Difi Beauty ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin ~ Kot & Gaun
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Difi Beauty & Collections
2022-1, Bangunan Dato Hj Suhaimi
Jalan Bandar Dalam S
51100, Sentul
Kuala Lumpur
Hubungi : nora mohd nor
Telefon : 03 4043 2237
Handphone 012 396 5802
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
Salun kecantikan dan andaman pengantin. Antaranya
  • - rawatan muka & badan,
  • - menjual produk kecantikan,
  • - solekan & dandanan rambut,
  • - pelamin,
  • - perhiasan bilik tidur,
  • - sewa baju pengantin (songket, lace, chiffon dsb),
  • - gubahan hantaran & dulang hantaran,
  • - gubahan bunga telur,
  • - fotografi & video.

Beritahu Kawan mengenai Difi Beauty & Collections

Pelbagai warna serta jenis kot & gaun untuk majlis potong kek atau sesi fotografi.  Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.  Terdiri daripada songket penuh, songket tabur, lace, chiffon, sutera thai & pelbagai lagi mengikut fesyen terkini & warna pilihan anda.  Kami menyediakan pelbagai persalinan daerah seperti        -       pakaian cheong sam           -       India (sari atau lengga)          -       Balqis           -       jawa, minang          -       melaka (sanggul lintang)           -       puteri perak,           -       cik siti wan kembang     dan sebagainya sesuai untuk pengantin bertudung atau tidak bertudung dan boleh dipilih sama ada perseorangan atau berpasangan. Pelbagai koleksi pelamin ada disediakan termasuk yang terbaru yang menggunakan besi kerawang dan kubah mengikut pilihan warna anda  Pelbagai jenis gubahan hantaran disediakan mengikut permintaan & kemampuan anda.
Pelbagai warna serta jenis kot & gaun untuk majlis potong kek atau sesi fotografi.
Klik untuk gambar lagi besar
Kot & Gaun

Pelbagai warna serta jenis kot & gaun untuk majlis potong kek atau sesi fotografi.


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: Aziela
Tarikh: 2014-10-28 22:32:05
Ade x coat skli ngan sluar wane grey saiz L or xL..bpe ye sewa..nk gune sbtu mggu depan...
 
Nama: mysteaukaz
Tarikh: 2013-04-03 13:12:33
nak sewa dress kembang untuk dinner bleh x? kalau ada email saya dengan segera plezz....
 
Nama: aida rahim
Tarikh: 2012-12-31 19:03:59
cantik sunguh gaun 2 ye kalu saye pakai lg cantik
 
Nama: katty
Tarikh: 2012-12-25 05:35:47
i need a black tuxedo as soon as possible..tQ..
 
Nama: nasriq
Tarikh: 2011-12-12 16:12:52
salam. u ada suit unuk disewa x?
 
Nama: hani
Tarikh: 2011-12-09 23:08:51
salam.... u ade white tuxedo utk disewa x?
 
Nama: mohd safwan
Tarikh: 2011-12-06 18:41:11
salam... ada x tuxedo warna hitam yg sya blh gna dinner...sya nk gna 1.1.2012... harga yg berpatutan...
 
Nama: NURAKMA
Tarikh: 2011-12-06 18:39:04
Salam akak, klau nk sewe suite n gown tok dinner bpe rm ye?
 
Nama: NABILAH
Tarikh: 2011-11-10 13:42:39
Salam...akak saya berminat nak ambik pakej RM1200 akak..blh x wat appoinment ngan akak? tq
 
Nama: ika
Tarikh: 2011-11-07 15:58:55
ada tak baju gaun yang paling lawa warna putih ... dan pelamin yang besar dan lawa..kalau ada saya nak tempah untuk perkahwinan saya ok...
 
Nama: emi
Tarikh: 2011-10-19 17:53:14
nak tanya ader sewa tux 1 set warne merah di dalam hitan di luar untuk pkai dinner..? kalau ada sila hubungi saya berserta harga..? location melaka.
 
Nama: Farhan
Tarikh: 2011-10-05 15:00:32
ade tak sewa tuxedo yg formal punya siap ada bengkung, kemeja, n sluar slack? Klu ada berapa harga? boleh email kan gambar?
 
Nama: fiza
Tarikh: 2011-09-27 00:13:04
sy nk tnye brape oekej utk solekn n baju mjlis untuk tung ye,,bole bg tau harga.../tq
 
Nama: suzie
Tarikh: 2011-09-16 19:13:15
saya nak tanya pakaian apa lebih sesuai klu konsep bollywood.....sbb masa function tu saya terpilih salah seorg peserta ratu bollywood... .klu baju dgn makeup brp blh bg sewa paling murah? sbb masuk tiada bayaran pape.....
 
Nama: Liza
Tarikh: 2011-08-11 11:52:37
ade facebook tk? nk tgk koleksi baju pengantin untuk majlis bln 10 nie. TQ
 
Nama: akmal
Tarikh: 2011-08-04 18:52:47
cantik sgt2,sy bgitu truje...hrge brape ea ?
 
Nama: zainee
Tarikh: 2011-08-04 07:01:42
saya nk tnye sy nk kot n gaun yg terbaru warna purple light ade x...?tok di pki di johor 31.12.2011
 
Nama: ina sentul
Tarikh: 2011-06-03 18:27:16
kak..ader facebook..x kak...nk tgok gmbar pelamin..n koleksi2.laen
 
Nama: ina sentul
Tarikh: 2011-06-03 18:25:59
ok..kak sy nk tukar pakej nk amik pakej 3 1999..tue...( bley..kak..)
 
Nama: fiqa
Tarikh: 2011-04-25 22:11:09
salam...sy nk tnye nk sewa kot warna coklat ade x?brape harga sewa ye?nak gune pada 4/5/2011...please reply ASAP..thanx..
 
Nama: Acu
Tarikh: 2011-02-15 12:42:49
z^La:sya ada bju gaun warna putih hitam..klu u berminat bolh cl 0136533203 atau email:acuzzz@gmail.com..nti sya send pic..
 
Nama: z^La
Tarikh: 2010-12-28 20:10:29
saya mencari gaun putih untuk majlis potong kek. majlis sy pada mac 2011.. i\'m waiting 4 ur feedback.. tq
 
Nama: Ili
Tarikh: 2010-11-21 08:42:54
saya memerlukan kot berwarna putih. majlis akan diadakan pada 18/12/2010. harap dapat bagi feedback asap. tq..
 
Nama: Farah Yantie
Tarikh: 2010-10-25 12:04:45
salam... bleh x tolong emailkan pakej2 yg ada kat butik ni beserta harga ... tlg send kan skali pic baju pengantin yg berwarna HIJAU PUPRLE.. tima kasih..
 
Nama: ZAIRINA MUHAMMAD
Tarikh: 2010-10-25 11:38:18
boleh tlg emel pakej2 yg disediakan...tlg emelkan kepada saye secepat mgkn yer...TQ..
 
Nama: watie
Tarikh: 2010-09-22 15:29:12
saya sedang mencari peluang utk menjadi Freelance Make-up utk mane2 butik pengantin.....saya mempunyai pengalaman lebih dr 3thn dlm bidang solekan....mendapat pendidikan awal solekan dr butik FID\'Z Collection & belajar make-up dr make-up artist terkenal.....sekiranya berminat @ ada peluang saya bekerja di Butik Saudari, sila hubungi saya di talian 019-6170823 / 014-7396865....saya sanggup pergi make-up kemana sahaja......
 
Nama: hidayah
Tarikh: 2010-08-14 11:58:45
salam... bleh x tolong emailkan pakej2 yg ada kat butik ni beserta harga ... tlg send kan skali pic baju pengantin yg berwarna merah putih.. tima kasih..
 
Nama: Nurul Ain
Tarikh: 2010-07-15 14:10:41
Salam... nk thuw full package yg u all buat... TQ.
 
Nama: norfarahidah
Tarikh: 2010-07-09 19:01:28
klo nak sewa baju jek berape?gaun pengantin yang panjang2 kainnye...
 
Nama: MARIANA
Tarikh: 2010-06-30 16:57:49
nk tnya sewa bju spasang L/P dan make-up berapa?
 
Nama: shila
Tarikh: 2010-06-16 09:54:16
salam, leh x tlg email pakej yang ada.. klau nak sewa baju dgn make up sahaja. ada x bju warna hijau + kuning.
 
Nama: hafiz
Tarikh: 2010-06-11 16:04:43
boleh email saya harga dan pakej kawin? saya hanya mahu sewa baju dan make up.. boleh ke? kahwin di rompin
 
Nama: wanie
Tarikh: 2010-06-06 00:32:15
boleh emailkan sy pakej yang butik nie tawarkan pada sy x....terima kasih
 
Nama: awy salleh
Tarikh: 2010-05-25 11:25:19
blh tak sponsor ulang tahun perkahwinan saya ke 20...zaman dulu xde pakej yg menarik spt hari ni.
 
Nama: Monaliza
Tarikh: 2010-05-20 09:59:20
Saya mencari koleksi 3 persalinan lelaki & perempuan untuk Majlis Malam Berinai. Boleh saya tau adakah terdapat pakej untuk koleksi tersebut dan berapakah harga sewa bagi sepasang baju, jika saya ingin menyewa sepasang baju lelaki jenis kot atau tuxedo + 3 persalinan lelaki & perempuan? Thanks
 
Nama: ct
Tarikh: 2010-04-07 23:10:54
salam.. blh x send kt email sy pakej perkahwinan yg ade berserta harga..
 
Nama: hyra
Tarikh: 2010-03-16 16:54:05
ade gaun merah terang tak??send kan koleksi gaun ye..n berape chargenye lau nk sewa gaun sahaja tanpa kot
 
Nama: farrah
Tarikh: 2010-01-24 18:25:52
ade gaun pengantin utk potong kek tak?byk?
 
Nama: jem razali
Tarikh: 2010-01-12 13:24:49
tolong email kan buget package yang ada..kalu nak pelamin sahaja berapa charges?
 
Nama: Noorlela
Tarikh: 2009-12-10 21:29:39
saya nak mintak antarkan e-mail pakej2 yang ada..
 
Nama: HASLINDA
Tarikh: 2009-11-12 13:29:53
minta emelkan pakej2 yang ada. kalu majlis kat mersing, boleh ke sane ke?
 
Nama: zarith aleeza
Tarikh: 2009-11-01 11:42:55
salam..saye nak tanye psl pakej 3(RM1700),saye bakal berkahwin pd jun 2010..jd saye nak tanye pakej tuh same dgn yg saye lihat di ruangan iklan majalah pengantin?
 
Nama: lynn
Tarikh: 2009-09-11 17:50:15
salam.. nk tnya, kalo sy nk amik pakej 6 (2650) tp nk tukar hiasan bilik n photographer kpd persalinan tradisional 7 pasang, hrga jd bape ek??? bole inform kt sy secepat mungkin x??sbb nk kawen dlm awl bulan 1 2010..
 
Nama: zue
Tarikh: 2009-08-20 15:45:11
Ble email saya jenis pakage untuk fotografi
 
Nama: tasya
Tarikh: 2009-08-08 20:13:53
salam,boleh tak emailkan saya gambar baju gaun dan kot serta baju kurung yang terbaru sekali.Siap harga baju.terma saya warna purple,kalau bole baju kurung tu warna purple.gaun putih.kot hitam kemeja dalam putih
 
Nama: miera
Tarikh: 2009-06-22 11:24:41
sye khwin mgkn hjung thn ni,leh e-mail kn pakej2 pengantin dr difi beauty x??..ASAP k.
 
Nama: julie
Tarikh: 2009-06-05 11:18:57
gaun pengantin ada yang size besar ke?? kalau nak wat outdoor photography ada ke, berapa charge? tq...
 
Nama: ema
Tarikh: 2009-03-29 19:49:53
salam...blh x send koleksi baju pengantin dan pakej perkhawinan kt email sye
 
Nama: Noor
Tarikh: 2009-03-22 11:20:15
boleh hantarkan pd saya contoh fesyen baju pegantin bertudung,warnanya pupple light.Serta contoh gaun untuk majlis potong kek tapi tidak menjolok mata
 
Nama: nazliana
Tarikh: 2009-01-12 11:07:23
sy akan bernikah bulan 6 nie boleh tak hantar pakej harga n pic baju pengntin berwarna peach
 
Nama: Annie
Tarikh: 2009-01-02 00:04:06
Sya bkal melangsungkn prkahwinan pd 14mar,so nk tahu berapa harga utk 1xsolekan pengantin? Thaxs
 
Nama: puziah binti mohd noor
Tarikh: 2008-10-16 13:33:09
salam....boleh x hantar kan koleksi baju untuk bertunang dan koleksi hantaran untuk majlis bertunang...terima kasih...
 
Nama: Farahana
Tarikh: 2008-09-18 17:21:54
Boleh x emelkan saya paker pertunangan dan semua contoh baju
 
Nama: maharaNI
Tarikh: 2008-09-09 11:43:08
saya nk tanya berapa harga untuk pakej pertunangan untuk baju dn make up..blh x email pada saya.majlis perutnangan nov'08
 
Nama: aida_fauzie
Tarikh: 2008-08-27 17:00:37
boleh tak hantarkan gambar2 baju pengantin ke alamat ini???nor zuraidah bt kamal baharim no 6 jalan bedara,taman nira,83000 batu pahat johor....skian........
 
Nama: aida_fauzie
Tarikh: 2008-08-27 16:57:48
boleh tak tunjukkan gambar gaun terkini??????
 
Nama: adidas
Tarikh: 2008-08-23 22:39:20
aslmkm,,,leh x tunjukkan semua koleksi bju pengantin kat u punye butik,,xmenarik lgsg bukak2x xde paper,,,
 
Nama: wanie
Tarikh: 2008-05-29 19:51:18
boleh tak hantarkan semua koleksi gambar baju pengantin ya ada di Difi Beauty & Collections. tq.
 
Nama: c-tie
Tarikh: 2008-05-09 10:44:57
bleh tak send pada saya koleksi baju pengantin yang terbaru
 
Nama: rin
Tarikh: 2008-04-24 11:07:05
kak bleh tak hantar gambar gubahan hantaran perkahwinan yg terkini
 
Nama: izza
Tarikh: 2008-03-11 15:02:42
blh la...cantik jg...
 
Nama: sha
Tarikh: 2008-03-04 14:06:52
assalammualaikum....kak...boleh tak sendkan saye gambr2 dan care2 memakai tudung untuk pengantin
 
Nama: rohana
Tarikh: 2008-02-24 11:43:48
as'kom,akak nie comel la....semoge bhgia erk!
 
Nama: norhasliza binti abdul rahim
Tarikh: 2008-01-28 12:58:50
bleh tnye x.. untuk majlis pertunangan baju yang mcm mane yg sesuai di pakai jika seseorg itu tinggi 163cm, x gemuk sgt, x kurus sgt sedang2 je(56kg)..berkulit hitam manis...
 
Nama: amelia mohd zaidi
Tarikh: 2007-12-17 13:15:12
Saya ingin mengeatahui package2 yg terdapat dalam butik ini.
 
Nama: nanie
Tarikh: 2007-11-29 13:24:55
Akak,boleh bagi tau x harga utk sepasang baju pengantin utk lelaki dan perempuan dan sekali make-up sahaja.klu blh nak baju tradisional laaa..permintaan dr bonda ku...
 
Nama: nanie
Tarikh: 2007-11-29 13:24:16
Akak,boleh bagi tau x harga utk sepasang baju pengantin utk lelaki dan perempuan dan sekali make-up sahaja.klu blh nak baju tradisional laaa..permintaan dr bonda ku...
 
Nama: farahzaitul
Tarikh: 2007-11-14 09:21:05
email kepada saya pakej perkahwinan utlk saiz badan L - XL dan berapa bulan yang diperlukan utk menempah pakej anda ... serta kan sekali gambar yea ... tq
 
Nama: NORAZLIZA BINTI YAACOB
Tarikh: 2007-10-25 22:14:51
ada baju untuk bertunang tak? emailkan foto.
 
Nama: anneza
Tarikh: 2007-10-22 10:18:25
bolehkah emailkan kepada saya pakej-pakej perkahwinan yang disediakan.
 
Nama: lieya
Tarikh: 2007-09-25 14:31:33
mmm..ini ker yg terbaru??
 
Nama: lieya
Tarikh: 2007-09-25 14:30:01
nak baju yg sesuai ng kulit saya(sawo matang)
 
Nama: amirul
Tarikh: 2007-08-29 16:58:46
alamak kat rambut dia lg lawa la..nak yg tu bleh..tp klu bleh nak penuh satu kepala....nak waner merah+hijau+oren kalu boleh kuning skali..x pun waner unggu la...
 
Nama: amirul
Tarikh: 2007-08-29 16:56:43
saya nak tny,bunga yg kat tangan pengantin perempuan tu...sewa pakai kilo ke pakai gram?takut nnt nak sewa banyak kene cas berat plak,tu yg tanya dulu..tolong jawabkan yer...klu boleh saya nak satu kuntum jer..
 
Nama: NUR AMIRAH
Tarikh: 2007-08-01 09:33:14
ada x gaun yang boleh dipadankan dengan tudung bagi pengantin muslim?
 
Nama: norainna
Tarikh: 2007-08-01 09:28:53
gaun yang cantik menutup aurat.......warna berseri......
 
Nama: ain
Tarikh: 2007-07-23 17:29:33
saya nak tanya, ada ke x gaun fesyen lain?
 
Nama: maryam
Tarikh: 2007-06-29 14:21:09
salam, berapa harga sewa kot & gaun. boleh email saya katalog baju pengantin beserta harga sewa? harga pakej pengantin sekali ye. tq
 
Nama: Lynn
Tarikh: 2007-04-07 10:23:52
Ada tak paker photography outdoor means kat garden ker untuk wedding punya
 
Nama: Lyn
Tarikh: 2007-03-07 10:52:37
Askm..sye nk tnye..ada x branch kt JB?..
 
Nama: rusna
Tarikh: 2006-11-07 08:01:37
salam, sy akan melangsungkan perkahwinan dalam masa trdekat ini, insyallah tahun depan.(2007) boleh tak puan hantarkan senarai harga pakej perkawinan yang puan tawarkan.terima kasih..
 
Nama: lisa
Tarikh: 2006-10-28 13:32:24
sy lisa.. majlis sy xlama lg 24 dec 06 nie! sy stay kt kl n kesuntykan masa tuk mencari bridal di area jb! leh x puan senaraikan harga pelamin n 2x makeup sajek! thx u
 
Nama: suhailina abu bakar
Tarikh: 2006-10-20 09:33:06
tolong bgkan harga pakej termasuk bilik tido pelamin
 
Nama: Junaidah binti Hassan
Tarikh: 2006-09-14 13:27:11
Nak tanya ada tak pakej untuk bergambar di studio untuk wedding anniversary bersama dengan 3 orang anak. berapa harga untuk pakej itu...sial listkan satu persatu..terima kasih...
 
Nama: kynn
Tarikh: 2006-09-10 16:14:43
bolehkah anda email kepada saya berapakah harga bagi pakej-pakej perkahwinan yang ada kerana saya akan mendirikan rumahtangga pada pertengahan tahun hadapan?terima kasih
 
Nama: kynn
Tarikh: 2006-09-10 16:14:35
bolehkah anda email kepada saya berapakah harga bagi pakej-pakej perkahwinan yang ada kerana saya akan mendirikan rumahtangga pada pertengahan tahun hadapan?terima kasih
 
Nama: kynn
Tarikh: 2006-09-10 16:12:59
bolehkah anda email kepada saya berapakah harga bagi pakej-pakej perkahwinan yang ada kerana saya akan mendirikan rumahtangga pada pertengahan tahun hadapan?terima kasih
 
Nama: Leya
Tarikh: 2006-08-30 11:31:01
Nak tanya ade pakej untuk pengambilan gambar studio bg anniversary.. Kalau ade pls bagitau harga pakej tersebut
 
Nama: nurul yakim
Tarikh: 2006-08-25 10:47:14
perbanyakkan gabungan warna lain dengan warna putih contohnya: ungu+putih, biru +putih kerana gabungan hanya dua warna lebih menampakkan ketenangan.
 
Nama: Eita
Tarikh: 2006-07-31 13:25:51
hi, sy nak tahu ttg pakej2 perkahwinan yg disediakan oleh Difi serta gambar2 utk pengantin yg bertudung serta gambar gubahan hantaran.tq...
 
Nama: nurin farhana
Tarikh: 2006-07-21 01:07:06
leh x send kan pd saya,kos sesi fotografi di studio.ada pakej,atau x.
 
Nama: siti
Tarikh: 2006-06-30 13:21:16
Askum...boleh tak akak send kat saya harga pakej yang lengkap dengan cameraman dan tanpa cameraman. Baju warna apakah yang sesuai untuk saya yang berkulit sawo matang manakala pasangan saya berkulit putih. Boleh akak sendkan kat saya baju terbaru dan rambut dibuat sanggul. Saya tinggal di bangi, adakah dicharge harga transport???
 
Nama: ida inai
Tarikh: 2006-06-24 17:02:49
send kt sy gaya2 penganting bertudung
 
Nama: ena
Tarikh: 2006-06-01 11:33:17
sila sendkan gambar2 baju perkahwinan yang lawa2
 
Nama: salina
Tarikh: 2006-05-31 11:23:08
a'kum ... saya akan mengadakan majlis pertunangan pada hujung bulan 7 .bole sendkan harga mengenai gubahan hantaran .bagaimana sekiranya saya di johor bahru .
 
Nama: Adnilsah
Tarikh: 2006-05-25 18:01:06
Asslamualaikum.Sy bakal melangsungkan perkahwinan pada tahun hadapan. sendkan sy package2 perkahwinan(andaman,pelamin,bj sanding) beserta dgn harga dan bagaimana harga package outstation-Melaka
 
Nama: Natimah Ismail
Tarikh: 2006-05-23 16:15:15
Adakah pihak tuan mengajurkan package pengantin (keseluruhannya spt make-up, mandi, hiasa bilik tidur dsb)
 
Nama: ita
Tarikh: 2006-05-23 14:59:31
askm...blh tolong emelkan kat pada saya package yg ada..terutama untuk yg out station...ke melaka..
 
Nama: tina hashim
Tarikh: 2006-05-19 10:18:07
Tolong email kepada saya package2 yang ditawarkan..tq...
 
Nama: Ilyana Mansor
Tarikh: 2006-05-17 16:22:52
Assalammualaikum Tolong hantarkan kpd sy pakej2 perkahwinan (termasuk hiasan bilik tidur,fotografi, andaman, dan baju sanding,nikah n dll) berserta sebutharga di butik anda..ada tak promosi2 yg diadakan sepanjang thn 2006.? tq
 
Nama: adik
Tarikh: 2006-05-10 20:17:31
sendkan saya rm jika saya nak belajar
 
Nama: hazaini
Tarikh: 2006-05-09 13:03:32
send kan saya pakej yg ditawarkan berserta harga.tks..
 
Nama: ziana
Tarikh: 2006-04-30 14:52:30
hi, sy nak tahu ttg pakej2 perkahwinan yg disediaN oleh Difi serta gambar2 utk penagntin yg bertudung. Jika ada. TQ.
 
Nama: niza
Tarikh: 2006-04-26 13:30:49
sy nak tahu ttg pakej yg ditawarkan beserta harga.juga ttg feshen bertudung..cth2 tudung yg terkini dan menarik, jika ada. thanks.
 
Nama: Zue
Tarikh: 2006-04-16 02:52:01
Saya bakal melangsungkn perkahwinan dalam tahun ini. Masih tiada ide mengenainya dan perlukan khidmat nasihat daripada pakar.Silalh hubungi saya segera.Terima kasih.
 
Nama: Shuhaila
Tarikh: 2006-03-31 17:42:20
Assalammualaikum Tolong hantarkan kpd sy pakej2 perkahwinan (termasuk hiasan bilik tidur,fotografi, andaman, dan baju sanding,nikah n dll) berserta sebutharga di butik anda..ada tak promosi2 yg diadakan sepanjang thn 2006.? tq
 
Nama: Ima
Tarikh: 2006-03-29 13:15:20
akak,sendkan kt sy pakej2 perkahwinan berserta harga di butik akak
 
Nama: Rubiyah
Tarikh: 2006-02-24 16:47:58
saya nak tahu ada tak pakej untuk pertunangan. termasuk hiasan bilik tidur,fotografi, andaman, hiasan hantaran dan baju pertunangan.
 
Nama: fuzra
Tarikh: 2006-02-18 13:34:26
send kat saye tentang pakej yang ditawarkan coz saye sedang buat preparation untuk majlis...