Pelamin kerawang moden berkonsepkan ala-ala taman ~ Andaman Perkahwinan Hasleeza
Portal Perkahwinan anda Pengantin.com.my
busana pengantin hasleeza
lot3260-6 batu 6 3/4 simpang 3 gombak
jalan bt caves
53100, kuala lumpur
Kuala Lumpur
Hubungi : norhasliza hasan
Telefon : 03 61890324
Handphone 0193280656
>> Hubungi Butik Pengantin
Syarat & Peraturan | Hubungi Kami
Hakcipta Terpelihara © 2005 - 2014 Pengantin.Com.My
Andaman Perkahwinan Hasleeza menyediakan pakej perkahwinan lengkap iaitu andaman, mekap, persalinan baju pengantin, pelamin mengikut citarasa anda, , gambar studio dan outdoor juga vediografi ,fotografi perkahwinan merakamkan detik-detik terpenting majlis perkahwinan bakal mempelai.Maklumat lanjut sila layari www.freewebs.com/seripengantin

Beritahu Kawan mengenai busana pengantin hasleeza

Andaman dan solekan yang natural menampakan kejelitaan semulajadi si bakal pengantin. Keceriaan muka pengantin diserlahkan dengan kemahiran mekap dan andaman dari butik Andaman Hasleeza. Pelamin kerawang moden berkonsepkan ala-ala taman,nampak simple dan menarik bagi yang suka konsep sederhana tapi meriah. Pelamin kerawang moden ini sesuai untuk baju pengantin tema unggu dan gold. Bunga pada pelamin bolehlah menggunakan bunga plastik atau bunga segar mengikut bajet perkahwinan anda.Selain itu, warna pelamin boleh disesuaikan mengikut tema warna perkahwinan anda. Baju Persalinan daerah ala Bollywood warna maroon warna ceria bagi   mereka yang suka pesalinan moden mengikut negara. Pakaian pengantin oren untuk mereka yang bersaiz besar. Pakaian Pengantin oren adalah gabungan moden dan tradisional adalah cantik dan klasik ditambah dengan warna yang ceria. Walaupun bersaiz besar tetap nampak anggun dihari persandingan dengan sentuhan busana pengantin haszleeza.
Pelamin kerawang moden berkonsepkan ala-ala taman,nampak simple dan menarik bagi yang suka konsep sederhana tapi meriah. Pelamin kerawang moden ini sesuai untuk baju pengantin tema unggu dan gold. Bunga pada pelamin bolehlah menggunakan bunga plastik atau bunga segar mengikut bajet perkahwinan anda.Selain itu, warna pelamin boleh disesuaikan mengikut tema warna perkahwinan anda.
Klik untuk gambar lagi besar
Pelamin kerawang moden berkonsepkan ala-ala taman

Pelamin kerawang moden berkonsepkan ala-ala taman,nampak simple dan menarik bagi yang suka konsep sederhana tapi meriah. Pelamin kerawang moden ini sesuai untuk baju pengantin tema unggu dan gold. Bunga pada pelamin bolehlah menggunakan bunga plastik atau bunga segar mengikut bajet perkahwinan anda.

Selain itu, warna pelamin boleh disesuaikan mengikut tema warna perkahwinan anda.



Apa pendapat anda?
Nama
Email
Telefon
Komen Anda
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Taip huruf atau nombor yang anda nampak dalam gambar (5 character). Anda boleh taip huruf besar atau kecil (not case sensitive)

Komen dari Pengunjung
Nama: chem
Tarikh: 2011-10-17 15:28:05
love
 
Nama: sita
Tarikh: 2011-02-03 16:37:39
baguuss bgt mbak :) tapi kalau dekorasi pelaminan jawa tengan atau aceh yg lagi trend gmana mbak ?
 
Nama: sarazana
Tarikh: 2011-01-30 23:51:32
sangat cantik dan menarik....kalo dtmbahkn lmpu,la menyerlah si ratu sehari
 
Nama: sara
Tarikh: 2010-11-17 12:07:47
KELAKAR GILE!!!
 
Nama: HAIQAL SAFWAN BIN SUTAN TAKDIR
Tarikh: 2010-06-08 00:13:02
TELIBIH SDH TU KERAWANG..... MLMPAU LAH
 
Nama: fina
Tarikh: 2010-05-02 15:46:22
kt kelantan u ade outlet x? skang ni i kt klantan la
 
Nama: srynh
Tarikh: 2010-02-20 17:56:10
cantik...... tp klu sya pilih design yg sama tp tukar bunga dan kombinasi warna lain leh ka..
 
Nama: Aisyah
Tarikh: 2009-08-20 10:35:27
Cantik,,, macam perkahwinan orang arab jer
 
Nama: siti
Tarikh: 2009-08-11 17:04:17
very nice & uniq sangat-sangat....
 
Nama: faridah
Tarikh: 2009-08-06 16:00:28
salam..akak nk tya pakej yg ada kt butik akak..leh email kn x??tq..
 
Nama: ct
Tarikh: 2009-06-26 13:10:05
simple but nice...boeh hantar quotation x?
 
Nama: Suzey
Tarikh: 2009-04-16 17:11:00
Boleh saya tahu package yang di offer coz hari tu saya call tapi still tak dapat lagi package yang saya minta. Terima kasih.
 
Nama: NUR FAKHIRA BINTI SIDEK
Tarikh: 2009-04-06 21:31:41
BLH SY TENGOK KOLEKSI UNTK MJLS PEKAHWINAN SY THN NI. TP, SY DI KMAMAN
 
Nama: nurul
Tarikh: 2009-02-16 12:52:44
sent to me your our quotation about the pakej from your butique pless.. as soon as posible.
 
Nama: Nurul
Tarikh: 2009-02-11 10:36:25
Ader buat pelamin service kat terengganu x?
 
Nama: mohd zaki bin mazlan
Tarikh: 2009-02-07 21:27:25
sangat menarik dan terlalu banyak bunga menampakan pelamin mcm serabot sikit...