saya bakal bertunang.tp skrg masih mencari fesyen baju yg sesuai majlis tersebut.berat saya 54 kg.tinggi 165cm.kulit saya sawo matang..boleh pihak pn email kn fesyen bju yg sesuai n warna yg sesuai utk sya.
 
Nama: ziela
Tarikh: 2006-09-07 14:44:41
saya ader kemusykilan..saya bakal bertunang.tp skrg masih was-was untuk mencari bj untuk majlis tersebut.berat saya 57 kg.tinggi 166cm.kulit saya sawo matang..harap pihak tuan dpt membantu
 
Nama: nurain binti abdul karim
Tarikh: 2006-09-04 15:21:10
kalo boleh tolong email kan pada saya baju untuk bertunang sekali...saya berbadan besar...tinggi cuma 143 dan berat dalam 62kg. saya mempunyai masalah dalam memilih pakaian.
 
Nama: nurain binti abdul karim
Tarikh: 2006-09-04 15:18:47
saya just nak tau kalo pakaian untuk akad nikah sahaja berapa? kalo boleh saya nak tau awal
 
Nama: rosniza bt abd. rashid
Tarikh: 2006-08-23 13:40:26
boleh e-mailkan saya fesyen baju akad nikah terbaru
 
Nama: ieda-lin
Tarikh: 2006-08-16 16:51:45
berapa harga sewa baju tunang ngan make-up sekali?
 
Nama: SHA
Tarikh: 2006-08-16 13:52:12
boleh saya tau lebih lanjut untk sewa baju tunang
 
Nama: qistina
Tarikh: 2006-07-24 17:38:40
hai....i nak tanya u mengenai baju akad nikah n tunang.Boleh tak u email kat i contoh baju.thank
 
Nama: eida
Tarikh: 2006-07-21 15:09:24
ada tak menawarkan pekej bagi orang yang berbadan besar.saya mempunyai masalah badan besar
 
Nama: hidayah
Tarikh: 2006-06-28 15:38:36
bape harge makeup untuk majlis pertunangan
 
Nama: hidayah
Tarikh: 2006-06-28 15:24:29
bape harge makeup untuk majlis pertunangan
 
Nama: lyn
Tarikh: 2006-05-20 11:26:12
Nak tanya harga untuk :- 1. Pelamin 2. Sepasang baju bersanding,sepasang baju malam berinai,sepasang baju nikah,gown & kot 3.mekup 3X 4.aksesori 5.hiasan bilik tido
 
Nama: Ida
Tarikh: 2006-04-28 07:56:13
Nice. Cuma saya nak tanya harga pakej 1. kalau saya nak sepasang baju bersanding (l/p), 3 pasang pakaian daerah, jurugambar berapa ya? 2. Kalau pelamin sahaja berapa ya? 3. Kalau sewa cadar bilik pengantin berapa? 4. Kalau pakej paling murah tu ada ape je yek. Aksesori mcm pintu gerbang ada sekali ke? 5. Boleh emailkan pakej yg murah tak? Budjet dlm seribu ke bawah. 6. Boleh ke kalau nak sewa kerusi pelamin aje.
 
Nama: aishah
Tarikh: 2006-04-27 21:28:58
a'kum... bley tak pn nora e-mailkan aishah pakej dr difi beauty & collection.
 
Nama: yana
Tarikh: 2006-04-18 15:02:37
baguslah tempat nie kwn sayer kater srvice dier bagus
 
Nama: lin
Tarikh: 2006-04-05 12:08:16
leh bagi kite harga makeup untuk bertunang tak..lagi satu ada buat sewaan cadar?
 
Nama: liza
Tarikh: 2006-03-30 09:02:00
background terlalu suram menyebabkan suasana kurang menarik dan menjadikan keindahan baju pengantin kurang terserlah
 
Nama: linda
Tarikh: 2006-03-27 21:31:57
nak tau caj transport ke paya jaras, sg buloh
 
Nama: Ima
Tarikh: 2006-03-27 14:48:55
sy nk tahu charge transport ke sepang,selangor berapa??
 
Nama: wan rosmida
Tarikh: 2006-03-24 16:52:19
akum. saya nak tahu. jika saya hanya nak sewa 2 pasang baju perempuan sahaja, berapa harganya. kain jenis lace @ chiffon warna gold dan light blue
 
Nama: rosni binti baharudin
Tarikh: 2006-03-24 16:46:36
nak tahu pakej perkahwinan yg ditawarkan bg budget RM 1500. kalo majlis saye diadakan di pahang berapa caj yg dikenakan.
 
Nama: Shamil Hartini
Tarikh: 2006-03-22 10:56:03
Nak tahu pakej bg budget 2000 termasuk jurukamera
 
Nama: Shamil Hartini
Tarikh: 2006-03-17 13:24:25
Nak tahu pakej perkahwinan yang ditwrkan bagi budget RM 1700
 
Nama: saidah
Tarikh: 2005-03-20 00:42:17
nak tahu harga fotografi