Gambar Baju Pengantin Biru dan bertudung merah ~ Anggun Ixora ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Anggun Ixora collection
Lot 1-03 Tingkat Bawah
Kompleks Pasar Taman Dato\' Harun
46000, Petaling Jaya
Selangor
Hubungi : Norzila Ibrahim
Telefon : 0133979097
Handphone 0179129894
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My

Kami di Anggun Ixora Collection Berpengalaman mengendalikan:-

  • * Pakej perkahwinan lengkap (harga amat berpatutan)
  • (Istimewa Pengantin Bertudung-Fesyen Tudung terkini)
  • * Baju baru mengikut citarasa pengantin, pertama kali pakai (dengan tambahan RM yang minima)
  • * Solekan oleh Jurusolek Artis wanita, Berpengalaman dalam solekan Majalah/ Akhbar/ TV/ Pengantin
  • * Kursus Solekan secara Individu beserta Sijil
  • * Jahitan Baju Pengantin/ Manik (mengikut bajet anda dengan harga amat berpatutan)
  • * Seni Lukis Inai Mehendi
  • * Sewaan Baju/ Pelamin / Pintu Gerbang
  • * Pakej Penggambaran Studio
  • * Pakej Tunang/ Nikah

Istimewanya kami di Anggun Ixora, dengan menawarkan kemudahan pengantin seawal setahun sebelum majlis anda bermula:-

\"Kami menerima BAYARAN ANSURAN MUDAH SEBELUM MAJLIS ANDA BERLANGSUNG\"

Kepuasan PELANGGAN adalah MATLAMAT kami.

Hubungi:- 0133979097 - Zila (jurumekap artis)
0123608904 - Ct


Beritahu Kawan mengenai Anggun Ixora collection

Baju Pengantin Hijau untuk bakal pengantin di Petaling Jaya, Selangor. Baju pengantin hijau ini disulami dengan benang gold menampaknya eklusif dan sepadan dengan hiasan di kepala. Baju Pengantin Putih Bertudung Moden Nampak Anggun Bergaya dan Pakej Gambar Studio juga disediakan. Untuk maklumat lanjut sila layari www.anggunixora.com Pakej Pakaian Pengantin Lelaki Perempuan disediakan untuk bakal mempelai. Pakej pakaian pengantin disediakan sama ada satu persalinan atau lebih. Kami menjanjikan anda nampak anggun semasa persandingan anda nanti. Pakej Gambar Studio dan Baju Persalinan Pengantin semasa pengambaran turut disediakan mengikut pilihan anda dari butik pengantin anggun ixora. www.anggunixora.com Baju Busana Pengantin Coklat yang Anggun dengan rekaan berbunga menampakan keanggunan si pemakainya hanya boleh didapati dari butik pengantin anggun ixora di seluruh selangor. www.anggunixora.com Gambar Baju Pengantin Biru dan bertudung merah ini menampakkan kelainan dari baju-baju pengantin yang biasa kerana kontrast warna yang begitu ketara tetapi memberikan anda keunikan. Hanya dari butik pengantin anggun ixora
Gambar Baju Pengantin Biru dan bertudung merah ini menampakkan kelainan dari baju-baju pengantin yang biasa kerana kontrast warna yang begitu ketara tetapi memberikan anda keunikan. Hanya dari butik pengantin anggun ixora
Klik untuk gambar lagi besar
Gambar Baju Pengantin Biru dan bertudung merah

Gambar Baju Pengantin Biru dan bertudung merah ini menampakkan kelainan dari baju-baju pengantin yang biasa kerana kontrast warna yang begitu ketara tetapi memberikan anda keunikan. Hanya dari butik pengantin anggun ixora


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: Noor Ezza Binti Samad
Tarikh: 2011-04-25 11:59:14
Assalam.,sy mencari pakej untuk bertunang..yg simple tp cantik..t0l0ng sy if butik ada kriteria yg sy nak td..TQ
 
Nama: Ila
Tarikh: 2011-01-13 14:07:15
Boleh email pada saja pakej di butik ni n harga untuk sewaan sepasang baju untuk bersanding.Terima kasih.
 
Nama: shahzira
Tarikh: 2010-07-10 20:26:37
sy akn brkawin thn dpn,butik anda ade koleksi pakaian pengantin ala2 dato ct x?
 
Nama: cempaka..
Tarikh: 2010-05-20 21:32:04
mmg kontra yg teramat..kelainan yg agak unik...n ketara gak..tpi xsume bleh pkai..n lau bumper blakang besor..xleh cover sgt..beside lau kat hotel not very nice lar...k..gud job..gud luck..
 
Nama: pinky
Tarikh: 2010-04-29 09:18:34
pakaian pengantin mempengaruhi model nya...klu model nya krang mantap bju d pkai pun jadi tak cantik...
 
Nama: nor shuhada binti halim
Tarikh: 2010-03-30 14:33:46
askum sye nk tnye pakej bju tunang brpe ratus.
 
Nama: shahzira
Tarikh: 2010-03-12 21:36:22
saya akn brkwin pd thn dpn..saya masih mencari butik yg mmpnyai baju pgntin yg bertudung SELENDANG ALA DATO CT..soal hrga,biarlah yg bpatutan coz sy pn bkrja biasa je..dan klu boleh bukalah cwngn dlm negeri perak..terima kasih..
 
Nama: Nurshaadah
Tarikh: 2010-02-10 14:52:35
Salam..boleh xsaya nak dptkan quotation tuk pkej perkhwinan. Klo ade canopy dan makan beradap, bolhle dimasukkan dalm quotation 2
 
Nama: roziah
Tarikh: 2009-12-01 12:28:59
bleh tunjukan lebih untuk fesyen baju pengantin muslimah
 
Nama: rose
Tarikh: 2009-08-22 18:55:51
ingin tambah ilmu tatarias wajah bersama jurusolek dari indonesia layari web www.analaksmono.net. atau hubungi 0127437620/email rosjohar@yahoo.com unt keterangan lanjut..
 
Nama: amie
Tarikh: 2009-08-06 17:04:06
baju cukup cantik...warna tudung merah cantik juga ...cuma baju nya kena menampakkan sikit kemerahan nya..
 
Nama: ATIE
Tarikh: 2009-06-15 14:21:08
tudng tu x kna dngn baju. baju dah okey. cantikkkkk...............
 
Nama: watie
Tarikh: 2009-05-20 00:01:15
tdg mrh terlalu mnyerlah sgt.kalo pd baju dimerahkn lbh sket,mgkn kena dgn tdg mrh tu...
 
Nama: ema
Tarikh: 2009-04-23 10:34:07
butik u ada gaun dress tak.boleh email gambar gaun dress kat saya .