Pakej Gambar Studio dan Baju Persalinan Pengantin semasa pengambaran ~ Anggun Ixora ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Anggun Ixora collection
Lot 1-03 Tingkat Bawah
Kompleks Pasar Taman Dato\' Harun
46000, Petaling Jaya
Selangor
Hubungi : Norzila Ibrahim
Telefon : 0133979097
Handphone 0179129894
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My

Kami di Anggun Ixora Collection Berpengalaman mengendalikan:-

  • * Pakej perkahwinan lengkap (harga amat berpatutan)
  • (Istimewa Pengantin Bertudung-Fesyen Tudung terkini)
  • * Baju baru mengikut citarasa pengantin, pertama kali pakai (dengan tambahan RM yang minima)
  • * Solekan oleh Jurusolek Artis wanita, Berpengalaman dalam solekan Majalah/ Akhbar/ TV/ Pengantin
  • * Kursus Solekan secara Individu beserta Sijil
  • * Jahitan Baju Pengantin/ Manik (mengikut bajet anda dengan harga amat berpatutan)
  • * Seni Lukis Inai Mehendi
  • * Sewaan Baju/ Pelamin / Pintu Gerbang
  • * Pakej Penggambaran Studio
  • * Pakej Tunang/ Nikah

Istimewanya kami di Anggun Ixora, dengan menawarkan kemudahan pengantin seawal setahun sebelum majlis anda bermula:-

\"Kami menerima BAYARAN ANSURAN MUDAH SEBELUM MAJLIS ANDA BERLANGSUNG\"

Kepuasan PELANGGAN adalah MATLAMAT kami.

Hubungi:- 0133979097 - Zila (jurumekap artis)
0123608904 - Ct


Beritahu Kawan mengenai Anggun Ixora collection

Baju Pengantin Hijau untuk bakal pengantin di Petaling Jaya, Selangor. Baju pengantin hijau ini disulami dengan benang gold menampaknya eklusif dan sepadan dengan hiasan di kepala. Baju Pengantin Putih Bertudung Moden Nampak Anggun Bergaya dan Pakej Gambar Studio juga disediakan. Untuk maklumat lanjut sila layari www.anggunixora.com Pakej Pakaian Pengantin Lelaki Perempuan disediakan untuk bakal mempelai. Pakej pakaian pengantin disediakan sama ada satu persalinan atau lebih. Kami menjanjikan anda nampak anggun semasa persandingan anda nanti. Pakej Gambar Studio dan Baju Persalinan Pengantin semasa pengambaran turut disediakan mengikut pilihan anda dari butik pengantin anggun ixora. www.anggunixora.com Baju Busana Pengantin Coklat yang Anggun dengan rekaan berbunga menampakan keanggunan si pemakainya hanya boleh didapati dari butik pengantin anggun ixora di seluruh selangor. www.anggunixora.com Gambar Baju Pengantin Biru dan bertudung merah ini menampakkan kelainan dari baju-baju pengantin yang biasa kerana kontrast warna yang begitu ketara tetapi memberikan anda keunikan. Hanya dari butik pengantin anggun ixora
Pakej Gambar Studio dan Baju Persalinan Pengantin semasa pengambaran turut disediakan mengikut pilihan anda dari butik pengantin anggun ixora. www.anggunixora.com
Klik untuk gambar lagi besar
Pakej Gambar Studio dan Baju Persalinan Pengantin semasa pengambaran

Pakej Gambar Studio dan Baju Persalinan Pengantin semasa pengambaran turut disediakan mengikut pilihan anda dari butik pengantin anggun ixora. www.anggunixora.com


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: hamizah
Tarikh: 2014-01-15 13:34:42
Hai,saya nak tau harge tok pakaej ulang tahun perkahwinan.dan brape persalinan ada.tq
 
Nama: ira
Tarikh: 2013-10-25 11:39:17
saya nak tahu pakaj ulang tahun perkahwinan.. boleh bgtau detail?
 
Nama: salmiya sapri
Tarikh: 2013-06-19 18:08:28
Salam. .sy nk tny tntg pakej tok ulang tahun pkahwinan. .leh gtaw scara detail x
 
Nama: liza
Tarikh: 2013-06-03 15:35:07
hi sy nk tanya, pakej nie dah smua sekali ngn makup n gmbr ka? Bpe agaknya yer n bpe bju kita leh tukar? Sy nk ambi gmbr untuk kenangn perkahwinan kami yg xsempat naik pelamin... Tlg bgi tahu yer
 
Nama: jiha
Tarikh: 2013-04-22 21:11:55
salam...bleh x emailkan pakej utk gambar studio?tq
 
Nama: siti
Tarikh: 2013-03-21 16:38:09
saya dah kawin ,teringin sgt nak ambil gmbr kahwin sempena ulangtahun ke2..berapa harga??
 
Nama: RAIHAN
Tarikh: 2012-09-10 21:23:16
saya nak tanya klo saya nak ambil gambar dalam studio boleh tak???harga macam mana ek???
 
Nama: linda
Tarikh: 2011-12-06 15:21:04
saya dh kawin,nk amik gmbar kahwin utk ulangtahun.nk tau hrga baju,makeup dan sume skali lah...tq.
 
Nama: aziela
Tarikh: 2011-09-21 09:16:08
boleh saya dapatkan quotation untuk persalinan pengantin + make up + fotografi studio
 
Nama: lina
Tarikh: 2011-06-04 16:14:17
Saya nak tanya pakej gambar dlm studio shj ke... saya nak ambik gambar utk ulangtahun... berapa hargadan apa pakej yg disediakan...
 
Nama: sue
Tarikh: 2011-04-27 22:39:28
saya dh kawin,nk amik gmbar kahwin utk ulangtahun.nk tau hrga baju,makeup dan sume skali lah...tq.
 
Nama: Aisya
Tarikh: 2011-04-16 00:16:27
brapa harga gambar studio tmasuk make up n baju?
 
Nama: Halimahtun saadiah sizan
Tarikh: 2011-02-10 16:17:13
dah kahwin tapi nak ambil gambar kahwin sempena ulang tahun perkahwinan & anak2.
 
Nama: fauziah
Tarikh: 2010-11-06 03:28:48
bape harga utk gambar studio..? pakaian tradisional aje ke..? termasuk mekap ke..?
 
Nama: Siti Sarah
Tarikh: 2010-10-26 21:35:13
berapa harga pakej untuk studio..
 
Nama: ika wanika
Tarikh: 2010-09-30 23:34:42
Salam.. hr pakej untk gmbr studio...?dah kawin tp nk ambk gmbr kat studio gn anak2 juga.
 
Nama: normah ahmad
Tarikh: 2010-08-26 16:20:28
Saya suka gambar no. 4 (baju purple)
 
Nama: MILA
Tarikh: 2010-07-12 16:12:36
berapa pakej studio untuk 2 pasang baju
 
Nama: Syaza
Tarikh: 2010-06-09 11:37:12
Salam..leh tak bg hrga untk gmbr studio...?da kawin tp nk ambk gmbr kat studio lak..n nk lg cntik..hihi
 
Nama: cempaka..
Tarikh: 2010-05-20 21:34:52
mmg lawa...n anggun serta seri si pemakai mmg naik lau kene ngan wajah si pemakai tu.......pa per pon...gud job,brother n sister....gud luck...
 
Nama: Nor
Tarikh: 2010-05-15 23:35:00
Salam. boleh emailkan harga pakej untuk pengambaran, baju dan make up.
 
Nama: fatimah
Tarikh: 2010-04-18 17:15:56
sweet sgt..sejuk mata memandang..
 
Nama: roslin faradilah bt rosman
Tarikh: 2010-02-03 22:45:32
boleh bagi roughly figure berapa harga untuk pakej perkahwinan?
 
Nama: HAFIZAH
Tarikh: 2010-01-28 13:44:38
salam hai.... blh email pd saya gmbr baju pengatin yg latest punyer..sekali dgn pakej raja sehari yea...
 
Nama: leya
Tarikh: 2009-12-22 08:29:22
nice.sesuai ngn i pnye tema knduri tp i xbpe minat tdg cm2 laaaaaaaaaaaaa.i tgah crik bju
 
Nama: ili
Tarikh: 2009-08-28 10:53:48
hi boleh tak emailkan sy pakej tunang yang disediakan bersama options baju tunang yang ada tq~
 
Nama: shahir rashid
Tarikh: 2009-07-10 16:18:42
saya xsetuju dengan nur saiha, saya rasa tudung tu da memang cantik.. cuma mungkin kite guna warna puteh ke, atau biru muda...
 
Nama: Mia
Tarikh: 2009-07-10 13:24:31
kombinasi warna baju kurang sesuai, nmpk mcm tk bseri je si pemakai. lebih sesuai buat gabungan warna2 lembut + warna2 yg terang (garang)
 
Nama: Nur Saiha Bt Abdul AnnAS
Tarikh: 2009-06-27 01:33:41
Bagi sy,keadaan srdehana,menarik,lawa,cuma cuba ubah suikan keadaan tudung tu kpd b'lainan,krn tudung zaman sekarang byk yg cantik2...cuba yg depan diubah pd kavar seperti ikin....
 
Nama: sabil
Tarikh: 2009-06-25 12:47:30
hi... blh amail me, harga pakej pertunangan untuk baju ni?
 
Nama: Zatul
Tarikh: 2009-06-24 00:00:03
WOW!CANTEK..PLZ SEND ME A DETAIL PRICE FOR ENGAGEMENT PAKEJ
 
Nama: sara
Tarikh: 2009-06-15 19:14:53
Hi, bley dapatkan harga2 complete package frm nikah tu besanding n studio photo,maybe for 2x besanding -1 bju nikah n 2 bju besanding.
 
Nama: nis
Tarikh: 2009-04-24 16:42:20
aii leh nis dapatkan quato tok pakej bertunang - makeup - bju tunang putih tlg emailkan nis koleksi bju2 tunang