Anggun Ixora ~ Butik Pengantin & Busana Pengantin ~ Baju Pengantin Hijau untuk bakal Pengantin di Petaling Jaya
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
Anggun Ixora collection
Lot 1-03 Tingkat Bawah
Kompleks Pasar Taman Dato\' Harun
46000, Petaling Jaya
Selangor
Hubungi : Norzila Ibrahim
Telefon : 0133979097
Handphone 0179129894
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My

Kami di Anggun Ixora Collection Berpengalaman mengendalikan:-

  • * Pakej perkahwinan lengkap (harga amat berpatutan)
  • (Istimewa Pengantin Bertudung-Fesyen Tudung terkini)
  • * Baju baru mengikut citarasa pengantin, pertama kali pakai (dengan tambahan RM yang minima)
  • * Solekan oleh Jurusolek Artis wanita, Berpengalaman dalam solekan Majalah/ Akhbar/ TV/ Pengantin
  • * Kursus Solekan secara Individu beserta Sijil
  • * Jahitan Baju Pengantin/ Manik (mengikut bajet anda dengan harga amat berpatutan)
  • * Seni Lukis Inai Mehendi
  • * Sewaan Baju/ Pelamin / Pintu Gerbang
  • * Pakej Penggambaran Studio
  • * Pakej Tunang/ Nikah

Istimewanya kami di Anggun Ixora, dengan menawarkan kemudahan pengantin seawal setahun sebelum majlis anda bermula:-

\"Kami menerima BAYARAN ANSURAN MUDAH SEBELUM MAJLIS ANDA BERLANGSUNG\"

Kepuasan PELANGGAN adalah MATLAMAT kami.

Hubungi:- 0133979097 - Zila (jurumekap artis)
0123608904 - Ct


Beritahu Kawan mengenai Anggun Ixora collection

Baju Pengantin Hijau untuk bakal pengantin di Petaling Jaya, Selangor. Baju pengantin hijau ini disulami dengan benang gold menampaknya eklusif dan sepadan dengan hiasan di kepala. Baju Pengantin Putih Bertudung Moden Nampak Anggun Bergaya dan Pakej Gambar Studio juga disediakan. Untuk maklumat lanjut sila layari www.anggunixora.com Pakej Pakaian Pengantin Lelaki Perempuan disediakan untuk bakal mempelai. Pakej pakaian pengantin disediakan sama ada satu persalinan atau lebih. Kami menjanjikan anda nampak anggun semasa persandingan anda nanti. Pakej Gambar Studio dan Baju Persalinan Pengantin semasa pengambaran turut disediakan mengikut pilihan anda dari butik pengantin anggun ixora. www.anggunixora.com Baju Busana Pengantin Coklat yang Anggun dengan rekaan berbunga menampakan keanggunan si pemakainya hanya boleh didapati dari butik pengantin anggun ixora di seluruh selangor. www.anggunixora.com Gambar Baju Pengantin Biru dan bertudung merah ini menampakkan kelainan dari baju-baju pengantin yang biasa kerana kontrast warna yang begitu ketara tetapi memberikan anda keunikan. Hanya dari butik pengantin anggun ixora
Baju Pengantin Hijau untuk bakal pengantin di Petaling Jaya, Selangor. Baju pengantin hijau ini disulami dengan benang gold menampaknya eklusif dan sepadan dengan hiasan di kepala.
Klik untuk gambar lagi besar
Baju Pengantin Hijau untuk bakal Pengantin di Petaling Jaya

Baju Pengantin Hijau untuk bakal pengantin di Petaling Jaya, Selangor. Baju pengantin hijau ini disulami dengan benang gold menampaknya eklusif dan sepadan dengan hiasan di kepala.


Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: aisyah zambri
Tarikh: 2013-11-06 23:24:45
aslkum... bleh email pd sy pakej prkahwinan utk mac 2014?
 
Nama: norlizawati binti ishak
Tarikh: 2012-01-28 23:04:48
assalam..boleh tak email kan quotation untuk pakej perkahwinan..terima kasih
 
Nama: ayu
Tarikh: 2012-01-27 17:09:57
assalammualaikum.. sy ingin bertanya mengenai pakej perkahwinan bajet dan juga skim ansuran mudah yg disediakan. t.kasih
 
Nama: norhayani
Tarikh: 2012-01-12 15:45:32
dapat tak pakej perkahwinan tidak melebihi rm1500??
 
Nama: syarifah
Tarikh: 2011-11-01 17:15:25
sy nak tgk koleksi baju pngantin n pelamin rumah,..and ofcoze harge,..
 
Nama: Atul
Tarikh: 2011-10-28 11:21:37
Salam, Bole sy nk tau pakej lengkap untuk dewan/rumah. Thanks.
 
Nama: eda
Tarikh: 2011-07-15 12:00:03
boleh email saya berapa harga tuk sewa sepasang baju pengantin lelaki dan wanita untuk beberapa jam n2 sehari...ni untuk outdoor shooting.. kalu + make up brp yea? :)
 
Nama: anim
Tarikh: 2011-07-11 14:51:51
Nak mintak tolong email quotation \"all in one\". Pakej di rumah. Terima Kasih
 
Nama: syuhada
Tarikh: 2011-06-08 17:38:08
salam.....bolehkah emel pada sy, pakej perkahwinan lengkap .....dari A to Z...serta detail nye....tq
 
Nama: wani
Tarikh: 2011-05-31 23:00:54
kalau nk wt tempahan jahit baju betunang dgn baju melayu berapa charge ye?
 
Nama: nurul
Tarikh: 2011-04-21 08:38:22
salam.. sy nk mnta tlg emailkan quotation pd sy utk pakej \'all in one\' di dewan kat kl.. tq..
 
Nama: liana
Tarikh: 2011-04-12 11:00:49
email kn sy pakej perkahwinan di dewan utk 2011.tq
 
Nama: hasyiah
Tarikh: 2011-03-15 15:47:59
kak mta emailkan pakej untuk majlis bertandang di dalam dewan, lengkap dgn katering untuk 2000 org..baju sepasang.klu ada pakej yg bersesuaian kak tlg emailkan kepada sy..
 
Nama: emiza
Tarikh: 2011-03-04 16:09:15
boleh tak emelkan pada saya pakej perkahwinan 2011? tq..
 
Nama: emy
Tarikh: 2011-01-30 15:14:45
boleh tak emai kepada saya pakej pengantin/perkahwinan anggun ixora.tq
 
Nama: SITI KHADIJAH BINTI ZULKIPLI
Tarikh: 2011-01-27 08:14:07
leh tahan la.....tapi xkan cemua pengantin petaling jaya kena pakai cm 2...
 
Nama: anma
Tarikh: 2011-01-21 11:56:43
salam, Nak tahu quotation klu baju baru L/P, make up dan eksesory berapa yea, TQ. majlis 10.09.2011
 
Nama: ayu
Tarikh: 2010-12-14 08:46:42
boleh saya dapatkan harga untuk make up sahaja?majlis raya cina 2011.tq..
 
Nama: ida
Tarikh: 2010-12-09 13:36:14
boleh saya dapatkan quotation utk baju tunang and makeup skali..
 
Nama: shahira
Tarikh: 2010-11-20 20:14:57
boleh saya tau pakej per yg der n harga sekali?
 
Nama: Nina
Tarikh: 2010-10-27 20:37:05
salam, boleh saya dapat kan quotation utk package pelamin,2x make up,baju persandingan untuk majlis makan malam dan dekorasi lain?rply semula ke email saya atau hubungi terus.
 
Nama: asfiza
Tarikh: 2010-10-06 09:43:07
salam.. boleh saya dptkan pakej perkahwinan yg merangkumi sewaan baju songket mlm berinai.baju sanding,mekap,pelamin rumah dan dekorasi2?
 
Nama: tasha
Tarikh: 2010-06-30 18:48:27
salam,saya nk tanya kalau saya nak ambil makeup untuk tunang sahaja barapa ya?
 
Nama: hyda
Tarikh: 2010-06-23 20:51:44
boleyh saya nk qoutation untuk wut inai?
 
Nama: nadhirah
Tarikh: 2010-04-12 16:35:34
macam pengantin dulu2......tkr pic len la yang lbh cntk
 
Nama: ana
Tarikh: 2010-04-01 14:57:46
salam, sy ingn dptkan quotation pakej perkhidmatan yg ditwrkan merangkumi set pelamin dewan tmsuk aksesori, baju persandingn(L&P) tmsuk aksesori, baju bertandang & persalinan, 3xmakeup(nikah &2xsanding) & fotografi & videografi...tq
 
Nama: liya
Tarikh: 2010-02-07 12:11:14
ok mngkin pelamin dh ok,bju n wrna ok tapi solekan n prhiasan diri pd leher 2 mcm tk kne nmpk sesak sgt pd penggntin
 
Nama: amy
Tarikh: 2010-01-28 15:46:00
em... mkin nak tukar style pula mcm da napak bosanla.
 
Nama: ieda
Tarikh: 2009-11-11 13:45:44
paparkan baju utk orang yg kecil molek n xnk terlalu sarat
 
Nama: Noor Ellyani Hasyim
Tarikh: 2009-11-11 13:41:30
tlong paparkan gmbar yg terbaru...emm yg nie kurang menarik..n terlalu crouded
 
Nama: LyiEaNa
Tarikh: 2009-11-06 02:19:23
sHaDing tak oKay .... stiLL nmpK briDaL de 2 Dagu ... n .. hiasn kpala nmpk crouded ...
 
Nama: oja
Tarikh: 2009-09-11 11:24:02
ok
 
Nama: harnida haji harun
Tarikh: 2009-09-09 15:34:32
sy ingin tahu sewa baju pengantin sepasang l/p berape?plz email or call sya.
 
Nama: eentan
Tarikh: 2009-08-03 21:51:04
sy ingin tahu pakej dari ixora butik,plz call or email me.thank's u
 
Nama: rahman
Tarikh: 2009-07-30 11:19:07
ada ansuran untuk perkhidmatan katering x? serius.. sila reply ye.. a.s.a.p
 
Nama: amira
Tarikh: 2009-06-22 11:12:03
saya nak tau pakej pengantin/perkahwinan anggun ixora.Tlng e-mail A.S.A.P K!!!!TQ
 
Nama: noor azian bt mohd rashid
Tarikh: 2009-06-15 15:30:50
x tau nak komen pe pon.....cumer nak komen make up tuh x lah cantik sangat
 
Nama: zil
Tarikh: 2009-04-27 17:02:45
old fashion sgt...mcam 20 tahun dulu je
 
Nama: Leeya
Tarikh: 2009-04-02 12:28:48
macam tak berapa nak kene makeup dengan baju