Gubahan Hantaran Bunga ~ Difi Beauty ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Difi Beauty & Collections
2022-1, Bangunan Dato Hj Suhaimi
Jalan Bandar Dalam S
51100, Sentul
Kuala Lumpur
Hubungi : nora mohd nor
Telefon : 03 4043 2237
Handphone 012 396 5802
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
Salun kecantikan dan andaman pengantin. Antaranya
  • - rawatan muka & badan,
  • - menjual produk kecantikan,
  • - solekan & dandanan rambut,
  • - pelamin,
  • - perhiasan bilik tidur,
  • - sewa baju pengantin (songket, lace, chiffon dsb),
  • - gubahan hantaran & dulang hantaran,
  • - gubahan bunga telur,
  • - fotografi & video.

Beritahu Kawan mengenai Difi Beauty & Collections

Pelbagai warna serta jenis kot & gaun untuk majlis potong kek atau sesi fotografi.  Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.  Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai & pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.  Kami menyediakan pelbagai persalinan daerah seperti        -       pakaian cheong sam           -       India (sari atau lengga)          -       Balqis           -       jawa, minang          -       melaka (sanggul lintang)           -       puteri perak,           -       cik siti wan kembang     dan sebagainya sesuai untuk pengantin bertudung atau tidak bertudung dan boleh dipilih sama ada perseorangan atau berpasangan. Pelbagai koleksi pelamin ada disediakan termasuk yang terbaru yang menggunakan besi kerawang dan kubah mengikut pilihan warna anda  Pelbagai jenis gubahan hantaran disediakan mengikut permintaan & kemampuan anda.
Pelbagai jenis gubahan hantaran disediakan mengikut permintaan & kemampuan anda.
Klik untuk gambar lagi besar
Gubahan Hantaran Bunga

Pelbagai jenis gubahan hantaran disediakan mengikut permintaan & kemampuan anda.


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: sri hidayah
Tarikh: 2012-07-21 23:31:05
cantik
 
Nama: MAZNAH
Tarikh: 2011-12-26 10:39:22
GAMBAR DI BLOG NI X KELIHATAN PUN...BERKALI2 DIKLIK
 
Nama: ila
Tarikh: 2011-11-18 23:29:24
Nk tny r kak..Agak2 akk der simpan ke koleksi foto pengantin pelanggan yg lame2 nyer?
 
Nama: IKA
Tarikh: 2011-11-11 09:58:34
blh emailkn kt sye conth fesyen yg rngks untk pertunangan..jz bju kurung y simple...n tudng yng ssuai.. n.. makeup yng simple...ok..tq..tema merah+putih+hitam
 
Nama: fatimah
Tarikh: 2011-10-15 13:51:02
nk cari baju ug bertemakan aura bunga untuk lunch
 
Nama: sham
Tarikh: 2011-10-12 19:50:50
Salam Saya ingin bertanya mengenai gubahan sirih junjung, berapa anggaran kos dan cara mengambil? Majlis saya pada 19.11.2011 dan berada di ampang sekian terima kasih -sham-
 
Nama: malisa aziz
Tarikh: 2011-09-05 14:49:30
salam..blh tlng emailkn cara gubahan-gubahan hantaran yg simple.klo blh sy nk wt sndiri.
 
Nama: Ros
Tarikh: 2011-07-19 13:24:42
salam blh email gubahan untuk warna biru+putih @ oren+putih.tq
 
Nama: liza
Tarikh: 2011-04-20 12:41:54
boleh tak emailkan dekat sy contoh gubahan hantaran tema oren hitam design terkini
 
Nama: nurul azizi
Tarikh: 2011-03-25 01:36:59
boleh tlong anta contoh2 hntaran btunang yg cntik warne silver merah
 
Nama: tony erlangga
Tarikh: 2011-03-23 01:59:44
tlng dong gmbr2 sungkem pngantin kirm ke fb aq
 
Nama: nuriko
Tarikh: 2011-03-05 17:50:36
bleh x post contoh hntaran tema kuning putih kt fb saya..
 
Nama: Marhaini Bt Marzuki
Tarikh: 2011-02-28 14:15:57
boleh email kat saya contoh gubahan tema colour hijau muda. kalau boleh yang ringkas tapi menarik. saya nak buat untuk majlis pertunangan.
 
Nama: NOOR
Tarikh: 2011-02-21 18:06:18
BOLEH EMAIL KAN SAYA CONTOH BARANGAN TUNANG YANG RINGKAS TAPI CANTIK TEMANYA KUNING+PUTIH
 
Nama: ana rose
Tarikh: 2011-02-17 22:08:57
salam.sy nak bertung bulan 3 ni.bleh x tlong email gambar baju tema putih+silver sekali dgn contoh set hantrn
 
Nama: farahana
Tarikh: 2011-02-11 01:14:36
salam blh email gubahan untuk warna oren+putih @ oren+hitam.tq
 
Nama: azah
Tarikh: 2011-02-08 20:24:20
Tolong emailkan harga untuk set pertunangan termasuk baju (silver+peach), make up, pelamin, gubahan hantaran. tq klu blh sy nak tgk gambar sekali...
 
Nama: suhaili
Tarikh: 2011-02-01 11:08:32
salam,leh tlg berikan contoh cara gubahan kain persalinan dan gubahan sejadah n AlQuran..terima kasih
 
Nama: yan
Tarikh: 2011-01-23 17:05:35
blh tolong hantarkan contoh gubahan hantaran perkahwinan yang bertemakan kuning...dan gubahan hantaran bertemakan hijau.. ~terima kasih~
 
Nama: suhaila
Tarikh: 2011-01-16 20:29:12
tolong hantarkan..contoh gubahan hantaran perkahwinan yang bertemakan..krim hijau..tq
 
Nama: azy
Tarikh: 2011-01-12 17:36:50
bleh x send cth gubahan hantaran pertunangan yg exclusive warnanye...cth itam gold,gold putih ke...
 
Nama: noor zarina
Tarikh: 2010-12-26 12:56:08
slm... bleh x emailkan saya contoh hantaran perkahwinan kombinasi colour biru+silverdan pink...tq
 
Nama: azue
Tarikh: 2010-12-23 22:50:54
saya bakal berkahwin tahun depan...saya dh memilih warna tema gold n light cream..boleh x tunjukkan contoh baju pengantin yg warna seperti ini....dan boleh tak untu hantaran saya masukkan warna maroon+cream...supaya xsedondon sgt dgn baju...ape pendapat pengantin?
 
Nama: ruby
Tarikh: 2010-12-16 11:09:45
salam..blh tlng bgi cnth/sampel hantaran tunang untk kaler merah n gold(emas)..something yang menarik dan lain dari yg lain. n satu lagi senarai barangan untuk merisik/bertunang. TQ :-)
 
Nama: rohana mohd sa
Tarikh: 2010-12-10 12:38:33
ade brach di johor bahru?
 
Nama: norhidayah
Tarikh: 2010-11-12 23:42:54
slm.. blh tlg bg cadangan tk mcm mana sy nk wat hantaran tunang tuk adek sy..tema merah putih..guna bakul..nk ringkas tp sweet dn menarik.. trima kaseh..
 
Nama: wawa
Tarikh: 2010-11-02 00:03:00
slm..email kn sy pelamin utk btunang dgn brg hantaran warna purple putih dn purle terng n gelap
 
Nama: nadzrey
Tarikh: 2010-10-21 13:35:35
saya nak tengok jenis2 barangan hantaran perkahwinan..dan contoh2 gubahan simple dan moden..untk perkahwinan saya
 
Nama: norbaizura binti che\' embi
Tarikh: 2010-09-26 11:00:20
saya perlukan contoh gubahan pertunangan untuk bln 10 ni.
 
Nama: siti diyana binti ismail
Tarikh: 2010-09-21 21:22:10
alhmdllh,dengan adanya laman web pengantin.com ini dapat membantu saya dlm membuat gubahan hantaran tuk perkahwinan saya nanti...
 
Nama: Nurul Ain
Tarikh: 2010-09-06 16:06:31
Salam.... nk thuw tntng full package. TQ
 
Nama: anis
Tarikh: 2010-08-24 13:46:52
boleh tolong hantar contoh baju pengantin Oren Hitam ke fb saya...
 
Nama: imah
Tarikh: 2010-08-22 11:18:11
cantik....bleh bg sy cara untuk gbhnye...
 
Nama: Nizam
Tarikh: 2010-08-04 22:59:46
Apa senarai barang untuk merisik dan bertunang?.. Boleh bagi saya senarai barang-barang tak?
 
Nama: ira
Tarikh: 2010-08-03 07:11:26
ms, boleh x tolong hantarkan contoh gubahan bunga hiasan bekas hantaran untuk tema kaler pink + puteh?...yg x terlalu serabut, simple but nice... xtau la combination kaler bunga yg sesuai ... tq..
 
Nama: ira
Tarikh: 2010-08-03 07:08:58
ms, boleh x tolong hantarkan contoh gubahan bunga hiasan bekas hantaran untuk tema kaler pink + puteh?...yg x terlalu serabut, simple but nice... xtau la combination kaler bunga yg sesuai ... tq..
 
Nama: myra
Tarikh: 2010-08-01 17:06:22
blh x tlg email tema pink silver @ pink hitam?
 
Nama: nurul
Tarikh: 2010-07-25 11:53:34
boleh tolong hantar contoh baju pengantin hitam putih ke fb saya....
 
Nama: nadia
Tarikh: 2010-07-22 15:26:23
saya bakal bertunang lepas raya thn ni..blh x anta tema hantaran kaler putih,merah hati n peach..lg satu contoh brg hantaran dan gubahan nya sekali..
 
Nama: irma
Tarikh: 2010-07-10 00:29:02
saya bkl bertunang pada awl tahun depan... bleh x bagi saya senarai brg2 hntaran untuk kedua blah pihak...n saya keliru dengan pilihan tema untuk baju n hantaran..... saya nk lain dari yg biasa org pakai
 
Nama: nurulain
Tarikh: 2010-07-06 11:10:25
blh x hantar tema hantaran oren & hitam
 
Nama: daklynn
Tarikh: 2010-06-18 21:25:46
hye...sy nk brtung bln 10 nie...if x kberatan...bley x tlg sy give any idea bout hantaran n pakaian yg sesuai ptt sy pki...tema soft pink + white..simple but nice...tq
 
Nama: myra
Tarikh: 2010-06-11 14:40:43
sangat cantik
 
Nama: ila
Tarikh: 2010-06-10 14:54:38
Boleh emailkan sy contoh barangan hantaran konsep putih+ hijau
 
Nama: cahaya
Tarikh: 2010-06-08 11:40:49
sy akan berkahwin bulan oktober nanti,sy inginkan tema hitam dan putih.tunjukkan sy contoh gubahan hantaran pihak perempuan dan warna apakah yg sesuai untuk bersanding dgn tema hitam dan putih
 
Nama: WAN MOHD HAKIM B. WAN HUSSEN
Tarikh: 2010-05-27 09:43:43
gubahan yang sangat cantik> . . . . .
 
Nama: dania
Tarikh: 2010-05-25 16:23:58
tlg emailkan gmbar2 gubahan telekung yang simple dan senang.... tq
 
Nama: linda
Tarikh: 2010-05-21 15:56:27
tolong emailkan contoh2 barang2 hantaran pertunangan & yg sepatutnya yang warnanya bertemakan warna putih krim. tq very much...
 
Nama: MARDIANA
Tarikh: 2010-05-21 14:48:36
Boleh emailkan sy contoh hantaran pertunagn konsep putih+ gold
 
Nama: NOR
Tarikh: 2010-05-11 08:56:45
bley x tlg emelkan sy cntoh hantaran pertunangan untuk pihak lelaki,,,dan klo bley cara gubahan 2 skali,,teringin nk buat sendiri,, tema coklat+cream thanks,,=)
 
Nama: aini
Tarikh: 2010-05-07 00:02:49
boleh tak emailkan saya contoh2 gubahan hantaran dan cara2 membuatnya sekali.pasal warna tak kisah warna apa2 pun
 
Nama: sue
Tarikh: 2010-05-06 17:21:27
BOLEH X EMAILKAN CONTOH2 HANTARAN TEMA HITAM + SIVER OR HITAM + PUTIH..tq
 
Nama: eda
Tarikh: 2010-05-06 15:40:26
boleh x emailkan saya contoh2 gubahan hantaran bertemakan purple + putih utk majlis bertunang
 
Nama: NORA
Tarikh: 2010-04-20 14:58:47
BOLEH X EMAILKAN CONTOH2 HANTARAN TEMA HITAM + SIVER OR HITAM + PUTIH..tq
 
Nama: noor aini
Tarikh: 2010-04-16 13:09:01
gubahan sungguh memuaskan dan menarik
 
Nama: mumtaz begum binti nahur ghani
Tarikh: 2010-04-09 00:59:58
everyday is a new episode for our life the flowers also is the reason to reunithe our mine to the new life...make oue hearth bloom as flowers...no commens from me..
 
Nama: tet band
Tarikh: 2010-04-01 13:21:39
cantik
 
Nama: nieda
Tarikh: 2010-03-31 21:45:14
bole tolong emailkn pada saya gubahan hantaran bertemakan warna hijau+crem,TQ
 
Nama: zurazaly
Tarikh: 2010-03-25 16:21:42
boleh x emel kat sy tema warna klabu dan oren atau guhaban yg sesuai untuk di padankan dengan warna grey/klabu
 
Nama: zaza
Tarikh: 2010-03-24 09:48:35
tolong email cnth2 gubahan hantaran masakini tema warna putih and gold or putih dgn very soft pink....saya nak bertunang bulan 6 ni tapi takder idea lagi
 
Nama: ara
Tarikh: 2010-03-20 21:08:35
Saya nak bertunang bulan 4 ni.tapi sy nak gubah mengunakan bunga hidup.saya nak tahu cara gubah bunga hidup.untuk tahan lama.sekarang cuaca panas tak layu ke kalau kt gubah awal...boleh email untuk sy tips2nye
 
Nama: NORHAYANI
Tarikh: 2010-03-19 11:21:47
BOLEH TAK EMAILKAN SAYA GUBAHAN HANTARAN WARNA OREN + HITAM..TQ
 
Nama: NURUL RINA
Tarikh: 2010-03-05 14:11:39
tlg emel kan sy gubahan sirih junjung y terkini n koleksi baju kurung moden untuk majlis pertunangan terima kasih.
 
Nama: shima
Tarikh: 2010-03-02 10:23:26
simple...boleh tak kirimkan saya gubahan hantaran bagi coklat???plz emailkan pd saya secepat mungkin sebelum khamis ni...tq :-)
 
Nama: ruby
Tarikh: 2010-03-01 10:57:21
salam... saya nk bertunang dl mase terdekat ni ni... boleh x tolong email kn cara nk buat gubahan hantaran untuk pihak lelaki bertema kn cream + merah.. terima kasih
 
Nama: NAJIAH
Tarikh: 2010-02-25 10:59:37
bleh tak tlong emailkan cara2 membuat hantaran dan contoh gubahan untuk lelaki warna merah @ krim
 
Nama: eila
Tarikh: 2010-02-25 10:23:07
bley x emailkan sy cm mana nk gubah telekung ?
 
Nama: dewi
Tarikh: 2010-02-21 20:02:07
boleh tau cara membuat hantaran sederhana tapi kombinasi dengan bunga.
 
Nama: diede
Tarikh: 2010-02-20 23:43:48
saya berminat untuk membuat gubahan hantaran sendiri untuk majlis pertunangan & perkahwinan saya.boleh tak email kn cara2 & barang yg diperlukan...tqvm
 
Nama: Norzawani
Tarikh: 2010-02-13 17:19:32
Blh tak emel kn sy contoh gubahn hantaran warna hitam silver untk lelaki. Kalau boleh skali ngan cara membuat n bahan2 yang dperlukn.
 
Nama: fiza
Tarikh: 2010-01-28 17:48:24
blh x emil kn contoh gubahan hantaran wrne gold unt perempuan n wrna cokelat untk lelaki.
 
Nama: zura
Tarikh: 2010-01-20 11:09:40
tolong emailkan contoh gubahan hantaran untuk color gold.
 
Nama: nana
Tarikh: 2010-01-19 16:42:06
saya nk bertunang bulan 2 ni...sye ingin minta tlg beri contoh gubahan yang cantik tapi ringkas...saya tiada pengalaman dlm membuat hantaran...tema hijau utk lelaki.. coklat gold utk sye..
 
Nama: zubaidah zukifli
Tarikh: 2010-01-15 22:05:35
saya nak bertunang dlm bln 2 nie leh x tolong tunjuk kan cara gubah hantaran yang simple tapi menarik dan cntik..warna ungu cair..
 
Nama: Hasdzlina Ahmad
Tarikh: 2010-01-14 14:49:49
awat boh satu ja gambak sirih junjung nii saya ingin cuba lain kot kot da yg lebih tkini.......
 
Nama: putri
Tarikh: 2010-01-08 12:51:23
salam..well done..very nice.. sy nk mntk jasa baik,sendkan kat sy cara2 utk mengubah hantaran perkahwinan tema yg di pilih kuning di raja. termasuk skali pakaian pengantin dgn tema warna yg sama.tqvm.
 
Nama: ainnur
Tarikh: 2010-01-04 12:45:46
blh saya dapatkan contoh2 bunga stokin untuk hantaran pertunangan.. trima kasih
 
Nama: Asmah
Tarikh: 2010-01-04 11:25:50
Boleh tolong saya sendkan cara-cara untuk membuat gubahan hantaran. Tema hantaran merah terang dan hitam. ok..terima kasih.
 
Nama: Norizan binti Azis
Tarikh: 2009-12-30 19:43:33
cantik & kreatif
 
Nama: intan diana raziff
Tarikh: 2009-12-30 16:58:06
tlg emailkan saya gubahan hantaran yg simple,menarik n senang nk buat..kerana sya sudah ketandusan idea..
 
Nama: wani
Tarikh: 2009-12-23 12:56:39
salam...sy nk tau brape jumlah minima yg diperlukan ntuk melangsungkan ssuatu mjlis perkahwinan...
 
Nama: syad
Tarikh: 2009-12-21 16:08:12
saya berminat untuk membuat hantaran gubahan hantaran sendiri untuk perkahwinan saya
 
Nama: ayu
Tarikh: 2009-12-19 08:43:20
salam..tolong email kan hntran,pelamin dan bilik pengantin yg bertemakan pink n black.....sesuai x gabungan warna tu...atau warne merah n black
 
Nama: Saedah binti Hanikal
Tarikh: 2009-12-17 20:17:05
aslmkm,,saya akan bertunang januari 2010..tolong emailkan kat saya contoh-contoh gubahan yg simple tp cantik.
 
Nama: NORZILA BINTI MOHAMAD DZAHIR
Tarikh: 2009-12-01 15:11:30
CANTIK-CANTIK GUBAHAN YANG DI TUNJUKKAN,CUMA PERBANYAKKAN LAGI JENIS GUBAHAN
 
Nama: Nur Ain
Tarikh: 2009-11-13 12:37:37
askum..nmpak cntik n rgkas
 
Nama: dhiya
Tarikh: 2009-11-10 00:10:08
bulan 7 tahun depan sy nk melangsungkan perkahwinan.. sesuai x klu sy nk majlis bertemakan merah dan hitam? baju pn gabungan warna yg sama.. dan boleh x hantarkn contoh baju dan hantaran sekali.. plzzz..
 
Nama: zimah
Tarikh: 2009-11-01 23:18:59
boleh tak emelkan kpd saya gambar hantaran dan baju pengantin warna hijau pink dan putih.sesuai tak saya gabungkan warna ini
 
Nama: nurcahaya
Tarikh: 2009-11-01 16:14:17
saya akan berkahwin pada mac 2010. dan memilih tema pelamin warna oren pinang masak.blh tak tlg cadangkan kat saya warna baju apakah yang sesuai utk tema ini. saya ingin sekali meggayakan baju gabungan warna biru dan putih. adakah ianya sesuai? dan tlg sendkan gambar2 utk baju yang sesuai dengan tema yang sy pilih ini..saya mohon dapat la anda semua bantu saya secepat mugnkin kerana saya ingin menempah makndm. terimakasih
 
Nama: ailyn
Tarikh: 2009-10-31 15:00:48
cantik mnarik tertarik ... leh x share idea gubahan hantaran gold pink? EMel gmbr2 2 kat emel sy k tq jsmu diknang..
 
Nama: diyana bt.mohamad saarani
Tarikh: 2009-10-22 11:41:04
salam,boleh tlog send gambar bilik pengantin warna maroon n krim@gold...TERIMA KASIH
 
Nama: muaz
Tarikh: 2009-09-27 12:07:08
Salam...suke tema hantaran biru putih.. leh bagi cth hantran ke email saye k..thankz..nak guna bekas mengkuang...
 
Nama: wawa
Tarikh: 2009-09-10 00:00:29
salam,boleh x hantar contoh-contoh hantaran warna pink.
 
Nama: AZURA
Tarikh: 2009-09-08 12:29:24
salam...boleh x bg sy contoh hantaran tema hitam putih...emailkan gambar2 tersebut ke alamat emel sy..tq
 
Nama: yana
Tarikh: 2009-09-03 11:36:00
salam,bleh bagi sy contoh wat hantaran yang terkini dalam email.plzzzzz..makasih
 
Nama: watie sentul
Tarikh: 2009-09-02 13:24:17
betul gak...kalu bole naik taraf c'kit butik 2... baru ramai pelanggan nk datang...
 
Nama: cantiq
Tarikh: 2009-09-02 13:18:44
TAK LAWA LANSUNG....FESYEN LAMA.... BUTIK PON KOTOR...
 
Nama: fauzan
Tarikh: 2009-08-31 06:35:44
bley x email kat sy cara2 nak gubah bunga plez........
 
Nama: fiza
Tarikh: 2009-08-29 12:20:57
hI! nak tanya sket..ada wat gubahan guna rotan tak?bukan apa, nak compare design & price. jumpe 1 kat rotanexotica.blogspot.com.EXOTIC! rare gitu..
 
Nama: winura
Tarikh: 2009-08-27 15:12:50
tahun depan kakak laki-laki saya menikah. saya diminta untuk merias hantarannya tapi saya cuma bisa yang itu-itu saja. tolong dung bantu saya emailkan cara-cara membuat hantaran pengantin yang bagus. sebelumnya makasih
 
Nama: aishah
Tarikh: 2009-08-27 14:19:46
salam...pas raya ni anak sy akan btunang.bleh x send kn sy cara2 nk gubah hantaran untuk majlis pertunangan.
 
Nama: ZUE
Tarikh: 2009-08-20 15:43:17
Ble kita berkongsi cara dan jenis untuk mengubah hantaran pertunangan dan perkahwinan lantaran saya cuba untuk menyediakan hantaran pertunangan adik saya.
 
Nama: NANA
Tarikh: 2009-08-19 15:59:48
CANTIK NMPK FRESH LAA...
 
Nama: nor rasyidah anis
Tarikh: 2009-08-19 10:24:06
salam...pas raya ni sy akan btunang.bleh x send kn sy cara2 nk gubah hantaran untuk majlis pertunangan.sy btol2 buntu nk siapkan hantaran.tambahan pula keluarga pihak lelaki jauh dan meminta pihak kami menyediakan hantaran intuk kedua dua pihak.
 
Nama: Eyna
Tarikh: 2009-08-13 13:26:52
gubahan sirih junjung nie cantik..ade contoh yg lain tak?
 
Nama: azwa
Tarikh: 2009-08-09 13:46:02
salam.. saya akan melangsungkan majlis perkhwinan saya pada awal 2010,,so bleh tak send kan saya contoh2 gubahan hantaran color merah n putih.. tq
 
Nama: iris
Tarikh: 2009-08-06 22:00:43
ingin menggubah hantaran sendiri terdiri dr bekas jenis cengkerang
 
Nama: haliza abdullah
Tarikh: 2009-07-31 17:24:50
nak belajar gubahan untuk hantaran
 
Nama: june
Tarikh: 2009-07-22 13:26:42
hi...hujung tahun nie adik saya akan bertunang dan sya yg akan membuat hantaran bertunang sendiri...boleh tlg sendkan cara gubahan tuala,sejadah,kain pasang,coklat dan buah-buahan.terima kasih...
 
Nama: yana
Tarikh: 2009-07-22 09:13:50
salam.. ble tolong hntr cnth gubahan hantaran tunang bertemakan gabungan warna pink dan hitam.. tq
 
Nama: mia
Tarikh: 2009-07-15 13:21:17
askum.......leh tak tlg sendkan pada sy cara utk wat hantaran tuala, kain pasang, telekung, sejadah, jam tangan serta beg tangan yg simple n menarik. sy berharap sgt pertolongan nie.........terima kasih..
 
Nama: lynda
Tarikh: 2009-07-14 20:30:48
nk tnye pasal nk gubah brg2 hntaran
 
Nama: mira
Tarikh: 2009-07-13 11:03:17
askum.......leh tak tlg sendkan pada sy cara utk wat hantaran tuala, kain pasang, telekung, sejadah, jam tangan serta beg tangan yg simple n menarik. sy berharap sgt pertolongan nie.........terima kasih..
 
Nama: khairul
Tarikh: 2009-07-11 20:28:34
askum, bleh tak hantar sample hantaran untuk bertunang. biar simple tapi cantik.. dan tolong senaraikan barang yg patut saya berikan pada pihak perempuan. please sangat3...
 
Nama: cty
Tarikh: 2009-07-05 16:13:48
salam.. boleh hntrkan cnth gubahan hntran untuk mjlis pertunangan. terima kasih
 
Nama: reez
Tarikh: 2009-07-02 13:10:17
bole tunaikan permintaan saya baju yang sesuai di pakai pada hari pertunangan saya nati.tema silver merah. dan tolong bg idea untuk buat gubahan pada hantaran bg pihak lelaki.. bj pasang,kain pelikat,sejadah,tuala,songket,coklat,potpuri.tlg la bagi gambaran pada saya.tq........emailkan k.....
 
Nama: RISALNUN
Tarikh: 2009-07-01 12:11:32
tlg carikan saya warna baju pengantin merah + hitam
 
Nama: Nurhidayah
Tarikh: 2009-07-01 10:58:21
tolong emailkan saya gambar pakaian nikah & pelbagai gubahan untuk sirih junjung dll. Tema silver. Tq.
 
Nama: shikin
Tarikh: 2009-06-30 11:19:57
tengah bingung..tolong sy email kan pakaian pengantin & hantaran yang wane nye light green & pink. pls give quotation ye...
 
Nama: nurin
Tarikh: 2009-06-26 09:41:04
salam hai best juga blog ni blh x e-mail sy sample gmbr hantaran colour gold.12 july ni sy nak bertunag
 
Nama: marinah
Tarikh: 2009-06-25 13:58:52
sy perlukan contoh hantaran kawen yg bersesuaian dengan tema silver. warna aper yg boleh menaik kn seri hantara dsamping tema baju n pelamin silver
 
Nama: lynna padang balang
Tarikh: 2009-06-23 12:22:04
salam,difi beauty ada menyediakan perkhidmatan tarian tradisional untuk majlis saya bulan 11 nie?
 
Nama: Zue
Tarikh: 2009-06-23 11:56:47
Salam..Blog nie bgus utk bkal pengantin yg nak buat mjlis..Nak mntk tlg selesaikan msalah sya..Sya nk buat gubahan utk hntaran 2nang kpd pihak lelaki..brg2nye cicin,songkok,kain plekat,Al-quran,sejadah,set perfume dan kasut..Warna tema sya hitam N pink pekat..Sya msih binggung nie,,Plezzz
 
Nama: anne
Tarikh: 2009-06-17 22:21:31
askum.......leh tak tlg sendkan pada sy cara utk wat hantaran tuala, kain pasang, telekung, sejadah, jam tangan serta beg tangan yg simple n menarik. sy berharap sgt pertolongan nie.........terima kasih..
 
Nama: aliya
Tarikh: 2009-06-14 14:56:56
ruangan ini bagus bagi persediaan bakal pengantin. blh tlg e-mel kan sy mengenai persediaan utk bertunang? tq
 
Nama: uda
Tarikh: 2009-06-13 13:29:10
tlg email saya, cth pakaian pengantin & hantaran yang wane nye ijau+pink.
 
Nama: dalina
Tarikh: 2009-06-10 18:25:41
akum....... tlg sendkan pada sy carax utk wat hantaran tuala, kain pasang, telekung, sejadah, jam tangan serta beg tangan yg simple n menarik. sy ngan suami tgh cr carax nak watnya utk perkahwinan adik awl bln depan...... klu blh termasuk cara wat sirih junjung sekali. berharap sgt pertolongan nie............ tq
 
Nama: anyss
Tarikh: 2009-06-10 16:51:58
salam..sy akn berkahwin x lama lg..blh tlg emailkan cara mengubah hantaran perkahwinan spt tuala.telekung dll...
 
Nama: Lyndia Masdiana bt. Madali
Tarikh: 2009-06-08 10:13:55
Saya nak tahu contoh-contohan hantaran perkahwinan.
 
Nama: iera
Tarikh: 2009-05-19 15:02:50
sya nk brtanya tntng gubahan hantaran prtunangn bpe dgn make up??
 
Nama: FIEZA
Tarikh: 2009-05-18 15:03:50
Saya nak dapatkan harga baju & make-up untuk majlis pertunangan
 
Nama: yatie
Tarikh: 2009-05-13 14:34:39
AKUM, SYA NAK BERTUNANG. BOLEHKAH SYA TAHU ANTARA PERSEDIAAN AWAL DAN JUGAK BARANG HANTARAN YANG PERLU. HANYA SEBAGAI PANDUAN.....
 
Nama: amy
Tarikh: 2009-05-06 13:15:35
sy nk cth gubahan hantaran mkanan bertemakan warna biru-putih utk mjlis pertunangan.tlg emailkan sy cth & cr2nya
 
Nama: Elly
Tarikh: 2009-05-02 17:48:40
sy nak contoh hijau putih dan biru putih
 
Nama: huda
Tarikh: 2009-05-01 12:53:04
i nk contoh hantran merah putih...n care nk buat nye sekali
 
Nama: rYnn'z
Tarikh: 2009-04-29 13:23:37
plz email pd i contoh utk gubahan hantaran PINK,WHITE utk majlis perkahwinan i...thanx.
 
Nama: az
Tarikh: 2009-04-28 17:00:42
gubahan hantaran keluaran butik anda tidak menarik..terlalu serabut.mungkin akan ada gubahan yang lebih menarik
 
Nama: aiza
Tarikh: 2009-04-26 11:52:47
boleh emelkan sy cntoh gubahan utk pertunangan x..sy ingt nk wat color dark brown/maroon..tq
 
Nama: misz kay
Tarikh: 2009-04-25 01:32:31
bleh email i gubahan hantaran kaler biru turqois n silver?plss..
 
Nama: nisa
Tarikh: 2009-04-24 11:32:06
email saya contoh gambar gubahan hantaran pertunangan pakai bakul mengkuang ala2 color pink/maroon gitu...ASAP..tgh kekeliruaan majlis dah dekat..plzz.
 
Nama: awin
Tarikh: 2009-04-21 15:29:52
saya nk contoh gubahan untuk bertunang,gabungan colour pink,purple n cream
 
Nama: khairirah
Tarikh: 2009-04-21 09:24:28
Saya memang berminat dengan gubahan dan pakaian untuk pertunangan dan perkahwinan.
 
Nama: arie
Tarikh: 2009-04-20 12:17:55
tolong hantarkan kepada saye jenis2 atau contoh hantaran bertemakan pink putih atau pink silver yang terkini tapi simple
 
Nama: azura
Tarikh: 2009-04-16 13:23:25
nk gubahan hantaran yg terkini laki n pmpuan..bunga paha skali..tq
 
Nama: Mohd Khairul Bin Md. Isa
Tarikh: 2009-04-12 15:40:00
Saya akan bertunang tidak lama lagi..saya perlukan contoh hidangan bertunang yang bertemakan biru.,tolong emailkan pada saya tq
 
Nama: siti awanis binti muhammad noor
Tarikh: 2009-04-11 16:32:24
saya baru nak bertunang,saya nak tahu budjet untuk majlis pertunangan.insyaallah tahun depan saya akan bertunang
 
Nama: Liza
Tarikh: 2009-04-04 14:04:15
cantik...insyaAllah nikah oktobe rni, barang2 dah ada utk hantaran tapi takde sorang pun dlm keluarga yg kreatif nak gubah dulang hantaran.dgn waktu yg sibuk,rasanya nak upah org buatkan gubahan tersebut
 
Nama: fatin kamila
Tarikh: 2009-04-03 14:53:52
cantik....
 
Nama: ana sentul
Tarikh: 2009-03-29 21:14:55
bulan 7 nie sy akn tunang.. brg2 dh beli cume skunk nie ngah pening kepala nk pkir utk gubah brg2 hntran... kalo leh nk mntak tlg berikan cara2(step by step) utk gubahan sejadah, kain baju utk nikah ngn tuala...
 
Nama: muhammad khairul nizam
Tarikh: 2009-03-28 21:59:24
cantik sangat hasil anda. sekarang ni saya tengah mencari kedai yang menawarkan khidmat seperti itu sebab saya akan berkahwin pada hujung tahun nie. so boleh tak email kan koleksi atau katelog untuk saya semua yang berkaitan baju pengantin laki n pompuan, hantaran, pelamin, dan sebagai nya. terima kasih
 
Nama: dzafira
Tarikh: 2009-03-27 13:38:14
OK
 
Nama: aneka
Tarikh: 2009-03-27 11:05:02
tlg e mail kan hantaran utk lelaki beremakan biru.
 
Nama: maslina ahmad
Tarikh: 2009-03-27 09:32:48
salam..tlg emailkan hantaran pengantin lelaki dan perempuan yang bertemakan wana ungu dan merah jambu..
 
Nama: YANN
Tarikh: 2009-03-25 15:34:53
salam...boleh tolong emailkan gubahan hantaran y terkini untk lelaki n perempuan y bertemakan warna silver+ hitam+putih+gold...plzz...
 
Nama: yana
Tarikh: 2009-03-14 13:20:30
sy x ada nk komen amenda,cume nk minta tlg bg idea untuk mengubah hantaran dgn design yg terbaru mengikut tema yg sy kehendaki iaitu putih,soft pink and dark purple..........kalu blh bg idea serta cara utk mengubah lg bgs
 
Nama: nurul
Tarikh: 2009-03-13 13:44:57
ctk.boleh berikan cara mengubahnya
 
Nama: wani
Tarikh: 2009-03-11 16:26:05
saya akan bertunang tak lama lagi..jadi boleh tak emailkan contoh gubahan sireh junjung yang simple dan cara membuatnya..jenis2 simple sahaja..tapi menarik..
 
Nama: syakila
Tarikh: 2009-03-07 20:48:43
x lama lagi saya akn bertunang..boleh x emailkan saya koleksi gubahan hntran terkini...n care membuatnya.time kasih...
 
Nama: sasha
Tarikh: 2009-03-05 23:59:21
salam... saya akan berkahwin x lm lagi. so, boleh x emailkan kan saya koleksi gubahan hantaran terkini lagi sensasi n tolong berikan pandangan serta pendapat mengenai warna yang sesuai untuk hantaran saya nnti. time kasih...
 
Nama: azura
Tarikh: 2009-03-05 15:16:31
tlg mail kn sy gubahan brg2 hntaran utl laki & prmpuan...thanks
 
Nama: Noor Farhana Binti Fazil
Tarikh: 2009-03-05 09:18:04
Salam..leh x email kt sy contoh hantaran bertemakan gold n maroon?
 
Nama: Alin
Tarikh: 2009-03-03 15:19:12
Hi.. boleh email kat sy gubahan hantarann yg terkini..tema hijau lumut
 
Nama: ZULAILI ZAINOL ABIDIN
Tarikh: 2009-03-01 22:55:28
boleh tx emailkan pada saya gubahan sirih terkini dan sensasi....
 
Nama: dean
Tarikh: 2009-03-01 16:26:37
tolong emailkan saya koleksi hantaran pertunangan bg pihak lelaki...trima kasih...
 
Nama: iza
Tarikh: 2009-02-25 13:54:16
mcm mana nak cari warna yang sesuai untuk buat gubahan hantaran?saya nak bertunang bulan depan tapi masih tak dapat lagi..selain dari warna.konsep gubahan biar simple tapi menarik.thanks...
 
Nama: NADIA BINTI MAT ISA
Tarikh: 2009-02-23 10:15:08
tolong emaikan saye gubahan hantaran yang cantik2...
 
Nama: NAJUWA
Tarikh: 2009-02-18 14:20:50
tolong e mailkan saya design hantaran menggunakan bakul besi...minat sangat nampak tak terlalu penuh tapi menarik ;)
 
Nama: masz
Tarikh: 2009-02-16 12:56:09
cantik n nmpk xlusif...n saya harap leh tlg saya...saya akan bernikah lagi 5 bulan n msh tercr2 konsep n wrna..bject adalah sederhana..lg 1 boleh tk emailkan saya gambar2 gubahan hantaran baik utk lelaki n perempuan..plezzzzzzzz..
 
Nama: seen
Tarikh: 2009-02-11 15:39:35
hi..saya dari Brunei.di Difi Beauty & Collections ni ada tak penyewaan pelamin kahwin sampai ke Brunei?kalau ada dapat tak antarkan ke email saya,contoh2 gambar pelamin?kalau ada yang saya bekenan,nanti saya nak buat tempahan,itupun kalau dapat la korang sewakan ke sini..hehe so just sent me an email pictures tu laa.oh btw,kalau pasal warna tu,tak kisah la.probably,insyaallah,by next year saya nak kawin.so itu je 4 now..
 
Nama: nabilla
Tarikh: 2009-02-08 21:23:42
cantik tp nape xde banyak lagi choice yg di tunjukkn? boleh tak emailkan gambar2 contoh hantaran untuk bertunang? saya nak bertunang lg 3bulan..
 
Nama: kechik_densumit
Tarikh: 2009-02-04 11:10:05
salam. boleh tak tolong emailkan pada sy campuran warna light oren+krim@putih dan biru+putih. serta contoh2 hantaran yg nampak exclusive? tq
 
Nama: ayu
Tarikh: 2009-02-03 13:49:46
email kan saya campuran warna cream gold itam...k tq
 
Nama: cha
Tarikh: 2009-02-03 13:35:28
salam.. boleh tak hantar contoh gubahan hantaran perkahwinan.. yang bertemakan pink + silver (motif bungaan)... tq
 
Nama: Zue
Tarikh: 2009-02-03 10:29:41
Tolomg hantar gunahan tema silver
 
Nama: Akma
Tarikh: 2009-02-02 12:48:51
Salam..sy akn bertunang pd tahun ni..tp xtau untuk pilih tema ape..dan leh x emailkan gubahan untuk pihak lelaki 9 hantaran semuanyer..
 
Nama: ieja
Tarikh: 2009-02-02 12:24:13
salam... boleh hantar email koleksi gambar gubahan hantaran bagi lelaki da perempuan
 
Nama: nana
Tarikh: 2009-02-01 19:56:28
akum,bleh emailkan pd sya hantaran kawin warna sweet pink bg pihak perempuan dan hitam+silver pihak lelaki.sekiranya hantaran warna tersebut,apa warna yg sesuai bg pelamin dan bju sanding.
 
Nama: LIZA
Tarikh: 2009-01-31 11:14:06
tolong emailkan kat sy gubahan hantaran kawin yg bertema merah gelap.tq
 
Nama: pija
Tarikh: 2009-01-24 08:18:18
assalamualaikum... sy akn brkahwin akhir bln 5 ni... leh x bg contoh gubahan hantaran...bertemakan ungu+putih...tolong la sy.... sy buntu memikirkan nye..
 
Nama: zunairah
Tarikh: 2009-01-13 15:25:31
plz,saya binggung memikirkan fesyen bagaimana untuk dipakai di hari pertunangan dan hantaran yang menarik,plz bantu saya
 
Nama: hasfa
Tarikh: 2009-01-12 09:45:26
plz emali kn saya gubahn hantaran terkini smart n simple , thanks
 
Nama: anis
Tarikh: 2009-01-10 11:58:15
emailkan saya koleksi hantaran bertemakan hijau + putih.Selain itu boleh saya tahu set pertunangan yang bajet sederhana.....tlg yerk........persiapan awal perlu di aturkan.........
 
Nama: zack
Tarikh: 2009-01-08 14:12:17
sala...boleh tak senaraikan barang2 yg penting untuk hantaran pertunangan untuk pihak perempuan..pening la fikir... pastu masa nikah nak hntr aper pulak... email saya..terima kasih....
 
Nama: zuebaidah
Tarikh: 2009-01-07 09:33:19
boleh tolong tak emailkan gambar2 koleksi2 hantaran pihak perempuan yg terkini.
 
Nama: isya
Tarikh: 2009-01-06 12:54:00
blh x tlg e-mailkan koleksi-koleksi hantaran yang terkini?
 
Nama: ashburn70
Tarikh: 2009-01-05 17:37:29
boleh emailkan pd saya koleksi gubahan utk pertunanga yg btemakan maroon hijau dan putih.
 
Nama: lieyana
Tarikh: 2009-01-05 17:03:36
boleh emailkan pd saya koleksi gubahan utk ptunangan yg btemakan maroon+pink dan hijau+putih..bdget yg sderhana shj..tq
 
Nama: daiya
Tarikh: 2009-01-05 10:05:22
assalamualaikum, saya berminat untuk melihat contoh hantaran bertemakan pink & hitam.. tq
 
Nama: Kt
Tarikh: 2008-12-26 12:06:20
Boleh tak emailkan kepada sy barang hantaran pertungan dan gubahan yg simple bertemakan warna ungu muda atau hijau muda ..tg
 
Nama: zAi
Tarikh: 2008-12-24 15:53:06
tOlOng email kn kOleksi mini pelamin... n pakej mekap,mini pelamin n fOtOgrafer utk majlis pertunangan 1/2/2009... dgn budget yg sederhana...
 
Nama: ida
Tarikh: 2008-12-10 12:24:17
sila emailkan kepada saya cenderamata yang sesuai diberi kepada tetamu yang hadir serta gubahan hantaran (laptop,kamera digital,telekung,sireh junjung yang simple sahaja) Terima Kasih
 
Nama: Maliza
Tarikh: 2008-12-02 12:25:35
Boleh x tolong e-mailkan kepada sy barang hantara pertungan bertemakan warna cream n maroon..tq
 
Nama: Azimah
Tarikh: 2008-12-01 10:40:53
sila emailkan kepada saya hantaran pertunangan,pakaian yang sesuai dan segala yang berkaitan.Terima kasih
 
Nama: tina
Tarikh: 2008-11-28 16:46:43
saya akan melangsungkan majlis perkahwinan pada bln mac thn dpn.. tema warna baby pink,silver n putih... kak nora ade contoh hantaran, pelamin n baju pengantin x ? runsing plk bila fikir... saya sibuk keje... survey pun kat offc guna internet shj... blh tlg email.... tq..
 
Nama: wannlaa
Tarikh: 2008-11-27 16:18:25
Boleh x anta katalog baju pengantin,pelamin dan gubahan bertemakan warna unggu n silver/putih or biru/putih di alamat 224 kampung tengah perupok 16300 bachok kel...tq..
 
Nama: abby
Tarikh: 2008-11-21 12:41:50
boleh tolong emailkan sy barang hantaran pertunangan bertemakan warna unggu,hijau lumut dan pink.sy harap sgt2 kerjasama anda...tq
 
Nama: siti
Tarikh: 2008-11-20 14:28:31
tolg bg cnth gubahn hantaran, pelamin, baju dan mekap yang menarik...pilihan colour saya warna emas(gold)
 
Nama: ieza
Tarikh: 2008-11-19 17:33:35
salam. saya akan melangsungkan perkahwinan mac tahun depan. boleh tak tolong emailkan saya koleksi gubahan hantaran (untuk semua barang, cth: sirih junjung, kasut&beg, tuala, kemeja, jam tangan, kain untuk baju melayu , manisan, kek & buah) tema untuk wedding saya turquise & putih). tq
 
Nama: Qyairah
Tarikh: 2008-11-18 12:34:23
tlg beri kn gubahan yg benar2 menarik gubahan cholat dan gubahan sirih yg sebenar sirih kerana kebanyakan skg sirih hanyer 4 - 5 helai saje x nampak kemelayuan kite skg
 
Nama: Qyairah
Tarikh: 2008-11-18 12:34:18
tlg beri kn gubahan yg benar2 menarik gubahan cholat dan gubahan sirih yg sebenar sirih kerana kebanyakan skg sirih hanyer 4 - 5 helai saje x nampak kemelayuan kite skg
 
Nama: anum
Tarikh: 2008-11-17 09:31:00
saya rasa nak bertudung juga
 
Nama: yaya
Tarikh: 2008-11-16 12:39:01
boleh tak emelkan saya cara2 cara memakai tudung yang kemas
 
Nama: JULIA
Tarikh: 2008-11-11 13:47:42
rasanya mcm old fesyen da baju nih..cuba buat yang terkini moden + tradisional..mesti cantik
 
Nama: nur_scorfield
Tarikh: 2008-11-09 22:50:11
Saya akan melangsungkan perkahwinan pada May 2009. Tema hijau dan putih. Berapa lama puan perlukan untuk menyediakan gubahan hantaran sebanyak 9 dulang?
 
Nama: ayu
Tarikh: 2008-11-06 10:22:10
saya nak bertunang raye haji tahun ni..blh bg baju yg sesuai utk bertunanng dan contoh2 hantaran.tema warne gold n cream..tq
 
Nama: putri kelip-kelip
Tarikh: 2008-11-01 20:11:19
Boleh hantarkan gambar-gambar baju utk pertunangan bertemakan wrna putih hijau dan cara-cara membuat gubahan utk hantaran pertunangan.TQ
 
Nama: yanna
Tarikh: 2008-10-28 12:10:56
tolong saya!!! saya terlalu impikan perkahwinan berkonsep itam putih........
 
Nama: lynn
Tarikh: 2008-10-24 09:56:19
saya nak bertunang hujung tahun ni,boleh tolon e-mail kan baju yang sesuai untuk brtunang.berapa harganya sekali ya....
 
Nama: shasha
Tarikh: 2008-10-23 16:18:01
askm..dlm bln nov ni sy akan berkahwin lehtk tlg emailkn contoh2 plamin y simple tp nice...plamin mini jerr klu bleh plamin yg duduk bersila 2 y mgunakan fresh flower warna cream..utk hantaran temanya gold tp sy guna raga mengkuang leh tk tlg emailkan cth2nya...sy buntu ni please help meee...dh tkde masa ni
 
Nama: wawa5zal
Tarikh: 2008-10-23 13:30:14
sye wawa bru jek nk betunang...skrg ni sye tgh cari pelbagai gubahan tuk sye tempah...dan sye memilih tema coklat gold dan gold silver..hantaran kedua2 pihak sye yg akan tempah...boleh tolong bgi komen n contoh2 jenis hantaran...sekian...
 
Nama: nurul izati
Tarikh: 2008-10-23 11:58:13
saya akan berkahwin tidak lama lagi. boleh tak emailkan gambar hantaran bertenakan oren dan kuning lembut.
 
Nama: nana
Tarikh: 2008-10-18 00:10:11
leh tak e-mail kan cara2 pemakaian tudung terkini. tq
 
Nama: are_a & tunang
Tarikh: 2008-10-17 20:41:09
blh x bg gmbar2 yg trbaru tentang persandingan yang bertemakan songket bunga tabur...... mcm da xd sekarang ni
 
Nama: wawa
Tarikh: 2008-10-17 20:37:42
so far, setakat ni ok... gubahan pn cntk2 apa kata, lebihkan koleksi hantaran,baju pengantin dan pelamin berwarna merah.. cz warna merah nmpak kelaksik
 
Nama: maz
Tarikh: 2008-10-17 19:03:22
hi.. im looking for gubahan hantaran n solekan for my engament day on december.. can u give me the details bout it (charges, when to book n more)? my theme is pink.. appreciate if u can give me suggestion or maybe pic for gubahan hantaran in pink color coz i want to choose which one is nice.. TQ
 
Nama: are-nies
Tarikh: 2008-10-17 08:27:45
askum... boleh x email kan sye contoh gmbr hantaran tuk tunang.. tema sye pink terang + hitam... plz....
 
Nama: niniey
Tarikh: 2008-10-11 00:26:52
salam! tolong emailkan gmbar hantaran gabungan hijau epal dgn krim serta gambar hiasan bilik tidur temanyer hijau
 
Nama: essyamimi
Tarikh: 2008-10-10 14:21:35
saya ingin gamabr pelamin serta bilik tidur bertema hitam silver atau hitam putih. mana2 yang ada.
 
Nama: zuliah
Tarikh: 2008-10-09 09:21:50
boleh hantarna gambar hantaran tema gold & meroon x
 
Nama: nora
Tarikh: 2008-09-22 12:23:39
leh send gambar hantaran tema biru?
 
Nama: aj
Tarikh: 2008-09-17 15:42:40
Assalammu'alaikum , Saya akan melansungkan perkahwinan pada hujung bln 5/2009.Jd saya berminat nak tau pakej-pakej yang ditawarkan oelh butik akak.boleh tak emailkan quotation pada saya.kalau nak buat tempahan selewat-lewatna brape bulan ye?.tq :-)
 
Nama: siti hajar
Tarikh: 2008-09-16 11:46:25
komen dari sy agak ringkas,tapi cntik..
 
Nama: hanis
Tarikh: 2008-09-15 20:29:48
byk koleksi yang menarik.boleh tak tolong send kan gmbar koleksi hantaran tema colour hijau.tq..
 
Nama: humyra
Tarikh: 2008-09-10 22:01:49
saya teringin nak pakai cara fesyen tudung. ada byk selendang hubby beli tapi tak penah guna. leh tak e-mail kan cara2 pemakaian tudung terkini. tq
 
Nama: EIMA
Tarikh: 2008-09-09 18:12:23
sy akan bertunang bulan 1 nie...... tapi sy keliru nk pilih tema warna pe?? ley bagi cadangan x?plz email kan kat email sy
 
Nama: ija
Tarikh: 2008-09-03 09:48:30
salam. tolong emailkan gabungan warna maroon dan krim untuk hantaran. tq!
 
Nama: 'uyun
Tarikh: 2008-09-02 21:20:14
salam. saya sedang mencari cara-cara (step by setap) untuk gubahan sejadah dan kain songket. Boleh tolong emailkan pada saya. terima kasih
 
Nama: ekin_epul
Tarikh: 2008-08-27 15:51:53
sye tercari2 tema perkahwinn yg sesuai ngan sy n tunang..sye nk gbungn dua warna yg nmpk sweet n mnarik..
 
Nama: nina
Tarikh: 2008-08-26 09:40:14
sye akan melangsung perkahwinan awal tahun hadapan.. sy cube mencari fesyen baju pengantin yg menarik.. tapi tak jupe.. sye taknak fesyen kebaya tapi dress labuh dan bertudung..
 
Nama: azura
Tarikh: 2008-08-25 16:53:20
sy akn mlngsung kn pkhwenan pd thun hdapan.sy nk mtk pndpat tntng brg hntarn dan pkain pngantin yg s,suai ngn kale kulit sy iaiti itam mnis..tema blah pmpn ijau n laki purple lavenda..
 
Nama: nora
Tarikh: 2008-08-18 16:46:51
salam.. leh tolong emailkan tema hantaran hitam putih kat email saya? tQ.
 
Nama: iera
Tarikh: 2008-08-13 21:02:56
saya akan berkahwin bulan 12 nie..tapi saya masih pening pk untuk tema hantaran yang telah di pilih mengikut warna biru untuk perempuan dan lelaki pula hijau..bleh bantu saya
 
Nama: As
Tarikh: 2008-08-13 16:31:40
sy bakal melangsungkan perkahwinan pd bulan 10 ni. warna tema coklat gold cream tp sy xtau nk gubah hantaran. sy nk gubah hantaran sendiri. tlg sy
 
Nama: uyun
Tarikh: 2008-08-06 18:18:37
tolong bantu sy tuk majlis p'tunangan akan dtg...xtau nk wat tema aper?tapi wrna merah,merun kecoklatan
 
Nama: zura
Tarikh: 2008-08-04 11:49:13
as kum dan salam sejahtera. saya akan bertunang tak lama lg,saya nak gambar cara ikat tudung yg betul
 
Nama: apeq
Tarikh: 2008-08-04 10:22:29
saya akan berkhawin hujung tahun ni,boleh tak hntarkan saya cara-cara mengubah barangan hantaran kawin
 
Nama: fie
Tarikh: 2008-08-03 15:51:54
sy akan melangsungkn pertunangan bln 8 ni..tema sy krim+pink..tlg hntrkn cara membuat gubahan hantaran dan pakaian yg sesuai utk majlis tsebut
 
Nama: bie
Tarikh: 2008-07-28 09:33:16
tolang hantar kat saya cara-cara yang lengkap untuk mengubah hantaran pertunangan
 
Nama: erah
Tarikh: 2008-07-27 15:02:46
sy nak btunang buln 8 nih..sblom posa..sy btol2 blurr..tema utk hntaran sy maroon+putih,tp msih tak tahu apa jenis hntaran..bntu sy...
 
Nama: emisya
Tarikh: 2008-07-27 12:38:34
hujung thn ni sy akn melngsungkan pnikahan so sy mahu lihat gubahan, hiasan bilik tidur, pelamin yg tkini
 
Nama: YATI
Tarikh: 2008-07-26 13:22:56
saya nak bertunang 3hb 8 ni.. saya masih lg ada masakah dengan hantaran, wana tema putih +maroon, boleh hantarkan pd saya gubahan utuk buah, coklat dan songket
 
Nama: amba allah..
Tarikh: 2008-07-23 17:34:05
biase je...
 
Nama: ina
Tarikh: 2008-07-23 13:33:26
saya xlma lg nk bertnang dlm blan10 mslhnya sy xthu la nk hias blik n nk wat gubahan hantaran cm ner..sy nk wat wrna tema pink.tlg erk...tq
 
Nama: nor
Tarikh: 2008-07-22 11:30:30
saya akan melangsungkan majlis pernikahan inshaAllah Disember 2008. saya minta tolong Appreciate if pihak pengantin.com.my could email to me any information related to majlis pernikahan.. say mahu lihat contoh mcm mana hiasan bilik tidur,pelamin terbaru masa sekarang ngn contoh2 baju pengantin terbaru masa kini..
 
Nama: xularqma
Tarikh: 2008-07-18 23:52:35
saya nak kawen tapi tak tahu nak beli barang untuk wat hantaran...plzz tolong..saya budjet 3k max price untuk brg lelaki saya tak tahu nak beli sebab belum pernah kawen...skrg tgh gaduh pasal isu beli brg ngan tunang..sampai hampir putus..plzz help me build my masjid!!!
 
Nama: sara
Tarikh: 2008-07-18 22:39:57
leh x tlg advice on design2 bj pengantin yg bbadan bentuk pear...
 
Nama: sa'adah
Tarikh: 2008-07-14 15:23:37
akum...insyallah saya akan b'tunang pd ujung bln 12 tahun ni..sy perlukan panduan tentang barang hantaran & gubahan utk majlis p'tunangan sy nnti....tema color pon blom d'pilih mana yg sesuai...bole tlg bantu saya.tq...
 
Nama: fyda
Tarikh: 2008-07-14 11:51:20
hai...insyallah dalam bulan 8 ni adik saya akan bertunang.blh x tlg emailkan pd saya tentang gambar gubahan hantaran untuk pihak perempuan.tema blue navy+putih..
 
Nama: shesye
Tarikh: 2008-07-14 03:00:05
hai..saya akan melangsungkan perkahwinan dalam awal thn 2009..jadi saya nak tahu fashion yang terbaru dan terkini untuk tema perkahwinan..tolong hantarkan contoh secepat mungkin agar saya dapat membuat pilihan secepat yang mungkin...terima kasih
 
Nama: eiyta
Tarikh: 2008-07-07 17:37:18
Salam.. Saya ingin melangsungkan pertunangan, boleh berikan tips solekan dan pakaian serta tudung yang sesuai dan ringkas juga contoh hantaran yang sesuai
 
Nama: ziana
Tarikh: 2008-06-18 10:57:37
askum..minta tolong sgt bagi tahu antara hantaran untuk pihak lelaki...untuk 18 dulang
 
Nama: nanna
Tarikh: 2008-06-17 15:28:32
saya ingin melangsungkan pertunangan ,boleh berikan tips solekan dan pakaian serta tudung yang sesuai dan ringkas untuk perempuan yang bertudung...
 
Nama: nanna
Tarikh: 2008-06-17 15:28:05
saya ingin melangsungkan pertunangan ,boleh berikan tips solekan dan pakaian serta tudung yang sesuai dan ringkas untuk perempuan yang bertudung...
 
Nama: nina
Tarikh: 2008-06-13 13:31:05
Salam, kami bercadang utk melangsungkan majlis pernikahan inshaAllah Disember 2008. Appreciate if pihak pengantin.com.my could email to me any information related to majlis pernikahan.. Warna tema : Cream or putih + merah ..Many thanks!
 
Nama: faizah aisyah
Tarikh: 2008-06-11 17:36:49
hai..boleh x bagi advise utk hantaran warna tema merah meron.tq.
 
Nama: yati
Tarikh: 2008-06-11 16:43:06
hy there! bulan 8 ni saya akan bertunang.blh x tlg emailkan pd saya tentang gubahan brg2 hantaran untuk pihak lelaki.tema blue navy+putih.. thx a lot..
 
Nama: aneen
Tarikh: 2008-06-11 11:30:34
hi, boleh email to me anything related to majlis pertunangan.. theme color will be silver/kelabu + putih + merah.. tq in advance~
 
Nama: niena
Tarikh: 2008-06-09 23:35:38
salam..bole tlg emelkan pd sy hantarn,pelamin,n sume la yang bertemakan hitam putih.. harap2 sgt..plzz
 
Nama: zahra
Tarikh: 2008-06-07 21:56:10
Assalamualaikum, hai, saya cdg nak bernikah pd awal disember 2008, boleh tak e-melkan saya contoh2 hntrn tema warna krim-coklat dan contoh2 desin baju pengantin yang bentuk bdn pear.kalo ok, boleh tempah kat butik nie thanks
 
Nama: nurul
Tarikh: 2008-06-03 17:45:34
hii...boleh tolong beri panduan perihal hantaran untuk perkhawinan dan pertunangan yang unik dan bertemakan rama2..warnanya oren - putih dan biru - putih....secepat mungkin...terima kasih..
 
Nama: firza
Tarikh: 2008-06-03 12:47:38
alllooo...ble x tlg email kt sy hantaran tok 9 dulang b'tema kan rama2..& tema colour sy hijau2 biru..plzzzzzzzz
 
Nama: melati
Tarikh: 2008-06-02 14:42:53
hello,bleh tlg sent email untk hantaran hitam & putih? Please......
 
Nama: ana
Tarikh: 2008-05-29 11:40:47
hai... blh email kan sy contoh2 hantaran untuk 7 dulang dan contoh2 baju pengantin utk pakaian bertudung...
 
Nama: diana
Tarikh: 2008-05-28 10:33:40
salam,.boleh x sekiranya emailkn kepada saya senarai2 hantaran ,yg mna sya boleh mmbuat pilihan,.kerana saya masih "blur" yg mna harus dijadikan hantaran
 
Nama: maliana
Tarikh: 2008-05-27 18:14:43
salam..blh emelkan saya contoh gubahan hantaran warna biru+silver atau biru+putih susu dan warna merah+silver atau merah+putih susu ? trm kasih
 
Nama: Noe
Tarikh: 2008-05-27 13:43:36
Salam, boleh tak emailkan gambar2 hantaran, pelamin, bertemakan hijau lumut+Cream @ Hijau Lumut + Gold. boleh tak?
 
Nama: Nana
Tarikh: 2008-05-26 16:42:19
salam, bleh emailkan gamabr hantaran b'temakan warna hitam & putih..
 
Nama: Nana
Tarikh: 2008-05-26 16:41:16
salam, bleh emailkan gamabr hantaran b'temakan warna hitam & putih..
 
Nama: ina
Tarikh: 2008-05-22 14:21:00
assalammulaikum saya nak buat cuci muka dan kuku boleh saya tahu produck apa yang digunakan dan berapa harganya.dan boleh berikan contoh untuk gubahan make up bertudung baju warna coklet.
 
Nama: Sya
Tarikh: 2008-05-18 14:04:06
salam..blh emelkan saya contoh gubahan hantaran warna biru/silver atau biru muda? kalau boleh emelkan sekali contoh pakaian pengantin bertudung dan bersaiz XL warna biru,gold dan peach.trm kasih
 
Nama: jojie
Tarikh: 2008-05-16 11:17:14
boleh ka hantarkan sya contoh gambar pelamin berwarna pink+putih atau silver...simple tapi menarik...
 
Nama: may
Tarikh: 2008-05-14 12:22:48
bleh x antarkan sya cntoh gambar yg plg bru....gambar suasana yg romantik...thank...
 
Nama: yatie
Tarikh: 2008-05-12 15:35:50
sya pula sudah kahwin, dulu saya pun pkai warna pink juga....sblah umh pgntin lelaki pkai wrna merah hati,,,,Mmmm... rasa gmbira bila jadi raja sehari....bestt cuba lah...yg mana blom kahwim tu cept2 lah kahwin..
 
Nama: ila
Tarikh: 2008-05-12 15:16:30
sy ingn smple hantaran prtngan ya smple n murah yg bwrne biru susu n pink susu dlm 3 balas 6 dulang
 
Nama: liza
Tarikh: 2008-05-12 09:43:14
salam...saya perlukan hantaran pertunangan y simple tp menarik....y memggunakan warna silver...dalam 15 dulang....
 
Nama: nurul
Tarikh: 2008-05-10 18:27:12
salam..saya perlukan barang hantaran pertunangan yang nampak cantik dan padat tapi hny mmerlukan kos rendah dan tmpat yg berdekatan dgn chow kit
 
Nama: nurul
Tarikh: 2008-05-10 18:23:58
salam..saya perlukan barang hantaran pertunangan yang nampak cantik dan padat tapi hny mmerlukan kos rendah dan tmpat yg berdekatan dgn chow kit
 
Nama: ainie
Tarikh: 2008-05-08 11:11:28
salam.hye,sy just nk taw cmner ek nk bg bhgian mata kite lebih menyerlah..? sy xsuke pky warne lain selain hitam di bhgian mata.Law pky tebal2 kang di katekan gothic plak.sy bru 19.
 
Nama: hazimi
Tarikh: 2008-05-05 10:38:08
salam...saya ingin melangsungkan perkahwinan hujung mei ini...boleh x saya ingin dapatkan contoh busana perkahwinan warna biru laut atau biru muda dan juga purple pink...samada jubah atau baju kurung moden....atau fesyen yang agak longgar....yang x ikut badan....tq
 
Nama: fizah
Tarikh: 2008-04-30 15:09:25
assalamualaikum kak nora. saya ingin meminta akak emailkan saya gubahan hantaran 2008 yang berkonsepkan warna gold dan purple. tq
 
Nama: farah
Tarikh: 2008-04-30 15:07:38
emmm.. sy akan bernikah 25 Mei nie.. mslhnya skarang sy tengah tercari-cari camner nak buat gubahan hantaran n bilik tidur.. plz email gambar2 hantaran warna purple menggunakan bakul ye..emm, tq....
 
Nama: zurie
Tarikh: 2008-04-26 11:17:47
semekom,.. hi smua..leh tolong bgtau aper senarai barang hantaran masa bertunang? tengah blur ni.. tQ
 
Nama: zikri
Tarikh: 2008-04-21 00:40:08
assalamualaikum, hye, leh tolong send gambar hantaran utk tema red x?siap dgn gubahan skali .kalau bleh yang terkini.
 
Nama: mbam
Tarikh: 2008-04-18 17:10:16
hai kak.. leh tolong anta pic barang hantaran yang simple2 jer.. dalam 7 dulang ker.. saya nak tunang bulan 8 ni la.. Tlg anta cepat sikit k kak TQ..
 
Nama: lieza
Tarikh: 2008-04-17 11:45:44
saya akan bertunang 1hb mei 2008.so saya perlukan gambar2 hantaran tunga @senarai barang2 tunang. saya dikehendaki membalas 15 dulang. so saya masih tak dapat nak menyediakan 15dulang tersebut. harap dapat membantu. terma kasih
 
Nama: lieza
Tarikh: 2008-04-17 11:42:31
saya perlukan gambar2 hantaran @ senarai barang yang sesuai untuk majlis tunang.saya harap dpt reply secepat mungkin...trm kasih...
 
Nama: mar
Tarikh: 2008-04-15 10:05:38
saya perlukan gambar2 hantaran yang bersesuaian utk majlis pertunangan...harap dapat membantu....sekian time kacih
 
Nama: BB
Tarikh: 2008-04-14 16:48:54
saya akan berkahwin pada hujung bulan mei ini..so saya nak contoh2 baju pengantin colur hijau/biru/putih/kuning..saya keliru..tolong saya selesaikan masal ni..dan kalu bole saya nak contoh pelamin yang sesuai nagn baju2 tu...TQ
 
Nama: su
Tarikh: 2008-04-13 12:58:49
saya nk kawin bln julai ni.. kalau boleh saya nak tau contoh2 palamin dan hantaran...thanks..
 
Nama: zura
Tarikh: 2008-04-11 15:13:48
abang zura akan bertunang Jun ini...zura bertanggungjawab menyiapkan hantaran2nya...tema warna hijau epal + emas...zura nak mintak contoh hantaran dalam kotak plastik & bakul...tolong zura...emailkan pada zura secepat yg boleh...jutaan terima kasih zura ucapkan...
 
Nama: eila
Tarikh: 2008-04-09 16:03:32
akk.. blh x akk email kat syer contoh hantaran kaler pink.. yg simple2 and kalo blh nak bks dier drpd kayu.. kalo ader emailkan yer.. thanx..
 
Nama: naylie
Tarikh: 2008-04-09 13:48:13
akum kak nora... akak ade contoh hantaran ijau+pink x?? email kan kat naylie. tq
 
Nama: Fiza
Tarikh: 2008-04-08 14:09:29
nk survey color for wedding ie: hantaran, baju, color cam nk purple & pink, ada x latest fesyen design utk b'tudung, tq
 
Nama: suzana
Tarikh: 2008-04-08 07:20:06
sue planing akan melangsungkan maj pertunangan pd bln jun,tapi still tcari2x wane tema yang sesuai .sue ingat naka wat wane gold +purple or gold +merah..please antarkan sample2x..sue ngah blurrr nie..thank
 
Nama: diya
Tarikh: 2008-04-07 11:38:51
bole x nk gmbr hantaran utk ptunangan
 
Nama: zaraa_honey
Tarikh: 2008-04-03 17:49:22
just nk survey the latest desing n gubahan hantaran .. leh tak tlg emailkan foto2 terkini .. adakah ambil tempahan luar dr kl .. tema saya pearl white+silever+bronse
 
Nama: mira@ejoe
Tarikh: 2008-04-02 16:40:34
gubahan..NICE! i juz nak survey the latest design bj pengantin xspecially bj nikah.. boleh x tlg emailkan foto2 bj pengantin from ur butik
 
Nama: ieramazira
Tarikh: 2008-04-02 15:40:50
sy akan melangsungkan majlis pertunangan pada jun 08..sy kehabisan idea untuk membuat gubahan pada hantaran nanti..boleh tak hantar contoh gubahan yg ringkas tp cantik.. tq
 
Nama: Miera Caressa
Tarikh: 2008-04-02 13:59:18
saya akan melangsungkan perkahwinan pd nov'08 & blum m'punyai warna tema utk baju bersanding. bole email kpd saya gambar2 @ contoh2 fesyen baju yg terkini. saya juga inginkan cth pelamin yg terkini, bersesuaian utk majlis di banquet (color gold). tema majlis = urban vintage wedding. thanx.
 
Nama: id
Tarikh: 2008-03-31 14:48:24
saya inginkan warna tema biru.. tapi masih dlm dilema coz biru kebiasaan nyer nampak cam lamer... so i want pic baju, hantaran. pelamin n bilik warna biru yang mewah n ceria...please email as soon as possible
 
Nama: fyda
Tarikh: 2008-03-28 14:24:36
boleh tolong email kat i contoh hantaran tema hijau+perak...i xder idea
 
Nama: Wan
Tarikh: 2008-03-23 23:53:39
Assalamualaikum... Boleh send kan gambar baju2 pengatin laki & pompuan yg terbaru,hiaasan bilik pengantin yg terkini dan jenis2 brg hantaran atau gubahan dan pelamin yg terkini... Saya bakal melangsung kn perkawinan saya pada december 2008. Terima Kasih..
 
Nama: sue
Tarikh: 2008-03-21 16:02:39
boleh sendkan gambar hiasan bilik yang terkini..tq
 
Nama: sharifah jamil
Tarikh: 2008-03-21 12:18:27
saya nak tahu bagaimana cara pengantin memakai tudung. thank.
 
Nama: intan
Tarikh: 2008-03-21 10:54:34
bleh tak send kan gamabr hiasan bilik pengantin yang terkini...tq
 
Nama: amin
Tarikh: 2008-03-16 16:37:03
sy nak nasihat untuk buat hantaran
 
Nama: iza
Tarikh: 2008-03-16 09:17:14
saya sedang mencari tema yang simple untuk majlis pertungan saya. tidak sarat dan lembut. bole cadangkan saya warna yang sesuai dan pilihan baju untuk gadis bertudung?
 
Nama: maria
Tarikh: 2008-03-15 18:08:27
saya akna berkahwin bulan 8 tahun ini tp saya masih belum ada idea tema apa yang saya nak buat dan masih belum membuat sebarang persediaan..saya buntu sangat..tolonglah saya berikan sedikit tips dan idea2 yang menarik untuk bilik pengantin, hantaran, pelamin dan baju pengantin..saya agak berminat dengan wana biri dan pink..please...........
 
Nama: NISSA
Tarikh: 2008-03-10 20:59:50
saya akan berkahwin hujung tahun ini dan saya tengah mencari tema untuk hari bersejarah saya nanti..sebab saya nak beli barang keperluan sikit2...so boleh tak tolong kirimkan contoh tema untuk warna perak....
 
Nama: maimunah basori
Tarikh: 2008-03-05 17:34:14
askum.. sy mencari tema pink utk hantaran perkahwinan dan hijau epal menggunakan bakul mengkuang dan juga bakul bertangkai. terkini dan simple. but without bunga stokin.sy juga sdg mencari baju pertunng bertemakan pink atau peach yg pling simple dan menarik.. bole tolong emel kepada saya sontoh2 gubahan hantaran serta baju tersebut. tq
 
Nama: amy
Tarikh: 2008-03-05 13:10:49
slm..blh x tolong anta kn sy gambar2 hantaran pertunangan bertemakn warna pink putih..
 
Nama: eja
Tarikh: 2008-03-04 16:59:45
hai, saya cuba untuk mencari tema yang cantik untuk majlis perkahwinan saya.. tapi saya x tau nak pilih wrna ape..semua cantik
 
Nama: shaa
Tarikh: 2008-03-04 15:59:22
AKAK,sy akan melangsungkan mjlis pertunangan b'temakan gold.leh x akak tlg emelkan kpd saya gambar daN gubahan hantaran pertunangan yang simple dan mudah.. tq
 
Nama: suhaila sainudin
Tarikh: 2008-03-04 15:09:29
saya bakal melangsungkan majlis pertunangan Mei tahun ini, memandangkan saya dan bakal tunang bertugas di seberang laut jadi kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk menyiapkan persiapan majlis pertunangan. Boleh email kepada saya gambar2 pakaian yg sesuai untuk majlis pertunangan serta contoh2 gubahan barang hantaran yang terkini
 
Nama: siti zulfah
Tarikh: 2008-02-29 15:28:49
saya nak tengok gambar gubahan bertunang warna hijau epal yang disediakan dlm kotak atau bakul
 
Nama: siti hajar
Tarikh: 2008-02-28 16:15:06
sy nak gambar hantaran untuk pertunangan tema coklat crim
 
Nama: nad
Tarikh: 2008-02-27 14:23:33
akum akak sy bakal bertunang bulan 6 nanti boleh tak aka email kan sy gambar2 hantaran serta pakain yang sesuai untuk pertunangan. thanx.
 
Nama: comeyy
Tarikh: 2008-02-26 14:56:44
emm... cantek... agak simple tapi menarik
 
Nama: mohamad sayuti bin abdul malek
Tarikh: 2008-02-26 12:01:24
salam kak...saya merancang pertunangan bulam mei. stil blur nak bagi ape kat bakal tunang. leh x akak suggest what i thing supposed to give...tqvm
 
Nama: zarina
Tarikh: 2008-02-25 17:43:11
hai...kakak sy nk kawin bln 9 ni,plez email gubahan hantaran yg the latest..tema clor biru laut..tq
 
Nama: haryati
Tarikh: 2008-02-25 12:32:03
hai...sye nak kawin hujung tahun nie...tapi masih x de tema colour yang sesuai...blh tlg hantar kan colour2 tema pd tahun nie...
 
Nama: ikin
Tarikh: 2008-02-24 19:15:36
salam...blh x tlg email kn kpd sy cara2 gubahan yg bertemakan wrna merah jambu kebiru-biruan?sy akn berkhwin bln 8 ni..tq.wsslm.
 
Nama: Noor
Tarikh: 2008-02-23 13:38:05
Salam.... Bleh tlg email x contoh alas dulang yang terdapat di butik anda. Saya nak kahwin bln 8 ni..
 
Nama: ayu
Tarikh: 2008-02-23 11:59:54
salam.... hye, ley tlg email pic n cara-cara gubahan betemakan warne biru x? sy nak betunang lan 7 nie... tq
 
Nama: niss
Tarikh: 2008-02-22 21:20:28
ai...sy akan b'tunang x lame agi...tlg emailkan sy cth2 buat hantaran...tq...
 
Nama: ieda
Tarikh: 2008-02-19 17:14:25
hye..sy akan b'khwin dlm ms t'dkat ni..leh x email kn sy cnth2 hntaran yg b'temakan wrna ijau?..tq
 
Nama: iera
Tarikh: 2008-02-19 11:36:49
sy akn kawin pada akhir bulan mei nie so skarang sy tengah cari pakej solekan,hiasan pelamin,bilik pengantin dan pakaian dengan tema colour purple n pink so sye harap tolong emailkan kepada sye gambar n quotationnye sekali yerk..thanks
 
Nama: fiza
Tarikh: 2008-02-18 11:57:40
minta hantarkan contoh pakaian bertunang yang cantik2:) dan contoh hantaran
 
Nama: Zaizaliza bt Razali
Tarikh: 2008-02-18 07:50:36
assalamualaikum, saya akan bertunang pada bulan jun thn ni..boleh emailkan saya gubahan hantaran pertunangan..
 
Nama: sal
Tarikh: 2008-02-16 13:46:19
askum...klu boleh emailkan sy baju pengantin dan barang hantaran... sy xde idea la.....
 
Nama: siti salwa
Tarikh: 2008-02-16 13:42:37
berikan saya idea untuk membuat barang hantaran.
 
Nama: fiza
Tarikh: 2008-02-15 10:06:10
hai, saya bakal bertunang jun thn ni.. boleh emailkan saya cara nak mengubah hantaran pertunangan tema hijau...
 
Nama: ifa
Tarikh: 2008-02-14 22:11:25
saya akan bertunang pada jun thn ini..boleh tak saya nak dapatkan contoh gambar hantaran pertunangan warna pink..untuk pihak perempuan ke pihak lelaki
 
Nama: ifa
Tarikh: 2008-02-14 22:11:18
saya akan bertunang pada jun thn ini..boleh tak saya nak dapatkan contoh gambar hantaran pertunangan warna pink..untuk pihak perempuan ke pihak lelaki
 
Nama: ifa
Tarikh: 2008-02-14 22:10:53
saya akan bertunang pada jun thn ini..boleh tak saya nak dapatkan contoh gambar hantaran pertunangan warna pink..untuk pihak perempuan ke pihak lelaki
 
Nama: azila
Tarikh: 2008-02-14 16:50:54
saya bakal melangsungkan perkahwinan pada awal Jun tahun ini. Oleh itu saya ingin kan sedikit contoh baju pengantin bewarna biru laut dan hijau. Saya juga mahukan contoh gubahan hantaran warna hijau epal.
 
Nama: farina
Tarikh: 2008-02-14 15:44:39
boleh saya dapatkan contoh bilik tidur pengantin....kalau leh warna purple pink
 
Nama: farra
Tarikh: 2008-02-14 10:54:30
saya bakal melangsungkan perkahwinan pd bln Mei thn ni, boleh tak emailkan saya contoh gubahan hantaran warna purple putih dan gambar2 perkahwinan yang menggunakan konsep warna purple putih..time kasih yer.
 
Nama: mohd shahkine
Tarikh: 2008-02-11 17:49:22
hi.. korang boleh tolong carikan aku orang yang bleh hiaskan untuk barang2 hantaran pertunangan? coz aku tak ade orang yg nak wat mende nie lagipun masa terhad then ys sendiri tak reti nak hias2 nie..sebab aku akan bertunang pade 29th march nanti kalau ade boleh mesej atau call saye so sy bleh tempah la..awal2..tolong la..yer.. kalau bleh aku nak area PJ's atau KL atau shah alam sebab aku tinggal kat area Pj gak.. email aku terus tau.. loney.rani@ingrammicor-asia.com
 
Nama: khai
Tarikh: 2008-02-11 16:35:59
hi...boleh tolong emailkan saya gubahan buah dan sepasang baju untik dijadikan hantaran semasa majlis pertunangan.Tema Gold & Brown.
 
Nama: ira
Tarikh: 2008-02-09 19:46:20
hi..bole tolong email kan gambar2 gubahan hantaran perkhawinan dan pelamin utk kombinasi warna hijau+pink..thanks
 
Nama: diela
Tarikh: 2008-02-09 19:12:45
ai...boleh tolong emaillkan pada saya koleksi gubahan hantaran untuk pertunangan kedua-dua belah pihak dan koleksi pakaian pertunangan yg terkini.. terima kasih
 
Nama: June
Tarikh: 2008-02-01 10:09:22
Hi......tolong e-mail kan pelamin kecik untk majlis pertunangan bertemakan pink dan hantaran
 
Nama: nurul asmak
Tarikh: 2008-01-31 11:31:02
hi....kat sini boleh sewa pelamin untuk upacara sarung cincin ke?kolu ade, nk mintak tlg emailkan sample pelamin tu.kolu boleh yg simple la, tak nak le cm pelamin bersanding plak..hehehe nway thanks....
 
Nama: ros
Tarikh: 2008-01-30 21:40:56
salam....hai...cantik & menarik:) ros nak mintak tolong e-mailkan gubahan hantaran bertemakan warne hijau krim yang menggunakan kotak& bakul rotan....nway thank,s....
 
Nama: annur
Tarikh: 2008-01-28 14:37:22
salam.hai......tolong emelkan kepada saya koleksi hantaran perkahwinan & pertunangan.terima kasih.....
 
Nama: mumtaz
Tarikh: 2008-01-24 14:44:31
menarik.... mumtaz nak mintak tolong emailkan gubahan hantaran bertemakan warna biru bersama kotak rotan untuk mengubah hantaran adik ipar saya lelaki serta cara mengubah bahan tersebut terima kasih
 
Nama: azwani binti zamli
Tarikh: 2008-01-24 12:45:24
saya akan mendirikan rumahtangga pada bulan 8,saya harap agar memaparkan gambar yang menarik.terima kasih
 
Nama: atie
Tarikh: 2008-01-24 00:00:09
saya akan mendirikan rumahtangga pada awal jun...saya berharap puan dapat emelkan pada saya gubahan hantaran.tema yang saya pilih adalah gold+ hijau
 
Nama: rozaily hamid
Tarikh: 2008-01-22 11:12:26
tlg send cnth baju pengantin leleki yang bleh nampak segak n cantik?
 
Nama: Siti Asmiyah Abdullah
Tarikh: 2008-01-17 22:40:55
Menarik sekali...Kak Nora, boleh ker kongsi bersama bagaimana nak buat barang hantaran nampak exklusive. Sekiranya as ingin hiaskan rama2 di setiap barang hantaran pertunangan kpd pihak lelaki..sesuai ker..? Sekiranya tidak keberatan dapat emailkan sekali gubahan2 sirih junjung beserta dengan bunga2 seperti ros or tulip.
 
Nama: SITI MARIAM BINTI MUSTAFA
Tarikh: 2008-01-17 16:53:34
Mar akan berkahwin pada bulan lima ni. So,mar nak mntak tolong sis emailkan gubahanhantaran perkahwinan yang terkini and for ur information... tema Mar nnti ialah gold-coklat. selain itu, Mar merancang utk menggunakan box rotan tetapi Mar tidak tahu untuk menggubah box itu utk meletak batang hantaran Mar. Please sis..kalau boleh..Mar nak buat hantaran yang ada burung...confirm cute giler kan sis??..Tq
 
Nama: SITI FAZILLAH BT ALI ABU BAKAR
Tarikh: 2008-01-17 11:50:18
boleh tak tolong email kan saya koleksi hantaran dan pelamin
 
Nama: ain
Tarikh: 2008-01-15 12:48:59
saya akan berkahwin pada biulan lima ni boleh tak emailkan gubahanhantaran perkahwinan yang terkini.utk pengtahuan puan tema saya ialah gold. selain itu, saya merancang utk menggunakan box rotan tetapi saya tidak tahu untuk menggubah box itu utk meletak batang hantaran saya. tolong yer....terima kasih
 
Nama: Liana
Tarikh: 2008-01-15 10:45:24
apakah gabungan warna yang sesuai utk d padankan dgn gabungan warna hitam dan putih?...bleh tak emailkan kpd sy quatation harga dan gambar gubahan utk perkahwinan?
 
Nama: ain putrajaya
Tarikh: 2008-01-14 16:13:40
assalamualaikum...sy akan bertunang bln 8.2008 ni...boleh x tolong emailkan saya gubahan hantaran pertunagan ngan koleksi dalam bilik warna marron+putih...YQ
 
Nama: erin
Tarikh: 2008-01-14 15:45:39
saya akan bertunang dalam masa terdekat ni. boleh emailkan gambar & quatation harga untuk gubahan hantaran pertunangan yang terkini.
 
Nama: niza
Tarikh: 2008-01-14 11:15:00
Salam... boleh emailkan set bilik pengantin yg terbaru untuk saya dengan segera.. terima kasih
 
Nama: SITI FAZILLAH BT ALI ABU BAKAR
Tarikh: 2008-01-14 09:45:05
assalamualaikum,saya akan berkahwin bulan 5 nie.boleh tak e_mail kan saya bagi gubahan hantaran dan koleksi dalam bilik pengantin dan pelamin
 
Nama: eylin
Tarikh: 2008-01-08 15:21:22
haiii, saya ada perancangan ingin bertunang dalam masa yang terdekat ini.Boleh e-mail kan gambar & quotation harga bagi gubahan hantaran pertunangan yang terkini.Terutama bagi tempat cincin, sirih junjung dan sebagainya.TQ
 
Nama: siti rukayah
Tarikh: 2008-01-07 16:35:19
saya akan bertunang pd 2008, sila hantrkan style hantaran yg sesuai mgikut warna tema merah+putih dan hijau lumut+warna emas..saya nak tahu apa yang sesuai dipki, bju dan make up. tlg ek. tenkiu
 
Nama: maya
Tarikh: 2008-01-07 13:42:42
hai, saya akan bertunang pada mac 08, leh tolong emailkan fesyen2 terbaru utk baju pertunangan dan make up. saya nak tau quotation dia ...
 
Nama: nida
Tarikh: 2008-01-06 13:20:20
Assalamualaikum... sy akan bertunang mac08...boleh tolong hantarkan contoh2 hantaran pertunangan dah cara solekan natural dihari pertunangan sy nanti... tq
 
Nama: suzy
Tarikh: 2008-01-05 17:39:15
assalamualaikum,. majlis persandingan adik sy feb 08, boleh email kn sy hiasan bilik tidur, pelamin dan meja mkn pengantin trend terkini.. pls,.. tq.
 
Nama: hafiza
Tarikh: 2008-01-04 14:54:17
majlis pertunangan sy pada feb 2008. boleh emailkan sy pakej2 yg disediakan untuk hantaran pertunangan? disini ada disediakan khidmat sewa? harap dapat maklum balas secepat mungkin. terima kasih.
 
Nama: ila
Tarikh: 2008-01-04 13:47:38
assalamualaikum.. bole tak tolong email kan saya gambar2 untuk hiasan bilik tidur pengantin tema meroon & putih.... kalu nak pakai bunga hidup.. ada tak tips u bunga 2 tahan lame?
 
Nama: Farah Fauzi
Tarikh: 2008-01-01 04:18:20
hye..tolong emailkan saya contoh baju tunang tak??bleh sewa tak?? brape rate?
 
Nama: joe
Tarikh: 2007-12-30 05:30:25
as'kum..bleh emailkn sayagubahan hantaran perkahwinan yg terbaru kedua2 pihak dgn tema warna hijau emas dn biru silver..trima kasih
 
Nama: cik nuyun
Tarikh: 2007-12-29 13:07:13
as'kum...blh emailkan saye contoh baju tunang dan jenis kain yg cantik dan harga tidak terlalu mahal.
 
Nama: ieza
Tarikh: 2007-12-28 15:46:05
askum,bleh emailkn sye gubahan hantaran pertunangan kedua2 pihak n koleksi baju pd pertunangan.time kaseh
 
Nama: erma
Tarikh: 2007-12-28 15:10:37
tolong emailkan pd saya cth hantaran perkahwinan untuk pihak lelaki bertemakan warna silver+putih..serta harganya sekali.
 
Nama: ifah
Tarikh: 2007-12-28 13:28:08
as'kum.bleh emailkan x pakej utk fotografi.saya jg nk tahu harga sewa baju nikah utk sepasang L&P.TQ
 
Nama: lynn
Tarikh: 2007-12-27 15:39:17
a'kum..email kn kpd sy pic the laters gubahan hntaran utk p'tunangan&p'khwinan utk kedua2 blh phk..serta colour2 tema yg sesuai.TQ
 
Nama: vianney
Tarikh: 2007-12-27 15:29:58
1)boleh tlg emailkan hiasan pelamin dan bilik pengantin berkonsepkan warna gold 2)cara make-up utk menghadiri sebarang majlis formal.makasih
 
Nama: anie&amat
Tarikh: 2007-12-26 17:12:53
askum... sy nk pic the laters gubahan tok ptunangan...simple but nice..n what ur sugestion.
 
Nama: arziana binti mohamad zain
Tarikh: 2007-12-26 17:10:29
emailkan saya gubahan hantaran untuk pertunangan
 
Nama: risma
Tarikh: 2007-12-26 15:57:00
i nak cari fesyen terkini untuk majlis pertunangan pd 2.2.08.dan hantaran kedua-dua belah pihak di hari pertunangan i.lg satu i buntu nak cari warna tema bg persiapan pertunangan i ni
 
Nama: anim
Tarikh: 2007-12-26 13:52:59
boleh emailkan gambar2 gubahan hantaran perkahwinan untuk tema warna gold dan hijau.tq.
 
Nama: sha
Tarikh: 2007-12-26 10:04:38
i nak cr baju perslinan ala puteri jawa dulu2 cth baju yg dipakai oleh datin tiara dalam cerita puteri gunung ledang@pakaian rai dalam sehati berdansa mnggu ke7....u ada tak?? pls email i yerr kalau u ol ade persalinan mcm tu sbb mjlis i awal bulan 2 ni.
 
Nama: lidya
Tarikh: 2007-12-22 12:26:04
emailkn gambar2 gubahan hantaran untuk pertunangan kedua-dua belah pihak dan koleksi pakaian pertunangan yg terkini..tq..
 
Nama: ekin
Tarikh: 2007-12-22 11:30:24
tolong e-mail hantaran utk pertunangan warna silver
 
Nama: Nora
Tarikh: 2007-12-21 13:45:23
boleh emailkan pada saya tak warna pe yng paling cantik,lembut,dan simple untuk tema pertunangan saya yng akan tiba tidak lama nnti?
 
Nama: siti
Tarikh: 2007-12-20 21:47:35
boleh e-mail saya gambar gubahan coklat n coklat yang macam mana yang sesuai untuk dijadikan gubahan hantaran...untuk bulan 1 neh
 
Nama: leeza
Tarikh: 2007-12-19 12:55:06
boleh e-mail sy gambar2 sirih junjung yg terkini utk majlis pd bln 1
 
Nama: aisha
Tarikh: 2007-12-18 14:41:05
sya nk tau pakej n hrge bg pakej tuk pkaian,hisn blik tdo,pelmin,make up n fotografi
 
Nama: lynn
Tarikh: 2007-12-18 08:52:11
sy nk tau contoh-contoh baju pengantin zaman sekarang.email kt saya leh x?
 
Nama: shahirah
Tarikh: 2007-12-16 10:38:17
tolong e-mail hantaran utk pertunangan warna silver
 
Nama: violet
Tarikh: 2007-12-15 17:16:55
email pd sy?tlg yerk..secepat yg mungkin
 
Nama: violet
Tarikh: 2007-12-15 17:16:21
sy nak tahu cr gubahan coklat glm bakul??sy dah kehabisan idea la...??
 
Nama: Muhammad firdaus b. abu bakar
Tarikh: 2007-12-12 12:38:05
SALAM, MENARIK DAN KALAU BOLEH RINGKASKAN LAGI BAHAGIAN BAWAH. TAHIAH
 
Nama: lizawati
Tarikh: 2007-12-11 11:42:08
salam...... bleh tolong emailkan gambar2 gubahan hantaran perkhawinan warna hijau epal. suka sgt. sya akan b'tunang pd tahun baru cina akan dtg.
 
Nama: asmida
Tarikh: 2007-12-11 08:41:34
saya akan berkahwin pd bulan 3 thn depan,saya memerlukan contoh2 gubahan hantaran yg terkini,hiasan blik tidur dan gambar pelamin yg terkini,saya juga ingin tahu teknik solekan sendiri yg natural untuk wanita yg bertudung kerana sy akan bersolek sndiri pd hari pernikahan nnt,toleng emailkn pada sy...terima kasih
 
Nama: siti rayhana
Tarikh: 2007-12-10 16:58:31
Hai, salam sejahtera.... saya menetap di kota tinggi, johor bahru. di sini, saya mengalami permasalahan utk mencari bridal yg sesuai. di harap mendapat pertolongan yg sewajarnya drpd anda. tq so much...
 
Nama: Siti Armiza
Tarikh: 2007-12-10 12:10:13
salam... boleh tak saye berkongsi pengetahuan tentang gubahan untuk hantaran pertunangan dan perkahwinan.. dan saya juga berminat hendak mempelajari teknik solekan sendiri yg natural semase bertunang. Boleh email kn kepade saya secepat yg mungkin tak? saye kesuntukan mase.. terima kasih...
 
Nama: juliza
Tarikh: 2007-12-07 13:28:43
Hi, Saya ingin memerlukan khidmat andauntukmembantu saya dalam mencari tema warna2 pastel dan lembut bagi majlis perkahwinan saya tahun depan. Saya juga berharap agar pihak saudara/saudari emialkan contoh2 set bilik pengantin, barang hantran dan pelamin yang bertemakan warna2 tersebut. sekian.
 
Nama: fiona
Tarikh: 2007-12-07 12:42:04
askum,boleh tolong e-mailkn saya contoh2 gubahan hantaran gabungan dua colour hijau lembut dan krim lembut keemasan secepat yang mungkin tq.
 
Nama: reen
Tarikh: 2007-12-07 09:05:47
askum,bole emailkan sy pakaian pengantin dan contoh plamin dan bilik dgn tema gold..sy minat sgt..tapi nk kenakan ngan bju
 
Nama: reen
Tarikh: 2007-12-07 09:04:40
askum,bole emailkan sy pakaian pengantin dan contoh plamin dan bilik dgn tema gold..sy minat sgt..tapi nk kenakan ngan bju
 
Nama: nina'sJif
Tarikh: 2007-12-06 12:33:32
ekh...hye,leh emailkan cth gubahan hantaran utk bertunang dan dress tuk bertunang...tq
 
Nama: ROSAFIZAWATI SUIB
Tarikh: 2007-12-06 12:03:29
boleh emailkan gambar hantaran tunang.. TQ
 
Nama: kyra
Tarikh: 2007-12-06 10:29:32
sy akn bertunang blh x lm lg blh x sentkan contoh hantaran pertunangn?.. dan cara solekan yg natural ms bertunang nnt..
 
Nama: noor faizah
Tarikh: 2007-12-05 13:59:25
sya akan melangsungkan perkahwinan so sya ingin tahu pakej yang di tawarkan difi beauty & collection,bujet rm 2000 tema gold
 
Nama: nuralisia
Tarikh: 2007-12-05 10:25:19
boleh emailkan kepada saya cara2 bermake up ngan betul dan menampakkan natural pada wajah.ini kerana saya berkulit gelap dan rasa tidak yakin dengan penampilan make up saya.ika kasih
 
Nama: ATI
Tarikh: 2007-12-03 16:36:45
boleh hantarkan kepada saya gubahan hantaran sebelah lelaki dan wanita sert pemaukain tudung yang sesuai dimajlis perkahwinan saya. warna biru putih
 
Nama: helna
Tarikh: 2007-12-03 14:02:00
saya akan bertunang pada 30hb. Dec ini. Boleh tolong hantarkan cara2 pemakaian tudung @ selendang yang sesuai digayakan pada hari yang paling bermakna buat saya?. Harap dapat balasan secepat mungkin. Tq
 
Nama: rumi
Tarikh: 2007-12-01 13:33:58
saya akan melangsungkan pertunangan pada tahun 08.adakah kebaja batik sesuai di gayakan dan hantarkan cara buat gubahan yang paling simple.TQ.
 
Nama: normi
Tarikh: 2007-11-30 15:42:33
saya akan melansungkan perkahwinan pada tahun hadapan, saya inginkan contoh2 gubahan untuk hantaran, warna tak kisah
 
Nama: Azlina Binti Hussin
Tarikh: 2007-11-28 17:56:51
saya bakal bertunang awal tahun depan..saya ingin minta tlg hantarkan gubahan hantaran pertunangan yang berwarna purple & krim/putih dan hijau epal & krim/putih..tq..
 
Nama: Azlina Binti Hussin
Tarikh: 2007-11-28 17:55:47
saya bakal bertunang awal tahun depan..saya ingin minta tlg hantarkan gubahan hantaran pertunangan yang berwarna purple & krim/putih dan hijau epal & krim/putih..tq..
 
Nama: sya
Tarikh: 2007-11-26 15:25:54
tlg hntarkn gubahan dan bju pngantin kmbinasi warna hijau dan pink..tq..
 
Nama: Ms. Jaja
Tarikh: 2007-11-26 13:01:17
saya bakal melangsungkan perkahwinan pd bln 3 thn dpn, boleh tak emailkan saya pakej perkahwinan dan contoh gubahan hantaran warna purple putih.
 
Nama: hanan
Tarikh: 2007-11-19 17:00:06
cantik, tapi saya nak tgk bbnyk lg.. bleh tak??
 
Nama: yati
Tarikh: 2007-11-17 15:43:01
boleh e-mail pd sy tentang perhiasan bilik pengantin bersama harganya? TQ
 
Nama: nasnie
Tarikh: 2007-11-17 11:22:24
boleh x emailkan gambar hantaran bertemakan bunga tulip ( Natural) di setiap hantaran serta warna yang sesuai untuk di gabungkan dengan bunga ini. dan pakaian betudung yg sesuai untuk tema ini.
 
Nama: shatira
Tarikh: 2007-11-15 11:25:38
e-mailkan kepada saya koleksi pakaian pengapit pengantin yang terkini serta yang simple secepat mungkin kerana saya diperlukan pada bulan 2 nie sebagai pengapit
 
Nama: rashidah
Tarikh: 2007-11-15 10:44:53
tolonglah saya email kan koleksi sirih junjung.kalau boleh yang simple2 je...tolonglah
 
Nama: shuhadah
Tarikh: 2007-11-14 16:14:35
sangat cantik gubahan ini, tapi perbanyakkan daun sirih itu agar ia nampak lebih menarik dan cantik di mata tetamu dan juga kepuasan kepada para pengantin.
 
Nama: ELLYZA BT ROMLI
Tarikh: 2007-11-14 10:41:12
Askum,tolonglah saya.emailkan gambar2 terbaru pakaian pertunangan bersama tudung..kalau boleh bersama dengan hantaran pertunangan.Saya mempunyai masalah dengan pemakaian tudung.
 
Nama: juwaidah
Tarikh: 2007-11-14 08:47:56
Askum.. bo emailkan pd sy price u pakej perkahwinan. - TQ -
 
Nama: asiah
Tarikh: 2007-11-13 12:41:18
assalamualaikum... boleh x nak minta tolong email kan sy.. gubahan utk pertunangan dan gaya bertudung.. terima kasih
 
Nama: isha
Tarikh: 2007-11-13 08:50:40
Assalamualaikum...Nak Minta Tolong Emailkan gambar pelamin kombinasi purple n pink..terima kasih
 
Nama: fazilah wati
Tarikh: 2007-11-12 18:34:56
askum...boleh tak u hantar hantaran pertunagan warne krim n emas
 
Nama: karma
Tarikh: 2007-11-12 14:42:17
bleh tolong e_mail kan gubahan hantaran nikah & kawin tq
 
Nama: lynn
Tarikh: 2007-11-10 12:42:40
boleh tak email kan pd saya koleksi hantaran pertunangan ,warna tg sedondon dgn pihak sebelah,baju dan gaya tudung pertunangan,,,saya perlukan bantuan kamu..... emaillah ye pd saya...
 
Nama: alea
Tarikh: 2007-11-09 12:23:34
hai, saya akan betunang dlam masa terdekat..boleh emailkan kepada saya contoh2 gubahan hantaran untuk pertunangan....
 
Nama: iera
Tarikh: 2007-11-09 12:21:24
hai,bleh email kan koleksi pakaian pengantin (tema hijau muda),bertudung,set bilik pengantin,harga,dan adakah ianya terhad untuk sekitar kuala lumpur sahaja?thanks.....
 
Nama: meme
Tarikh: 2007-11-08 13:25:27
emailkan pakej perkahwinan bserta pic pakaian pengantin&pelamin warna gold.terima kasih
 
Nama: Teennie
Tarikh: 2007-11-07 15:23:19
Hi..minta emailkan koleksi pakaian pertunangan (kebaya)..saya juga bertudung...dan pakej pertunangan & perkahwinan beserta harganya sekali, tq
 
Nama: md
Tarikh: 2007-11-07 12:06:06
boleh tolong bagi koleksi barang hantaran warna purple, biru dan hijau
 
Nama: abby
Tarikh: 2007-11-07 07:02:29
hai...sy ingin bertanya, adakah difi beauty & collections ada menawarkan pakej mengambil gmbr kawin di studio? tlg emailkan saya koleksi pakaian pengantin utk saya yg bertudung dan juga koleksi pelamin dan hantaran. saya berminat utk melihatnya. terima kasih.
 
Nama: adli
Tarikh: 2007-11-07 02:57:41
blh tolong keleksi hantaran berwana emas+coklat dan meron+putih
 
Nama: eyra
Tarikh: 2007-11-06 17:22:32
boleh tak tlg emailkan saya koleksi pakaian pengantin yg sesuai untuk saya yang bertudung..dan pakaian utk uppacara potong kek...thank you
 
Nama: dyana
Tarikh: 2007-11-06 13:08:10
hai....bole tak emailkan saya koleksi pakaian pertunangan yang sesuai untuk saya yang bertudung. time kasih
 
Nama: zinnirah
Tarikh: 2007-11-05 12:54:37
hai....bole tak emailkan saya koleksi pakaian pertunangan yang sesuai untuk saya yang bertudung. time kasih
 
Nama: zurra
Tarikh: 2007-11-05 08:36:20
saya akan melangsungkan pertunangan pada bulan 12 ni... boleh tolong emailkan sy untuk senarai brg hantaran yang perlu dihantar untuk pihak lelaki... n dari pihak lelaki untuk perempuan..
 
Nama: ijafarisha
Tarikh: 2007-11-02 17:37:48
assalamualaikum... sya akn melangsungkn pertunangan pd bln 12 ni.blh x emailkan saya senarai hntaran dan koleksi bju pertunangan yg sesuai utk saya yg bertudung? terima kasih.
 
Nama: faizah
Tarikh: 2007-11-02 10:04:17
saya akan bertunang pada bulan 01/2008, boleh tak tolang emailkan pada saya senarai barang yang perlu dibeli untuk diberi pada pihak lelaki
 
Nama: norzaini
Tarikh: 2007-11-01 16:37:13
Assalamualaikum,saya bakal melangsungkan perkahwinan sy pada bln 3,2007.boleh tak emailkan kpd sy koleksi pakaian pengantin muslim,yg bewarna purple/gold coklat/hijau.
 
Nama: che inson
Tarikh: 2007-11-01 12:57:58
saya akan melangsungkan majlis pertunangan 21.12.2007 ini, saya ingin meminta jasa baik pihak tuan/puan untuk emelkan kepada saya contoh hantaran pertunangan yang ringkas tapi menarik dan juga cara pemakaian tudung. terima kasih
 
Nama: azira aliyah
Tarikh: 2007-10-31 13:07:27
saya ingin melangsungkan pertunangan pada penghujung bulan 12 ini, boleh emailkan saya gambar koleksi pakaian pertunangan yang simple tetapi cantik.
 
Nama: laracomey
Tarikh: 2007-10-28 17:34:21
emailkan saya cara-cara buat sireh junjung boleh tak.tq
 
Nama: LYNN
Tarikh: 2007-10-27 13:03:27
boleh tak email ada saya tentang cara pemakaian tudung dan baju pertunangan yg sesuai,hantaran yg sesuai.
 
Nama: fariza
Tarikh: 2007-10-27 12:23:40
assalammualikum.. mnta jasa baik puan utk memberikan contoh pakaian pengantin 'songket warna putih yg mempunyai kombinasi urbun'.pakaian ni untuk majlis akad nikah..
 
Nama: haliza hamzah
Tarikh: 2007-10-26 22:25:12
nak minta jasa baik pengantin.com emelkan kpd sy untuk hantaran pertunangan tema baby blue,yg ringkas2 berserta pakaian yg sesuai utk mjlis pertunangan,tema biru.tq
 
Nama: naylie
Tarikh: 2007-10-26 17:00:47
saya mintak pihak puan email kan kpd saya koleksi hantaran kahwin temA PINK + hijau lumut...
 
Nama: Fawziyah
Tarikh: 2007-10-26 16:13:57
Tolong emailkan harga utk yg berikut:- 1) Solekan utk pengantin perempuan (utk Bersanding shj) 2) Pelamin (kalau boleh simple) 3) Sepasang baju utk persandingan Kalau boleh secepat mungkin sebab majlis ini akan diadakan bulan depan. 10Q
 
Nama: norazila abd rahman
Tarikh: 2007-10-26 14:51:28
bleh emailkan saya fesyen rekaan baju yang sesuai utk berbadan gempal n juga contoh gubahan hantaran warna purple cair
 
Nama: siti suhana
Tarikh: 2007-10-26 13:20:01
ASSALAMUALAIKUM..saya nak minta jasa baik pihak pengatin.com send baju yg simple tapi menarik utk majlis pertunangan saya dan juga saya nak minta pihak anda send gubahan hantaran utk majlis nie
 
Nama: nourida jaafar
Tarikh: 2007-10-25 15:34:12
Assalamualaikum.. Minta jasa baik pihak pengantin.com utk send kpd sy Koleksi gubahan & cara2 membuatnya utk 1) kasut 2) sejadah 3)baju & lain2 jika ada.. saya telah membeli buku utk membuat gubahan hantaran..tetapi tidak lengkap & kurang menarik. T.Kasih
 
Nama: eja
Tarikh: 2007-10-22 15:32:26
blh x anto pada saya gubahan hantaran yang unik2 skit
 
Nama: lydia
Tarikh: 2007-10-22 14:16:25
blh u emailkn saya,koleksi pelamin warna putih,hijau,gold/kuning gading pada saya...
 
Nama: Nor Atiqah binti Othman
Tarikh: 2007-10-18 13:10:46
emailkan saya koleksi gambar-gambar hantaran bertemakan color-color british
 
Nama: watie
Tarikh: 2007-10-17 13:29:28
blh tak u sent kat i example 4 the collection barang hantaran warna purple either light or dark. ok thanks a lot
 
Nama: nartasha
Tarikh: 2007-10-15 05:00:56
boleh hantar pada saya fesyen baju tunang n nikah serta contoh barang hantaran termasuk pelamin.
 
Nama: aween
Tarikh: 2007-10-12 09:01:48
saya suke colour gold bleh tlg email kan saya barang hantaran colour gold.
 
Nama: liya.
Tarikh: 2007-10-10 12:42:34
Saya ada permintaan,bolehkah hantar kepada saya: 1. Apakah senarai barang hantaran pertunangan kepada pihak lelaki? 2. bolehkan email kepada saya gambar barang hantaran bertemakan warna gold dan silver? 3.emailkan kepada saya harga pakaian dan solekan utk pertunangan?
 
Nama: maya
Tarikh: 2007-10-03 12:17:18
boleh hantar pada saya fesyen baju tunang n nikah serta contoh barang hantaran . Cadangan bulan madu di mana ya?
 
Nama: ema
Tarikh: 2007-10-02 21:58:59
emailkan saya gambar gubahan hantaran bertemakan warna gold
 
Nama: MAZRITA
Tarikh: 2007-10-02 16:08:51
boleh tak emailkan gambar hantaran yang bersesuaian jika saya ingin melangsungkan hari pertunangan dan akad nikah adalah pada hari yang sama. dan tema warna adalan pink bagi pihak perempuan dan warna gold bagi pihak lelaki.
 
Nama: ila
Tarikh: 2007-10-02 10:08:55
boleh tak emailkan saya baju untuk pertunangan yang simple2 sahaja colour purple dan harganya sekali. jika baju sekali dengan solekan berapa pula. dan juga hantaran colour purple. tq
 
Nama: ila
Tarikh: 2007-10-02 10:06:14
boleh emailkan kpd saya harga jika saya nak solekan pertunangan sahaja.
 
Nama: sal
Tarikh: 2007-09-25 09:08:58
saya sukakan tema warna hijau...boleh emailkan koleksi hantaran kepada saya
 
Nama: ayu saumi
Tarikh: 2007-09-24 21:56:01
blh hantarkan pada saya cntoh gubahan hantaran pertunangan untuk lelaki dan perempn..yang bertemakan warna purple.maroon pth or gold.
 
Nama: nurfarani
Tarikh: 2007-09-19 12:06:00
saya ingin tema hijau muda+pink.kalu leh,contoh barang hantaran bertunang untuk warna di atas....
 
Nama: fida
Tarikh: 2007-09-17 14:26:17
bole emailkam sy cnth majlis perkahwinan dan hantarannya yg bertemakan putih diserikan warna merah,ringkas tapi menarik.
 
Nama: farrah
Tarikh: 2007-09-17 11:47:11
BOLEH EMAILKAN SAYE GUBAHAN HANTARAN UNTUK TEMA PURPLE
 
Nama: mastura
Tarikh: 2007-09-07 11:03:06
boleh minta cara buat gubahan hantaran perkhawinan
 
Nama: siti juraidah
Tarikh: 2007-09-06 18:06:42
salam. boleh minta koleksi gubahan hantaran dan pelamin bertema gold
 
Nama: linda
Tarikh: 2007-09-03 12:18:25
salam, saya mencari koleksi baju pertunangan untuk 'plus size'. boleh e-mail pada saya untuk maklumat lanjut?
 
Nama: anis
Tarikh: 2007-08-14 12:00:44
boleh dapatkan saya barang-barang hantaran bagi kedua-dua belah pihak,lelaki dan perempuan.
 
Nama: ima
Tarikh: 2007-07-29 22:35:49
saya perlukan contoh gubahan hantaran pengantin lelaki dan perempuan dan hantarkan koleksi gambar bagi pengantin perempuan memakai tudung bewarna coklat n gold
 
Nama: raha
Tarikh: 2007-07-23 11:47:32
kalau mjlis p'kahwinan di Melaka, Difi Beauty & Collections ambil tempahan ke?
 
Nama: ida
Tarikh: 2007-07-18 18:11:45
boleh e-mailkan saya pelbagai gubahan dan tema untuk perkahwinan..
 
Nama: farda
Tarikh: 2007-07-18 12:12:43
askum.. awk prnh bt hantran bertemakan biru merah..im so blur la.. help me pls..
 
Nama: farda
Tarikh: 2007-07-18 12:11:22
askum.. awk prnh bt hantran bertemakan biru merah..im so blur la.. help me pls..
 
Nama: salina bt sulaiman
Tarikh: 2007-07-16 18:38:30
Saya perlukan contoh-contoh gubahan hantaran pertunangan berwarna coklat & pink
 
Nama: siti suraiya binti roslan
Tarikh: 2007-07-16 17:09:17
tolong email kan saya cara-cara membuat gubahan hantaran pertunangan untuk pihak lelaki dan pihak perempuan,TQ
 
Nama: nisa
Tarikh: 2007-07-16 08:52:53
akum.sy nak tau harga utk makeup,sepasang baju, n aksesori utk bertunang pd 31/8 ni.thanx..
 
Nama: Big
Tarikh: 2007-07-14 00:02:55
Tolong email kpd saya gubahan hantaran pertunangan dan perkahwinan. Contohnya- Apa yang patut utk pihak lelaki dan utk pihak perempuan sebagai hantaran..Terima Kasih
 
Nama: zulkifli azizan
Tarikh: 2007-07-13 23:56:37
Saya nak mintak tolong boleh x,email kan kepada saya senarai barang untuk pertunangan.Terima kasih
 
Nama: putri_yaa
Tarikh: 2007-07-13 14:44:38
mmm cantik tp x serabut ke byk bunga n mcm color pulak tu.. better samakan colornye...nak mintak gubahan utk warna gold bleh tak?
 
Nama: wan
Tarikh: 2007-07-13 10:37:39
tolong email saya gubahan hantaran pertunangan. apa yang patut pihak lelaki hantar,pihak perempuan hantar
 
Nama: Suria
Tarikh: 2007-07-13 08:39:36
boleh e-mailkan gubahan2 pertunangan bermacam2 tema.
 
Nama: fifah
Tarikh: 2007-07-12 11:04:54
boleh tlg emailkan x baju2 tuk bertunang yg kaler gold/coklat cair dan leh bagikan pakej yang sesuai untuk brtunang
 
Nama: salina
Tarikh: 2007-07-09 09:37:42
tolong email saya gubahan hantaran pertunangan. apa yang patut pihak lelaki hantar,pihak perempuan hantar
 
Nama: analia
Tarikh: 2007-07-06 15:59:46
tolong emailkan kat sye gubahan, bilik tidur, dan baju yang sesuai tema nya warna hijau
 
Nama: ain-motaro
Tarikh: 2007-07-06 09:44:28
boleh emailke saya barang2 hantaran dan gubahan pelamin n bilik tidor tema merah,porple n gold x?terimKsih
 
Nama: deq masz
Tarikh: 2007-07-05 21:38:21
tlg email sy brg2 hantaran utk tema hijau
 
Nama: ila
Tarikh: 2007-07-03 16:40:12
Boleh email kepada saya gambar-gambar dan cara2 membuat gubahan hantaran pertunangan bertemakan warna maroon?Dan juga contoh pakaian yang sesuai...Terima Kasih
 
Nama: rose
Tarikh: 2007-06-29 11:24:47
tlg emelkan kpd saya gambar dan cara membuat gubahan hantaran pertunangan yang simple dan mudah.. tq
 
Nama: liza
Tarikh: 2007-06-29 05:56:07
tolong emailkan gambar-gambar pakaian pengantin dan gubahan hantaran perkahwinan bertemakan gold colour.tq..
 
Nama: Niza
Tarikh: 2007-06-26 15:50:13
tolong email kan kepada saya gambar-gambar dan cara-cara untuk membuat gubahan hantaran pertunangan yang bertemakan warna merah/maroon dan bersama sekali contoh pakaian pertunangan. Thank you.
 
Nama: n
Tarikh: 2007-06-25 16:58:35
emailkan koleksi baju tunang & koleksi hantaran.tq
 
Nama: masniah
Tarikh: 2007-06-22 13:56:25
boleh tlg emailkan saya gambar pakaian pengantin warna purple n pelamin yang sesuai....
 
Nama: ai
Tarikh: 2007-06-22 11:59:15
bleh tlg emailkan kpd sy cnth htrn yg sesuai utk kst,beg,myk wangi,jam dan sireh junjung.tq
 
Nama: yus
Tarikh: 2007-06-22 11:50:58
boleh x hantar kat saya pakej perkahwinan? harga dan cth bju (kalu bleh baju songket), pelamin & blik tido skli...utk majlis luar kl camne?misalnye kuantan...tq!
 
Nama: mary
Tarikh: 2007-06-21 12:29:41
boleh x syor warna yang sesuai untuk kulit saya..sebenarnya saya masih mencari warna yang sesuai untuk kulit saya..kulit saya agak gelap sikit tp xlah hitam sangat..boleh x sis tlg saya..
 
Nama: ida
Tarikh: 2007-06-21 08:38:41
blh tlg emelkan kepada sy koleksi baju pertunangan dan hantaran berwarna putih @ silver
 
Nama: chiyo
Tarikh: 2007-06-19 13:40:29
boleh tolong emelkan kepada saya koleksi hantaran pertunangan dan tema hantaran saya berwarna baby blue n pink
 
Nama: iena
Tarikh: 2007-06-16 09:47:27
boleh hantarkan koleksi baju bertunang berserta harga dan koleksi gubahan pertunangan.tema purple.TQ
 
Nama: ichan
Tarikh: 2007-06-15 21:23:32
boleh tak hantar gambar koleksi hantaran pertunangan.
 
Nama: emy
Tarikh: 2007-06-15 13:46:53
saya sedang mencari alas dulang warna silver,..kalau ade tlg emel saya ye,...dgn gambar nya sekali,.
 
Nama: emy
Tarikh: 2007-06-15 13:41:36
boleh hantarkan saya koleksi baju pengantin bertudung beserta harga sekali,...please,......
 
Nama: wan rashidah
Tarikh: 2007-06-14 12:21:12
boleh hantaran tema hijau dan cream. tq
 
Nama: aiza
Tarikh: 2007-06-12 17:50:15
saya berminat nak buat tema orange. tp x tau calour pe yg sesuai dipadankan dengan orange terutama untuk pelamin n baju. boleh hantakan koleksi? thanks ya
 
Nama: farahhanum
Tarikh: 2007-06-11 15:47:21
boleh hantaran tema orange-putih dan orange silver. tq
 
Nama: mas
Tarikh: 2007-06-07 09:21:15
boleh tak hantar gambar koleksi hantaran pertunangan.
 
Nama: norbaizura
Tarikh: 2007-06-06 18:57:57
boleh tolong emelkan kepada saya koleksi hantaran pertunangan dan pakaian bertudung yang sesuai untuk bertunang berserta dgn harga?.tema hantaran saya mungkin berwarna baby blue..TQ....
 
Nama: rozelina
Tarikh: 2007-06-02 13:46:22
boleh tak hantar gambar hantara-hantara.dgn tema pink.
 
Nama: shima
Tarikh: 2007-06-01 13:58:32
nampak menarik.. boleh tak hantar gambar sirih junjung yang menarik lg n senang tema warna coklat ngan krim
 
Nama: haznita hashim (eita)
Tarikh: 2007-05-26 11:54:09
nampak menarik, boleh bagi lagi gubahan hantaran yg lebih byk lagi. n lagi 1 boleh x bagi services untuk solekan di majlis pertunangan sy nanti
 
Nama: nisa
Tarikh: 2007-05-25 12:53:23
umm cantik,simple tak simple sangat...boleh tak emelkan gambar pelamin yang pelbagai
 
Nama: sue
Tarikh: 2007-05-22 16:56:53
saya buntu untuk memilih cadar tuk majlis perkahwinan saya nnt. tema saya oren + krim..klu bole emailkan kpd sy koleksi bilik tidur yg simple dan terkini.tq
 
Nama: baby
Tarikh: 2007-05-22 12:03:35
boleh tolong emelkan kepada saya koleksi hantaran pertunangan dan pakaian bertudung yang sesuai untuk bertunang.tema hantaran saya mungkin berwarna green apple..TQ....
 
Nama: nurul
Tarikh: 2007-05-22 12:01:28
boleh hantarkan sy koleksi baju pertunangan bertudung dan koleksi hantaran.terima kasih
 
Nama: nurul
Tarikh: 2007-05-22 12:00:38
boleh hantarkan sy koleksi baju perunangan dan koleksi hantaran
 
Nama: anie
Tarikh: 2007-05-21 15:26:03
boleh hantar email contoh baju pengantin & pelamin yang terkini?
 
Nama: Norhafizah Nordin
Tarikh: 2007-05-21 11:26:14
I love you creation, nice!! Boleh tolong hantarkan koleksi pakaian untuk pertunangan dan hantaran. thanks.
 
Nama: Siti Zaiton Rahani
Tarikh: 2007-05-18 09:23:05
sangat menarik dan ringkas. Menambat hati sesiapa saja yang melihat. Satu persembahan gubahan yang indah.
 
Nama: elly
Tarikh: 2007-05-15 08:23:25
emelkan kepada saya koleksi hantaran pertunangan dan pakaian bertudung yang sesuai untuk bertunang
 
Nama: lynn
Tarikh: 2007-05-12 13:27:02
tlg e-mailkan kpd saya koleksi pakaian pengantin bertudung.
 
Nama: sharifah rohaya
Tarikh: 2007-05-07 16:24:45
tolong email kan kepada saya koleksi baju pengantin dan koleksi rekaan pelamin yang bewarna pink dan krim.tq
 
Nama: fairuz
Tarikh: 2007-05-07 14:23:39
tolong email kan kepada saya gambar-gambar dan cara-cara untuk membuat gubahan hantaran pertunangan yang bertemakan warna merah/maroon + biru dan bersama sekali contoh pakaian pertunangan. Thank you.
 
Nama: ieda
Tarikh: 2007-05-07 13:17:51
boleh x berikan saya koleksi untuk hantaran yang berwarna purple... n warna yang masuk dengan warna purple.. maksud saya kombinasi warna yang sesuai untuk warna purple... tq
 
Nama: Liza
Tarikh: 2007-04-25 10:11:42
tolong email kan kepada saya gambar-gambar dan cara-cara untuk membuat gubahan hantaran pertunangan yang bertemakan warna merah/maroon + gold/silver. Thank you.
 
Nama: Rosmawati
Tarikh: 2007-04-23 13:08:09
Boleh tolong hantarkn gmbar gubahan hantaran, pakaian n contoh pelamin koleksi warna biru n silver
 
Nama: Muslipah
Tarikh: 2007-04-16 14:09:50
Boleh hantarkan gambar-gambar dan cara-cara membuat gubahan untuk barang-barang pertunangan.TQ
 
Nama: siti haslinda
Tarikh: 2007-04-16 12:15:38
tlg emelkan sy fesyen pakaian songket pengantin
 
Nama: Fia
Tarikh: 2007-03-23 09:16:10
Boleh tolong hantar gambar2 contoh pakaian pengantin bertudung beserta hantaran dan solekan
 
Nama: awinzz
Tarikh: 2007-03-15 08:58:17
Minta tolong hantar koleksi hantaran gabungan warna oren dan krim or gold...
 
Nama: NORZITA BT BORIAK
Tarikh: 2007-03-15 08:49:06
Barangan hantaran mmg cantik. Boleh hantar kepada saya contoh baju pengantin koleksi warna oren... Warna oren sesuai digabungkan dengan warna apa...
 
Nama: emiesha
Tarikh: 2007-03-14 13:16:36
Tlg emel pd gambar gubahan sirih junjung yg berkonsepkan gold + coklat.TQ
 
Nama: faizah
Tarikh: 2007-03-10 13:53:42
boleh emel kan pakej pertunangan x?pakaian lengkap bertudung dan hantaran.time ksih
 
Nama: faizah
Tarikh: 2007-03-10 13:53:08
boleh emel kan pakej pertunangan x?pakaian lengkap bertudung dan hantaran.time ksih
 
Nama: ieda
Tarikh: 2007-03-07 10:36:59
boleh tlg emailkan pakej perkahwinan lengkap?ada kosong lagi tak 9&10 hb june
 
Nama: noraini
Tarikh: 2007-03-06 13:55:18
Sila sertakan pakej perkahwinan dan fesyen terbaru untuk baju nikah.Thanx
 
Nama: AIN
Tarikh: 2007-03-05 15:13:25
tolong email kan gambar baju pengantin lebih berbentuk tradisional ataupun menutup aurat.(bertudung)
 
Nama: ida
Tarikh: 2007-02-08 10:46:57
tlg emailkan price list tuk pakej pertunangan..bju tunang ngan make up.pakej tunang bertudung
 
Nama: ida
Tarikh: 2007-02-08 10:46:49
tlg emailkan price list tuk pakej pertunangan..bju tunang ngan make up.pakej tunang bertudung
 
Nama: nurizzat
Tarikh: 2007-01-26 19:03:10
Boleh sy tahu harga untuk ambil videografi untuk Majlis Akad Nikah (01hb Jun 07) dan Perkahwinan (02hb Jun 07)
 
Nama: Nora
Tarikh: 2007-01-25 17:16:14
Tolong emailkan pakej yang ditawarkan (berserta harga) dan gambar gubahan hantaran pertunangan, berkonsepkan warna emas + coklat. Terima kasih.
 
Nama: siti sharizuana
Tarikh: 2006-12-20 20:19:08
boleh emailkan saya pakej pkahwinan yang ditawarkan. gamabr contoh baju pengantin & pelamin colour merah jambu
 
Nama: rabiatul nurain
Tarikh: 2006-11-15 12:16:19
tolong emailkan pada saya contoh pakain n pelamin yang berkonsepkan warna gold and orange...tq
 
Nama: Tasha
Tarikh: 2006-11-09 13:52:29
Tolong emailkan pakej yang ditawarkan (berserta harga) dan gambar gubahan hantaran berkonsepkan warna silver + merah. Terima kasih.
 
Nama: laila
Tarikh: 2006-09-12 11:57:14
sila hantar gambar hantaran/gubahan berkonsep hijau dan biru
 
Nama: mar
Tarikh: 2006-09-11 10:12:51
sila emailkan kepada saya hantaran pertunangan..pakaian dan segala yang berkaitan.
 
Nama: Rizawati bt Musa
Tarikh: 2006-08-16 16:05:27
Boleh emailkan saya quotation pakej perkahwinan yan ditawarkan. Serta dengan gambar baju-baju pengantin yang ditawarkan. Saya memakai tudung, so kalau boleh biarlah baju pengantin sesuai dengan pemakaian tudung. Terima kasih.
 
Nama: eita
Tarikh: 2006-07-31 13:33:29
hi, sy nak tahu ttg pakej2 perkahwinan yg disediaN oleh Difi serta gambar2 utk penagntin yg bertudung
 
Nama: adleen
Tarikh: 2006-07-25 07:45:32
Boleh emailkan saya quotation pakej perkahwinan yan ditawarkan. Serta dengan gambar baju-baju pengantin yang ditawarkan. Saya memakai tudung, so kalau boleh biarlah baju pengantin sesuai dengan pemakaian tudung. Terima kasih.
 
Nama: Irnanie
Tarikh: 2006-07-19 11:08:58
Boleh emailkan kpd saya koleksi pakaian pengantin beserta dgn list price sekali thanks.
 
Nama: Haslinda Abdullah
Tarikh: 2006-06-10 22:52:11
Boleh emailkan saya quotation pakej perkahwinan yan ditawarkan. Serta dengan gambar baju-baju pengantin yang ditawarkan. Saya memakai tudung, so kalau boleh biarlah baju pengantin sesuai dengan pemakaian tudung. Terima kasih.
 
Nama: Haslinda Abdullah
Tarikh: 2006-06-10 22:51:55
Boleh emailkan saya quotation pakej perkahwinan yan ditawarkan. Serta dengan gambar baju-baju pengantin yang ditawarkan. Saya memakai tudung, so kalau boleh biarlah baju pengantin sesuai dengan pemakaian tudung. Terima kasih.
 
Nama: lin
Tarikh: 2006-06-09 12:11:51
boleh email kan pakej perkahwinan yang lengkap
 
Nama: mai
Tarikh: 2006-05-25 08:11:54
boleh emailkan saya pakej pkahwinan yang ditawarkan
 
Nama: linnkj
Tarikh: 2006-04-28 10:40:38
sila hantar foto hantaran/gubahan berkonsep sendondon.warna kuning
 
Nama: afiza
Tarikh: 2006-03-31 14:04:39
alhamdulillah ur servise is very tip top...kami sekeluarga amat berterima kasih dan berpuas hati dgn perkhidmatan yg diberikan...thanks sis...